eveeet arkadaşım geldi bu akşam 45 kilo
birde çocuğu var hayatı boyunca hep zayıfmış
diyetin d sini duymamış valla
kilo almak için uğraşıyor oda
amin insallahhbenn kimseye sölemicektimm zatenn o sölemişş simdii cocugunn nişanlısı bana sorup durcakk.. zatenn hemen orda daha onunn adetii gecmedii demişş.. sapsall bilsen bile tarihii sölencekk seymii sananee.. bendee cıkmassa kimsye dert anlatmamk içinn sölemekk istemedimm.. daha cokk moralimm bozulurr sonraa.. cok ilgincc yapısıı hormonn olan bişii nasıl birinde pozitiff birinde negatiff cıkar cokk i,lginnc.. hemenn testinn son kullanma tarihine baktımm gecmemişş:86::86: bakalımm artıkk.. keske forest alsaydımm.. o cokk hassasmıss
tabi ki
hoşgeldin canımcım
çok az kilo farkın var aslında. 52 ye bile inebilirsin sen ;ki bu ideal kilondur :79:
evet işte canım oyüzden dedim ya zaten dengesiz çokkk
ben kan testini görene kadar söylemedim ama inan bak eğer hamileysen inşallahda öyledir
şüpheler hiç bitmiyor kan testin pozitif çıksın bu seferde usg de görmeden rahat etmiyeceğim diyorsun kesesini görürsün bu seferde kalp etışını beklersin
annelik sürekli endişe duymak işte uzar gider rahmine düştüğü andan itibaren
korkuların heyecanların endişelerin bitmiceeeek
günaydın cicişler
kayfaltım: 1 bardak mısırpüskülü kirazsapı limon çayı. 1 dilim light ekmek domates salatalık yeşilsoğanı baharatladım 1 kaşıkta yağ ekledim. 1 dilim peynir. 1 adet hurma. 7 erik. dün bütün pazarı gezdim yeşilelma bulamadım. geçen haftada kilosu 4 lira olmuştu
günaydınnn balımmmmmsen bu kadarr erken mii kahvaltı ediosunnn:44::44: benn bu saatte ilk defa uyandıgımm içünnn
aslında geç kaldım eşim işe geç gitti normalde 6 da kalkıyorum ilk işim salonu silmek toplamak kahvaltımı hazırlarım 7 gibi en geç yaparım.
o kadar kiloyu vermek kolay olmadı. sabah erken kalkınca daha dinç oluyorum canım. az sonra 8 kilo ağırlıkla spor yapcam
hamarattt seyyyyyybenimm kocişş gec gittigi içinn belkiimm.. hiçç kalkamamm o saatte.. 2_^gündürr uykumm acılıo işte ama diyett listesi de sabahh yedidenn baslıoo:44:
evet hiç bitmiyo 8 aydır her sabah yeniden başlıyo
kocişimm uyuyoo... bendee gideyimm azcık yürüyeyimm peynirr alayım hemm döneyim..öptümm senii datlummm
sen ne kadar zamanda verdin o kadar kilo yuu
söleyinn hatalarımılitfenn kalıcıı kilo verelim hopp geri gelmesinler gerii
bende 1 tane haşlanmış yumurta yicem
vede kellogs prinçli yarım kaseden az fazla sütlü bi şekilde
Araniza aldiginiz icin tskler cnm
ah bi inebilsem, pek güvenemiyorum bu konuda kendime. Su abur cuburlar olmasaa....
ama simdilik iyi gidiyorum 5 hafta öncesine kadar 67 kiloydum, 6 kiloyu verdim umarim geriside gelir. Birbirimize destek olursak eminim basaririz :82:
o kadarr cok kasıklarım agrıo kii suan hastalancammı acaba die korkmaktann baska bişii düsünemiorumm.. arada ters harekett yaptımmı batıo ama geneldee agrıoo artıkbitek mutlulıugum kocişş gecee evee gelirr gelmess öptü benii.. insallahh hayırlısıyla olsunnn , sendenn bebekk sahibii olmakk cok istiyorumm karakteride sana benzesinn dedii hamile olmasamm bilee onunn bu tutumu bana yeterr
herkese güzel bir pazar diliyorum görüşüüz:80:
tamam ilkini söylüyorum.
her gün kellogs yiyorsun bu mısır gevrekleri mısırın nişastalı olmasından dolay tok tutrmazlar. zira nişasta vucutta şekere dönüşür buda kan şekerini hızla yükseltip düşürerek aç hissetmene sebep olur. onun yerine iki kaşık yulaf ezmesi 3 kaşık nesfit süt ve muz yada çilekle pratik kahvaltılar yapabilirsiniz. yada zamanın varsa daha renkli kahvaltılar bekliyorum senden. az yaglı peynir, iki dilim tam tahıllı ekmek, domates salatalık, 1 adet haşlanmış yada omlet yumurta.. yumurtalı günlerde peynir yemiyor baz arkadaşlar burda. yada azaltıyorlar. her gün kellogs olmaz canımcım. .
rica ederim aranıza almak ne demek. burası hepimizin
çok iyi gitmişsin 5 haftada altı kilo. ben o kiloyu 3 ayda verdim
canım benimmm
eşinin sadece kafası karışık ama çocuk istiyo. umarım hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?