60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

açlığıma dayanamadım 2 kayısı yidim
şimdide yeşil çay içiyorum
sırf kayısı yediğimi yazmak için açtım valla
yakında su içtim diye yazarsam şaşırmayın

evet işte canım oyüzden dedim ya zaten dengesiz çokkk
ben kan testini görene kadar söylemedim ama inan bak eğer hamileysen inşallahda öyledir
şüpheler hiç bitmiyor kan testin pozitif çıksın bu seferde usg de görmeden rahat etmiyeceğim diyorsun kesesini görürsün bu seferde kalp etışını beklersin
annelik sürekli endişe duymak işte uzar gider rahmine düştüğü andan itibaren
korkuların heyecanların endişelerin bitmiceeeek

tabi ki
hoşgeldin canımcım
çok az kilo farkın var aslında. 52 ye bile inebilirsin sen ; ki bu ideal kilondur :79:

Araniza aldiginiz icin tskler cnm
ah bi inebilsem, pek güvenemiyorum bu konuda kendime. Su abur cuburlar olmasaa....
ama simdilik iyi gidiyorum 5 hafta öncesine kadar 67 kiloydum, 6 kiloyu verdim umarim geriside gelir. Birbirimize destek olursak eminim basaririz :82:

günaydın cicişler
kayfaltım: 1 bardak mısırpüskülü kirazsapı limon çayı. 1 dilim light ekmek domates salatalık yeşilsoğanı baharatladım 1 kaşıkta yağ ekledim. 1 dilim peynir. 1 adet hurma. 7 erik. dün bütün pazarı gezdim yeşilelma bulamadım. geçen haftada kilosu 4 lira olmuştu

o kadarr cok kasıklarım agrıo kii suan hastalancammı acaba die korkmaktann baska bişii düsünemiorumm.. arada ters harekett yaptımmı batıo ama geneldee agrıoo artık bitek mutlulıugum kocişş gecee evee gelirr gelmess öptü benii.. insallahh hayırlısıyla olsunnn , sendenn bebekk sahibii olmakk cok istiyorumm karakteride sana benzesinn dedii hamile olmasamm bilee onunn bu tutumu bana yeterr

günaydınnn balımmmmm sen bu kadarr erken mii kahvaltı ediosunnn:44::44: benn bu saatte ilk defa uyandıgımm içünnn

günaydınnn balımmmmm sen bu kadarr erken mii kahvaltı ediosunnn:44::44: benn bu saatte ilk defa uyandıgımm içünnn

aslında geç kaldım eşim işe geç gitti normalde 6 da kalkıyorum ilk işim salonu silmek toplamak kahvaltımı hazırlarım 7 gibi en geç yaparım.
o kadar kiloyu vermek kolay olmadı. sabah erken kalkınca daha dinç oluyorum canım. az sonra 8 kilo ağırlıkla spor yapcam

nyse kızlarrr bende dün öglen ve aksamm ne yedigimi yazayımm... kendimi bile unuttum strestenn

öglenn kayınvalidemlerle beraberdimm. pideciye girdilerr bende corba içeyimm falann diee düsünürkenn cavdarlı pide gördümm tamamıı cavdarr unundann esmer pidee.. üzerinede kıyma istemedimm ıspanaklı peynirlii tekk yedimm.. onuda bitiremedim..

aksam da yoort corbası yaptım kendi kendime.. 1 dilimm ekmekk 1 kase yoort corbası içtimm:86::86:

gecee dee 9_10 tane kadarr erikk yedimmm:86::86::86:

hamarattt seyyyyyy benimm kocişş gec gittigi içinn belkiimm.. hiçç kalkamamm o saatte.. 2_^gündürr uykumm acılıo işte ama diyett listesi de sabahh yedidenn baslıoo:44:

günaydın erkencisiniz valla
akşam geç yatınca bu sabah 9 kalktım
bir bardak süt 3 kuru kayısı yedim şimdi kahvaltıyı hazırlıyorum
bugün geç oldu ama napalım haftanın bir günü kocişle kahvaltı ediyoz dimi ama

sen ne kadar zamanda verdin o kadar kilo yuu
söleyinn hatalarımı litfenn kalıcıı kilo verelim hopp geri gelmesinler gerii

bende 1 tane haşlanmış yumurta yicem
vede kellogs prinçli yarım kaseden az fazla sütlü bi şekilde

tamam ilkini söylüyorum.
her gün kellogs yiyorsun bu mısır gevrekleri mısırın nişastalı olmasından dolay tok tutrmazlar. zira nişasta vucutta şekere dönüşür buda kan şekerini hızla yükseltip düşürerek aç hissetmene sebep olur. onun yerine iki kaşık yulaf ezmesi 3 kaşık nesfit süt ve muz yada çilekle pratik kahvaltılar yapabilirsiniz. yada zamanın varsa daha renkli kahvaltılar bekliyorum senden. az yaglı peynir, iki dilim tam tahıllı ekmek, domates salatalık, 1 adet haşlanmış yada omlet yumurta.. yumurtalı günlerde peynir yemiyor baz arkadaşlar burda. yada azaltıyorlar. her gün kellogs olmaz canımcım. .

rica ederim aranıza almak ne demek. burası hepimizin
çok iyi gitmişsin 5 haftada altı kilo. ben o kiloyu 3 ayda verdim

canım benimmm
eşinin sadece kafası karışık ama çocuk istiyo. umarım hamilesindir

insallahh balımm.. az önce yeni testt yaptımm baska markayla ve yine 2 cizgiii acık pembe ama osssun balımm sabahh banaa gülerek cocukta sofraya bi tabakk daha koyunca olmuo dimii dedii.. askımm korkma insanlarr hiçbişileri yokken cocuk yapıolarr bizimm allaha sükürr evimizz işimizz var dedimm. amaa sen istemiosann hazır degilsenn ve egerr bebekk varsa aldırablirizz dedimm.. o da hayırr aldırmamm dedii.. benn cocugu cokk istiyorum ama seninn dahada kilo almandann korkuorumm dediii sonrada maddiyattann ya bakamassakk diee. odun didimm bendee güldümm sona olmass bişi en fazla bu kiloma geri dönerimm bebiktenn sona dedimm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…