60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay olsun olsun
daha çok gençsin sen verirsin kilocukları.. iş ev var borç yok ne duruyorsunuz. bizim bu durumlar olmasa hayatımız yarım yamalak eşim istiyo çok. bende onun için yapmak isterdim hani o mutlu olunca bende mutlu olurdum. anaç bi tip değilim ama ana anadır dimi ..

ayy ne güzel ne güzel.. hamilesin içime doguyoo. topikteki 3. bebek seninki mi olcak ne

ben geldim bugün 8 kilo ağırlıkla kardiyo çalıştım
sonra duş aldım hemen. karnıma bitkisel yağları sürdüm ardından masaj yaptım kabak lifi ile. ardından yıkadım ve en son soğuk su tuttum
öğleye tavuk sote yapıyorum kendime. yanında bol limonlu yeşilsoğanlı marul salatası olucak 1 dilimde light ekmek olur

insallahh tatlım yaaaa testin yanılma oranı %1 mişş.. iki farklı marka farklı zamanlarda ikiside yanılmazz heralde die düsünüorumm ama allah bilir tabi:44::44: bennn cok anacımm yapıı olarakk ama herr gördügü bebege aglayann seven ben dünn bi ann panik oldummm.. ayy bakamıcam mı oksa ben bu cocuga , ya ikizz olursaa, ya bkamassamm acele mi ettimm, cocugumu zebill etmiim vs diee ama sabahh test yaparklenn kalbimm durcaktıı yinee.. bu seferde hadii annecimm hadi balımm gösterr kendini cikomm didimm deişikk bişi ya ne bilimmm.. herr kadındaa var bu duyguu seninn anacc olmaman imkansızzz... öle olmasann kedine bakamzdınnn o da bi annelikkk

ohhhhhh ne güzell.. ben daha kahvaltı edemedimm sabahınn 7 sinden beri ac ac dolanıomm.. bi taen pksimett yedim sadece:97: kocişş kahvaltıya gitcess yeme dedii eve dönmesinii bekliomm bayılcammm

kızzlar ben daha önce 2 kez zaturre oldum oldukçada şiddetli geçti çünkü zaturre olduğum anlaşılmamıştı ilerlemişti.
ilaçlarımı aldım geçti çok şükür artık yanımda s.gara içende yok ama yinede yani pis havada veya kayınvalideye gidince kayınpeder filan çok sigara içiyo kokusu bende tıkanma yapıyordu. sigara içmedim ben ama üniversitede o kadar çok yanımda sigara içildiki odayıda havalandırmıyorlardı üşüyoruz diye tüm gün sigara soluyodum.
neyse zaturre oldum 1 yıl sonra yine oldum. ikinciye yakalanınca doktor korktu tomografiye yolladı
o zaman dedimki doktora 1 haftada temizlenir ciğerlerim dedim yok dedi en az 2 hafta alır geçmesi dedi. sonra 1 hafta sonra kontrole gittim eser kalmamış. doktorda şaşırdı ne oldu diye.
benim gibi sorun yaşamış veya yaşayan arkadaşlar varsa aramızda faydalı olmak için yazıyorum. öncelikle spor yaparken açın camı çekin ciğerlerinizze temiz havayı. hergün harnup pekmezi yiyin 1 tatlı kaşığı. yürüyüş yapın. arı poleni kullanın.
ben gerçi o dönemde bilmiyodum ama eşimin iş yeri çok kimyasal filan orda çalışan hastalananlara doktor kefir veriyo. kefir radyasyonu temizliyo ciğerleri tamamen temizliyo.

Ya kizlar bana yardim edebilirmisini, bu cizelgeler nasil yapiliyo? Denedim olmuyor sürekli hata veriyor. Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. diyor Halbuki ilk kutuda cikan linki aldim yapistirdi, dogru olmasi lazim. Hala Halaaaa:18:

ay yüzde 1 mi
oldu galiba oldu.. ama tabi kan testinden önce hemen sevinmiyelim dimi. hayal kırıklıı olmasın..
valla kedi cocuktan kolay. bilmiyorum çocuk olayını. ne bileyim yaa..
ay çocuk daa ortada yok hadi çık çikom balım filan mı diyorsun .. yerim snei yaa. gelsin artık mutlu etsin seni çikon :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…