insallahh balımm.. az önce yeni testt yaptımm baska markayla ve yine 2 cizgiii acık pembe ama osssunbalımm sabahh banaa gülerek cocukta sofraya bi tabakk daha koyunca olmuo dimii dedii.. askımm korkma insanlarr hiçbişileri yokken cocuk yapıolarr bizimm allaha sükürr evimizz işimizz var dedimm. amaa sen istemiosann hazır degilsenn ve egerr bebekk varsa aldırablirizz dedimm.. o da hayırr aldırmamm dedii.. benn cocugu cokk istiyorum ama seninn dahada kilo almandann korkuorumm dediii sonrada maddiyattann ya bakamassakk diee. odun didimm bendee güldümm sona olmass bişi en fazla bu kiloma geri dönerimm bebiktenn sona dedimm...
ay olsun olsun
daha çok gençsin sen verirsin kilocukları.. iş ev var borç yok ne duruyorsunuz. bizim bu durumlar olmasa hayatımız yarım yamalak eşim istiyo çok. bende onun için yapmak isterdim hani o mutlu olunca bende mutlu olurdum. anaç bi tip değilim ama ana anadır dimi ..
ayy ne güzel ne güzel.. hamilesin içime doguyoo. topikteki 3. bebek seninki mi olcak ne
ben geldimbugün 8 kilo ağırlıkla kardiyo çalıştım
sonra duş aldım hemen. karnıma bitkisel yağları sürdüm ardından masaj yaptım kabak lifi ile. ardından yıkadım ve en son soğuk su tuttum
öğleye tavuk sote yapıyorum kendime. yanında bol limonlu yeşilsoğanlı marul salatası olucak 1 dilimde light ekmek olur
günaydınn datlummm
öğleden sonra acukk temizlik yapcem ama şu sporun yorgunluğu geçsin hele yaparuk
Gelim mi yardıma :) severim temizliği
olur valla çok iyi olur
Basardim gibi geldi sanki bana, ne dersiniz??:82:
insallahh tatlım yaaaatestin yanılma oranı %1 mişş.. iki farklı marka farklı zamanlarda ikiside yanılmazz heralde die düsünüorumm ama allah bilir tabi:44::44: bennn cok anacımm yapıı olarakk ama herr gördügü bebege aglayann seven ben dünn bi ann panik oldummm.. ayy bakamıcam mı oksa ben bu cocuga , ya ikizz olursaa, ya bkamassamm acele mi ettimm, cocugumu zebill etmiim vs diee ama sabahh test yaparklenn kalbimm durcaktıı yinee.. bu seferde hadii annecimm hadi balımm gösterr kendini cikomm didimm deişikk bişi ya ne bilimmm.. herr kadındaa var bu duyguu seninn anacc olmaman imkansızzz... öle olmasann kedine bakamzdınnn o da bi annelikkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?