hadi geçmiş olsun,nasıl geçti sınavların?selam herkese
Nihayet bitti bu sınavlarım iyice stres yapıyordu :18:
56 kilo olsam bende yerim 2 gün,ne olacak,kilon çok değil..dert etme..ben son iki gün sınava giriyorum diye serbest günler yaptım o yüzden yediklerimi hiç buraya yazmasam daha iyi:78:
oh oh iyii,sporunda güzel,yemeğin de....selam çıtırlar koşumu yaptım bisiklete bindim duşumu aldım :) yemeğimi yedim 6yk taze fasülye 3 yk light yoğurt :) oh oh doydum maşallah
bende slim in 6 nın bütün serilerini indirebileceğim bir site istiyorum..dün eşim uğraştı,indiremedi...merabalarrr ağlamak istiyorum yaaaRump it up yaparken yarım kaldı video donup duruyo bildiğiniz güzel bi site var mı indirmek için? ....ıfla sitesi açılmıyo diğerleride virüslüüü
teşekkürler canım güzel ve sağlıklı tariflerin için..epeyce tarif paylaştımki sürekli aynı şeyleri yemek zorunda kalıp sıkılmayın diyeBu şekilde çok zevkli hale gelir kilo vermek
şimdi kendime yemek kitabı yapıyorum bu şekilde sağlıklı iştah açmayan doyurucu şeyler yazıyorum
Selamlaarr dicem ama sanırım burda yalnızım
Hala sınav tramvasını atlatamadım ders çalışmam lazımmış gibi kitapların başından ayrılamıyorum. Kitapları yok ediciiim.... Sınav stresini bahane ederek yedimde yedim sporda yapmadım bitki çayıda içmedim... Grevdeydim yani.... Aslında fazla yemedim ama kalori aldım tartı öyle diyor....
Sabah,
1 dilim lorlu denge light ekmek
1 dilim acı soslu dn. lg. ekmek
Ara,
Kavun küçüktü 3 te ikisini yedim.... Bu beni şişirdi....
Öğlen,
Tavuk sote yağsız az tuzlu....
Ara,
Ballı bebe bisküvisi... 6 tane felam.... Çukulata yemiyomya bir şekilde o tatlı sızıveriyo içeri.... Ya bu fazlamı olur acaba demeye kalmadan indiriveriyom mideye..... Aaaa kendimden bıktım valla hiç laf geçiremiyorum...
Göbeğim çıkıverdi gene iki günde....
Bu gün baktım özüme geri dönüyorum hemen start iti up yaptım sauna eşofmanıyla iyice ter attım....Azda pilates...
Çok yoruldum yaawww.....
Şimdi zencefilli yeşil çayımı alıp dinlenicem.... Sonra ablama gider sade kahve içeriim....
Aklım fikrim tıkınmakta....
çook tatlısın ya
Ayy o senin tatlılığın.... Süper tariflerinide gene hügocuk ajandama kaydettim....
tatloşum sende göbek sorunu varmı. yağcıkların nerde birikiyo geneldeiyi günler hanımlaaar
menümü yazayımm
sabah:
yarım yufkayla yapılmış az kaşarlı yağsız gözlemee
1 bardak su
ara öğün:
misafirlikteydim o yüzden 3 kuru pasta
i bardak kola
öğlen:
6 kaşık tavuk sote
1 dilim kepek ekmeği
4 kaşık yoğurt
ara öğün:
1 adet grissini
akşam:
daha yemedim fakat sarma var az yağ koydurdum anneme. ondan da yoğurtla beraber fazla abartmadan yiycem..
boool bol da suuu
tatloşum sende göbek sorunu varmı. yağcıkların nerde birikiyo genelde
kalçaaa ve göbeeeekkk
sankim biraz karbonhidrat ağırlıklı besleniyo gibisinde o yüzden sordum canım. birincisi beyaz un patates pirinci bırak şimdilik. mesela bulgur yersin annene rica et dolmaları bulgurlu yapsın hem daha tok tutacak hem acıktırmayacak seni. birde misafirliğe gitmeden filan 1 dilim esmer ekmeği azcık zeytinyağına batırıp yersen veya evde sağlıklı bişeyler yiyip gidersen aç olmazsın. ben mesela .oğu zaman yanımda taşırım. evet hoş değil ama napalım. veya kısır mercimek köftesi varsa tercih ederim. yani en masumunu almaya çalışırım.
ablacım hani dedim ya 1 ay ara verdim diyeee. e şimdi birden diyete başlayınca çok acıkıyorum o yüzden annem dedi ki dikkat et ama dedi 2-3 gün ekmek falan ye 1 dilim falan dedi. ben şey diye biliyorum bide karbonhidrat yiyince yakımı kolay oluyo diye biliyorumm :44: ne yesem kiiii şimdii :26:
canım elbette karbonhidratta yiyeceksin bende yiyorum yemeden olmaz. ama şu var yediğimiz meyvelerdede karbonhidrat var sebzelerdede var. günlük almak gereken miktarlar var. karbonhidrat için protein için calsiyum için lif için şeker için.
karbonhidrat eğer işlenmiş alırsan yani beyaz unlu şeyler beyaz makarna pirinç filan alırsan bunlar kana hızlı karışıp kan şekerini ani yükseltip sonrasında düşürür hızlıca ve çabuk acıkırsın. şuanda acıkma sebebinde bu zaten. kompleks karbonhidratı tercih et canım. meyve ye hergün az yağlı sebze yemekleri ye. et ye. süt yoğurt tüket. esmer ekmekler tercih et veya onun yerine 2 kaşık pilav veya makarna tercih et 2 kaşık pilav veya makarna 1 dilim ekmek eder ama pilavsa bulgur olsun makarna ise kepekli olsun. kalori açısından fark pek yoktur ancak bunlar iştah açmaz
akşama yiyeceğin dolma eğer pirinçliyse acıktıracak seni. bulgurluysa sorun yok. az yağlı bulgurlu hoş olur zaten bizde böyle yapıyoruz
bu dediklerinin çoğunu yapıyorum. ekmeğimi esmer tüketiyorum, çoğunlukla az yağlı sebze yemeği yoğurt,salata tüketiyorum zaten günde 6 öğün yiyorum. akşama da 5 tane kadar sarma(zaten küçükler) 2 kaşık kadar yoğurt, ve biraz da tavuk tüketsem olurmuuu?? kuşbaşı büyüklüğünde falan 3 parça kadarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?