60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yedimm. yarın okul için de aynı şekilde aldım fakat yoğurdu biraz daha fazla aldım. akşama 6 dan sonra hiçbişey tüketmiyorum ablacım. bitki çayı ya da su sadece.

bu zamana kadar kilo verirken spor düzenli yaptınmı canım nasıl yaptın ne kadar süre yaptın hergünmü yaptın biraz anlatırsan yardımcı olabilirim. benimde tıkırımda gördüğün üzere kilom 83 tü. 70 e inince durakladı bikaç değişiklik yaptım sporda yine kilo vermeye başladım. ben diyetisyene gidiyorum listemide yeniledi. durmalar herkeste oluyo canım bazı değişikliklerle hallediliyor panik yapma yani. bu kadar kilo verdinse geri kalanınıda elbette verirsin veririz

kızlar moralim çok bozuk yaaa tam düzene girmiştim bozuldu dün ve bugün suçlusuda benim kimse ısrar etmedi ye diye kendim ettim kendim buldum

salak gibi abarttım dün akşam
Enginar ve ızgara etin yanında 4 çattal makarna ve 1 zeytinyağlı dolma yedimsonrada normal bir dilim cheesecake
Sbah bruncha gittik misafirlerimle açık büfe
Sosis 4 mini
Peynir çeşitleri
İnce bir börek
Kahve fincanı tabağının bayağa küçüğü krep 2 tane
Biraz çikolata sosuyla yedim ve pişmanlık arttı:95:son olarak dondurma 3 topçooooook üzgünümmmmmmmmmmşeytana uydum bu gün steppera binicem 15 dakika kuzenler düğüne gitsin ve sadece yeşil çay içicem yarın 2 saat yürüyüş yapıcam

spor ilk zamanlar kendi çabamla yaptım 2 ay kadar sürekli yaptım. sonra bıraktım ama biyere giderken mutlaka yürüdüm. okulda mümkün olduğunca merdiven indim çıktım. 3 hafta kadar da platese gittim. şimdi tatilde de işe girmeyi düşünüyorum girmezsem her gün sahilde yürüyüşe gidicez arkadaşımla. ben geçen sene diyetisyene gittim fakat onun listesiyle spor yaptığım halde veremedim. çünkü dünyaları yiyodum. 1800 kalorilik hazırlamıştı:S araştırdıkça,bilinçlendikçe kendi kendime verdim iştee

önemli olan kilo vermek değil yağ vermektir canım. o sana yağ vermen için uygun bir liste hazırlamıştır benimde ilk zamanlar listem kabarıktı. evet çok tartıda rakamlar değişmiyordu ama her ay öçümde yağ veriyordum sağlıklı verdim. verdiğim tüm kilolar yağdı bu zamana kadar hatta kasımda arttı.
1 gün aç kalsan ertesi gün tartı 1 klo vermiş gösterir oysa verilen sudur
veya tek besin diyetleri var belli besin öğelerini kısıp belli grubu barındırır bunlarda kısa sürede çok kilo verdirir canım.
sağlıklı beslenelim verelim
yürüyüş açık havada hem rusal hemde fiziksel olarak çok fayda edecektir sana canım

önemli olan kilo verek tartıda rakamların düşmesi değil yağların verimesidir. kas kaybı varsa kısa sürede çok kilo vermiş gözükülür yüz çöker zaten zayıf olan yerler erir fazlalık yağların toplandığı yerler kalır.

fakat doktora giden insanlarla konuşuyoduk çoğu kişiye aynı listeleri veriyomuş. ben kendim yapıyorum ve aile hekimimle konuştum, tahlillerimi yaptırdım hiçbir sorun olmadığını söyledi

akşam yemeğimi yicem şimdi. banyoyu temizledim. halılar getirilecek süpürülecek filan yarında mutfak dolaplarını silcem
hiç sevmediğim iş yaff

kızlar selam bende aranızdayım artık
zaten yediklerime dikkat ediyorum arada kaçıyo ama toparlıyorum çok şükür
bugun sabah 2 tane ev pogacası ve zeytin yedim
öğlen 2 lahmacun yedim yanında promosyonlar falan acayip acıkmıştım çünküü
arada nescafe içtimm
aksamda çorba ve salata
bu saatten sonra 5i bi yerde cayy fındık leblebi yerim
yarın dogumgunum muhtemelen pastalar havada uçuşcak arkadaslarım ve ailem sağolsun
o yuzden yarın kendıme izin veriyorum sadece pasta konusundaa tabiki diğer öğünlerim her zamanki gibi olcak
şimdilik bu kadar görüşürüzzzz

akşam yemeğim
bir tabak yayla çorbası 2 dilimde ekmek
çok az oldu ama canım pek bişey istemedi
şimdide elma sirkeli sıcak suyumu içicem

akşam yemeğim
bir tabak yayla çorbası 2 dilimde ekmek
çok az oldu ama canım pek bişey istemedi
şimdide elma sirkeli sıcak suyumu içicem

canım tabak olarak değilde kaşık kepçe ölçüsüyle yapsan rahat edersin. mesela 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek ediyor canım
ona göre ayarlarsın

ben geldiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm

ailemin yanına gideceğim demiştim ama gidedeğim gün veda edemedim size. önce iş yerine uğradım çünkü, kalan işleri hallettim, sonrayola çıktık

annemlerde de net olmadığı için giremedim, fırsatım da olmadı başka yerden girmeye

hepinizi çooookkk özledim

yediklerimi ne siz sorun ne ben söliyim, yarından itibarte4n tekrar başlıyorum herşeye :)))))))

kızz çok merak ettim seni hee

kızz çok merak ettim seni hee

canımcım mesajını da az önce okudum zati

evdeydim bebiğşim yaq girmeye de zamanım olmadı

zaten hemencik bitti 1 hafta ((((((

sizde ne var ne yok

ben baya yedim walla şu 1 haftadır

yarından itibaren başlıyorum tekrar spora falan :)))))

benimde babam böbrek ameliyatı oldu orda kaldım filan annem geldi filan bende 3 hafta yapamadım diyet filan ama başladım yeniden kaldığım yerden babam çıktı hastaneden iyi şimdi

benimde babam böbrek ameliyatı oldu orda kaldım filan annem geldi filan bende 3 hafta yapamadım diyet filan ama başladım yeniden kaldığım yerden babam çıktı hastaneden iyi şimdi

canım babana çok sevindim, inşallah bi an önce düzelir

ben dee baya bi uzaklaştım bu ara diyetten falan ama yarından itibaren inşallah başlıyorum tekrardan :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…