olur canım acıkırsanda akşam meyve yersin süt içebilirsin
yedimm. yarın okul için de aynı şekilde aldım fakat yoğurdu biraz daha fazla aldım. akşama 6 dan sonra hiçbişey tüketmiyorum ablacım. bitki çayı ya da su sadece.
bu zamana kadar kilo verirken spor düzenli yaptınmı canım nasıl yaptın ne kadar süre yaptın hergünmü yaptın biraz anlatırsan yardımcı olabilirim. benimde tıkırımda gördüğün üzere kilom 83 tü. 70 e inince durakladı bikaç değişiklik yaptım sporda yine kilo vermeye başladım. ben diyetisyene gidiyorum listemide yeniledi. durmalar herkeste oluyo canım bazı değişikliklerle hallediliyor panik yapma yani. bu kadar kilo verdinse geri kalanınıda elbette verirsin veririz
spor ilk zamanlar kendi çabamla yaptım 2 ay kadar sürekli yaptım. sonra bıraktım ama biyere giderken mutlaka yürüdüm. okulda mümkün olduğunca merdiven indim çıktım. 3 hafta kadar da platese gittim. şimdi tatilde de işe girmeyi düşünüyorum girmezsem her gün sahilde yürüyüşe gidicez arkadaşımla. ben geçen sene diyetisyene gittim fakat onun listesiyle spor yaptığım halde veremedim. çünkü dünyaları yiyodum. 1800 kalorilik hazırlamıştı:S araştırdıkça,bilinçlendikçe kendi kendime verdim iştee
önemli olan kilo verek tartıda rakamların düşmesi değil yağların verimesidir. kas kaybı varsa kısa sürede çok kilo vermiş gözükülür yüz çöker zaten zayıf olan yerler erir fazlalık yağların toplandığı yerler kalır.
akşam yemeğim
bir tabak yayla çorbası 2 dilimde ekmek
çok az oldu ama canım pek bişey istemedi
şimdide elma sirkeli sıcak suyumu içicem
kızz çok merak ettim seni heeben geldiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm
ailemin yanına gideceğim demiştim ama gidedeğim gün veda edemedim size. önce iş yerine uğradım çünkü, kalan işleri hallettim, sonrayola çıktık
annemlerde de net olmadığı için giremedim, fırsatım da olmadı başka yerden girmeye
hepinizi çooookkk özledim
yediklerimi ne siz sorun ne ben söliyim, yarından itibarte4n tekrar başlıyorum herşeye :)))))))
kızz çok merak ettim seni hee
benimde babam böbrek ameliyatı oldu orda kaldım filan annem geldi filan bende 3 hafta yapamadım diyet filan ama başladım yeniden kaldığım yerden babam çıktı hastaneden iyi şimdicanımcım mesajını da az önce okudum zati
evdeydim bebiğşim yaq girmeye de zamanım olmadı
zaten hemencik bitti 1 hafta((((((
sizde ne var ne yok
ben baya yedim walla şu 1 haftadır
yarından itibaren başlıyorum tekrar spora falan :)))))
benimde babam böbrek ameliyatı oldu orda kaldım filan annem geldi filan bende 3 hafta yapamadım diyet filan ama başladım yeniden kaldığım yerden babam çıktı hastaneden iyi şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?