kızz pepeti sen nerdeydin ne zamandan beridir hee
tatlı çıtırlarrrrrrr
bugün öğle yemeğinde tavuklu slata yaptım kendimi
ara öğün olarak da 2 hurma 6 fındık yedim
eşim ders çalıştı ben de ödevlerim de düzenleme yaptım sonrasında da sporumu yaptım
2 mil lesli+start it up
sonrasında uyumuş kalmışım eşimde yoruldum bir haftdır diye dokunmamaış
akşam yemeğinde ise 5 yk cevizli kabak sote yedim 2 yk yoğurt ile
ara olarak da kalan 15 fındığımı ve kabak çekirdeğimi yedim yeşil çayımla beraber
çok tüketmeye çalışıyorum form çayı ve yeşil çay toplamda 4 kupa içtim bugün çünkü wc sorunu yaşıyorumm
hugocum canım arkadsım kızım bıraz hastaydı grıpti, cocuk doktoruna goturduk gecmedı dıye bakıcımla beraber , bakıcım ne zamandır eylülün gözleri dalıyo dıyodu, doktora soledık doktorda cocuk norolojisine gösterın epilepsinin ilk işareti demez mi elim ayağım boşaldı hemen konyayya tıpa götürduk eeg cektılar ama sonuclar persembe cıkacak o yuzden yoktum, gelişimi cok normal kızımın . insallh bişi yoktur da Allh tan gelene razıyız rabbım kimseye vermesı olanada sabır versın, tedavısı varmıs kontrol altında olabılıyomus.
slmm hnmlarr
bugun saat 3 ten şu saate kadar yürüdm aöf sınavı marmara üni.de idi
sınav çıkısı kadıköye gittimm hiç oturmadım hep yürüyüş ordan da natilus a geçtim yürüyerekk
bunların etkisi olurmuu zayıflamada
ve akşam üstü kfc den best of menü aldık ablamla beraber yedik
1 kaç patates kızartması lıght kola tavuk azcık :)
canım tabak olarak değilde kaşık kepçe ölçüsüyle yapsan rahat edersin. mesela 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek ediyor canım
ona göre ayarlarsın
ohhhhh hugommm döktürmüşşşş.... ne hamaratmısınn yafrumm sen öleeeeeazz sona alıciiim gözüme kestigimm tariflerii
yolandammm konusuomm öle benn arada süphe yokkende konusuodummbelkii duyarr dieee insallah olumluu olurr yarınn nasippp
beyzzbuluttt bugünkii cizgii dünle aynıydıııyoksaa daha mı pembe olmalıydııı :44:
nazendecimmm valla 2 testte de gördümm hafiff cizgimi amaa gercekk sonucuu yarın kan testi sölücekk.. bırakdaa sözdee cocukk istemeyenn kocamm bütünn aileye duyurduuu... egerr negatiff cıkarsaa ben erkese nasıl dert anlatcammmherr tebrikk içinn arayanaa daha belli degill demek zorunda kaldımmm
ecriiin sabah erkenden git hastaneye valla merak ettim he
sanki ben hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?