Günaydın kızlar saat 05:00 da uyandım 1,5 2 saat tempolu şekilde koşumu yaptım. Eve geldim bir kase nesfit yedim çilekliyağsız süt ile birlikte şimdi duşumu aldım oturuyorum kızlarr. Bi kaç gündür bacaklarımda sıkılaşma var bunu hissedebiliyorum Ayy çookk mutluyummmmm
kahvaltımı yaptım şimdi hazlanayım
kahvaltım
21 kuru üzüm
2 yeşil zeytin
3 ceviz içi
1 kk peynir
bir bıldırcın yumurtası
bir buçuk dilim çavdar ekmeği
bir salatalık
1 kupa yeşil çay
zorla yedim tatlım yumurtanın minyatürü gibi
diyetisyen bana hergün bir yumurta verdi yemem için ama ben yiyemediğim için bıldırcını deneyyeyim dedim.
Teşekkür Ederimmm Okulum bitsin dahada ağırlık vericem inş. Birazda iç baldırları toparlamam lazımGünaydın, baravo valla..
nazendecimm 2gününn var dimii?? 1 günn gecikmeyi de koymustum ben üstüne yaaa... 1 günde diebilirizz o nedenlennnnnn:86::86::86:
Ebru Şallının pilates cdsi vardı :) almıştık zamanında ama onun için pilates topuna falan ihtiyaç yok mu canım yaa oda kocaman bişi nereye koyucaz onu
canım karın egzersizlerinde çok top şart değil. ebru şallının sitesi var oraya gir videoları var perşembe günleri karın günü oluyo o videoları uygula. bendede pilates topu yok yapıyorum ama
cimcime nasıl geçti sınavların??
yorucu bir hafta sonu tatili geçirdim.sınavlarım vardı birde dün kuzucuğum biricik tatlı kızmın gösterisi vardı bayağı bir yoruldum...şuan yürüyemiyorum bile yorgun savaşçıyım.aylamıyorum uykum felaket var...
sabah kahbvaltım:
4 adet kuru kaysı 2 su bardağı ılık su,
4-5 kaşık nesvit 1 su bardağı süt,
daha sonra iş yerine geldim 1 elma yedim...
1 türk kahvesi,
şimdi de bir elma daha yiyeceğim...
Günaydın kızlar
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn çıtır hoş zayıf kızlar daha pek kişi yok nidense fambık yok hugocum gelmiş gitmiş nasılsınız bugün iyi haftalar dilerim hepinize ben şu anda yine kaygı içindeyim panik yani sabaha karşı saat 4 e doğru uyumuşum.allahım nasıl bi panik bozukluk anlamadım kendim atlatıcam depresyon ilacı kullanmamak için gitmiyorum doktora psikologtan sıra bekliyoum işte.menülerimi yazayım.bu arada fambık biraz rahatsızdı emme sesi kısıktı kötü bişeyi yoktur inşallah
sabah kahvaltım
1 dilim ekmek
2 kk peynir
3 zeytin
domates-salatalık
maydanoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?