60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın, baravo valla..

Günaydın, afiyet olsun..

zorla yedim tatlım yumurtanın minyatürü gibi
diyetisyen bana hergün bir yumurta verdi yemem için ama ben yiyemediğim için bıldırcını deneyyeyim dedim.

nazendecimm 2gününn var dimii?? 1 günn gecikmeyi de koymustum ben üstüne yaaa... 1 günde diebilirizz o nedenlennnnnn:86::86::86:

Günaydın kızlar..
Çok yoğun ve yorgun bir haftasonundan sonra işe gelmek iyi geldi valla..
Kaçamak yapmadım sayılır ama o kadar düzensiz yedim ki..
Bu hafta iyi olur inşallah..

Son düzenleme:
Günaydın canlarr... Herkes nasıl bugün?
Sabah erkenden geldim bugün işe; topiğin geçmişini okurken bordo ojelerımı surdummm Süslüyüm bugün; dünde saçlarımı kestirdim bakım yaptırdım... Ojesiz kalmıyım dedım
Erkek arkadaşımla ne zaman kavga etsem saçıma bişiler yapıorum bi gün mor saçla çıkıcam karşısına en sonunda kavga etmicek benımle Neyse...
Sabah;1 kase nesfit sade sütle yedim... Canım ekmek peynir filan istemedi...
Şimdi de limonlu y.çayımı içiorum

Ebru Şallının pilates cdsi vardı :) almıştık zamanında ama onun için pilates topuna falan ihtiyaç yok mu canım yaa oda kocaman bişi nereye koyucaz onu

canım karın egzersizlerinde çok top şart değil. ebru şallının sitesi var oraya gir videoları var perşembe günleri karın günü oluyo o videoları uygula. bendede pilates topu yok yapıyorum ama

canım karın egzersizlerinde çok top şart değil. ebru şallının sitesi var oraya gir videoları var perşembe günleri karın günü oluyo o videoları uygula. bendede pilates topu yok yapıyorum ama

Tamam canım denerim onlarıda. Sabahları TV8de veriyodu programında. Artık yazın başlarım ona okulum kapanınca. Şimdilik koşuly bisikletle idare ediyim ama karar verdim before after yapmaya şuan bi foto çekicem bide zayıflayınca

yorucu bir hafta sonu tatili geçirdim.sınavlarım vardı birde dün kuzucuğum biricik tatlı kızmın gösterisi vardı bayağı bir yoruldum...şuan yürüyemiyorum bile yorgun savaşçıyım.aylamıyorum uykum felaket var...

sabah kahbvaltım:
4 adet kuru kaysı 2 su bardağı ılık su,
4-5 kaşık nesvit 1 su bardağı süt,
daha sonra iş yerine geldim 1 elma yedim...
1 türk kahvesi,
şimdi de bir elma daha yiyeceğim...

Günaydın afiyet olsun..

Günaydın kızlar

Günaydın Yo Yo Yo..

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn çıtır hoş zayıf kızlar daha pek kişi yok nidense fambık yok hugocum gelmiş gitmiş nasılsınız bugün iyi haftalar dilerim hepinize ben şu anda yine kaygı içindeyim panik yani sabaha karşı saat 4 e doğru uyumuşum.allahım nasıl bi panik bozukluk anlamadım kendim atlatıcam depresyon ilacı kullanmamak için gitmiyorum doktora psikologtan sıra bekliyoum işte.menülerimi yazayım.bu arada fambık biraz rahatsızdı emme sesi kısıktı kötü bişeyi yoktur inşallah
sabah kahvaltım
1 dilim ekmek
2 kk peynir
3 zeytin
domates-salatalık
maydanoz

Günaydın nugi afiyet olsun..
Evet fambık neredeki acaba.. Sınavları bittimiydi onun.. Sınava mı gitti yoksa..
İnşallah kötü bişi yoktur..

günaydın kızlar güzel sıcak bır hafta gecırmenızı dılıyorum

kahvaltısını yapan tum cıtırlara afiyet olsun

menumu yazayım
1 kk beyaz peynır
1 dılım ekmek
domats salatalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…