60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese günaydın

haftasonu diyite hiç devam edemedim bolca kısır yedimm:26:

bugun güzel bi kahvaltı ve diyete tam gaz devamm
biçok hamis var galiba ecrindemi hamile nezende hamilemiin

alternatif yemek tariflerimi beyendinizmi yaffriler
kendime yemek kitabı yapıyorum :86:

hugocum kacıncı sayfada bunlar

Kızlar nasılsınız ? ben idare ederim işte sabah kahvaltımda ;

haşlanmış yumurtalı salata
1 dilim büyük ekmek
peynir
3 bardak çay içtim.

şimdi de Türk kahvesi içiyorum

hafta sonunda bol bol balık yedim.

cimcime canım cumartesi dıyetısyene gıdecektın gıttın mi? sınavların ıns güzel gecmiştir

evet canım gittim ama daha hastane kaydı yapmadan önce diyetisyenle konuştum sonnra kayıt yaptırayım dedim.bana diyet önermediğini gerek olmadığını 1800 kal.beslenirsem hamur işlerinden tatlılardan uzak durusam vede yasaklar listesine uyarsam verebileceğimi söyledi.olurda fazla bir kilo alımı olursa o dönemde sana yarımcı olurum dedi.allahtan kayıt yapmammıştım yoksa param güme gidecekti..hergün yumurta ve süt tüketmemi söyledi peynirde yeşilliklerden meyvelerden tüket dedi.aşırı canın birşeyler çekerse diğer öğünlerle dengeli beslen ara öğünlerde yoğurtta tüketmem gerektiğini felan söyledi.:26::26:,
sınavalarımda iyisiyle kötüsüyle geçt. 1i kötü 2 si iyiydi.

Geçmiş olsun :81::81:

günaydın kızlar güzel sıcak bır hafta gecırmenızı dılıyorum

kahvaltısını yapan tum cıtırlara afiyet olsun

menumu yazayım
1 kk beyaz peynır
1 dılım ekmek
domats salatalık

günaydın çıtır hatun. afiyet olsun.

canım günaydın. İnşallah tez vakitte bu rahatsızlıktan kurtulursun depresyon ilacı kullanmak iğrenç bişey.

günaydın ecus . yaw bu erkekleri ne yapsak ki üzülme hiç boşver çık bakalım birgün mor bir saçla karşısına afiyet olsun canım..

günaydın tatlı anne. afiyet olsun.

Günaydın güzel ve formda bayanlar..bu akşam eşimin halasının oğlunun nişanı var ve ben kendi nişanımda giydiğim kıyafeti giymeyi planlıyorum,sığar mıyım acep,hiç denemedimde..
Kahvaltım ise şöyle 3 minik domates,yarım salatalık,az peynir,5 siyah zeytin..

gecmıs olsun canım bıtmıs kurtulmuşsun.sütü az yaglı olanı tercih et benı kolestrolum yukseldi o yüzden

canım günaydın. senin kilo çizelgen yok kaç kiloda başladın şimdi kaç kilosun ? nasıl gidiyor diyetin ?

Kızlar evdeki işler beni bekliyor. evi çamaşır suyuyla bir güzel sileyim. balkon yıkayım çamaşır asayım. gelirim daha sonra . öpüyorum herkesi.

canım günaydın. Senin kilo çizelgen yok kaç kiloda başladın şimdi kaç kilosun ? Nasıl gidiyor diyetin ?
sağlıklı beslenme programım şimdilik iyi gidiyor..ben en fazla 65 oldum,şimdiye kadar hiç 60ın üzerine çıkmadığım için 65 i görünce durr dedim kendime,ve şuan 61.5i gösteriyor tartı..bakalım verebildiğimiz kadar vericez..

Kızlar ben her hafta tartılıcam Bakalım nasıl gidiyo bugün sporumda 3. günüm Artık cuma günleri tartılırım 65.1kg olarak başladım hadi hayırlısı

nazende beklenen tarıh gectı dıye bılıyorum eeee bızee suprızın var mı tatlım
tatlım beklenen tarih yarın tatlımm
yok tatlım daha hamiş değilim
2 gün var belli olmasına

evet zaten normaldede tam yağlı içemiyorum.yarım yağlı alıyorum sürekli...
.

diyetisyen bana hiçbir şekilde light yarım yağlı ürün kullanmanı yasaklıyorum gbelik için demişti.
aklında bulunsun tatlımm

HERRKEŞŞŞŞŞLERE GÜNAYDIN-TÜNAYDIN ARASI SELAMLARRRRRRRR

KAÇAMAKLI BİR HAFTASONUN ARDINDAN SAĞLIKLI BİR PAZARTESİNE BAŞLAMIŞ BULUNUYORUMMM

BU HAFTA EPEY İŞİM VAR PERŞEMBE GÜNÜ BABAM GELİYO O GELMEDEN BAHAR TEMİZLİĞİ YAZLIK ÇIKARMA KIŞLIK KALDIRMA İŞLERİMİ BİTİRMEM LAZIM

BU ARADA KÖMÜRÜN AŞILARININ ZAMANI GELDİ VE TRAŞ OLUCAK BEYFENDİİ VETERİNER İŞLERİMİZ VAR BİRAZZZZZ

HEPİMİZE SAĞLIKLI,MUTLU,HUZURLU,BOLLUK BEREKET İÇİNDE GEÇECEK BİR HAFTA DİLİYORUMMM

VE TABİİİ Kİİİİİ KİLOCUKALR GİTSİNNN YAĞLAR ERİSİNNNN KAÇAMAKSIZZ SAĞLIKLA VERELİM TÜM FAZLA KİLOLARIMIZI İNNNŞALLAHHHH:13::13::13::13:

Son düzenleme:

Ben yardım edebilirim şekerimmm Benim kadar temizlik yapmayı seven biri yoktur sanırım Her gün dip bucak evi toplar süpürür siler toz alırım Ayy

kızlar hafta sonu yazlıkları cıkardım cokk mutlu oldum evlenmeden önce giydiğim herşeyin içine rahtlıkla girebiliyorum.en cokta nişanımda giydiğim sıyah saten elbiseme sevındım dunyanın parasını vermiştim artık bu yaz düğünlerde giyerim

Benım tartıma gore 1 kılo vermıs gorunuyorum ama haftasonu kontrolum var dıyetısyenın tartısına gore tıckerımı duzenlerım hafıflemek muhtesem bır duygu

diyetisyen bana hiçbir şekilde light yarım yağlı ürün kullanmanı yasaklıyorum gbelik için demişti.
aklında bulunsun tatlımm

tatlım benim ben zaten yağlı süt içemiyorum.birde lahyt ta içamam ortası yani...esmer ekmek tüketmemi esmer makarna ve pirinç tüketebilirsen daha iyi olur dedi.bakalım artık akibetimiz ne olacak bu arada 60 kiloyum 1 kilo daha gitmiş.:92::92::92:diyetisyende ölçtüm yağ ölçmedim ama kilo ölçtüm.:92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…