- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
alternatif yemek tariflerimi beyendinizmi yaffriler
kendime yemek kitabı yapıyorum :86:
cimcime canım cumartesi dıyetısyene gıdecektın gıttın mi? sınavların ıns güzel gecmiştir
evet canım gittim ama daha hastane kaydı yapmadan önce diyetisyenle konuştum sonnra kayıt yaptırayım dedim.bana diyet önermediğini gerek olmadığını 1800 kal.beslenirsem hamur işlerinden tatlılardan uzak durusam vede yasaklar listesine uyarsam verebileceğimi söyledi.olurda fazla bir kilo alımı olursa o dönemde sana yarımcı olurum dedi.allahtan kayıt yapmammıştım yoksa param güme gidecekti..hergün yumurta ve süt tüketmemi söyledi peynirde yeşilliklerden meyvelerden tüket dedi.aşırı canın birşeyler çekerse diğer öğünlerle dengeli beslen ara öğünlerde yoğurtta tüketmem gerektiğini felan söyledi.:26::26:,
sınavalarımda iyisiyle kötüsüyle geçt. 1i kötü 2 si iyiydi.
günaydın kızlar güzel sıcak bır hafta gecırmenızı dılıyorum
kahvaltısını yapan tum cıtırlara afiyet olsun
menumu yazayım
1 kk beyaz peynır
1 dılım ekmek
domats salatalık
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn çıtır hoş zayıf kızlar daha pek kişi yok nidense fambık yok hugocum gelmiş gitmiş nasılsınız bugün iyi haftalar dilerim hepinize ben şu anda yine kaygı içindeyim panik yani sabaha karşı saat 4 e doğru uyumuşum.allahım nasıl bi panik bozukluk anlamadım kendim atlatıcam depresyon ilacı kullanmamak için gitmiyorum doktora psikologtan sıra bekliyoum işte.menülerimi yazayım.bu arada fambık biraz rahatsızdı emme sesi kısıktı kötü bişeyi yoktur inşallah
sabah kahvaltım
1 dilim ekmek
2 kk peynir
3 zeytin
domates-salatalık
maydanoz
Günaydın canlarr... Herkes nasıl bugün?
Sabah erkenden geldim bugün işe; topiğin geçmişini okurken bordo ojelerımı surdummmSüslüyüm bugün; dünde saçlarımı kestirdim bakım yaptırdım... Ojesiz kalmıyım dedım
Erkek arkadaşımla ne zaman kavga etsem saçıma bişiler yapıorum bi gün mor saçla çıkıcam karşısına en sonunda kavga etmicek benımleNeyse...
Sabah;1 kase nesfit sade sütle yedim... Canım ekmek peynir filan istemedi...
Şimdi de limonlu y.çayımı içiorum
yorucu bir hafta sonu tatili geçirdim.sınavlarım vardı birde dün kuzucuğum biricik tatlı kızmın gösterisi vardı bayağı bir yoruldum...şuan yürüyemiyorum bile yorgun savaşçıyım.aylamıyorum uykum felaket var...
sabah kahbvaltım:
4 adet kuru kaysı 2 su bardağı ılık su,
4-5 kaşık nesvit 1 su bardağı süt,
daha sonra iş yerine geldim 1 elma yedim...
1 türk kahvesi,
şimdi de bir elma daha yiyeceğim...
evet canım gittim ama daha hastane kaydı yapmadan önce diyetisyenle konuştum sonnra kayıt yaptırayım dedim.bana diyet önermediğini gerek olmadığını 1800 kal.beslenirsem hamur işlerinden tatlılardan uzak durusam vede yasaklar listesine uyarsam verebileceğimi söyledi.olurda fazla bir kilo alımı olursa o dönemde sana yarımcı olurum dedi.allahtan kayıt yapmammıştım yoksa param güme gidecekti..hergün yumurta ve süt tüketmemi söyledi peynirde yeşilliklerden meyvelerden tüket dedi.aşırı canın birşeyler çekerse diğer öğünlerle dengeli beslen ara öğünlerde yoğurtta tüketmem gerektiğini felan söyledi.:26::26:,
sınavalarımda iyisiyle kötüsüyle geçt. 1i kötü 2 si iyiydi.
gecmıs olsun canım bıtmıs kurtulmuşsun.sütü az yaglı olanı tercih et benı kolestrolum yukseldi o yüzden
Günaydın güzel ve formda bayanlar..bu akşam eşimin halasının oğlunun nişanı var ve ben kendi nişanımda giydiğim kıyafeti giymeyi planlıyorum,sığar mıyım acep,hiç denemedimde..
Kahvaltım ise şöyle 3 minik domates,yarım salatalık,az peynir,5 siyah zeytin..
sağlıklı beslenme programım şimdilik iyi gidiyor..ben en fazla 65 oldum,şimdiye kadar hiç 60ın üzerine çıkmadığım için 65 i görünce durr dedim kendime,ve şuan 61.5i gösteriyor tartı..bakalım verebildiğimiz kadar vericez..canım günaydın. Senin kilo çizelgen yok kaç kiloda başladın şimdi kaç kilosun ? Nasıl gidiyor diyetin ?
tatlım beklenen tarih yarın tatlımmnazende beklenen tarıh gectı dıye bılıyorum eeee bızee suprızın var mı tatlım
yok tatlım daha hamiş değilimherkese günaydın
haftasonu diyite hiç devam edemedim bolca kısır yedimm:26:
bugun güzel bi kahvaltı ve diyete tam gaz devamm
biçok hamis var galiba ecrindemi hamile nezende hamilemiin
hugocum kacıncı sayfada bunlar
evet zaten normaldede tam yağlı içemiyorum.yarım yağlı alıyorum sürekli...
.
Kızlar evdeki işler beni bekliyor. evi çamaşır suyuyla bir güzel sileyim. balkon yıkayım çamaşır asayım. gelirim daha sonra . öpüyorum herkesi.
HERRKEŞŞŞŞŞLERE GÜNAYDIN-TÜNAYDIN ARASI SELAMLARRRRRRRR
KAÇAMAKLI BİR HAFTASONUN ARDINDAN SAĞLIKLI BİR PAZARTESİNE BAŞLAMIŞ BULUNUYORUMMM
BU HAFTA EPEY İŞİM VAR PERŞEMBE GÜNÜ BABAM GELİYO O GELMEDEN BAHAR TEMİZLİĞİ YAZLIK ÇIKARMA KIŞLIK KALDIRMA İŞLERİMİ BİTİRMEM LAZIM
BU ARADA KÖMÜRÜN AŞILARININ ZAMANI GELDİ VE TRAŞ OLUCAK BEYFENDİİ VETERİNER İŞLERİMİZ VAR BİRAZZZZZ
HEPİMİZE SAĞLIKLI,MUTLU,HUZURLU,BOLLUK BERKET İÇİNDE GEÇECEK BİR HAFTA DİLİYORUMMM
VE TABİİİ Kİİİİİ KİLOCUKALR GİTSİNNN YAĞLAR ERİSİNNNN KAÇAMAKSIZZ SAĞLIKLA VERELİM TÜM FAZLA KİLOLARIMI İNNNŞALLAHHHH:13::13::13::13:
diyetisyen bana hiçbir şekilde light yarım yağlı ürün kullanmanı yasaklıyorum gbelik için demişti.
aklında bulunsun tatlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?