kızlar hafta sonu yazlıkları cıkardım cokk mutlu oldum evlenmeden önce giydiğim herşeyin içine rahtlıkla girebiliyorum.en cokta nişanımda giydiğim sıyah saten elbiseme sevındım dunyanın parasını vermiştim artık bu yaz düğünlerde giyerim
Benım tartıma gore 1 kılo vermıs gorunuyorum ama haftasonu kontrolum var dıyetısyenın tartısına gore tıckerımı duzenlerım hafıflemek muhtesem bır duygu
tebrikleeerrr...kızlar hafta sonu yazlıkları cıkardım cokk mutlu oldum evlenmeden önce giydiğim herşeyin içine rahtlıkla girebiliyorum.en cokta nişanımda giydiğim sıyah saten elbiseme sevındım dunyanın parasını vermiştim artık bu yaz düğünlerde giyerim
Benım tartıma gore 1 kılo vermıs gorunuyorum ama haftasonu kontrolum var dıyetısyenın tartısına gore tıckerımı duzenlerım hafıflemek muhtesem bır duygu
kızlar hafta sonu yazlıkları cıkardım cokk mutlu oldum evlenmeden önce giydiğim herşeyin içine rahtlıkla girebiliyorum.en cokta nişanımda giydiğim sıyah saten elbiseme sevındım dunyanın parasını vermiştim artık bu yaz düğünlerde giyerim
tatlım benim ben zaten yağlı süt içemiyorum.birde lahyt ta içamam ortası yani...esmer ekmek tüketmemi esmer makarna ve pirinç tüketebilirsen daha iyi olur dedi.bakalım artık akibetimiz ne olacak bu arada 60 kiloyum 1 kilo daha gitmiş.:92::92::92:diyetisyende ölçtüm yağ ölçmedim ama kilo ölçtüm.:92::92:
Ben yardım edebilirim şekerimmmBenim kadar temizlik yapmayı seven biri yoktur sanırım Her gün dip bucak evi toplar süpürür siler toz alırım Ayy
Ayy ben yardım ederimmmmm:13::13::13::13: canım benim sağoll valla nekaaaaaaaa güzel olurduuuu ben çok düzenliyimdir habire evde nekadar çekmece dolap avrsa düzenlerim etrafı sürekli toplarım ama temizlik konusunda düzenli olduğum kadar iyi değilim ama kedim var o yüzden nerdeyse hergün yerleri süpürüyorum tüyleri görünce deli oluyorum çünkü ama şimdi bu hafta cam kapı ne varsa heryer silinecek perdeler yıkanack balkonumu güzelce temizleyip biraz çiçek bahçesine çevirmeyi planlıyorummm yazlık kışlık içıakr kaldır derken epey işim var allah sağlık versin de insanın evi olması onun işlerini yapması büyük bir lütufff çokşükür sağlıkla mutlulukla huzurla oturalım inşallah tertemiz yuvalarımızda
bu tarife bayılceniz pratil light pizza
etimek
tavuksuyu
pizza harcı istediğiniz şeyler.
etimekleri tavuksuyu ile ıslıyoruz tepsiye diziyoruz üzerine pizza içini koyuyoruz fırınlıyouz hemen oluyo zaten çıkarıp kaşar rendesi ekliyoruz tekrar fırınlıyoruz
çok pratik
gece rüyamda famiri gördüm hayırdır inşallah beraber bi dolaplar çeviriyodukdoğru durmuyoduk famirin eşini ikna etmeye çalışıyoduk bende famire şahitlik yapıyodum
ben geldim oturma odasını temizledim. markete kasaba gittim. yaww off kefir olmadı benim nedense. sanırım alyansım deydi mayaya. 2 güün bekledim tutmadı tadıda berbettı bozulmuş attı bugün yeni maya aldım uf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?