60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:92::92::92::92::92::92:

tebrikleeerrr...

tebrikler canımmmmmmmm:92::92::92::92::92::92::92::92::92:

tebrikler canımmmmmmmm:92::92::92::92::92::92::92::92::92:

Ben yardım edebilirim şekerimmm Benim kadar temizlik yapmayı seven biri yoktur sanırım Her gün dip bucak evi toplar süpürür siler toz alırım Ayy

:13::13::13::13: canım benim sağoll valla nekaaaaaaaa güzel olurduuuu ben çok düzenliyimdir habire evde nekadar çekmece dolap avrsa düzenlerim etrafı sürekli toplarım ama temizlik konusunda düzenli olduğum kadar iyi değilim ama kedim var o yüzden nerdeyse hergün yerleri süpürüyorum tüyleri görünce deli oluyorum çünkü ama şimdi bu hafta cam kapı ne varsa heryer silinecek perdeler yıkanack balkonumu güzelce temizleyip biraz çiçek bahçesine çevirmeyi planlıyorummm yazlık kışlık içıakr kaldır derken epey işim var allah sağlık versin de insanın evi olması onun işlerini yapması büyük bir lütufffçokşükür sağlıkla mutlulukla huzurla oturalım inşallah tertemiz yuvalarımızda

:92::92::92::92::92::92::92:süpper gidiyosun canımm hedefine de çok az kalmış zaten kalanlar da sağlıkla gider inşallahhhh nekadar güze bir duygu değil miiii çokşükürrr benim de geçen yaz aldığım ne varsa bolll genelde 40-42 bedendi herşeyim ama şimdi şükürler olsun 36-38 oldummmmtabii daha yolum var ama geçen yaza göre 2 beden küçüldümmm demek ki azmedince isteyince sabredince oluyormuşşş daha da güzel olucakk tüm fazla yağlardan kilolardan hepberaber kurtulucazz inşallahhh

Kızlar karar verdim kilo vermesemde olurama 50 olsamda iyi olur Sadece sıkılaşmak istiyorum selülitsiz sarkmamış bir vücut istiyorummmmmmm Ver Ver Ver Ver Ver Allah'm ver dım dım

Ayy ben yardım ederimmmmm Hem kaloride atmış oluruzzz Yakın olasaydık gelirdim valla hiç üşenmem

ben geldim oturma odasını temizledim. markete kasaba gittim. yaww off kefir olmadı benim nedense. sanırım alyansım deydi mayaya. 2 güün bekledim tutmadı tadıda berbettı bozulmuş attı bugün yeni maya aldım uf

akşam için yeşilfasulye yemeği yapacağım. ben gece tarçınlı süt içmicem :120: dün gece çok mide bulantısı yaptı uyuyamadım 1 tane yulaflı bisküvi yedimde bastırdı. kefiri akşam içicem nasılsa 1 bardak süt hakkım varya işte kefir içerim.

değüşük bir selamlama oldı dimiii:86:

sınavıma girdimm geldimmmmmm,kaffaltımıda yazimmmde sohbete dalim hemennnn

1 dlm tam buğday eppeeğe
1,5 kk light beyaz peynir
ince dlm karpuzzz
maydanoz
nane

kısla çok pratik bir pizza olur bu yaff u tarifi çok beyendim. daha tarif araştırıyorum veya aklımıza gelen sevdiğimiz yemekleri burda tartışıp fikir çözüm üretebiliriz. kendime yemek kitabı yapıyorum :86: unutuyorum çünkü

he dostum valla seni gördüm. birde büyük büyük taşlar vardı onları gösterdin bana bende o taşlara taş attım
cipe bindik sonra böyle mahallede yürüdük onuşa konuşa yokuş çıktık mahallede yolu kazmışlar sonra işte eşine bişeyler anlattık filan böyke gördüm :86:

Kızlar merhaba,

foruma yeni üye oldum. Beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurum. 15 gündür rejim ve günde 45 dakika tempolu yürüyüş ile 72,4 kilodan 68,6 kiloya düştüm. Kilo verme serüvenime sizlerle devam etmek istiyorum... Destek ve yardımlarınızı esirgemezseniz çok sevinirim... Herkese sağlıklı bir gün diliyorummm...

mayayı suzgeçte yıkasaydın canım atmasaydın keske yeni mayaya gerek yoktu bişi olmuyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…