60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hosgeldin guzel gitmiş kilolar masallah

hoşgeldin aramıza dikkat et bağımlılık yapıyo

Bağımlıklık yaptığının oldukça farkındayım yaklaşık bir aydır her gün 1-2 saatimi forumları okyarak geçiriyordum... üye olmak şimdiye kısmetmiş....

mayayı suzgeçte yıkasaydın canım atmasaydın keske yeni mayaya gerek yoktu bişi olmuyodu

yaww sen biliyomusun bu işi. bak anlatayım. süzgeçim var plastik tabe.. mayayı dökcem süzgeçe dimi. üzerine çeşme suyu tutcam yıkıcam sonra cam şişeye koycam mayayı. üzerine oda sıcaklığında 2 bardak süt koycam plastik kapakla kapatcam ağzını. karanlık yerde bekletcem 2 gün. sonra süzcem süzekteki mayayı yıkayıp su dolu şişeye koyup dolaba koycam zati az ve sık yapcam taze olsun diye o yüzden pek mayanın dolapta duracağını sanmam düzenli yapcem. hee böyle değilmi canım bak bakem nerde yanlışım var

nörüyonuz bacılar yawwwww ee nugi yok,neruş yok,yolanda yokk,kukulimde yok hallaa nerde:44:

hügocum ben haftasonu sıfı şeker,sıfır bal,sıfır pekmezle sağlıklı kek yaptımmmmmsağlıklı oluncada bayağı bir hüplettim:26:

günayydınnn tekrarrrrr kızlarrrrrrrrr doktora gittimm kanımıı verdimmmmm.. aksamm 4 te sonucc cıkcakmısss hızlı ol bana yetişş 1 günn daha bekleme strese girme dedii doktorla yaptıgımm hesaba göree reglime 2 gün varr... ama zaten varsaa bugün kanda cıkarmısss 2 günn önemli deeelmişş o kadann tatlıı bi doktorduu annatamamm... eve dönerkennn stress oldumm bi test daha aldımm.. dünküyle aynı markaa ve bir kezz daha ikinci cizgii.. ücüncü kezz görmüşş oluyorumm böleliklee artıkk 3 tanedenn sonra kann negatiff cıkarsa depresyona girerimm heraldee:18::18: ayyy gecsinn zamann biran önceeeee

hayırdır inşallahhh hügom yaaaa

famir tariflerimi okudunmu kaydettinmi çok küsel tarifler var çok işine yarayacak

ne tarifi görmedimmmmm:26:

famirto sen 8866.cı sayfaya bak bi. bikaç sayfa arka arkaaya verdim tarif özellikle hurmalı süper tarifler var çok lezzetli olacağına eminim. bak onlara çok işine yarar.
bu arada netten diyetisyenlerin verdiği tariflere bakıyorum

çok heyecanlı ya merakla bekliyoruz o zaman saat 4 üüüü

İnşallah benimde temizliycek bi evim olur kelebeğimmmleee

inşallah canım benimmmmallah hepimizin de gönlüne göre versinnnn aminn

değüşük bir selamlama oldı dimiii:86:

sınavıma girdimm geldimmmmmm,kaffaltımıda yazimmmde sohbete dalim hemennnn

1 dlm tam buğday eppeeğe
1,5 kk light beyaz peynir
ince dlm karpuzzz
maydanoz
nane

fambııım gelmişşş hoşşgelmişşşşşş:125::125:

hoşgeldinn maşallah çok güzel gidiyosunnnnninşallah devamı da böyle gelirr hepberaber kurtuluruz tüm fazla yağlardan kilolardannnn:13::13:

burdaaayımmm ama temizliğe başladım ara ara uğrıycimmmmmmmmm afiyet olsunn fambıkkk kuşummmm

canım benim herşeyin hayırlısı olsunnnn bunalım falan yokk daha çok gençsin yeni evlisinizzz hayırlısıyla zamanı gelince olurrr

bugün 5 te çıkacağım işten
giderken alayım da yapayım bari ya çok heyecanlandım
içimden bir ses değilsin diyor ama

hayırlısı olsun canım benimmmm allah gönlümüze göre versin herşeyiii

bugün 5 te çıkacağım işten
giderken alayım da yapayım bari ya çok heyecanlandım
içimden bir ses değilsin diyor ama

Kızlar bence hamişsinizzz heooooo Hayırlısııı olsunnnn Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize. İçindeki ses herzaman doğru çıkmayabilir şekerim olumlu düşün olumlu sonuç al ben çok inanırım buna herşey beyinde düşüncelerimizde bitiyor

kız denediğin şeylerin tarifini versene ne bilek nası olcakkkk
bak ben yağtığım kekin tarifini verimm
30-40 adet yaban mersini(bıcakla herbirini üçe kestim)
3 hurma
1 yumurta
1 çaybardağı süt
1/4 çay bardağı sıvıyağ
tarçın
aldığı kadar kepek un
kabartma tozu

önce yaban mersinini ve hurmaları ince ince kestim,üzerine 1 yumurta kırdım,Blendırda çırptım iyice bu arda hurma ve yaban mersini biraz daha ezilmiş oldu ama diri parçalar vardı
üerine sütü yağı ekledim karıştırdım en son un ve kabartma tozuu

malzemem azdı çünkü denem amaçlı yaptımmm,anvak acayip şekerli geldi tadıbi dahakine meyvelri biraz daha az koyucam yağıda 1/5 çay bardağı kadar kullanırsanız daha hafifi olurrr.
afiyte olsunnnn

Son düzenleme:
kızlar kek çok güzel oldu şidetle tavsiye ediyorummm,artık kızım içinde butür şeyler yapıcam alışsın şimdiden aburcubura çok düşkün oldu
1 dlm ekmek büyüklüğünde yedi nası olmuşş kızmm diyoru "az az az az güzel olmuş"diyooomeyve parçalarından pek hoşlanmazda
ben bayıldım normal kekten farkı yok,deneyin mutlaka.
bide fırında sebze kızartma yaptım yine/biber,patlıcan,kabak)sarımsaklı yoğurtla süper olyuyooo

kızz verdimya tarifleri bakmadınmı. daha bakıyorum başka tarif aklıma yatan olursa vercem hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…