Kızlar merhaba,
foruma yeni üye oldum. Beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurum. 15 gündür rejim ve günde 45 dakika tempolu yürüyüş ile 72,4 kilodan 68,6 kiloya düştüm. Kilo verme serüvenime sizlerle devam etmek istiyorum... Destek ve yardımlarınızı esirgemezseniz çok sevinirim... Herkese sağlıklı bir gün diliyorummm...
Kızlar merhaba,
foruma yeni üye oldum. Beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurum. 15 gündür rejim ve günde 45 dakika tempolu yürüyüş ile 72,4 kilodan 68,6 kiloya düştüm. Kilo verme serüvenime sizlerle devam etmek istiyorum... Destek ve yardımlarınızı esirgemezseniz çok sevinirim... Herkese sağlıklı bir gün diliyorummm...
mayayı suzgeçte yıkasaydın canım atmasaydın keske yeni mayaya gerek yoktu bişi olmuyodu
yap yap yap
yap yap :)
he dostum valla seni gördüm. birde büyük büyük taşlar vardı onları gösterdin bana bende o taşlara taş attım
cipe bindik sonra böyle mahallede yürüdük onuşa konuşa yokuş çıktık mahallede yolu kazmışlar sonra işte eşine bişeyler anlattık filan böyke gördüm :86:
famir tariflerimi okudunmu kaydettinmi çok küsel tarifler var çok işine yarayacak
nörüyonuz bacılar yawwwww ee nugi yok,neruş yok,yolanda yokk,kukulimde yok hallaa nerde:44:
hügocum ben haftasonu sıfı şeker,sıfır bal,sıfır pekmezle sağlıklı kek yaptımmmmmsağlıklı oluncada bayağı bir hüplettim:26:
günayydınnn tekrarrrrr kızlarrrrrrrrrdoktora gittimm kanımıı verdimmmmm.. aksamm 4 te sonucc cıkcakmısss hızlı ol bana yetişş 1 günn daha bekleme strese girme dedii doktorla yaptıgımm hesaba göree reglime 2 gün varr... ama zaten varsaa bugün kanda cıkarmısss 2 günn önemli deeelmişş o kadann tatlıı bi doktorduu annatamamm... eve dönerkennn stress oldumm bi test daha aldımm.. dünküyle aynı markaa ve bir kezz daha ikinci cizgii.. ücüncü kezz görmüşş oluyorumm böleliklee artıkk 3 tanedenn sonra kann negatiff cıkarsa depresyona girerimm heraldee:18::18: ayyy gecsinn zamann biran önceeeee
İnşallah benimde temizliycek bi evim olur kelebeğimmmleee
değüşük bir selamlama oldı dimiii:86:
sınavıma girdimm geldimmmmmm,kaffaltımıda yazimmmde sohbete dalim hemennnn
1 dlm tam buğday eppeeğe
1,5 kk light beyaz peynir
ince dlm karpuzzz
maydanoz
nane
Kızlar merhaba,
nörüyonuz bacılar yawwwww ee nugi yok,neruş yok,yolanda yokk,kukulimde yok hallaa nerde:44:
hügocum ben haftasonu sıfı şeker,sıfır bal,sıfır pekmezle sağlıklı kek yaptımmmmmsağlıklı oluncada bayağı bir hüplettim:26:
günayydınnn tekrarrrrr kızlarrrrrrrrrdoktora gittimm kanımıı verdimmmmm.. aksamm 4 te sonucc cıkcakmısss hızlı ol bana yetişş 1 günn daha bekleme strese girme dedii doktorla yaptıgımm hesaba göree reglime 2 gün varr... ama zaten varsaa bugün kanda cıkarmısss 2 günn önemli deeelmişş o kadann tatlıı bi doktorduu annatamamm... eve dönerkennn stress oldumm bi test daha aldımm.. dünküyle aynı markaa ve bir kezz daha ikinci cizgii.. ücüncü kezz görmüşş oluyorumm böleliklee artıkk 3 tanedenn sonra kann negatiff cıkarsa depresyona girerimm heraldee:18::18: ayyy gecsinn zamann biran önceeeee
bugün 5 te çıkacağım işten
giderken alayım da yapayım bari ya çok heyecanlandım
içimden bir ses değilsin diyor ama
bugün 5 te çıkacağım işten
giderken alayım da yapayım bari ya çok heyecanlandım
içimden bir ses değilsin diyor ama
çok heyecanlı ya merakla bekliyoruz o zaman saat 4 üüüü
famirto sen 8866.cı sayfaya bak bi. bikaç sayfa arka arkaaya verdim tarif özellikle hurmalı süper tarifler var çok lezzetli olacağına eminim. bak onlara çok işine yarar.
bu arada netten diyetisyenlerin verdiği tariflere bakıyorum
kızz verdimya tarifleri bakmadınmı. daha bakıyorum başka tarif aklıma yatan olursa vercem heekız denediğin şeylerin tarifini versene ne bilek nası olcakkkk
bak ben yağtığım kekin tarifini verimm
30-40 adet yaban mersini(bıcakla herbirini üçe kestim)
3 hurma
1 yumurta
1 çaybardağı süt
1/4 çay bardağı sıvıyağ
aldığı kadar kepek un
kabartma tozu
önce yaban mersinini ve hurmaları ince ince kestim,üzerine 1 yumurta kırdım,Blendırda çırptım iyice bu arda hurma ve yaban mersini biraz daha ezilmiş oldu ama diri parçalar vardı
üerine sütü yağı ekledim karıştırdım en son un ve kabartma tozuu
malzemem azdı çünkü denem amaçlı yaptımmm,anvak acayip şekerli geldi tadıbi dahakine meyvelri biraz daha az koyucam yağıda 1/5 çay bardağı kadar kullanırsanız daha hafifi olurrr.
afiyte olsunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?