60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

baya iyi gidiyor canım. 65 den 61 i görmüşsün güzel bence tam gaz devam
kızlar gebelik testi yapsam mı acaba yaaa

yap yap ne olcak sanki bizde heyecanlanıyoruz yaa .. yanlız ben şahsen 2. çocuu çoooooook uzun bir süre düşünmüyrum arkadaşlar çiş eğitimini kestik oğlan da bende stres olduk üzüldük. biraz daha zaman vericem.
değüşük bir selamlama oldı dimiii:86:

sınavıma girdimm geldimmmmmm,kaffaltımıda yazimmmde sohbete dalim hemennnn

1 dlm tam buğday eppeeğe
1,5 kk light beyaz peynir
ince dlm karpuzzz
maydanoz
nane

selam famircim afiyet olsun.

Vuhuuuuuuuuu nilmısra ya yakın biri gelmiş Mısraaa hoşgeldin .

canımcım hayırlısı olsun. çok heyecanlı bir durum birde pozitif çıksın bak nasıl oluyorsun ben evde sağa sola koşmuştum zıplayarak duyduğumda... kim var kim yok aradım haber verdim herkese

hurma nasıll oluyorr pişince yaaaa:44::44: hayall edemedim onu kekinn içinde

CANIM HADİ HAYIRLISI İNŞALLAH....nazende ve seninde olursa topikte 4 anne olacağız...

benimm kocişimdee cok korkuoduu bebiktn sözde ama 7 düven duyduu saolsunn bide söleme dedimm simdi negatiff olsaaa ona sıkılcam en cokk bu seferr sıkma canını telefonları gelcekkk

canım benim denediklerini ver diyorum bende yawwwwwww
hem ben gözleme falan nası açıcam yaaaa,o kadar becerikli değilimmmmm:44:

aboww gösleme açmayı bilmiyonmu kıss yaw işte hamurdan parçalar koparıyosun portakal büyüklüğünde ve un dökülmüş zeminde unlayarak yapışmasın diye açıyosun sen en güzeli hamur nasıl açılır diye bi video izle ordan öğren yaparsın

canım bende yapıorum kefir
maya bozulmaz, noylon sugeçte yıka ve cam yada plastık kapaklı kaba koy su içinde, içme suyu (kireçsiz olsa iyi hazır su yanı) istedigin kadar durur dolapta..

ben de biraz mayayı yarım su bardağından az fazla kadar cam kavanoza koyuyorum uzerine ılık sut koyuyorum 4 su bardağı. süt yoğurt yaparkenki gibi sıcak değil ılık soğuğa yakın olmalı.24 -30 saat karanlık dolapta bekletiyorum. sonra suzgeçle suzüp istersen yıkamadan mayayı hemen süte atıyorsun, kefir yapmıyacaksanda yıkayıp içme suyuna koyuyoorum, bu arada maya her yapmada biraz coğalıyor bende konuya komsuya dağıtıyorumm herkeş kefir içsin deyii

heee bencedeeeee
yapamıyom yawwwww,annem bana mutfak işerini nasıl olsa öğrenirsiniz,,ders çalışın siz derdiii,ama öğrenemedimmm

enemmmm famirrr seninn bebikk kumralmıssss babasına mı benziooo

babasıda esmerrrrr
anneannesine benziyoo,annem saışın yeşil gözlü olduğu üçünnnn

nugişim nasıl oldun şimdi datlum iyisin değilmi kendine gelebildinmi canım

evet canım şu anda iyiyim nası bi şey bu ya valla çok kötü bi durum aklımı kaybedecekmiş gibi oluyorum bazen ya kuaföre gittim geldim geçti balım bide şunu sorayım öğlen kahvaltı var yemekhanede börekde çıkacak ekmek yemesemde börek yesem olumu acaba

yağını güzelce aldır ayranla filan ye. bi süre sonra karnın acıkacak beyaz unluya ondan ama elma yersin filan ara yapıca düzelir bugünlük böyle olsun. peçeteyle yağını güzelce al canım
tekrar geçmiş olsun

geçmiş olsunn gıyzzz noldi yawww demiyonuz banaaaa
olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzo kadar tarif verdi hügo oturup evede yapacan yiceenn,gözün kalmayacak dışardakinde demedimmi hiç sana ,hadi sana demedi,bana defalarca dedi onda da mı duymadınnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…