heee bencedeeeee
yapamıyom yawwwww,annem bana mutfak işerini nasıl olsa öğrenirsiniz,,ders çalışın siz derdiii,ama öğrenemedimmm
babasıda esmerrrrr
anneannesine benziyoo,annem saışın yeşil gözlü olduğu üçünnnn
yağını güzelce aldır ayranla filan ye. bi süre sonra karnın acıkacak beyaz unluya ondan ama elma yersin filan ara yapıca düzelir bugünlük böyle olsun. peçeteyle yağını güzelce al canım
tekrar geçmiş olsun
geçmiş olsunn gıyzzz noldi yawww demiyonuz banaaaa
olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzo kadar tarif verdi hügo oturup evede yapacan yiceenn,gözün kalmayacak dışardakinde demedimmi hiç sana ,hadi sana demedi,bana defalarca dedi onda da mı duymadınnnnn
ayyy kıyamamm pamukkkkk... cokk datluu allahh bagıslasınn yaffff... saclarda kıvırr kıvırr pkk gözelll
eneeeeeeeeeeeeeeeeee bana hiç yi yimediydinnnnnnnnnnnnnnnçifte satandarttt ben iradesizsizm diye mi bana bu zulümmm
neyi var nugininnnnnnnnnnnnnnnn:26:bşey mi oldı nugimeeeeeeeeeeeeeeedemiyonuz hiç banaaaaaa
atak geçirmiş gece. şevkatli davranalım kendini toparlasın yesün acuk. sabaha kadar uyumamış diyet düşüncek hali kalmamıştır evdende getirememiştir yemeklerini ondan
he delüyüm ben delüüüpaniğim tuttuda gene valla bu stres beni öldürecek hiç bişey yokken yatacam yatağa ya elektrik kesilirse ya allah göstermesin annem babam ölürse hep bunları düşünüyorum tabi düşünüyorum ama bu arada kalp ritmim hızlanıyo sanki bişeyler olacak gibi kalbim hep cız cız yapıyo .kız fambıkk allahım bu sıpa delirtecek beni ne kadar tatlı maşşallah ya poz verişine baksana bi allahım nazarlardan saklasın benimkide çok güzel poz veriyo maşşallah çok da güzel yakışıyo bu sıpalara poz vermek .fazla tutma fotoyu kaldır fambımm
yokk kıss zor zamanında yardımcı oluyos. o atakları geçiren biri var tanıdığım sabaha kadar uyumuyo hep ağlıyo çok zor gördümde ondan yani.
günayydınnn tekrarrrrr kızlarrrrrrrrrdoktora gittimm kanımıı verdimmmmm.. aksamm 4 te sonucc cıkcakmısss hızlı ol bana yetişş 1 günn daha bekleme strese girme dedii doktorla yaptıgımm hesaba göree reglime 2 gün varr... ama zaten varsaa bugün kanda cıkarmısss 2 günn önemli deeelmişş o kadann tatlıı bi doktorduu annatamamm... eve dönerkennn stress oldumm bi test daha aldımm.. dünküyle aynı markaa ve bir kezz daha ikinci cizgii.. ücüncü kezz görmüşş oluyorumm böleliklee artıkk 3 tanedenn sonra kann negatiff cıkarsa depresyona girerimm heraldee:18::18: ayyy gecsinn zamann biran önceeeee
kız denediğin şeylerin tarifini versene ne bilek nası olcakkkk
bak ben yağtığım kekin tarifini verimm
30-40 adet yaban mersini(bıcakla herbirini üçe kestim)
3 hurma
1 yumurta
1 çaybardağı süt
1/4 çay bardağı sıvıyağ
tarçın
aldığı kadar kepek un
kabartma tozu
önce yaban mersinini ve hurmaları ince ince kestim,üzerine 1 yumurta kırdım,Blendırda çırptım iyice bu arda hurma ve yaban mersini biraz daha ezilmiş oldu ama diri parçalar vardı
üerine sütü yağı ekledim karıştırdım en son un ve kabartma tozuu
malzemem azdı çünkü denem amaçlı yaptımmm,anvak acayip şekerli geldi tadıbi dahakine meyvelri biraz daha az koyucam yağıda 1/5 çay bardağı kadar kullanırsanız daha hafifi olurrr.
afiyte olsunnnn
CANIM HADİ HAYIRLISI İNŞALLAH....nazende ve seninde olursa topikte 4 anne olacağız...
kızzzz fambıkkkkk en kilo mu verdinnnnnnsankim o 62ydiiiiiiii ben mi yannış hatılıyorummmmmm sallamak üzere bekliyorum donları sütyenleriii çabuk den banaaaaaa
nugimm anasını taklitt ediyoo,poz veriirkennnnnben genelde şöleee yan dururum daha zayıff çıkıyom diyeee o da hep yan durur fotolardaaaaa
heee verdim gııııııııııııııııııııııama bende yoli gibi pek havalara girmiyommmmmm,çünkü hemencik geri geliyyyyyy
tikkatliiii bağğyannnnnnnnnnnnnn
nugiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm baluuummmmmmmmm geçmiş olsunnn kuzummmm Allah kalbine ferahlık verrsinnnn inşallahhh düzelirsin canım benimmmmmmmböreee de yee accuuukkkk stres attttt
evet canımya sabah karşı 4 de uyudum panik yüzünden denemediğim şey kalmadı unuturmuyum diye aklımdan düşünceler gitmiyo bi türlü.misafirlikteydik orda başladı zaten araba kullandım rahatlıyayaım diye araba kullanınca bişeyim yok gayet rahatım neyse eve geldik kızımla eşim aynı yerde yattılar ben yatak odasında tv açtım sesini kısdım yok olmuyor sürekli cız cız ediyo kalbim msn yi açamda biri varsa konuşam dedimgecenin 2 sinde kim olcaksa msn de açtım herkez kapalı neyse faceye girdim müzik açtım yok geçiyo gibi oldu geçmedi ama neyse eşimi kaldırdım dedim hadi yatağa gel benle konuş yazık kalktı geldi sabah 5:30 patronunu havalimanına götürecek neyse o tekrar uyudu ben halen panikle uğraşıyom düşündüm acaba çok afedersiniz şey etsek acaba geçermi dedim eşimi bidaha kaldırdım gece 3:30 hiç canım istemiyoken yaptık duşu aldım sonra biraz rahatladım tam geçmedi ama sonra çok uykum geldi allahım dedim ne olur uyuyayım artık didim 5 kere 100 e kadar saydım 5 kerede geriye saydım derin derin nefes aldım sonra uyumuşum artık
yidimm ama pasta pek kötüydü yemesem daha iyiyidiiiiallahım ya kız pek dadlu yav maşşallahzayıf zaten o baksana hiçbişeyi yok.nasıl geçti doğumgünü yedinmi küçük ölçülü pastaları
sağol neruşummmmmmm,sağol dadlummmmmmmm,darısı sana olsunn guzuummmmmmmmmmolsunnn ben hemen sallıyımmmm ucuna bi nazar boncuuu kondırıyımmmmmmmmm ki gitsiiin geri gelmesinn inşallahhhh:92::92::92::92::92::92::92::92::92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?