60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evett cnm yaaa cok sasırttı benii.. bugünn sabah doktor, hastane ,özel sigorta arastırıp duruoduu die arastırıpp duruoduu... gece de uykudaa gobbeemii sevip durduuu cokk sasırrtttı benii onunn yüzünden panigim gecti valla

Kızlar öğle yemeğime kadar biraz vücut temüzlüğü yapiciyim nefret ediyorum kıl-tüy işinden . aramızda emla krem kullanan oldu mu hiç ? bikini bölgesi için kullananlar oluyormuş uyuşturuyormuş.

nugyacımm gecmişş olsunn cnmm.. benim annem kayınvalidesi öldüktenn sonra gecirdii. cok zorduu hepp kötü bişi olcakk hepp ölcemm korkusu vardııı... kacc gece hastahaneye tasındıgımızı hatırlamıorummmm bayıldıı,süründü,ölüyorum die agladıı. nefesimm kesilio diodu.. yüzlesmekde istemioduuu.. bigünn yinee tansiyonumm yükseldii dilimm uyusuoo vs diee basladııı.. kıpkırmızıı olduu... kadın geldii tansiyonuu ölctüü 18 e 13 mü neydiii... daha cok panikkk... yarım saat sonra lavoboyaa gitti.. kadınaa yüksekse bile 12 _8 deyinn düscekk o dedimm... saolsunn hiç itirazz etmediii... annem 12_8 ii duyuncaa nasıl yaa dedii.. aynı yüksek cıkmıss tansiyonu ama 12_8 deyincee beyin olarakk rahatladıı 15 dk da hiçbii müdahalede bulnmadann düstü tansiyonn.. cok zorr nöbet halii ama ilac alıosan aksatmaa ve kendini dinlemee.. bi doktorunn bu konuyla ilgili bi kitabı varr cok faydalı bilgiler var içindee.. adını alayımm yazayımm sana.. düsüncee kontrolnü ögrenmenn gerekiyo zamanla.. geneldede 3 dk da olurmusss.. o 3 dk daa kendinii rahatlatmayı basarırsann egerr nefess egzesiziylee gerisi gelirrr.... kendinee cok iyi bakkk emii...

ben lazer yaptırıyorum ve orda kullanıyorum biraz etkisi oluyo dene bünyeden bunyeyede fark ediyo

ne güzel :))))))))))))))))

Son düzenleme:
yeşilfasulye yemeğini koydum ateşe. halıları silktim yaydım. bu arada yumak düzeldi artıkın sümükleri akmıyo hiç aynen yaramazlıklarına devam ama ben yinede bikaç gün daha ilaç koyuyorum suyuna. hergün değiştiriyorum tabe suyunu. şimdi yemlerini tazeledim filan kafesi temizledim. şimdi netten ebru şallının pilates videosunu birazdan onu yapıcam. birde callanetics karın egzersizlerini yaparım ardından duşa girerim kabak lifi ilen pitkisel yağlarımı sürerim masajlar ardından yıkar soğuk suya tutarım
şekerlikten bi tane hobyy almış limon artıkın nasıl çıkarttı taşıdı bilmiyorum gücü yetmiş ama. şimdi ona sarmış gittiği heryere götürüyo yanında

4-5 yk patlıcan musakka(kıymasını yedim daha çokk,yine çok yağlıydıııı)
200 ml yoğurt
1 kase mercimek çorba
3 küçük dlm kepek eppeeğee

inş canımm hep beraber kurtulalım yaglardan fazlalıklardan

tebrikler annecikkkkk:92::92::92::92::92::92:

yemek getiremedim evden arkadaşlar döner sipariş ediyormuş ben de döner porsiyon sipariş ettim
artık böyle idare edeceğiz bugünlük:87::87::87::87:

ortalıkta çikolata duruyo da sen gelip gidip yemiyon haaa,teprikelr vallaaaa

ortalıkta çikolata duruyo da sen gelip gidip yemiyon haaa,teprikelr vallaaaa

tatlım şu bitkisel yağları tekrarlasana giderken alayım ben de başlayayım
4-5 yk patlıcan musakka(kıymasını yedim daha çokk,yine çok yağlıydıııı)
200 ml yoğurt
1 kase mercimek çorba
3 küçük dlm kepek eppeeğee

afiyet olsun tatlımm

öğle yemegım
10o gr tavuk etını yagsız baharatlı pişirdim onun yedım
1 kase yogurt
1 dılım ekmek

yemeğini yıyen herkese afiyet olsunnn

Herkese afiyet olsun pek keyfim yok bugün zorla öğle yemeğimi yedim;
1 tabak dolusu yeşil salata az yağlı limonlu
1 dilim kepek ekmeği
1 ayran

famircim bende yeminle aklımdan bunu geçirdim

sen de benim gibi gördükçe yiyenlerdensin demek kiii
pepeti sen lazer yaptırıyorum demişsinn,ancak lazer tamamen tüyü yok etmiyomuş doğru muuu:44:iğneli epilasyonda öyleymiş.bende yaptırma istiyorum ama defalarca gitmek lazımmış

sabah
bir kibrit kutusu peynir
bir domates
bir salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
ekinezya çayı içtim

ara öğün bir elma

birde yeşil çayla birkaç bisküvit yedim öğle yemeği niyetine

sabah ebru şallıyla pilates yaptım

diyette ilk günüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…