canım teste çıktıysa kesin hamilesin hiç endiselenme çok sevindim ayrıca,karnın ağrıyo adet olcak gibi bended de aynı seyler olmustu. bak eşim istemiyo falan diyodun ya heyecandan herkese sülemiş. bu erkekler önce korkar sorumluluk falan diye, kilo derler vs derler ama bak dayanamamış herkese yaymış, yeğenlerini çok seviyo diyodun ya senin eşin daha çok sevecek bebişnizi bi çok erkekten yanı, benim eşim kızıma çok düşer ustüne gece bile o bakardı ben emzirir ona veirdim o uyuturdubenim eşimde seninki gibi korkardı
famırcim dniiycem bunu güzele benziyyy
cimcimicim sen ecrin nazende olunca 4 olcak diğeri kimdi ya haa yazarken hatırladım ebruliii:90::90::90::90::90:
Kızlar öğle yemeğime kadar biraz vücut temüzlüğü yapiciyimnefret ediyorum kıl-tüy işinden . aramızda emla krem kullanan oldu mu hiç ? bikini bölgesi için kullananlar oluyormuş uyuşturuyormuş.
evett cnm yaaa cok sasırttı benii.. bugünn sabah doktor, hastane ,özel sigorta arastırıp duruoduu die arastırıpp duruoduu...gece de uykudaa gobbeemii sevip durduuu cokk sasırrtttı benii onunn yüzünden panigim gecti valla
:13::13::13::13: canım benim sağoll valla nekaaaaaaaa güzel olurduuuu ben çok düzenliyimdir habire evde nekadar çekmece dolap avrsa düzenlerim etrafı sürekli toplarım ama temizlik konusunda düzenli olduğum kadar iyi değilim ama kedim var o yüzden nerdeyse hergün yerleri süpürüyorum tüyleri görünce deli oluyorum çünkü ama şimdi bu hafta cam kapı ne varsa heryer silinecek perdeler yıkanack balkonumu güzelce temizleyip biraz çiçek bahçesine çevirmeyi planlıyorummm yazlık kışlık içıakr kaldır derken epey işim var allah sağlık versin de insanın evi olması onun işlerini yapması büyük bir lütufff çokşükür sağlıkla mutlulukla huzurla oturalım inşallah tertemiz yuvalarımızda
:92::92::92::92::92::92::92: süpper gidiyosun canımm hedefine de çok az kalmış zaten kalanlar da sağlıkla gider inşallahhhh nekadar güze bir duygu değil miiii çokşükürrr benim de geçen yaz aldığım ne varsa bolll genelde 40-42 bedendi herşeyim ama şimdi şükürler olsun 36-38 oldummmm tabii daha yolum var ama geçen yaza göre 2 beden küçüldümmm demek ki azmedince isteyince sabredince oluyormuşşş daha da güzel olucakk tüm fazla yağlardan kilolardan hepberaber kurtulucazz inşallahhh
tatlım benim ben zaten yağlı süt içemiyorum.birde lahyt ta içamam ortası yani...esmer ekmek tüketmemi esmer makarna ve pirinç tüketebilirsen daha iyi olur dedi.bakalım artık akibetimiz ne olacak bu arada 60 kiloyum 1 kilo daha gitmiş.:92::92::92:diyetisyende ölçtüm yağ ölçmedim ama kilo ölçtüm.:92::92:
yeşilfasulye yemeğini koydum ateşe. halıları silktim yaydım. bu arada yumak düzeldi artıkın sümükleri akmıyo hiçaynen yaramazlıklarına devam ama ben yinede bikaç gün daha ilaç koyuyorum suyuna. hergün değiştiriyorum tabe suyunu. şimdi yemlerini tazeledim filan kafesi temizledim. şimdi netten ebru şallının pilates videosunu birazdan onu yapıcam. birde callanetics karın egzersizlerini yaparım ardından duşa girerim kabak lifi ilen pitkisel yağlarımı sürerim masajlar ardından yıkar soğuk suya tutarım
şekerlikten bi tane hobyy almış limon artıkın nasıl çıkarttı taşıdı bilmiyorumgücü yetmiş ama. şimdi ona sarmış gittiği heryere götürüyo yanında
yeşilfasulye yemeğini koydum ateşe. halıları silktim yaydım. bu arada yumak düzeldi artıkın sümükleri akmıyo hiçaynen yaramazlıklarına devam ama ben yinede bikaç gün daha ilaç koyuyorum suyuna. hergün değiştiriyorum tabe suyunu. şimdi yemlerini tazeledim filan kafesi temizledim. şimdi netten ebru şallının pilates videosunu birazdan onu yapıcam. birde callanetics karın egzersizlerini yaparım ardından duşa girerim kabak lifi ilen pitkisel yağlarımı sürerim masajlar ardından yıkar soğuk suya tutarım
şekerlikten bi tane hobyy almış limon artıkın nasıl çıkarttı taşıdı bilmiyorumgücü yetmiş ama. şimdi ona sarmış gittiği heryere götürüyo yanında
tatlım şu bitkisel yağları tekrarlasana giderken alayım ben de başlayayımyeşilfasulye yemeğini koydum ateşe. halıları silktim yaydım. bu arada yumak düzeldi artıkın sümükleri akmıyo hiçaynen yaramazlıklarına devam ama ben yinede bikaç gün daha ilaç koyuyorum suyuna. hergün değiştiriyorum tabe suyunu. şimdi yemlerini tazeledim filan kafesi temizledim. şimdi netten ebru şallının pilates videosunu birazdan onu yapıcam. birde callanetics karın egzersizlerini yaparım ardından duşa girerim kabak lifi ilen pitkisel yağlarımı sürerim masajlar ardından yıkar soğuk suya tutarım
4-5 yk patlıcan musakka(kıymasını yedim daha çokk,yine çok yağlıydıııı)
200 ml yoğurt
1 kase mercimek çorba
3 küçük dlm kepek eppeeğee
ortalıkta çikolata duruyo da sen gelip gidip yemiyon haaa,teprikelr vallaaaa
ben lazer yaptırıyorum ve orda kullanıyorum biraz etkisi oluyo dene bünyeden bunyeyede fark ediyo
famircim bende yeminle aklımdan bunu geçirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?