öğle yemeğim
marul
2 salatalık
1 ceviz
1kk peynir
2dlm ekmek
ortalıkta çikolata duruyo da sen gelip gidip yemiyon haaa,teprikelr vallaaaa
sen de benim gibi gördükçe yiyenlerdensin demek kiii
pepeti sen lazer yaptırıyorum demişsinn,ancak lazer tamamen tüyü yok etmiyomuş doğru muuu:44:iğneli epilasyonda öyleymiş.bende yaptırma istiyorum ama defalarca gitmek lazımmış
heee tatlım napak niidek hayat devam ediyo. evde tatlı var çikolata var cola var. zamanında litre litre içerdimçok aşırı zaafım olan bişeydir cola
bazen eşimde alıp geliyo çikolata filan tatlı zaten devamlı oluyo yapıyorum seviyo diye. naoak bize yok ama zaten aklıma bile gelmiyo. bu seferki listemi beyenmedim meyve yok doğru dürüst yeşilelma deyip duruyo. kavun var evde yiyemicem. yerli çilek çıktı yasak. eşim dünden beri 1 kilo çilek yedi valla. allahtan kefir içiyorumya o büyük nimet benim için. bulgur pilavıda yok zati. dayamış salatayı valla bu öğlen yemedim salataa valla midem almıyo artık akşam yerim dedim. ne yoğurt var ne bulgur ne bişey :120:
sağol canım canım bendeki her an geliyo ama işte sürekli kalbim cız cız yapıyo bişey olcakmış gibi benimki uzun sürüyornugyacım geçmiş olsun canım gerçekten bu dusunceler insanı mahvediyo bended oluyo ama uzun surmuyo acaba bendede mi varki ama kafamdan defedebiliyorum
sağol ecrincim ilk gittiğim psikiyatris banada nefes terapisi önerdi ve kitap önerdi kitabı aldım okuyorum nefes terapisinide yapıyorum rahatlıyorum ama rahatlamam fazla sürmüyo 1-2 dk sonra yine aynısı oluyonugyacımm gecmişş olsunn cnmm..benim annem kayınvalidesi öldüktenn sonra gecirdii. cok zorduu hepp kötü bişi olcakk hepp ölcemm korkusu vardııı... kacc gece hastahaneye tasındıgımızı hatırlamıorummmm bayıldıı,süründü,ölüyorum die agladıı. nefesimm kesilio diodu.. yüzlesmekde istemioduuu.. bigünn yinee tansiyonumm yükseldii dilimm uyusuoo vs diee basladııı.. kıpkırmızıı olduu... kadın geldii tansiyonuu ölctüü 18 e 13 mü neydiii... daha cok panikkk... yarım saat sonra lavoboyaa gitti.. kadınaa yüksekse bile 12 _8 deyinn düscekk o dedimm... saolsunn hiç itirazz etmediii... annem 12_8 ii duyuncaa nasıl yaa dedii.. aynı yüksek cıkmıss tansiyonu ama 12_8 deyincee beyin olarakk rahatladıı 15 dk da hiçbii müdahalede bulnmadann düstü tansiyonn.. cok zorr nöbet halii ama ilac alıosan aksatmaa ve kendini dinlemee.. bi doktorunn bu konuyla ilgili bi kitabı varr cok faydalı bilgiler var içindee.. adını alayımm yazayımm sana.. düsüncee kontrolnü ögrenmenn gerekiyo zamanla.. geneldede 3 dk da olurmusss.. o 3 dk daa kendinii rahatlatmayı basarırsann egerr nefess egzesiziylee gerisi gelirrr.... kendinee cok iyi bakkk emii...
4-5 yk patlıcan musakka(kıymasını yedim daha çokk,yine çok yağlıydıııı)
200 ml yoğurt
1 kase mercimek çorba
3 küçük dlm kepek eppeeğee
tatlım şu bitkisel yağları tekrarlasana giderken alayım ben de başlayayım
afiyet olsun tatlımm
çilek ve erik zayıflatıyomuşş kızzzzzz
yaz günü bu meyvelerden yemicen mi yaniiiimeyve benim kurtarıcım o da olmasa dayanamm vallaaa
Evet tamamen yok etmiyo sadece azaltıyo ve geç zamanda çıkmasını sağğlıyo ben suan her ay ağda yapmama rağmen 3 ayda 4 ayda bir agda yaptırıyorum artık çooookkkk büyük rahatlık ve kolaylıkkkk
kızlarrrr sabahhh
1 simit
1kk peynir
1 fincann tek sekerli cay içtimmm
az önce ara yaptımmm
9 tane erigi hüplettimmmm
çilek ve erik zayıflatıyomuşş kızzzzzz
yaz günü bu meyvelerden yemicen mi yaniiiimeyve benim kurtarıcım o da olmasa dayanamm vallaaa
elbette famirtom biberiye yağı bademyağı ve susam yağı canım. birde kabak lifi al. bunları karnına sür eşit miktarda sonra kabak lifi ile masaj yap sonra yıka su sıcağa yakın olsun en son soğuk su tutuyosunzaten o delirtiyo haa sonrasında 1 saat karnında nasıl kan dolaşımı hızlanıyo sende anlıyosun zaten. ama işe yarıyo emin ol. çatlaklarada iyi geliyo. zaten şu yönden mantıklı. yani diyet yapmasan işe yaramazda diyet artı spor artı şeker tatlı yok filan karın zaten eriyo ama kan dolaşımını hızlandırmak lazımki daha çabuk erisin hemde atılsın diye canım. yoksa ha bire yesek masaj yapsak niye yarar.
öğlen yemeğim
1 fambıkmrcimek çorbası
1 kepçe börek
domates-salatalık
2 dilim peynir
2 dene zeytin
iyide bir bacak için kaç kere gidiyosunnn,kola ayrı gidiyosun çok zaman alan bişey değil miii,bide saattine göre ücretlendiriliyomuşşş.işini ağırdan alırsa kaç saat sürer
nörüyonuz bacılar yawwwww ee nugi yok,neruş yok,yolanda yokk,kukulimde yok hallaa nerde:44:
hügocum ben haftasonu sıfı şeker,sıfır bal,sıfır pekmezle sağlıklı kek yaptımmmmmsağlıklı oluncada bayağı bir hüplettim:26:
ecrin bir simit 4 dilim ekmek ediii sanırsam ekmek haklarından düş simiti .afiyetcik olsun canım
bebeem burdayım ama çok işim var yaa bakamıyoruım pek
düşerse başka ekmek pilav makarna hiçbir karbonhidrat alamaz zati 5 dilim dersek1 simitle tüm günü çıkarması lazım. artıkın ekmeksiz et yer sebze yer ama 1 dilim hakkı daha var dersek 1 dilim esmer ekmeği ikiye böler yarısını öğlen yarısını akşam yer şaban gibi hanimiş ekmek diye kavanoza kaldırır koklaya koklaya yesin barim çok minnak parçalara ayrıeıp öyle yesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?