60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ortalıkta çikolata duruyo da sen gelip gidip yemiyon haaa,teprikelr vallaaaa

heee tatlım napak niidek hayat devam ediyo. evde tatlı var çikolata var cola var. zamanında litre litre içerdim çok aşırı zaafım olan bişeydir cola
bazen eşimde alıp geliyo çikolata filan tatlı zaten devamlı oluyo yapıyorum seviyo diye. naoak bize yok ama zaten aklıma bile gelmiyo. bu seferki listemi beyenmedim meyve yok doğru dürüst yeşilelma deyip duruyo. kavun var evde yiyemicem. yerli çilek çıktı yasak. eşim dünden beri 1 kilo çilek yedi valla. allahtan kefir içiyorumya o büyük nimet benim için. bulgur pilavıda yok zati. dayamış salatayı valla bu öğlen yemedim salataa valla midem almıyo artık akşam yerim dedim. ne yoğurt var ne bulgur ne bişey :120:

Evet tamamen yok etmiyo sadece azaltıyo ve geç zamanda çıkmasını sağğlıyo ben suan her ay ağda yapmama rağmen 3 ayda 4 ayda bir agda yaptırıyorum artık çooookkkk büyük rahatlık ve kolaylıkkkk

kızlarrrr sabahhh

1 simit
1kk peynir
1 fincann tek sekerli cay içtimmm

az önce ara yaptımmm

9 tane erigi hüplettimmmm

çilek ve erik zayıflatıyomuşş kızzzzzz
yaz günü bu meyvelerden yemicen mi yaniiiimeyve benim kurtarıcım o da olmasa dayanamm vallaaa

nugyacım geçmiş olsun canım gerçekten bu dusunceler insanı mahvediyo bended oluyo ama uzun surmuyo acaba bendede mi varki ama kafamdan defedebiliyorum
sağol canım canım bendeki her an geliyo ama işte sürekli kalbim cız cız yapıyo bişey olcakmış gibi benimki uzun sürüyor
sağol ecrincim ilk gittiğim psikiyatris banada nefes terapisi önerdi ve kitap önerdi kitabı aldım okuyorum nefes terapisinide yapıyorum rahatlıyorum ama rahatlamam fazla sürmüyo 1-2 dk sonra yine aynısı oluyo
4-5 yk patlıcan musakka(kıymasını yedim daha çokk,yine çok yağlıydıııı)
200 ml yoğurt
1 kase mercimek çorba
3 küçük dlm kepek eppeeğee

afiyet olsssunn fambımm

tatlım şu bitkisel yağları tekrarlasana giderken alayım ben de başlayayım

afiyet olsun tatlımm

elbette famirtom biberiye yağı bademyağı ve susam yağı canım. birde kabak lifi al. bunları karnına sür eşit miktarda sonra kabak lifi ile masaj yap sonra yıka su sıcağa yakın olsun en son soğuk su tutuyosun zaten o delirtiyo haa sonrasında 1 saat karnında nasıl kan dolaşımı hızlanıyo sende anlıyosun zaten. ama işe yarıyo emin ol. çatlaklarada iyi geliyo. zaten şu yönden mantıklı. yani diyet yapmasan işe yaramazda diyet artı spor artı şeker tatlı yok filan karın zaten eriyo ama kan dolaşımını hızlandırmak lazımki daha çabuk erisin hemde atılsın diye canım. yoksa ha bire yesek masaj yapsak niye yarar.

yaz günü bu meyvelerden yemicen mi yaniiiimeyve benim kurtarıcım o da olmasa dayanamm vallaaa

glisemik indeksi düşük meyveler çok faydalı bilmemmi ama günde 2 tane yeşilelma vermiş başka yok. sankim pazarcılar benim diyette olduğumu bilirmiş gibi yeşilelmanın kilosuna 4 lira diyorlar 4 elma 4 lira valla. almadım paramı dayanır. yeşilelma yerine yeşilerik yiyom 7 tane.

Evet tamamen yok etmiyo sadece azaltıyo ve geç zamanda çıkmasını sağğlıyo ben suan her ay ağda yapmama rağmen 3 ayda 4 ayda bir agda yaptırıyorum artık çooookkkk büyük rahatlık ve kolaylıkkkk

iyide bir bacak için kaç kere gidiyosunnn,kola ayrı gidiyosun çok zaman alan bişey değil miii,bide saattine göre ücretlendiriliyomuşşş.işini ağırdan alırsa kaç saat sürer

zati meyve yemesek dayanamayız şeker ihtiyacımızı nirden karşılıcaz. meyve yemezsek o gün muhakkak tatlı kaçamak yapılır. yada tüm gün işkence çekilir

herkesi ben mi görüyon kızzzzzben mi yazdım sanaaaaaa

iyide bir bacak için kaç kere gidiyosunnn,kola ayrı gidiyosun çok zaman alan bişey değil miii,bide saattine göre ücretlendiriliyomuşşş.işini ağırdan alırsa kaç saat sürer

valla canım ben lazer epilasyona gittim. seansına para veriyodum bi kerede hepsi çıkıyodu aradan kol bacak paket heryer. Kola 50 alıyodu bacaga 120 (tam oldugu için) paketede 100(hepsi) bi seans için 270 lira para çıkıyodu benden. İlk başlarda her hafta gittim 2 hafta kadar sonra tüylerim çıkmaya başlayınca ayda bir gider oldum sonra tamamen bitti :) 4 ayda bir ağdaya gidiyorum veya ben alıyorum.

bebeem burdayım ama çok işim var yaa bakamıyoruım pek

ecrin bir simit 4 dilim ekmek ediii sanırsam ekmek haklarından düş simiti .afiyetcik olsun canım

düşerse başka ekmek pilav makarna hiçbir karbonhidrat alamaz zati 5 dilim dersek 1 simitle tüm günü çıkarması lazım. artıkın ekmeksiz et yer sebze yer ama 1 dilim hakkı daha var dersek 1 dilim esmer ekmeği ikiye böler yarısını öğlen yarısını akşam yer şaban gibi hanimiş ekmek diye kavanoza kaldırır koklaya koklaya yesin barim çok minnak parçalara ayrıeıp öyle yesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…