60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayyy benimde başlamam lazım yaaa ama yaz geçsin beklıorum baslıcam... Bi de ben jilet kullanıodum bana dedıler kı lazer esas bunları goruo sende super ıse yarar dıe sevındırık oldmmm
Kışa ilk işim kenara paya koyup lazere gtmek olcak valla...

fambıkk çizelgeleri burdaki bilgisayardan göremiyom kaç kilo oldun kızzz kilo vermişin galiba sallayayım tepprüük ederüm ayruca :92: bu arada ecrinn hamilemiymiş :44:

heee verdim gııııııııııııııııııııııama bende yoli gibi pek havalara girmiyommmmmm,çünkü hemencik geri geliyyyyyy
tikkatliiii bağğyannnnnnnnnnnnnn

ben sölemedim de noldiyyy
geri geldiyyyy
bu sabah 1 kilo agır çıktım işte :84::84:
ama reglim yakın ondan didim heraldeee
nügücanım yazdıklarını okudum canım geçmiş olsun. bulduun çözüm de beni güldürdü. zavallı adamı uykudan kaldırmışsın bir de. deli domdom

emla krem sürüp ağdaya alış önce canım çünkü lazer yapmadan önce ağdayla alıyolar :) çıkarken jiletle alıyolar kökleri kurutsunlar diye yoksa çok acı çekersin fena yanar

Kolay gelsin ablacım :) yardım edebilirim :81:

akreditif evrakı yapabilir misin ?
kız ev işi deel cam pencere olsa daha kolaydı yahu. tam bi siparişi yüklüyorum biri sipariş geçer öteki fiyat ister ordan nakliyeci arar delircimm yahu.
tuvalete bilem gidemedim şimdi altıma yapçem

eee panik halindeyken ne çare varsa yapıyom hepsünü valla

fambukum tebrik ederim bebeem:92::92::92:
5 lilere az kaldı kızzz
oleyyyyy
kaç gr gitmiş senden. yaz geldi işimiz daa kolay demi artık

Hortum çek abla tuvaletee sen öğret hepsini öğrenir yaparım ben

uykum geldii 2 saat uykuyla duruyom yanii akşam eve gidince niyetim ilk önce eniştenizin dizisi (fambıkkk) başlayana kadar uyumak sonra yemek yemek az olur tabikide geç olacağı için sonra bu arada dizideki enüşteniz seyrederim sonra koşu bandına binmek planım böyle emme değişiklik olmaz inşallah

fambukum tebrik ederim bebeem:92::92::92:
5 lilere az kaldı kızzz
oleyyyyy
kaç gr gitmiş senden. yaz geldi işimiz daa kolay demi artık

sağol yolimmmmmmmmay evet bi göreydik yawwwww,önceden neruşşşşum kilodaşımdı malumm kendisi tikırındada görüldüğü üzre dörtnala koştuğu içinnnnn yetişemedimmmmmmsenle aynıyızzzz,dediğin gibi 5 ileri 3 geri gidip duruyozzzzz,en yakın zamanda görürüz inşallaaahhhh

Hortum çek abla tuvaletee sen öğret hepsini öğrenir yaparım ben

eminim ögrenirsin canımcım. zaten bi asistan lazım bana alıncaktı da işte badronum keyfini bekliyoruz.

hortum deelde bezlenme olayına gircem galiba. ay buda sıyırdı.

emla krem sürüp ağdaya alış önce canım çünkü lazer yapmadan önce ağdayla alıyolar :) çıkarken jiletle alıyolar kökleri kurutsunlar diye yoksa çok acı çekersin fena yanar

Neden ki... Ağda kökleri yumuşattığı için lazerden önce yapma dediler... Ben başlamıştım bi ara o yüzden bıraktım... Jilete döndüm tekrar...Lazer sert olanları görüo koyu renklerı görüo dediler bana

neruş tam gaz devam zaten .. maşallah
benle aynı deelsin benden 200 gr hafifsin ayrıyeten ben bu ara eccük agır tonaj çekiyorum
şaka bi yana bir an önce ineydik şu 5 lere yahuuu. alışveriş yapçam onu bekliyorum resmen

evet bende gelip gidip yerim ondan gr gr oynuyoya kilolar
famircim ben bıkmıştım canım 10 gün bile temiz olamıyodum ağda vs de hemen çıkmaya baslıyolardı siyah siyah alınmıyoduda kısayken yazın falan ağdadan sonra eteği rahat giyerdim çıkmaya basladıkça pantolon, ben alexandırti lazer diye bişey yaptırıyom ve azaldı en azından kıllar çıkmaya basladığındada etek giyebiliyorum öle anlatıyım. çok silik çıkıyo, kadın bitiyo diyo kendininkiler bitmiş ben 2 kez yaptırdm çok rahatım, diyorum ki bitmese bile yılda bi kez yaptır seans araları uzuyor yanı önceden 2-3 ayda çıkıyo sonraları 6-7 aymiş... benim bacak 300- bikini 75-kol altı 50-20 de biyık
ben ağda yapmıyorum hiç çıkınca jilet yapıyorum canım

afiyet olsunnn,sen genelde öğleleir kahvaltı türü ve hafif geçiriyorsunnn di miiii,bu nednel kızının çikolatalarına saldırıyor olabilirmiisn acabaaa:44:

bilmiyorum canım ya bence acıkmam pis boğazlıgğmdan:90::90: ycl de öğlenleri bazen bule yiyio hiç hüpletmiy löpür löpür yağ veriyyy

canmı bende öle bilip öle yaptırıyorum ağda yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…