valla canım ben lazer epilasyona gittim. seansına para veriyodum bi kerede hepsi çıkıyodu aradan kol bacak paket heryer. Kola 50 alıyodu bacaga 120 (tam oldugu için) paketede 100(hepsi) bi seans için 270 lira para çıkıyodu benden. İlk başlarda her hafta gittim 2 hafta kadar sonra tüylerim çıkmaya başlayınca ayda bir gider oldum sonra tamamen bitti :) 4 ayda bir ağdaya gidiyorum veya ben alıyorum.
Kolay gelsin ablacım :) yardım edebilirim :81:
heee verdim gııııııııııııııııııııııama bende yoli gibi pek havalara girmiyommmmmm,çünkü hemencik geri geliyyyyyy
tikkatliiii bağğyannnnnnnnnnnnnn
fambıkk çizelgeleri burdaki bilgisayardan göremiyom kaç kilo oldun kızzz kilo vermişin galiba sallayayım tepprüük ederüm ayruca :92:bu arada ecrinn hamilemiymiş :44:
Ayyy benimde başlamam lazım yaaa ama yaz geçsin beklıorum baslıcam... Bi de ben jilet kullanıodum bana dedıler kı lazer esas bunları goruo sende super ıse yarar dıe sevındırık oldmmm
Kışa ilk işim kenara paya koyup lazere gtmek olcak valla...
Kolay gelsin ablacım :) yardım edebilirim :81:
ben sölemedim de noldiyyy
geri geldiyyyy
bu sabah 1 kilo agır çıktım işte :84::84:
ama reglim yakın ondan didim heraldeee
nügücanım yazdıklarını okudum canım geçmiş olsun. bulduun çözüm de beni güldürdü. zavallı adamı uykudan kaldırmışsın bir de. deli domdom
61.4 oldumm gıyzzzzzzzzzzzz5li kilolara 1.5 kilo kaldııııııı
akreditif evrakı yapabilir misin ?
kız ev işi deel cam pencere olsa daha kolaydı yahu. tam bi siparişi yüklüyorum biri sipariş geçer öteki fiyat ister ordan nakliyeci arar delircimm yahu.
tuvalete bilem gidemedim şimdi altıma yapçem
fambukum tebrik ederim bebeem:92::92::92:
5 lilere az kaldı kızzz
oleyyyyy
kaç gr gitmiş senden. yaz geldi işimiz daa kolay demi artık
Hortum çek abla tuvaletee sen öğret hepsini öğrenir yaparım ben
emla krem sürüp ağdaya alış önce canım çünkü lazer yapmadan önce ağdayla alıyolar :) çıkarken jiletle alıyolar kökleri kurutsunlar diye yoksa çok acı çekersin fena yanar
sağol yolimmmmmmmmay evet bi göreydik yawwwww,önceden neruşşşşum kilodaşımdı malumm kendisi tikırındada görüldüğü üzre dörtnala koştuğu içinnnnn yetişemedimmmmmm senle aynıyızzzz,dediğin gibi 5 ileri 3 geri gidip duruyozzzzz,en yakın zamanda görürüz inşallaaahhhh
sen de benim gibi gördükçe yiyenlerdensin demek kiii
pepeti sen lazer yaptırıyorum demişsinn,ancak lazer tamamen tüyü yok etmiyomuş doğru muuu:44:iğneli epilasyonda öyleymiş.bende yaptırma istiyorum ama defalarca gitmek lazımmış
afiyet olsunnn,sen genelde öğleleir kahvaltı türü ve hafif geçiriyorsunnn di miiii,bu nednel kızının çikolatalarına saldırıyor olabilirmiisn acabaaa:44:
Neden ki... Ağda kökleri yumuşattığı için lazerden önce yapma dediler... Ben başlamıştım bi ara o yüzden bıraktım... Jilete döndüm tekrar...Lazer sert olanları görüo koyu renklerı görüo dediler bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?