60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sen 22.6sın ben 22.8immmmmmben senden daha şişkoyumm tamam mııııı

ycl et yemediği için diyetisyenin verdiği diyeti uyguluyo canımmm ve onda triodde varrr,kolestrol varrr,sen ona öre kendini ayarlamaa
bence bu şekilde akşmaları çok acıkıyorsun ondan yiyiyorsun bak bende öyleydimm,sabha kahvaltını sıı yapp,öğlede sebzeni etini,salatanı yeeee,akşama çok yemek istemiyorsun zaten

Bilmiyorum ki şekercimm ağda yaptırdım çıkmaya yakın gittim lazer tuttular sonra jilete geçtim Benimkinde mi bi sorun var acaba

ölee yaptımm valaaa minnacıkk bi dilimm ekmeklee yoort corbamıı içmeyee calıstımmm... kuss gagası kiminn kopardımm kopardımmm uzunn zuuznnn cignedimmm agsama daa ekmeksizz ayse kadınnann yooort yirimm gariiii

evet hülyacımm azcık ağır aksak gidiyorum ama çok şükür verebildimmmmmmsende süper gidiyorsun,maşşlaah sana

valla maşşlaha ihtiyacım var biklo alarak geldim yani benimd eihtiyacım var motiveye annemler egittim geldim yani dügünderken dogum günleriderken yani kaçırdık pusulayı

gerçi daha hastada olmadım baklaım inşşlah şişliktir geçti biraz almmamışımdırn da inşşlah şişliktir

valla maşşlaha ihtiyacım var biklo alarak geldim yani benimd eihtiyacım var motiveye annemler egittim geldim yani dügünderken dogum günleriderken yani kaçırdık pusulayı

aman dikkat etttttt,kilo verdikten sonra bir süre vücut kilo almazmışş sende buna güvenip yedikçe yermişsin sonrasında birden gelirmişşşşş kilolarrrrrdikkat et salma sakın kendinii,sağlıklı beslenmeye odaklan hayatının parçası olsunn,yediğin her kalorili şeye kaçamak olarak bakkiiiii beslenme düzenin bozulmasınnnnn.ne zorluklarla veriyoruz tekrar alırsan üzülürümm

sagol canım haklısın valla canım çıktı aylarca spora yapacam diye neyse buda bana ders olsun sagol canım

öğle yemeğimi yedim

dışardan sipariş ettim evde yemek yoktu getirememiştim

2 yk pilav
bir domates
salata yağsız
yarım porsiyon et dönerr
çok doydum yaaa
şimdi de sade soda içiyommm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…