eminim ögrenirsin canımcım. zaten bi asistan lazım bana alıncaktı da işte badronum keyfini bekliyoruz.
hortum deelde bezlenme olayına gircem galiba. ay buda sıyırdı.
canım çok sevindim tebrikler daha ,daha dermişim inşallah61.4 oldumm gıyzzzzzzzzzzzz5li kilolara 1.5 kilo kaldııııııı
neruş tam gaz devam zaten .. maşallah
benle aynı deelsin benden 200 gr hafifsin ayrıyeten ben bu ara eccük agır tonaj çekiyorum
şaka bi yana bir an önce ineydik şu 5 lere yahuuu. alışveriş yapçam onu bekliyorum resmen
evet bende gelip gidip yerim ondan gr gr oynuyoya kilolar
famircim ben bıkmıştım canım 10 gün bile temiz olamıyodum ağda vs de hemen çıkmaya baslıyolardı siyah siyah alınmıyoduda kısayken yazın falan ağdadan sonra eteği rahat giyerdim çıkmaya basladıkça pantolon, ben alexandırti lazer diye bişey yaptırıyom ve azaldı en azından kıllar çıkmaya basladığındada etek giyebiliyorum öle anlatıyım. çok silik çıkıyo, kadın bitiyo diyo kendininkiler bitmiş ben 2 kez yaptırdm çok rahatım, diyorum ki bitmese bile yılda bi kez yaptır seans araları uzuyor yanı önceden 2-3 ayda çıkıyo sonraları 6-7 aymiş... benim bacak 300- bikini 75-kol altı 50-20 de biyık
ben ağda yapmıyorum hiç çıkınca jilet yapıyorum canım
bilmiyorum canım ya bence acıkmam pis boğazlıgğmdan:90::90: ycl de öğlenleri bazen bule yiyio hiç hüpletmiy löpür löpür yağ veriyyy
sen 22.6sın ben 22.8immmmmmben senden daha şişkoyumm tamam mııııı
avatarındaki kızdaki mezroda hortum gibi göründü gözümeeeeeeee
slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli kiloverenleri tbrk ediyorum
kız fambik bak veremiyorum veremiyorumderkn 10 kilovermişsin nerdeyse maşşlahın var valla
sen 22.6sın ben 22.8immmmmmben senden daha şişkoyumm tamam mııııı
hülya hoşgeldin arayı bu sefer uzun tuttun gibime geldii nerelerdesinn
Neden ki... Ağda kökleri yumuşattığı için lazerden önce yapma dediler... Ben başlamıştım bi ara o yüzden bıraktım... Jilete döndüm tekrar...Lazer sert olanları görüo koyu renklerı görüo dediler bana
eminim ögrenirsin canımcım. zaten bi asistan lazım bana alıncaktı da işte badronum keyfini bekliyoruz.
hortum deelde bezlenme olayına gircem galiba. ay buda sıyırdı.
düşerse başka ekmek pilav makarna hiçbir karbonhidrat alamaz zati 5 dilim dersek1 simitle tüm günü çıkarması lazım. artıkın ekmeksiz et yer sebze yer ama 1 dilim hakkı daha var dersek 1 dilim esmer ekmeği ikiye böler yarısını öğlen yarısını akşam yer şaban gibi hanimiş ekmek diye kavanoza kaldırır koklaya koklaya yesin barim çok minnak parçalara ayrıeıp öyle yesin
evet hülyacımm azcık ağır aksak gidiyorum ama çok şükür verebildimmmmmmsende süper gidiyorsun,maşşlaah sana
hee bi ucu hela taşında onun, sarkıttım
ahhahahha
hahaha
valla maşşlaha ihtiyacım var biklo alarak geldim yani benimd eihtiyacım var motiveye annemler egittim geldim yani dügünderken dogum günleriderken yani kaçırdık pusulayı
kıys yoli bu fotodaki kız aynı ben tıp demiş burnumdan düşmüş yaniben sana fotomu gönderemde sen benim fotomu goy olurmu.yalnız kareyi birazdaha büyük tut hatta ve hatta biraz dahada büyük tut
aman dikkat etttttt,kilo verdikten sonra bir süre vücut kilo almazmışş sende buna güvenip yedikçe yermişsin sonrasında birden gelirmişşşşş kilolarrrrrdikkat et salma sakın kendinii,sağlıklı beslenmeye odaklan hayatının parçası olsunn,yediğin her kalorili şeye kaçamak olarak bakkiiiii beslenme düzenin bozulmasınnnnn.ne zorluklarla veriyoruz tekrar alırsan üzülürümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?