öğle yemeğimi yedim
dışardan sipariş ettim evde yemek yoktu getirememiştim
2 yk pilav
bir domates
salata yağsız
yarım porsiyon et dönerr
çok doydum yaaa
şimdi de sade soda içiyommm
bende orta şkerli türk kahvesi içem bi .yoksa 3 ü biarada şekersizmi içsem (fambıkkkk)sence hangisini içem gulümm
hurmanın kilosu ne kadar kızlarr:87::87::87:
bende orta şkerli türk kahvesi içem bi .yoksa 3 ü biarada şekersizmi içsem (fambıkkkk)sence hangisini içem gulümm
nugiiiiiiiiiiiiiiiiii bak ecrinde 3ü bir arada şekersiz diyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiayyy bişi dicemm 3 ü bi arada sekersizinn niye bu kadann uzattım bilmiomm 2 si bi aradanınn digerlerinden daha yüksek kalorisii:44::44:
Bilmiyorum ki şekercimm ağda yaptırdım çıkmaya yakın gittim lazer tuttular sonra jilete geçtimBenimkinde mi bi sorun var acaba
ayyy bişi dicemm 3 ü bi arada sekersizinn niye bu kadann uzattım bilmiomm 2 si bi aradanınn digerlerinden daha yüksek kalorisii:44::44:
fambık biliyodur canım cevaplar şimdi maşşallah hergün hüpletiyo hurmaları okocası hem koliyle aldıydı sanırsam yoksa alcakmıydı fambıkmı engelledi ölee bişeyler işte
30 tleşime topancıdan aldırttımm 5 kilosuna 100 lira vermiştii
ama ttatlı ihtiyacına birebirr,muz bende kabızlık yaptığı için yiyemiyorum bu iyi oluyooo
ben eşimin annesinden getiriyorum ya da onlar gönderiyorlar da ondan merak ettim
çok yiyoruz hurmayı biz ama hiç gidip de almadım
çok pahalıymış gerçekten
sağolsun kayınvalide ile kayınpeder bol bol alırlar arabistandan biz de hep onlardan getiririz
ikiside birbiirinden zararlıııı
nugiiiiiiiiiiiiiiiiii bak ecrinde 3ü bir arada şekersiz diyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
üzüm üzüme baka baka kararmışecrine hamilemisin didim cevap gelmedi halen :26: sanada sordum fambık bi ara sende cevap vermedin niye cevap vermiyonuz yaaa niye ha niyeeeeeeeeeeeeeee alın size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?