60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

1 hurma
1 form çay içtimmmmm

suyum 1 lt ancak olduuu,off hala buralar çok soğukkk suda içemiyorum üşüyorun diyeeee

bende orta şkerli türk kahvesi içem bi .yoksa 3 ü biarada şekersizmi içsem (fambıkkkk) sence hangisini içem gulümm

bende orta şkerli türk kahvesi içem bi .yoksa 3 ü biarada şekersizmi içsem (fambıkkkk) sence hangisini içem gulümm

ayyy bişi dicemm 3 ü bi arada sekersizinn niye bu kadann uzattım bilmiomm 2 si bi aradanınn digerlerinden daha yüksek kalorisii:44::44:

ikiside birbiirinden zararlıııı
ayyy bişi dicemm 3 ü bi arada sekersizinn niye bu kadann uzattım bilmiomm 2 si bi aradanınn digerlerinden daha yüksek kalorisii:44::44:
nugiiiiiiiiiiiiiiiiii bak ecrinde 3ü bir arada şekersiz diyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bilmiyorum ki şekercimm ağda yaptırdım çıkmaya yakın gittim lazer tuttular sonra jilete geçtim Benimkinde mi bi sorun var acaba

Allah allah... Neyse en iyisi ben gidiceğim yere soruym bi nedir ne deildir belki de yapılan teknikler farklıdır fılan canım... Ben de simdi tam bılemıorum ki...

fambık biliyodur canım cevaplar şimdi maşşallah hergün hüpletiyo hurmaları o kocası hem koliyle aldıydı sanırsam yoksa alcakmıydı fambıkmı engelledi ölee bişeyler işte

çok seviyomm kızzzzzzama benimki kudüs hurması ve %100 doğalllllll

30 tleşime topancıdan aldırttımm 5 kilosuna 100 lira vermiştii
ama ttatlı ihtiyacına birebirr,muz bende kabızlık yaptığı için yiyemiyorum bu iyi oluyooo

ben eşimin annesinden getiriyorum ya da onlar gönderiyorlar da ondan merak ettim
çok yiyoruz hurmayı biz ama hiç gidip de almadım
çok pahalıymış gerçekten
sağolsun kayınvalide ile kayınpeder bol bol alırlar arabistandan biz de hep onlardan getiririz

sen 65 olmuştunnn sanırımm n,ye 66 oldunnn yineee:44:yanlış mı hatırlıyorum acaba

çıkıyorum görüsmek uzere kızcelerimmmm bende fırın da yalancı kızartma yıpim bari

ikiside birbiirinden zararlıııı

nugiiiiiiiiiiiiiiiiii bak ecrinde 3ü bir arada şekersiz diyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

üzüm üzüme baka baka kararmış ecrine hamilemisin didim cevap gelmedi halen :26: sanada sordum fambık bi ara sende cevap vermedin niye cevap vermiyonuz yaaa niye ha niyeeeeeeeeeeeeeee alın size

cimcime nerde :26: panikten sizinle ilgilenemdeim bugün hiç bak yenei yeni aklım başıma geliii balımda yok :26:

üzüm üzüme baka baka kararmış ecrine hamilemisin didim cevap gelmedi halen :26: sanada sordum fambık bi ara sende cevap vermedin niye cevap vermiyonuz yaaa niye ha niyeeeeeeeeeeeeeee alın size

hamile değilimmmmmmmmmmmm
ne sordun kız kahvelerden ne içim diye sordunnnn bende 2side zararlı diidmmmmmm,başka ne sorduydunnnn:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…