60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kıys yoli bu fotodaki kız aynı ben tıp demiş burnumdan düşmüş yani ben sana fotomu gönderemde sen benim fotomu goy olurmu.yalnız kareyi birazdaha büyük tut hatta ve hatta biraz dahada büyük tut

zaten bu fotodaki sensin. zpor olsun diye bizi kandırıyon kilo veriyom filan falan

selamlar herkese iyi gzel hafta başlarııı:92::92:
sabah kahvaltımı yazıyım hemen
2 dilim kepekli ekmek
2 bardak açık çay
2 tane yaşil zeytin
2 dilim ince az yağlı beyaz peynir
bol domates salatalık
ceviz
pilatesimi yaptım daha sonra büyük bardakla tarçınlı karanfilli yeşil çayımı içtim
ardındanda ebru şallının pilates içeçeğini içtim kondison bisikletimede bindim kefirimide içtim geldim

üzüm üzüme baka baka kararmış ecrine hamilemisin didim cevap gelmedi halen :26: sanada sordum fambık bi ara sende cevap vermedin niye cevap vermiyonuz yaaa niye ha niyeeeeeeeeeeeeeee alın size

kıss ni zamannn didinn görmedimmmmm affitt biniiii bimiorumm bende olabiliriimm olmayadabilirimmm:44: cumartesiden bu yana 3 testt yaptımm.. ücüde pozitiff cıktıı hatta bugünkü daha koyuu ama son sözüü saat 4 tee dohturr beyy sülücekkkk:86::86::86::86::86:

hayırlısı olsun canım hamilesin doktora gerek yok koyulamasıda degeriniyükselmesinden oluyo

sen 65 olmuştunnn sanırımm n,ye 66 oldunnn yineee:44:yanlış mı hatırlıyorum acaba
tatlım aç karnına 65im ama diyetisyende tok karnına gidiyom öğleden snra gittğim için orda çıkan kilomu yazdım
eğer hamile çıkarsam diyetisyene dicem evde tartılıp geleyim diye çünkü yağ analizi yaptıramıcam
cimcime nerde :26: panikten sizinle ilgilenemdeim bugün hiç bak yenei yeni aklım başıma geliii balımda yok :26:

evet ya cimcime nerdee

oyy bi saat mi kaldı
çok heyecanlandım nen sanki ben hamileyim hee. benim kocişte boş karnımı seviyor garip haha

abovvvv o zaman hamilesin tabi gün geçtikçe koyulaşır çizgi.15-20 günlük olursa çok açık görünür ikinci çizgi .e o zaman tebrük edeyim ben seni şimdiden kesin sonç olunca bidaha tebrük ederim

ecrinnn bencede hamilesin.genelde evdeki testlerden pek yanılma payı olmuyor cnmn.ben 1 kere yaptım pozitif çıktı doktoruma gitimm 4 haftalık olmau demişti sende kesin hamilesin.hayırlı olsun inşLLAH bakarsın ikizlerin olur..sen istiyodun dimi ikiz?

hayırlısı olsun canım hamilesin doktora gerek yok koyulamasıda degeriniyükselmesinden oluyo

ayyy insallahhh dokturr pekk kücük olmlı ne cabukk cıktı idrarda falann didii... korkma kanda cıkar ne var ne yoksa didii... hazine istemedikk bebigii cıkarsınn kandan yeterrr :90::90::90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…