kıys yoli bu fotodaki kız aynı ben tıp demiş burnumdan düşmüş yaniben sana fotomu gönderemde sen benim fotomu goy olurmu.yalnız kareyi birazdaha büyük tut hatta ve hatta biraz dahada büyük tut
hamile değilimmmmmmmmmmmm
ne sordun kız kahvelerden ne içim diye sordunnnn bende 2side zararlı diidmmmmmm,başka ne sorduydunnnn:44:
üzüm üzüme baka baka kararmışecrine hamilemisin didim cevap gelmedi halen :26: sanada sordum fambık bi ara sende cevap vermedin niye cevap vermiyonuz yaaa niye ha niyeeeeeeeeeeeeeee alın size
Kolay gelsin ablacım :) yardım edebilirim :81:
hurmanın kilosu ne kadar kızlarr:87::87::87:
zaten bu fotodaki sensin. zpor olsun diye bizi kandırıyon kilo veriyom filan falan
hamile değilimmmmmmmmmmmm
ne sordun kız kahvelerden ne içim diye sordunnnn bende 2side zararlı diidmmmmmm,başka ne sorduydunnnn:44:
niden fazlaki kremasımı çokki :26:
kıss ni zamannn didinn görmedimmmmm affitt biniiiibimiorumm bende olabiliriimm olmayadabilirimmm:44: cumartesiden bu yana 3 testt yaptımm.. ücüde pozitiff cıktıı hatta bugünkü daha koyuu ama son sözüü saat 4 tee dohturr beyy sülücekkkk:86::86::86::86::86:
tatlım aç karnına 65im ama diyetisyende tok karnına gidiyom öğleden snra gittğim için orda çıkan kilomu yazdımsen 65 olmuştunnn sanırımm n,ye 66 oldunnn yineee:44:yanlış mı hatırlıyorum acaba
cimcime nerde :26: panikten sizinle ilgilenemdeim bugün hiçbak yenei yeni aklım başıma geliii balımda yok :26:
kıss ni zamannn didinn görmedimmmmm affitt biniiiibimiorumm bende olabiliriimm olmayadabilirimmm:44: cumartesiden bu yana 3 testt yaptımm.. ücüde pozitiff cıktıı hatta bugünkü daha koyuu ama son sözüü saat 4 tee dohturr beyy sülücekkkk:86::86::86::86::86:
kızlar hangi hurmadan alıyosunuz?bende alıyım bari?tatlı isteğinimi azaltıyor ne işe yarıyor
amanınn yardımsever toppikim benim
hayırlısı olsun canım hamilesin doktora gerek yok koyulamasıda degeriniyükselmesinden oluyo
hayırlısı olsun canım hamilesin doktora gerek yok koyulamasıda degeriniyükselmesinden oluyo
cimcime nerde :26: panikten sizinle ilgilenemdeim bugün hiçbak yenei yeni aklım başıma geliii balımda yok :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?