ecrinnn bencede hamilesin.genelde evdeki testlerden pek yanılma payı olmuyor cnmn.ben 1 kere yaptım pozitif çıktı doktoruma gitimm 4 haftalık olmau demişti sende kesin hamilesin.hayırlı olsun inşLLAH bakarsın ikizlerin olur..sen istiyodun dimi ikiz?
ayyy insallahhh dokturr pekk kücük olmlı ne cabukk cıktı idrarda falann didii... korkma kanda cıkar ne var ne yoksa didii... hazine istemedikk bebigii cıkarsınn kandan yeterrr:90::90::90:
hülyacım hoşgeldin bu arada
ay ay hülyam da okey verdi valla çiko geliyor mu.. çikocuk gel gel
ayyy insallahhh dokturr pekk kücük olmlı ne cabukk cıktı idrarda falann didii... korkma kanda cıkar ne var ne yoksa didii... hazine istemedikk bebigii cıkarsınn kandan yeterrr:90::90::90:
balın benmiyim
kız ben bile biliyom nügünün balının sen olduunu
sen mi bilmicen
bence biliyon da bi daa duymak istiyon dimi
zilii seni
sagolc anım h.b allahın izniyle gelsin çikocugun inşşlah
balın benmiyim
evet cnmm istiyodumm kocişte cok istiyoo.. babamm ikiz oldugu içinn umutlu ikizdenn amma aksamm söyle bi düsündümdee iki bebege bakamam heralde aynı andaa:44::44: korktum azcıkkallah bilir tabe en iisini
ecrinnn bencede hamilesin.genelde evdeki testlerden pek yanılma payı olmuyor cnmn.ben 1 kere yaptım pozitif çıktı doktoruma gitimm 4 haftalık olmau demişti sende kesin hamilesin.hayırlı olsun inşLLAH bakarsın ikizlerin olur..sen istiyodun dimi ikiz?
bakem ben ne zamanolcemm
bakem ben ne zamanolcemm
h.b hugocum sporlar yapılmış maşşlah
herkes de bir hamilleliktir gidiyo heee,topikte kimse kalmıcakkk
bakem ben ne zamanolcemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?