60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet cnmm istiyodumm kocişte cok istiyoo.. babamm ikiz oldugu içinn umutlu ikizdenn amma aksamm söyle bi düsündümdee iki bebege bakamam heralde aynı andaa:44::44: korktum azcıkk allah bilir tabe en iisini

ayyy insallahhh dokturr pekk kücük olmlı ne cabukk cıktı idrarda falann didii... korkma kanda cıkar ne var ne yoksa didii... hazine istemedikk bebigii cıkarsınn kandan yeterrr :90::90::90:

aman benim günüm gelmeden yaptımda çıkmıştı 2haftalıkken bile bellioluyo üzme kendini sen

ben geldim pilates yaptım karın günü. ardından callanetics karın egzersizlerini yaptım. duşa girdim karnıma pitkisel yağcıklarımı sürdüm masaj yaptım sıcağa yakın suyla yıkadım sonra soğuk su tuttum gözlerim açılıverdi valla soğuk suyu dökünce.
ehehe göbişim kıpkırmızı oldii
devirdayim oliyiii karnımda

şimdi 1. ara öğünde 3 yulaflı bisküvi ve şekersiz tük kahvesi var
hğlya uşgeldin canım :86:
eee kukuleta nirdee
esw yine gelmedi

evet cnmm istiyodumm kocişte cok istiyoo.. babamm ikiz oldugu içinn umutlu ikizdenn amma aksamm söyle bi düsündümdee iki bebege bakamam heralde aynı andaa:44::44: korktum azcıkk allah bilir tabe en iisini

yok be gülüm tabe tek çocuğa göre baya baya bir zor zahmetli ama sevgileri herşeyi unutturuyor.yorgunluğunu bile.hem ne güzel bikerede oluvercek 2 tane tabi herşeyden önce allah hayırlısını versin cnm benim.

ben hamile kaldığımda evde yaptığım iki test negatiff çıktıııı,sonra ultrasona girdimmmmm yine bişey yok dedi doktorrr,sana adet söktürücü ilaç vericem dedi.o zmanlarda hastanaede çalışıyodum ben hemşire arkadaşıma söyledim oda dediki bi kan testi yaptır sennn öle iç ilacı dedi,kan testi yaptırdımmm kiiiiiiiiii hamileymişimmmmmmmm
doktora kalsa o ilacı yuttuydum heeeeee,her dra güvenmeyin yaniii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…