ben yine burda olurumbaşka topiklere gitsemde burasınıda idare ederim
cimcime el sürdüüüü... bu yazz herkess hamişş olcekkk... sona topiginn adını deiştircessss hamişlerr birlikte zayıflıyorr deiiii... basımızıı yine senn tutcann:86::86:
geçmiş olsun ablaaahe canım. bende senin gibi ara verdim. 3 hafta. babam böbrek ameliyatı oldu onla ilgilendim annem geldi filan stresi yetti diyet filan yapamadım geçen hafta başladım yeni listeme
cimcime el sürdüüüü... bu yazz herkess hamişş olcekkk... sona topiginn adını deiştircessss hamişlerr birlikte zayıflıyorr deiiii... basımızıı yine senn tutcann:86::86:
cokk saolunnn kıslarrrr... insallahhh ben dahill hepimiss yani isteyenn hepimiss hamişş ossunnn... benn cıkayımm gideyimm gercekle yüzleseyimm geleyimmmm:44::44: hayırlı haberlernen dönerim insallahhhh:90::90::90:
telefonla mı öğrenceksin tatlım sonyarım saat kaldı
cokk saolunnn kıslarrrr... insallahhh ben dahill hepimiss yani isteyenn hepimiss hamişş ossunnn... benn cıkayımm gideyimm gercekle yüzleseyimm geleyimmmm:44::44: hayırlı haberlernen dönerim insallahhhh:90::90::90:
sağol yolimmmmmmmmay evet bi göreydik yawwwww,önceden neruşşşşum kilodaşımdı malumm kendisi tikırındada görüldüğü üzre dörtnala koştuğu içinnnnn yetişemedimmmmmm senle aynıyızzzz,dediğin gibi 5 ileri 3 geri gidip duruyozzzzz,en yakın zamanda görürüz inşallaaahhhh
neruş tam gaz devam zaten .. maşallah
benle aynı deelsin benden 200 gr hafifsin ayrıyeten ben bu ara eccük agır tonaj çekiyorum
şaka bi yana bir an önce ineydik şu 5 lere yahuuu. alışveriş yapçam onu bekliyorum resmen
herkes de bir hamilleliktir gidiyo heee,topikte kimse kalmıcakkk
günayydınnn tekrarrrrr kızlarrrrrrrrrdoktora gittimm kanımıı verdimmmmm.. aksamm 4 te sonucc cıkcakmısss hızlı ol bana yetişş 1 günn daha bekleme strese girme dedii doktorla yaptıgımm hesaba göree reglime 2 gün varr... ama zaten varsaa bugün kanda cıkarmısss 2 günn önemli deeelmişş o kadann tatlıı bi doktorduu annatamamm... eve dönerkennn stress oldumm bi test daha aldımm.. dünküyle aynı markaa ve bir kezz daha ikinci cizgii.. ücüncü kezz görmüşş oluyorumm böleliklee artıkk 3 tanedenn sonra kann negatiff cıkarsa depresyona girerimm heraldee:18::18: ayyy gecsinn zamann biran önceeeee
21 fındığımı yedim 3 tane de malta eriği yedimmm
famir yulaflı bisküvileri eritilmiş bittere batır üzerine hindistan cevizi dök beklet donsun güzel olur. birde daha önce hurmalı trufu denemiştim çok güzel oluyo hiç light gibi değil yani onu yedinmi başka tatlı istemezsin. eşin toptan alıyoya hurmayı yaparsın hurma boldur sende
ne küsel tost yapabilecek 2 ekmeğin varbence hamilesin canım hadi hayırlısı
bugünkü menümüde yazayım sonra hemen kaçacam
sabah lor peynir ve tam buğday ekmeğiyle tost yaptım kendime
domates salatalık yedim yanında
ara bir tane grisini ve salatalık
öğle 3 yk patates yemeği
ve bulgur pilavı biraz fazla kaçtı ama:26::26:
sirkeli sıcak suyumu içtim
1600 adım attım
şimdilik bukadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?