60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

he canım. bende senin gibi ara verdim. 3 hafta. babam böbrek ameliyatı oldu onla ilgilendim annem geldi filan stresi yetti diyet filan yapamadım geçen hafta başladım yeni listeme
geçmiş olsun ablaaa
cimcime el sürdüüüü... bu yazz herkess hamişş olcekkk... sona topiginn adını deiştircessss hamişlerr birlikte zayıflıyorr deiiii... basımızıı yine senn tutcann:86::86:

ben hariçççççç

cokk saolunnn kıslarrrr... insallahhh ben dahill hepimiss yani isteyenn hepimiss hamişş ossunnn... benn cıkayımm gideyimm gercekle yüzleseyimm geleyimmmm:44::44: hayırlı haberlernen dönerim insallahhhh:90::90::90:

dün yazlıklarımı çıkardım yıkamak içinnn,hepsi bol geliyooooo,giyecek doğru düzgün bişeyim kalmmaış 2-3 parça bişeyim varrrr üzerimde iyi duran.
şimddii kıyafet almam lazımmmm ama tam istediğim kiloyada gelemdimm,su sefer onalrıda kısa süreli giycemm.napcam yaaaaa,canım sıkılıyo heeeee

cokk saolunnn kıslarrrr... insallahhh ben dahill hepimiss yani isteyenn hepimiss hamişş ossunnn... benn cıkayımm gideyimm gercekle yüzleseyimm geleyimmmm:44::44: hayırlı haberlernen dönerim insallahhhh:90::90::90:

Hayırlısıyla git gel canım benm :) hayırlısı neyse o olsunn ayy heycan yabtımmmmmmmmmm

teşekkürler sirenay
nugiş git yüzünü yıka
famir dar al zayıflayınca olur
ecriin merakla bekliyoruz sonucunu /FONT]

yok be fambııım koştuum yok bi yere hele bu haftasonu 2 gün birden kaçamak yaptımmm 5 ileri 3geri laneti benim de peşimi bırakmaz bu haftahem şöyle düşün sen 1.64sün kilon 61.6 ben 1.60 ım kilom 56.6yani oran olarak senden 1kg azım aslında boy-kilo oranına bakarsak yaneeee ama işte psikolojik olarak 50li kiloları görmediğinizden çokmuş gibi hissediyosunuz amaaaa değilsiniiiizzzzzzzzz fıstık kiminsinizz ve çok yakında 5lileri de görüüppp daha bir fıstık olucaksınızz olucazzz canım benim inşallahhhhhhhh:13::13::13::13:

bu lanet beni de yakaladıııııı5ileri 3geri lanetiii 2 günlük haftasonu kaçamağı sonrası yakamdaaaaa tam gazım falan kalmadıı taaammmm mııııııııııııı:82::82::82::82::82: emmeeee durmak yokk bu hafta sporr sağlıklı beslenmee tam gaz devammmmm

herkes de bir hamilleliktir gidiyo heee,topikte kimse kalmıcakkk

En sonunda farkettim ki kendimi tanıtmayı unutmuşum ve löpbedenek dalmışım konuyaaa.
Ben kimim ?
Adım Sineray Cemre :)
garip gelebilir ama sineray ilk adım ikinci adım cemre . Sineray ne demek diyen olur malum pek değil hiç yaygın olmayan bir isim. Sineray ayın gizemli yüzü demek :) Cemrenin anlamını herkes biliyodur :)))
1991 doğumluyum ve yalovada yaşıyorum :) pc programlama okuyorum veee son senemdeyim
5 senelik uzatmalı bi sevgilim var ve sadece 1095 günümüz kaldı kavusmamıza
1.68 boy 65.1 kgyim hedefim 50 ve sık bir vicuttt
Benden bukadar şekerlikler memnun oldum
saygılar

famir yulaflı bisküvileri eritilmiş bittere batır üzerine hindistan cevizi dök beklet donsun güzel olur. birde daha önce hurmalı trufu denemiştim çok güzel oluyo hiç light gibi değil yani onu yedinmi başka tatlı istemezsin. eşin toptan alıyoya hurmayı yaparsın hurma boldur sende

bence hamilesin canım hadi hayırlısı
bugünkü menümüde yazayım sonra hemen kaçacam
sabah lor peynir ve tam buğday ekmeğiyle tost yaptım kendime
domates salatalık yedim yanında
ara bir tane grisini ve salatalık
öğle 3 yk patates yemeği
ve bulgur pilavı biraz fazla kaçtı ama:26::26:
sirkeli sıcak suyumu içtim
1600 adım attım
şimdilik bukadar

canım çikolata istemiyo,istediği zamn bonibon yiyom kaçamak günümde 4-5 dene
trufu ne kızzzzz

ne küsel tost yapabilecek 2 ekmeğin var
benimse yok tost bilem yapıp yiyebileceğim üzerini kapatıp basabileceğim ikinci bir ekmeğim bilenem yok benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…