60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ahanda tarifi. yuvarlayıp bitterde batırıp hindistan cevizi serpiyosun bildiğin yuvarlak çiklata gibi ben bayılırum bu tarife

fambıktan kalıyomu bakalım hurma

ya kızlar, saçma gelebilir ancak ben kendim zayıflarken uygulamıştım acaip hırs yaptırmıştı bana.. gün içerisinde ara ara fashion tv izleyin ve Bride.RU | Russian brides | Russian women | Russian girls sitelerine falan bakın, bende çok etkili olmuştu hatta 2 senedir geri almadığım gibi, "vereyim artık şu son 2 kiloyu da" dediğim anda vermeme sebep oldular, saçma ama gerçek toplamda 10 kilo oldu benden gidenler...

bak böyle bi tarif daha var. hurma yerine incirlide yapılır. veya muzlu olur

ne küsel tost yapabilecek 2 ekmeğin var
benimse yok tost bilem yapıp yiyebileceğim üzerini kapatıp basabileceğim ikinci bir ekmeğim bilenem yok benim

Sende 1 tanesini ikiye bölüp üzerini kapa canın tost istiosa ben bazen öyle yapıorum
ama öyle de çabucak btio ınsan ne yediğini anlamıo... Altı üstü bi lokma

her 21 fındık yediğimde diyetisyenin verdiğini yazmam gerek galiba herkesler çok diyip şaşırıyorrrr gebeliğe hazırlık tatlımmm

benimde 5 ay günde 10 badem 10 antep fıstığım vardı çokta seviyodum kiloda verdim hergün yedim
spnra nemi oldu diyetisyen hepiciğini kaldırdı

ben geldim.buralardıy gerçi sadece kapalıydım.öğlen yemeğimi yazayım önce:
3 kaşık kadar 1 tanecik eti olan türlü,
1 kaşık pirinç pilavı 2 dilim ekmek,

ara 14: 30
3 yeni dünya
ara 16:00
1 elma

yemekten çıkıp odama geldim kapımı kapattım yarım saat uyudum.ama bir türlü ayılamadım bu saate kadar bu gibi dolap suyuyla yüzümü yıkadım banamısın demiyor.uykum var ayılamıyorum bir türlü...ecrinnnnnn ne oldu aldın mı sonuçlarını...inşallah vardır canım.gerçi bence kesin var ama olsun senden duymak başka.

bizde memnun olduk tatlı kardeşim :)

bilgili ablalarım arkadaslarım
Günde kaç dilim tam kepek ekmeği yeme şansımız varrrr :))) haftaya nesfit uygulamasına geçicem deniycem denemek bedava

bide fambuk mu yapsın biz yapmiyek mi hııı ?

Vay anasını hakket gitmiş vücutların yarısı
Neyse dua edelim de bizim böyle yarısı gidecek bi vücudumuz yok buna da şükür...

famir fotolara baktım çok iyi vermişler ama hepsi spor yapmış kaslanmış yağları gitmiş hee işte bizde böyle olacaz

benimde 5 ay günde 10 badem 10 antep fıstığım vardı çokta seviyodum kiloda verdim hergün yedim
spnra nemi oldu diyetisyen hepiciğini kaldırdı

ben diyetisyene çok dedim diyetisyen sana vermiyorum ki bebeğine veriyorum onun için yiyeceksin dedi çenemi kapadım oturdummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…