60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

truf diyo yulafa batır diyo ye diyo güzel oli diyo truf canım yuvarlak ceviz büyüklüğünde tatlı yani nasıl dersen malzemesine göre değişiiiir buuuu

eee tamam anladıkkkkkkkk,Allah Allhhh ne bilim yawwwww sosyetikkkkler siziiiiiii,truffff muşşş yapimde yiyim bari,yalnız ben hurmları böle tatlılara harcarsam vallah billahhhhh eşim bidaha almaz heeeee

hee doğru diyon canım yaa sabah beri taktım fambığa masaj yağını soruyolar göbek için ben yine famirtoya söylüyorum

kız hügoşşş ben dün sağlıklı kek yaptım ya maşşlaah sağlıklı diye akşam 8.30da bile yidimmm
dün toplamda 3 dlm ekmek genişliğinde ve kalınlığında yidim şimdi ben bunu kaçamaktan mı saycam yoksam ekmek hakkımdan mı düşcem de bana
sonuçta kepekli un,süt,yumurta var yanii,yağıda azcukkkkk eee şekerde yokkkkk

Son düzenleme:
eee tamam anladıkkkkkkkk,Allah Allhhh ne bilim yawwwww sosyetikkkkler siziiiiiii,truffff muşşş yapimde yiyim bari,yalnız ben hurmları böle tatlılara harcarsam vallah billahhhhh eşim bidaha almaz heeeee

muzlada oluyii ama sen pek yiyemiyosunya. başka çikolataya yakışcak meyvelerdende olur aslında

cnm sanada hayırlı olsun inşallah kaç haftalıkmış bebişin

daha hamile olduğum belli değil tatlım test alacağım eve giderken gebeliğe hazırlık olarak veriyor eğer hamile isem 4 haftalık falandır galibaaa
ecrinnnnnn ecirnnnnnnnn koş gel kız meraktan çatlacağızzzzz

famir fotolara baktım çok iyi vermişler ama hepsi spor yapmış kaslanmış yağları gitmiş hee işte bizde böyle olacaz

off bunlarda deli gibi çatlak vardır. hele zenci olan kızda daha fena. bende çok pis çatlak çıktı kızlar. kaç gündür bacaklarımın arkası kaşınıyordu. bi baktım yol yol olmuş derimde çatlaklar

vallahi enişte furur fambikito sölim

bugün kepekli undan pizza mı yapsammmmm
inceceik açimmmmm şöleeeeeince dediysem işteeee kalem kalınlığında açabülürüm ancakk

ben geçen ay her hafta bir gün kaçamak yaptım yinede yağ verdim. hatta diyetisyen diyoki yağın düşük olmasına rağmen yağ veriyosun çok güzel demek listeme tam uyuyosun dedi ama sporda sıkı tutuyom ondan yağ veriyom yoksam yağ filan veremem kaslar gider
kardiyoda uyguladığım içinde kendimce felsefesini ekleyip harmanladığım ağırlıkla yürümesem 1 gram yağ bilem veremem
diyetisyende diyo çok yorma kendini nasılsa yağ veriyosun diyo
veriyosunda nasıl veriyosun demiyo
bi yerden açığı öbür yerden takviye ilen kapatıyorum çünkü yoruldum kaç ay oldu insanım rahat nesef almak sonrasını düşünmeden geçirmek istediğim gün oluyo benimde tabee tatlı filan yok ama yani ızgara kanat götürüyom

furur vallaaaa,hiç ediyon hurmaları derrrrrr
badeem yağı iyi geliyo çatlaklara hep hamileyken sür derlerde bana,ben hiç sürmedim ama hamilelikte 9 kilo aldığım için çatlağımda yok çok şükürrrrr

eeeeee iyi hoş daaa benim sorumun cevabı nerdeeeee

yaff o günlük meyve hakkını yemiş olursun ilave hurma yemezsin

eeeeee iyi hoş daaa benim sorumun cevabı nerdeeeee

içinde
diyorumki kaçamak olsun spora yüklenirsin değişiklikler uygularsın kilo verirsin diyorum ana fikir bu yanee
boşver ayarlamayı geçmiş bitmiştir şimdi önemlidir gelecek planlanmalıdır yani örnekle açıklayacak olursak
kekler yendi gitti şimdi ne yediğin önemli yarınsa neler yiyeceğini planlamalısın demek

hergün hurmalı truff veya kepekli pizza yapıp yiyecek değilsinya zaten. arada sıkılınca bu şekilde sağlıklı şeyler yapıp yiyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…