60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hergün hurmalı truff veya kepekli pizza yapıp yiyecek değilsinya zaten. arada sıkılınca bu şekilde sağlıklı şeyler yapıp yiyebilirsin

hügom sporda değüşüklüğü bu hafta yapamadım ama haftasonu yürüdüm ben yinede,bu hafta yapıcam dediğini önemli sınavlarım bitmiş bulunuyor çünkü.
bugünde plates denemesi yapicim yine,kızımdan fırsat bulursam tabiii,geliyo oda yatıyo yanıma,bilg önüne geçiyo göremiyom kadının ne yaptığını falannnnAllahım yaaaa bi spor yapacaz nelerle uğraşıyoz heeee

bende 9 kilo almıştım ama her yanım çatlak dolu suyu çekilöiş tuz gibi çatlak dolu...:84::84::84::84:

hergün hurmalı truff veya kepekli pizza yapıp yiyecek değilsinya zaten. arada sıkılınca bu şekilde sağlıklı şeyler yapıp yiyebilirsin

ya ben işte azcuk taktı mı takıyorummmmmmmşimdiii bişeyler buldum ya yapıp yapıpyemem lazım bunlarııııııhaftasonu yapim bari,pikneğe gidersekkk orda yirikkkkk

dışardaydım öğle yemeğimi yiyemedim.a
ara öğün yaptım 1 tene yeşil elma ve bir bardak yeşil çay
akşamada bezelye 5 kaşık
3 kaşık pilav küçük kase yoğurt

Selamlaar...

Bu gün işten erken çıktım size evden bağlanıyorum sayın seyirciler

Kuşlarım banyo yapıyolar çok çok çook tatlılar.... Korkarlar sanmıştım ama hemen atladılar suyu görünce. İlk defa koydum suyu önlerine hasta olmazlar inşallah...

Sabah uyanır uyanmaz 20 adet mekiğimi çektim. Duşumu aldım Hügocuk tan duyupta aldığım kabak lifiyle derimi yüzdüüm Şaka şaka pek hoş bişimiş acık kızardı olay anında ama hemen geçti.... Gıcır gıcır oldum valla

Ama yağ aldırmayı unutmuşum eksik olunca içime hiç sinmedi :44:

Sabah kendime masum tost yaptım

2 dilim denge light ekmek arasına peynir domates koydum yuvarladım direk mideye....

arada salatalık yedim minnacık iki adet + 2 bardak ayran

Öğlen : tonbalığı mini boy

Ara: 1 Salatalık+ 1 bardak ayran.....

Gün içinde bir kayısılı bir acaili form çayı birde zencefil çayı.... Bunlarıyemek buraya yazmaktan daha kısa sürüyo valla....

Şimdilik bu kaa.....

ev soğuk değilse bişey olmaz. açık cam kapı olmasın cereyana çarpılırlar. birde onlar duştan sonra kendileri kurulanır sen sakın fön makinası filan tutma yoksa kötü olur çok. ne sıcak soğuk farketmiyo hemen çarpılıyorlar

BULGURLU KÖFTE

MALZEMELER

az yağlı kıyma

ince bulgur

kuru soğan

Tuz

Karabiber

1 adet yumurta

yoğurt

2 yemek kaşığı zeytinyağı

1 tatlı kaşığı toz kırmızıbiber

YAPILIŞI

· Soğanı rendeleyin.

· Bulguru ayıklayıp yıkadıktan sonra çok az sıcak suda bekleterek yumuşamasını sağlayın.

· Kıymayı, soğan, bulgur, yumurta, tuz ve karabiberi karıştırın ve yoğurun. Ceviz büyüklüğünde yaklaşık 20 köfte oluşturun.

· Kaynamakta olan suya köfteleri atın ve 10 dakika haşlayarak pişirin.

· Servis tabağına aldığınız köftelerin üzerine çırpılmış yoğurdu ekleyin. Üzerine kızdırılmış kırmızıbiberli yağı dökün

Son düzenleme:

çok tatlısın yaaaa

ecrin gelmedi bennim mesai bitti bugünlük
eve giderken aktara uğrayım bitkisel yağları
eve gidip fambikin yaptığı fırında kızartmadan yapıcam kendime
akşam da halamlara ziyarete gidceğizzz
test alayım da pek umudum kalmadı yüzümde sivilce çıktı karnım ağrıyor ve regl oluyrum galia
nasip bu aya değilmiş galiba

canım öyle düşünme zaten bütün şeyler oluyo hamile kalsanda hatta hamileyken adetolmuyosunya her ay karnın bile agrır

hasanpaşa köftesi

Yağsız dana kıyması

Galeta unu

rendelenmiş kuru soğan

1 Yumurta

1 iri domates

2 sivribiber

2 orta boy patates

Su

kaşar rendesi

nane, kekik, karabiber,

Yapılışı:

Bir tencerede yıkadığınız pürelik patatesleri haşlamaya bırakın. Kıyma, baharatlar, tuz, galeta unu, yumurta ve baharatları derin bir kapta iyice yoğurun. Üzerini kapayıp buzdolabında 1 saat dinlendirmenizi öneririm. Ancak zamanınız yoksa hemen de yapımına geçebilirsiniz.

Haşlanan patatesleri çatal yardımı ile ezin. Kaşar rendesinin yarısını içine ekleyerek ezmeye devam edin. Pürenizi soğumaya bırakın.

Cam fırın kabına pişirme kâğıdı döşeyin. Köfteyi dört eşit parçaya bölüp iri ancak yassı köfteler yapın. Tepsinize aldığınız köfteleri 15 dakika fırınlayın. Rengi kahverengileşen ve neredeyse pişen köftelerin üzerine pürenizi paylaştırın ve halka halka kestiğiniz domatesleri ve üzerine yarım sivri biberi de koyup kürdan bayırın. Kaşar rendesinin kalan yarısını domateslerin üzerini kaplayacak şekilde serpiştirip fırında 15 dakika kısık ayarda, 5 dakika da ızgara ayarında pişirip üzerini kızartın

Acık serin gibi ev... Sobayı yaktım onlara kurusunlar diye... Allah korusun yaaaa kıyamam ben hiç onlara. Allah a emanet hem kaşınıyolardı hemde bir tanesi haşır huşur ses çıkarıyodu burnundan...Kanatları tüyleri arasındaki şeyler yaparmış. Onlar bir gitsin didimdi... Kaş yapem derken göz çıkarmam umarım. Zaten çok girmediler ikisi sığışamadı duşa kabine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…