içinde
diyorumki kaçamak olsun spora yüklenirsin değişiklikler uygularsın kilo verirsin diyorum ana fikir bu yanee
boşver ayarlamayı geçmiş bitmiştir şimdi önemlidir gelecek planlanmalıdır yani örnekle açıklayacak olursak
kekler yendi gitti şimdi ne yediğin önemli yarınsa neler yiyeceğini planlamalısın demek
mütahit yorgun olmasa inşaat kısa sürede bitcekte mütait yorgun oluyii
acep bende nugiş gibi atak geldi desem sabaha karşı uyandırsammı
furur vallaaaa,hiç ediyon hurmaları derrrrrr
badeem yağı iyi geliyo çatlaklara hep hamileyken sür derlerde bana,ben hiç sürmedim ama hamilelikte 9 kilo aldığım için çatlağımda yok çok şükürrrrr
hergün hurmalı truff veya kepekli pizza yapıp yiyecek değilsinya zaten. arada sıkılınca bu şekilde sağlıklı şeyler yapıp yiyebilirsin
bende 9 kilo almıştım ama her yanım çatlak dolu suyu çekilöiş tuz gibi çatlak dolu...:84::84::84::84:
bugün kepekli undan pizza mı yapsammmmm
inceceik açimmmmm şöleeeeeince dediysem işteeee kalem kalınlığında açabülürüm ancakk
yok gızzz senin şu kıl nceliğindeki ölçün meşhur öyle yap pizzaların inceliğini
ev soğuk değilse bişey olmaz. açık cam kapı olmasın cereyana çarpılırlar. birde onlar duştan sonra kendileri kurulanır sen sakın fön makinası filan tutma yoksa kötü olur çok. ne sıcak soğuk farketmiyo hemen çarpılıyorlarSelamlaar...
Bu gün işten erken çıktım size evden bağlanıyorum sayın seyirciler
Kuşlarım banyo yapıyolar çok çok çook tatlılar.... Korkarlar sanmıştım ama hemen atladılar suyu görünce. İlk defa koydum suyu önlerine hasta olmazlar inşallah...
Sabah uyanır uyanmaz 20 adet mekiğimi çektim. Duşumu aldım Hügocuk tan duyupta aldığım kabak lifiyle derimi yüzdüümŞaka şaka pek hoş bişimiş acık kızardı olay anında ama hemen geçti.... Gıcır gıcır oldum valla
Ama yağ aldırmayı unutmuşum eksik olunca içime hiç sinmedi :44:
Sabah kendime masum tost yaptım
2 dilim denge light ekmek arasına peynir domates koydum yuvarladım direk mideye....
arada salatalık yedim minnacık iki adet + 2 bardak ayran
Öğlen : tonbalığı mini boy
Ara: 1 Salatalık+ 1 bardak ayran.....
Gün içinde bir kayısılı bir acaili form çayı birde zencefil çayı.... Bunlarıyemek buraya yazmaktan daha kısa sürüyo valla....
Şimdilik bu kaa.....
Selamlaar...
Bu gün işten erken çıktım size evden bağlanıyorum sayın seyirciler
Kuşlarım banyo yapıyolar çok çok çook tatlılar.... Korkarlar sanmıştım ama hemen atladılar suyu görünce. İlk defa koydum suyu önlerine hasta olmazlar inşallah...
Sabah uyanır uyanmaz 20 adet mekiğimi çektim. Duşumu aldım Hügocuk tan duyupta aldığım kabak lifiyle derimi yüzdüümŞaka şaka pek hoş bişimiş acık kızardı olay anında ama hemen geçti.... Gıcır gıcır oldum valla
Ama yağ aldırmayı unutmuşum eksik olunca içime hiç sinmedi :44:
Sabah kendime masum tost yaptım
2 dilim denge light ekmek arasına peynir domates koydum yuvarladım direk mideye....
arada salatalık yedim minnacık iki adet + 2 bardak ayran
Öğlen : tonbalığı mini boy
Ara: 1 Salatalık+ 1 bardak ayran.....
Gün içinde bir kayısılı bir acaili form çayı birde zencefil çayı.... Bunlarıyemek buraya yazmaktan daha kısa sürüyo valla....
Şimdilik bu kaa.....
ecrin gelmedibennim mesai bitti bugünlük
eve giderken aktara uğrayım bitkisel yağları
eve gidip fambikin yaptığı fırında kızartmadan yapıcam kendime
akşam da halamlara ziyarete gidceğizzz
test alayım da pek umudum kalmadı yüzümde sivilce çıktı karnım ağrıyor ve regl oluyrum galia
nasip bu aya değilmiş galiba
ev soğuk değilse bişey olmaz. açık cam kapı olmasın cereyana çarpılırlar. birde onlar duştan sonra kendileri kurulanır sen sakın fön makinası filan tutma yoksa kötü olur çok. ne sıcak soğuk farketmiyo hemen çarpılıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?