60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım hayırlısı olsun bak kendini bu kadar şartlandırma,strestende olmuyo biliyosunnnn.Allah hayırlı bir zmanda nasip etsinn,geç olsun güç olmasınn

tamam canım ama burunlarına bak akıntı varmı tıkanma filan benim yumak üşütmüş evelsi gün burnu tıkalı nefes alırken burnunda baloncuk var gibiydi hemen ilerlemeden vitaform ekledim suyuna. odayı ılıttım. yumurta maması daldarı verdim. daldarıda koydumki ishal olmasın diye. gecede kafesin üzerine battaniye örttüm ama önü açık tabee komple örtmedim sonra burnunu tıkanıklığını açmak için peçete kıvırdım incecik böyle azcık burnuna soktum ama çok değil tıkanıklığı alsın yeter. aldı zaten ama çok kızdı valla eşimin avcuna saklanıyo yarım saat azar işittim çok kızdı bana kızınca zaten dadadada diye söylenir yarım saat dadadadada filan konuştu durdu ama neyseki ertesi gün çilık verdim barıştık

bende çıkıyorumm hafifitennn hazırlanayımm,akşama yemeğim yok ne yapsam acabaaaa:44:

iyi akşamlar fambuk ıspanak kereviz pırasa balık tavuk yada o gün yaptığın gibi fırında patlıcan kabak karışımı nebileyim daha daha taze fasülye kız malzemelerini söylesende ona göre bizde fikir şey etsek olmimi

kabak ,patlıcan ve biberim varrrrr
etim kıymam,tavuğum varrr

izmirköfte

yağsız dana kıyma

Karabiber, yenibahar, tuz, kimyon

galeta unu

1 yumurta

1 adet iri kuru soğan

3-4 diş sarımsak

patates

sivri biber

domates

kaşık salça

Yapılışı:

Kuru soğan, sarımsak ve galeta unu ve Kıyma, baharatlar ve yumurtayı ekleyerek köfteyi güzelce yoğurun.

Fırın tepsisine şekil verdiğiniz köfteleri dizip, önceden 200 dereceye ayarlanıp ısıtılmış fırına sürün. 15 dakika köfteleri ters düz ederek pişirin. teflonda 1 kaşık yağdada pişirilebilir

Patatesleri soyup yıkayın, dilimleyin ve sevdiğiniz baharatlar ile harmanlayın.

1 kâseye salçayı, tuzu karabiberleri koyup karıştırın. Bir miktar daha su ilave ederek salçalı suyu hazırlayın.

15 dakika pişen köfteleri fırından çıkarıp salçalı suyu üzerine dökün. Patates, sivri biber ve ince dilimlenmiş domatesleri üzerine yayıp tepsiyi fırına tekrar koyun. Yaklaşık 30 dakika pişirip sıcak servis yapın.

onu dün yaptım yawww

tamam o zaman soğanı ve domatesi doğra saydığın bütün malzemelri doğrancakları doğra hepsini tencereye at al sana yemek hem tavuk hem et karışımı güzel olur. valla bene galursa ya kabak yemeği yap yada fırında tavuk yap cicim fırında tavuk,salata,ayran sen pek sevmezsin ayranı emme bir dilim eppek

hemen veriyorum tarif.
öncelikle kabak patlıcanı közle. karnıyarık yapcez. sonra içi için tavaya kıymayı koy suyunu salınca içine sarımsak soğan doğra minik minik az salça veya domates koy küp doğranmış ince doğranmış biber ekle baharatlarını ekle tuzunu filan çevir bikaç kez al ateşten.
sonra fırın tepsisine diz patlıcan ve kabağı içini harçla doldur üzerine domates biber v.ss koyarsın suyunu ekle ve fırınla oturtma olur. eğer salçalı su koyarsan karnıyarık olur. eğer patlıcan ve kabağı daire dilimleyip üzerine harç koyarsan ve salçalı su eklersen musakka olur :86: yağı az oldumu sorun değil.

veya hasanpaşa köfte yaparsın yanına közlenmiş patlıcanı ince kıy içine az süt az kaşar ekle karıştır beyendi yap bu beyendi çok güzel oluyo. soğursa tencerede ısıtıver

1 kg pırasa

dana kıyma

rendelenmiş kaşar

1 yumurta

Tuz, kırmızıbiber, karabiber

YAPILIŞI:

· Pırasaları ayıklayın, iri doğrayın, kaynayan az miktarda suda yumuşayıncaya dek haşlayın. Suyunu sıkın.

· Haşlanan pırasaları ılıyınca robottan geçirin.

· Pırasalara kıymayı, yumurtayı ve baharatları ekleyerek karıştırın.

· Karışımı köfte olarak şekillendirin. Yağlı kağıtlı bir tepside 30’ fırınlayın.

benn geldimmmmmmm... degerimm 263.57 mişşşşş.... yaklasıkk 1.5 _2 haftalıkk hamişmişimmmm ayy cok duygulandımmm.... pekk minnakk bebegim emmmeee benimleee

benn geldimmmmmmm... degerimm 263.57 mişşşşş.... yaklasıkk 1.5 _2 haftalıkk hamişmişimmmm ayy cok duygulandımmm.... pekk minnakk bebegim emmmeee benimleee

ay canım o kadar sevindim ki anlatamam.
bizim ofiste elektrikler kesildi bir saattir seni merak ediyorum ...
ayy delircem sevinçten ne kadar da istiyordun canım benim allah gönlüne göre verdi.
allah analı babalı büyütsün çikonu .. yerim sizi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…