sende öylesin fambıkcımmm
ecrin gelmedibennim mesai bitti bugünlük
eve giderken aktara uğrayım bitkisel yağları
eve gidip fambikin yaptığı fırında kızartmadan yapıcam kendime
akşam da halamlara ziyarete gidceğizzz
test alayım da pek umudum kalmadı yüzümde sivilce çıktı karnım ağrıyor ve regl oluyrum galia
nasip bu aya değilmiş galiba
Acık serin gibi ev... Sobayı yaktım onlara kurusunlar diye... Allah korusun yaaaa kıyamam ben hiç onlara. Allah a emanet hem kaşınıyolardı hemde bir tanesi haşır huşur ses çıkarıyodu burnundan...Kanatları tüyleri arasındaki şeyler yaparmış. Onlar bir gitsin didimdi... Kaş yapem derken göz çıkarmam umarım. Zaten çok girmediler ikisi sığışamadı duşa kabine
bende çıkıyorumm hafifitennn hazırlanayımm,akşama yemeğim yok ne yapsam acabaaaa:44:
iyi akşamlar fambuk ıspanak kereviz pırasabalık tavuk yada o gün yaptığın gibi fırında patlıcan kabak karışımı nebileyim daha daha taze fasülye kız malzemelerini söylesende ona göre bizde fikir şey etsek olmimi
izmirköfte
yağsız dana kıyma
Karabiber, yenibahar, tuz, kimyon
galeta unu
1 yumurta
1 adet iri kuru soğan
3-4 diş sarımsak
patates
sivri biber
domates
kaşık salça
Yapılışı:
Kuru soğan, sarımsak ve galeta unu ve Kıyma, baharatlar ve yumurtayı ekleyerek köfteyi güzelce yoğurun.
Fırın tepsisine şekil verdiğiniz köfteleri dizip, önceden 200 dereceye ayarlanıp ısıtılmış fırına sürün. 15 dakika köfteleri ters düz ederek pişirin. teflonda 1 kaşık yağdada pişirilebilir
Patatesleri soyup yıkayın, dilimleyin ve sevdiğiniz baharatlar ile harmanlayın.
1 kâseye salçayı, tuzu karabiberleri koyup karıştırın. Bir miktar daha su ilave ederek salçalı suyu hazırlayın.
15 dakika pişen köfteleri fırından çıkarıp salçalı suyu üzerine dökün. Patates, sivri biber ve ince dilimlenmiş domatesleri üzerine yayıp tepsiyi fırına tekrar koyun. Yaklaşık 30 dakika pişirip sıcak servis yapın.
kabak ,patlıcan ve biberim varrrrr
etim kıymam,tavuğum varrr
kabak ,patlıcan ve biberim varrrrr
etim kıymam,tavuğum varrr
benn geldimmmmmmm... degerimm 263.57 mişşşşş.... yaklasıkk 1.5 _2 haftalıkk hamişmişimmmmayy cok duygulandımmm.... pekk minnakk bebegim emmmeee benimleee
benn geldimmmmmmm... degerimm 263.57 mişşşşş.... yaklasıkk 1.5 _2 haftalıkk hamişmişimmmmayy cok duygulandımmm.... pekk minnakk bebegim emmmeee benimleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?