- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
benn geldimmmmmmm... degerimm 263.57 mişşşşş.... yaklasıkk 1.5 _2 haftalıkk hamişmişimmmmayy cok duygulandımmm.... pekk minnakk bebegim emmmeee benimleee
nazende denemek bedava kıysss ne üzülüyon bidahi sefere inşallah çalışmalara bol bol devam canımtek çizgi
benn geldimmmmmmm... degerimm 263.57 mişşşşş.... yaklasıkk 1.5 _2 haftalıkk hamişmişimmmmayy cok duygulandımmm.... pekk minnakk bebegim emmmeee benimleee
tebrikler tatlımmmben bebek bebek derkenn sana nasip oldu test negatif benimmmm
üzülme tatlımmm 10 gün önce benimkide negatiftiiikadınınn bana kaba davranısını hiç unutmucammm bekle bakalımm belli olmasss
maşalla maşallah
3.. testen sonra negatif çıksaydı bende şaşırırdım valla
değerin çok iyi bence hadi hayırlı olsun canım
nazende denemek bedava kıysss ne üzülüyon bidahi sefere inşallah çalışmalara bol bol devam canım
ecrin tebrük ederim cicim daha çok yeniymiş allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin canım
tebrikler tatlımmmben bebek bebek derkenn sana nasip oldu test negatif benimmmm
ay canım o kadar sevindim ki anlatamam.
bizim ofiste elektrikler kesildi bir saattir seni merak ediyorum ...
ayy delircem sevinçten ne kadar da istiyordun canım benim allah gönlüne göre verdi.
allah analı babalı büyütsün çikonu .. yerim sizi yaa
evett adamm cok kücükk idrarda nasıl cıktı didi ammma kücük ama cok etkili cıktı cikommmbakk gösterivedi annesine kendiniii saol tatlımmmmm degerim iyi mi gercektenn?? adamm folic asit falann hiçbişi vermedii cuma gell keseye bakalım ondann sonra dediii.. korktum bende yine
batım yarın tatlım senin batına çok vardı o yüzden negatif çıkmıştı nasip değilmiş bu ay çok üzüldüm anlatamam
benimm batıma hala var cnmm.. 3gün varmıs hala.. bu ay olmadıı öbür ayyy bitanemm.. allahh gönlüne göre versinnn insallahhh üzülme sakınnn
tek çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?