60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benn geldimmmmmmm... degerimm 263.57 mişşşşş.... yaklasıkk 1.5 _2 haftalıkk hamişmişimmmm ayy cok duygulandımmm.... pekk minnakk bebegim emmmeee benimleee

maşalla maşallah
3.. testen sonra negatif çıksaydı bende şaşırırdım valla
değerin çok iyi bence hadi hayırlı olsun canım

nazende denemek bedava kıysss ne üzülüyon bidahi sefere inşallah çalışmalara bol bol devam canım
benn geldimmmmmmm... degerimm 263.57 mişşşşş.... yaklasıkk 1.5 _2 haftalıkk hamişmişimmmm ayy cok duygulandımmm.... pekk minnakk bebegim emmmeee benimleee

ecrin tebrük ederim cicim daha çok yeniymiş allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin canım

sanırım şubat veya mart gibi doğar beişin
benim kızımda şubat doğumlu bende mayıs ayında öğrenmiştim senin gibi hamile olduğumu

Tebrik ederim... Duble teyze oluyoruz o zaman yaşasın

maşalla maşallah
3.. testen sonra negatif çıksaydı bende şaşırırdım valla
değerin çok iyi bence hadi hayırlı olsun canım

evett adamm cok kücükk idrarda nasıl cıktı didi ammma kücük ama cok etkili cıktı cikommm bakk gösterivedi annesine kendiniii saol tatlımmmmm degerim iyi mi gercektenn?? adamm folic asit falann hiçbişi vermedii cuma gell keseye bakalım ondann sonra dediii.. korktum bende yine

evvet minikk cikomm duble minikkk evett cnmm insanlarr aylarca ugrasıolarr rabbim bana ilk ayda verdiii sükürler olsunnn

canım daha çok yeni ondan vermemiştir
öncelikle kesesini gör muayneni ol ne gerekiyorsa verirler merak etme
allah analı babalı büyütsün sağ sağlim kucağına alırsın inşallah
şimdi rahat bir nefes al tadını çıkar

batım yarın tatlım senin batına çok vardı o yüzden negatif çıkmıştı nasip değilmiş bu ay çok üzüldüm anlatamam

benimm batıma hala var cnmm.. 3gün varmıs hala.. bu ay olmadıı öbür ayyy bitanemm.. allahh gönlüne göre versinnn insallahhh üzülme sakınnn

ecrincim tebrik ederim canımm benim... çiko gelıyor çikooo çok sevindim senin adına... Darısı diğer isteyenlerin başına olsunn

ben bi sütlü türk kahvesi yapayım kendime
akşam yemeğimide yedim buarada
karnıbaharı haşladım
baharat döktüm salatayla yedim

canım benim lütfen üzme kendini dünyanın sonu değil kii gencecik bir anne adaysınnn hayırlısıyla zamanı gelince olucak inşallahhhh birkaç haftadır hep hamilelik konuşuluyor sen de hevesleindin belki ama allah herşeyi zamanı gelince hayırlısıyla verir emin ol ve sakın üzülmeee sağlıklı beslenmeye ayynen devammmm hazırlıklarr tüm hızıyla sürüyoorrr fındıklara üzümlere devammmm

ecrincim tebrik ediyorum tatlım allah gönlüne göre versin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh

isteyen herkese de sağlıklı bebekler versin inşallah allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…