60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Üzüülme yaaaa.....

nazende üzülme canım bizde beraber kalırız inşallah
inşallah gelecek aya nasip artıkkk
benimm batıma hala var cnmm.. 3gün varmıs hala.. bu ay olmadıı öbür ayyy bitanemm.. allahh gönlüne göre versinnn insallahhh üzülme sakınnn
amin tatlım senin adına çok sevindim çok istiyordun çünküü
allah ucağına almanı nasip etsinnnn

aynen devam tatlım sağlıklı beslenmeye bebişe kadar birkaç kilo daha vermiş olurum artık kendimi teselli edeyimmm

amin cnmm insallahhhh cokk saolll

ben bi sütlü türk kahvesi yapayım kendime
akşam yemeğimide yedim buarada
karnıbaharı haşladım
baharat döktüm salatayla yedim

ana yemeklerden sonra 1 saat bişey yemeyin diyorlar mesela ben yemeklerden sonra 3 saat bişey yemiyorum su hariç bişey içmiyorum. vücut zayıflatıcı bişeyler salgılıyomuş çünkü o yüzzden kahveni akşam ara öğün içsen meyvede yersin yanında daha iyi olur diyor uzmanlar

ALGILARIMIZ

Genç bir çiftçi hayatında ilk defa New York’a gitmişti. Gökdelenlerin yüksekliği... ve insanların çokluğundan şaşkına dönmüştü. Kalabalık bir bulvarda yürürken, kulağına aşina bir cırcır böceği sesi geldiğini zannetti. Durdu ve dikkatle dinledi. “Evet, bu bir cırcır böceğiydi.”

Ses büyük bir mağazanın önündeki çalıların arasından geliyor gibiydi. Bunun üzerine bu büyük çalı kümesine yönelip bakınmaya başladı. Bir mağaza görevlisi dışarı çıkıp “Yardımcı olabilir miyim?” diye sordu. “Hayır, teşekkür ederim” dedi genç adam. “Sadece şurada bir cırcır böceğinin sesini duyduğumu sandım.” “Hayır” dedi görevli, “New York’ta bulunmaz.” “Genç çiftçi cırcır böceğini buluncaya kadar cırlak sesi takip etti, onu buldu ve eline aldı. “Tamam işte burada” dedi.

Genç adam bu çalının önünden her saat binlerce insan geçmesine karşılık cırcır böceğini duyanın bir tek kendisi olmasına çok şaşırmıştı. Bunun üzerine küçük bir deneme yapmaya karar verdi. Elini cebine atıp bir çeyrek çıkardı ve havaya attı. Paranın kaldırıma vurduğu anda, düşen bozukluğu aramak için yürümekte olan 24 yaya durdu!

Psikologlar genç adamın şahit olduğu olay için bir kelime kullanırlar. Buna algıda seçicilik denir, ve belli şeyleri görmek ve belli sesleri duymak için kendimizi eğitiriz anlamına gelir.
Gökyüzüne bakıp kuşları algılayın, kırlara gidip çiçekleri algılayın, çocuklara bakıp saflıklarını, güzelliklerini algılayın, ağaçlara bakıp dallarını, yapraklarını algılayın. Hayvanlara bakıp doğallıklarını algılayın, insanlara bakıp güzelliklerini (mutlaka güzel tarafları vardır) algılayın.

Algıladığınız yalnız para sesi olmasın.​

ALGILARIMIZ

Genç bir çiftçi hayatında ilk defa New York’a gitmişti. Gökdelenlerin yüksekliği... ve insanların çokluğundan şaşkına dönmüştü. Kalabalık bir bulvarda yürürken, kulağına aşina bir cırcır böceği sesi geldiğini zannetti. Durdu ve dikkatle dinledi. “Evet, bu bir cırcır böceğiydi.”

Ses büyük bir mağazanın önündeki çalıların arasından geliyor gibiydi. Bunun üzerine bu büyük çalı kümesine yönelip bakınmaya başladı. Bir mağaza görevlisi dışarı çıkıp “Yardımcı olabilir miyim?” diye sordu. “Hayır, teşekkür ederim” dedi genç adam. “Sadece şurada bir cırcır böceğinin sesini duyduğumu sandım.” “Hayır” dedi görevli, “New York’ta bulunmaz.” “Genç çiftçi cırcır böceğini buluncaya kadar cırlak sesi takip etti, onu buldu ve eline aldı. “Tamam işte burada” dedi.

Genç adam bu çalının önünden her saat binlerce insan geçmesine karşılık cırcır böceğini duyanın bir tek kendisi olmasına çok şaşırmıştı. Bunun üzerine küçük bir deneme yapmaya karar verdi. Elini cebine atıp bir çeyrek çıkardı ve havaya attı. Paranın kaldırıma vurduğu anda, düşen bozukluğu aramak için yürümekte olan 24 yaya durdu!

Psikologlar genç adamın şahit olduğu olay için bir kelime kullanırlar. Buna algıda seçicilik denir, ve belli şeyleri görmek ve belli sesleri duymak için kendimizi eğitiriz anlamına gelir.
Gökyüzüne bakıp kuşları algılayın, kırlara gidip çiçekleri algılayın, çocuklara bakıp saflıklarını, güzelliklerini algılayın, ağaçlara bakıp dallarını, yapraklarını algılayın. Hayvanlara bakıp doğallıklarını algılayın, insanlara bakıp güzelliklerini (mutlaka güzel tarafları vardır) algılayın.

Algıladığınız yalnız para sesi olmasın.​

nirelerdeydin hergün kontrol ettim. eşine kavuştun ondan giremedin demi
sonunda kavuştun hayırlısı ile

evet tatlım kavuştum çok şükür... net yoktu evde yeni bağlattık...
tabi bu arada gelsin tatlılar gitsin çikolatalar... başa döndüm sanırım tartıya çıkmaya korkuyom...

evet tatlım kavuştum çok şükür... net yoktu evde yeni bağlattık...
tabi bu arada gelsin tatlılar gitsin çikolatalar... başa döndüm sanırım tartıya çıkmaya korkuyom...

benimde babam böbrek ameliyatı oldu strees sıkıntı 3 hafta yeni listeme başlayamadım sonra yeniden başladım durmak yok kaldığın yerden devam et canım. karnın ne alemde canım. karnına bişeyler sürüp sarıp yatıyodun bi ara ne oldu sonuç alamadınmı ne sürüyodun. ben duşta susamyağı bademyağı biberiye yağını eşit miktarda karıştırıp sürüyorum karnıma ardından kabak lifi ile masaj yapıyorum sıcak suyla yıkayıp soğuk su tutyorum etkili oluyo kan dolaşımını hızlandırıyo

çok geçmiş olsun canım... iyileşmiştir inşallah...
canım ben acı biber jeli sürüyodum evet çok faydası oldu... göbeğimi baya inceltti... acı biber jelini sürüp streçliyodum sabaha kadar cayır cayır yanıyodum...ben çok faydasını gördüm ama işte sıkılaştırıyo sadece... calleneticsle de desteklemiştim ama biliyosun...

eşin zayıflamışsın filan dedimi farkı gördümü

evet taş gibi olmuşsn dedi...
ama hala az göbeğim var... dr un dediği gibi o göbek gitmicek sanırım...
bakalım kaldığım yerden devam edicem... callaneticse yeniden başlıcam...
inşallah gider kalanlarda...

Baktığınız Yere Dikkat Edin...

Sabah sol gözümde bir ağrı ve biraz kanla uyandım....
Öğleden sonra soluğu doktorda... aldım.
Dünya tatlısı bir doktor. İlk bakışta çözdü derdimi." Direnç kaybına bağlı iltihaplanma..."

..."Sorun gözünde değil aslında..." dedi doktorum. ".... baktığın yerde .....

Hep karanlığa bakmaktan feri sönmüş gözlerinin. Yılgın düşmüşsün. Yorgunluk mikrobu, seni gözünden vurmuş".

Bu teşhisin ardından öyle bir reçete yazdı ki dostlar başına:

"Pozitif düşüneceksin. Hayata sımsıkı sarılacaksın. İşinden kafanı kaldırıp sevdiklerinle vakit geçireceksin.

Kendine yeni heyecanlar yarat. Sev, ki hücrelerin yenilensin.

Sana enerji vermeyecek hiç kimseyle de birlikte olma..
Can Dündar​

baba iyileşti canım çok sağol
diytisyen gitmicekmi dedi allah allah niye gitmicekmişki canım
dimek eşin zayıfladığını anladı hee çok sevindim kaymaklı lokumum benim çok seviyorum seni

benn geldimmmmmmm... degerimm 263.57 mişşşşş.... yaklasıkk 1.5 _2 haftalıkk hamişmişimmmm ayy cok duygulandımmm.... pekk minnakk bebegim emmmeee benimleee

heoooooooo demiştim alcak dieee ay çok mıtlı oldumm yaaa bende bebiş istiyommmm Allah analı babalı hayırlı evlatlar versinn canımmm hiç moralini düşürme hiç üzülme bişiyide takma sakınnn olur muuu şimdiden bebiş isimleri düşünmeye başllaaa

saol cnmmm benimmm... degerimdenn korktum bitekk.. insanların 30 larda 50 lerdee.. benimm 263 küsürr.. daha 10 gün önce 0.20 dii.. korkuorumm kimyasall falan olmasın diee... doktorr da bişi demedii gerci amaa:44::44: neyse cumaya kadarr beklicemm artıkınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…