Üzüülme yaaaa.....
inşallah gelecek aya nasip artıkkknazende üzülme canımbizde beraber kalırız inşallah
amin tatlım senin adına çok sevindim çok istiyordun çünküübenimm batıma hala var cnmm.. 3gün varmıs hala.. bu ay olmadıı öbür ayyy bitanemm.. allahh gönlüne göre versinnn insallahhh üzülme sakınnn
canım benim lütfen üzme kendini dünyanın sonu değil kiigencecik bir anne adaysınnn hayırlısıyla zamanı gelince olucak inşallahhhh birkaç haftadır hep hamilelik konuşuluyor sen de hevesleindin belki ama allah herşeyi zamanı gelince hayırlısıyla verir emin ol ve sakın üzülmeee sağlıklı beslenmeye ayynen devammmm hazırlıklarr tüm hızıyla sürüyoorrr fındıklara üzümlere devammmm
ecrincim tebrik ediyorum tatlım allah gönlüne göre versin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh
isteyen herkese de sağlıklı bebekler versin inşallah allah
canım benim lütfen üzme kendini dünyanın sonu değil kiigencecik bir anne adaysınnn hayırlısıyla zamanı gelince olucak inşallahhhh birkaç haftadır hep hamilelik konuşuluyor sen de hevesleindin belki ama allah herşeyi zamanı gelince hayırlısıyla verir emin ol ve sakın üzülmeee sağlıklı beslenmeye ayynen devammmm hazırlıklarr tüm hızıyla sürüyoorrr fındıklara üzümlere devammmm
ecrincim tebrik ediyorum tatlım allah gönlüne göre versin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh
isteyen herkese de sağlıklı bebekler versin inşallah allah
ecrincim tebrik ederim canımm benim... çiko gelıyor çikooo çok sevindim senin adına... Darısı diğer isteyenlerin başına olsunn
ben bi sütlü türk kahvesi yapayım kendime
akşam yemeğimide yedim buarada
karnıbaharı haşladım
baharat döktüm salatayla yedim
fambikin dediği fırında kızartmayı yaptımmm
5 yk yicemmm 4 yk yoğurt ile beraber
şşşşttt hugocuk naber şekerrrr özledim seni...
nirelerdeydin hergün kontrol ettim. eşine kavuştun ondan giremedin demi
sonunda kavuştun hayırlısı ile
sarımsakta döv ekle çok güzel olur
evet tatlım kavuştum çok şükür... net yoktu evde yeni bağlattık...
tabi bu arada gelsin tatlılar gitsin çikolatalar... başa döndüm sanırım tartıya çıkmaya korkuyom...
evet tatlım kavuştum çok şükür... net yoktu evde yeni bağlattık...
tabi bu arada gelsin tatlılar gitsin çikolatalar... başa döndüm sanırım tartıya çıkmaya korkuyom...
çok geçmiş olsun canım... iyileşmiştir inşallah...benimde babam böbrek ameliyatı oldu strees sıkıntı 3 hafta yeni listeme başlayamadım sonra yeniden başladım durmak yok kaldığın yerden devam et canım. karnın ne alemde canım. karnına bişeyler sürüp sarıp yatıyodun bi ara ne oldu sonuç alamadınmı ne sürüyodun. ben duşta susamyağı bademyağı biberiye yağını eşit miktarda karıştırıp sürüyorum karnıma ardından kabak lifi ile masaj yapıyorum sıcak suyla yıkayıp soğuk su tutyorum etkili oluyo kan dolaşımını hızlandırıyo
eşin zayıflamışsın filan dedimi farkı gördümü
çok geçmiş olsun canım... iyileşmiştir inşallah...
canım ben acı biber jeli sürüyodum evet çok faydası oldu... göbeğimi baya inceltti... acı biber jelini sürüp streçliyodum sabaha kadar cayır cayır yanıyodum...ben çok faydasını gördüm ama işte sıkılaştırıyo sadece... calleneticsle de desteklemiştim ama biliyosun...
evet taş gibi olmuşsn dedi...
ama hala az göbeğim var... dr un dediği gibi o göbek gitmicek sanırım...
bakalım kaldığım yerden devam edicem... callaneticse yeniden başlıcam...
inşallah gider kalanlarda...
benn geldimmmmmmm... degerimm 263.57 mişşşşş.... yaklasıkk 1.5 _2 haftalıkk hamişmişimmmmayy cok duygulandımmm.... pekk minnakk bebegim emmmeee benimleee
heoooooooo demiştim alcak dieeeay çok mıtlı oldumm yaaa bende bebiş istiyommmm Allah analı babalı hayırlı evlatlar versinn canımmm hiç moralini düşürme hiç üzülme bişiyide takma sakınnn olur muuu şimdiden bebiş isimleri düşünmeye başllaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?