saol cnmmm benimmm... degerimdenn korktum bitekk.. insanların 30 larda 50 lerdee.. benimm 263 küsürr.. daha 10 gün önce 0.20 dii.. korkuorumm kimyasall falan olmasın diee... doktorr da bişi demedii gerci amaa:44::44: neyse cumaya kadarr beklicemm artıkınn
başka ne didi doğruu söleee
baba iyileşti canım çok sağol
diytisyen gitmicekmi dediallah allah niye gitmicekmişki canım
dimek eşin zayıfladığını anladı hee çok sevindim kaymaklı lokumum benimçok seviyorum seni
sölemem rtük var...
ben de seni çok seviyorum canım...
diyetisyen sezeryan göbeği istesen de dümdüz olmaz dedi...dikişin üstündeki fazlalık hep kalır dedi...bilmiyom valla canım uğraşcaz bakalım inşallah gider...
Ay kıyamam sana kız cinsiyeti belli olsun söz bişi göndericem sananasılsa benim daha çok var
evett adamm cok kücükk idrarda nasıl cıktı didi ammma kücük ama cok etkili cıktı cikommmbakk gösterivedi annesine kendiniii saol tatlımmmmm degerim iyi mi gercektenn?? adamm folic asit falann hiçbişi vermedii cuma gell keseye bakalım ondann sonra dediii.. korktum bende yine
ben bazen yazdıklarınızı anlamıyorum tuhaf bir anlatım tarzı oluyor
buranın farklı bir dili var bir süre takıl sende ögrenirsin
senin bu çiko kız bence içime doguyoo ..ayy kocişe söledim demin. bi arkadaş vardı izmirli didim topikte hamile kalmış çok sevindim didim. dedi sende kalcen.. ahh ahh mitahitim yok ki kat çıkek
ecrinoş tonbul kelaabaana söledin mi kız kan testi mevzuunu
yogusam ağğşamı mı bekleyyon
tombull kelabbaamm errorr verio suann... böle bi resetlemekk format atmakk lazımmmbi sevinioo bi ssessizlesiio, bi hesapp yapıoo böle karısıkk bişi olduu dombukk dosbaaamm bu gece izinn verdim ona kafasını dagıtsınn diee dısarı cıktııı... aksamm görcess bakemm noluooo... düzelmess bi ayarr cekerimm kendine gelirrr
benimkii mitahitt yaaa ondan mı cıktı katı hemenn diosunnn bu sne erkekk yılı diolarrrr ama bakalımm eli ayagıı düz olsundaa kızz olsa daha mı olurum nee... blkide ikizz olurrrr
tombull kelabbaamm errorr verio suann... böle bi resetlemekk format atmakk lazımmmbi sevinioo bi ssessizlesiio, bi hesapp yapıoo böle karısıkk bişi olduu dombukk dosbaaamm bu gece izinn verdim ona kafasını dagıtsınn diee dısarı cıktııı... aksamm görcess bakemm noluooo... düzelmess bi ayarr cekerimm kendine gelirrr
Şöle vur tepesine iki tane tak tak bişiciği kalmas.... Türk usulü reset her zamna işe yarar
hahhaseninkinin meslee müteahhitti dimi hahhaa
ya bu mütahiti bugün hugo attı ortaya. geçmişe bak görürsün. bende ona istinaden mitahit demiştim hahaha
eet senin ki katı çıktı valla bravo
bebeem erkek te olsa kız da olsa eli ayagı düzgün saglıklı sihhatlı olsun ikisinin de yeri başka kız dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?