yazık kız adama mavi ekran verdirdin genç yaşta
olmazsa akşam bi format atta kendine gelsin
hadi yaaa bakimm gecmişee ne kadarr gecmişte kii??? hugomm öldürcekk beni yaaa herr gördüüüme aynı seii sölüommm ammmmaaann diomm battı fishing yann goinggggtabe yaaa olmas mıı hiçç.. beyazz bulutt dogruu sölüomuss.. bana didi ki simdii kanı merak edionn sona usg ye gireyimdee onu göreyimm yok kalp atısını duyayım dogsunn yüzünü göreyimm.. anneninn merakı bitmezz demiştiii.. ne dogruu sölemiş balımm bakk daha bit kadarr cikommm cuma nasıll gelcekk diomm.. cikomm bana diodurr ki simdii e bee saskınn mummyy 9 ayy napcan senn
niyetlendiydim amaa doktorr kontrolüü olmadann ona öle resett yokkktürkk usulüü varrrr
kız altı aya kadar bişi olmaz be
amaa bebigiinn ne durumda oldugunuu bilmioruss dahaa ndann temkinli gidicemm.. ölmezz cumaya kadarrrbu arada kasıklaımm cok agrıyo yaa gecmicek mi bu agrılar acabaa:44:
cumaya kadar sabretsin evet. benim ki her hafta sabrediyor cumartesiye ölmüyo haha
kontrolün cuma mı ? umarım ciddi bişi çıkmaz canım
evt cnmm cuma günüü keseye bakalımm didii.. didimm yaa kücükk ama cokk etkili cikommmpekk minnak amaa bakalımm kesee yapabilmişş mii
evt cnmm cuma günüü keseye bakalımm didii.. didimm yaa kücükk ama cokk etkili cikommmpekk minnak amaa bakalımm kesee yapabilmişş mii
inşallah yapmıştır kesesini çikon..
sıkı sıkı tutunsun dimi.
ay bide ikiz resmi koymuş. doğuştan anne bu yaa
kızzz yerim senin avatarını
uff bende istiyomm yaaa
ivettt bende mi yapsam yaa
valla sayfayıı actımm gözüme ilk onlarr carptııı bende hemenn koydummmbenimkilerr ikizz deilsse bileee (benimkilerr yazmısımm yalnızz hadi silmiyimm) birbirlerine sarılmıslarr yaa gücc kuvvet simgesii olsunnn cikomm baksındaa feyzzz alsınn tutunsunnn
ecrinn yaaaa çookk tatlısınnnn inşallah çikonnn sımsıkı tutunur annesine ve sağlıkla mutlulukla alırsın kucağınaaa
ben de bi akşam yemeğimi yazayım da gaa geleyimmm accukkkkbugün bi dengem şaştı haftasonundan sonra zor oluyo normale dönmek bi de işlerim çoktuu hala da çok ama bir kısmını hallettimmm şükürrr
akşam yemeğim
6yk .yağlı börülce
1 avuç içi kadar ızgara tavuk but
1 kase yoortt
şimdi de demleme yeşil çayımı içiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?