60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sayfa 8907
senin için buldum valla oku. bu kız bi harika yaa. seviyorum hugomu
battı fişing yan going yaa dimi ivet..

amaa bebigiinn ne durumda oldugunuu bilmioruss dahaa ndann temkinli gidicemm.. ölmezz cumaya kadarrr bu arada kasıklaımm cok agrıyo yaa gecmicek mi bu agrılar acabaa:44:

cumaya kadar sabretsin evet. benim ki her hafta sabrediyor cumartesiye ölmüyo haha
kontrolün cuma mı ? umarım ciddi bişi çıkmaz canım

cumaya kadar sabretsin evet. benim ki her hafta sabrediyor cumartesiye ölmüyo haha
kontrolün cuma mı ? umarım ciddi bişi çıkmaz canım

evt cnmm cuma günüü keseye bakalımm didii.. didimm yaa kücükk ama cokk etkili cikommm pekk minnak amaa bakalımm kesee yapabilmişş mii

evt cnmm cuma günüü keseye bakalımm didii.. didimm yaa kücükk ama cokk etkili cikommm pekk minnak amaa bakalımm kesee yapabilmişş mii

inşallah yapmıştır kesesini çikon..
sıkı sıkı tutunsun dimi.
ay bide ikiz resmi koymuş. doğuştan anne bu yaa

inşallah yapmıştır kesesini çikon..
sıkı sıkı tutunsun dimi.
ay bide ikiz resmi koymuş. doğuştan anne bu yaa

valla sayfayıı actımm gözüme ilk onlarr carptııı bende hemenn koydummm benimkilerr ikizz deilsse bileee (benimkilerr yazmısımm yalnızz hadi silmiyimm) birbirlerine sarılmıslarr yaa gücc kuvvet simgesii olsunnn cikomm baksındaa feyzzz alsınn tutunsunnn

ecrinn yaaaa çookk tatlısınnnn inşallah çikonnn sımsıkı tutunur annesine ve sağlıkla mutlulukla alırsın kucağınaaa

ecrinn yaaaa çookk tatlısınnnn inşallah çikonnn sımsıkı tutunur annesine ve sağlıkla mutlulukla alırsın kucağınaaa

saoll cnmm benimm hepinizz cokk tatlısınızzz cnmsınızzzzz insallahh bit kadann kızz dahaa insallaahhh güclü bi bebekk olur da tutunurrr cikommm

ben de bi akşam yemeğimi yazayım da gaa geleyimmm accukkkk bugün bi dengem şaştı haftasonundan sonra zor oluyo normale dönmek bi de işlerim çoktuu hala da çok ama bir kısmını hallettimmm şükürrr

akşam yemeğim

6yk .yağlı börülce

1 avuç içi kadar ızgara tavuk but

1 kase yoortt

şimdi de demleme yeşil çayımı içiyorummm

afiyett olsunn cnmmmm

selamlarrr ben geldimmm,evimdeyim artık
annemde diyet miyet kalmadı fil gibi yedim resmen,ama çok gezdik,300 gr almışım65,7 çıktım bugünneysem sağlık olsun diteye sımsıkı sarılcam bundan sonra:18:
oğluşum hasta 2 gündür ateşli,düşmüyo i türlü,diş sıkıntısı mı bilmiyorum,ishali de vargeçmezse dr.agötürücemecrincim cnm çok tebrik ederim cnm,Aıcakla kucağına almayı nasip etsin inşnazende sakın üzülme cnm hayırlıı vakitte gelsin in.bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…