60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

rica ederim kıslar, ajanlığa devam bu arada -tatlicadiarzu-

raupe, o ürünleri yemene gerek yokki canım o programı uygula ben almanyadayken uyguladım süper olmuştum valla

canım ya duruyor arada kılo vermen biliyorsun. ben hıc kacamak yapmadıgım halde spora da ragmen 3 hafta hıc gram dahi veremediğimi hatırlıyorum.bır de boyun var neticede vucut direnıyordur. sabret.. yakında bir kg gidecek inan bana...

eet kızlar vücudmuzun direndıgı,yemememıze ragmen kılo vermeedıgmz zmnlarda ne yapmamız gerkeıyor acaaba???? kotu bı donem cunkı,umutsulzuga kapılıp dıyetı bırkamakta var ısın içinde,,,

Kızlar yeni listemi yapıyosunuz?? Benide eklemeyi unutmayın yeni listelere. :)))
Arada zor giriyorum bu aralar.

1.65 boy 63.5 kilo hedef 55

eet kızlar vücudmuzun direndıgı,yemememıze ragmen kılo vermeedıgmz zmnlarda ne yapmamız gerkeıyor acaaba???? kotu bı donem cunkı,umutsulzuga kapılıp dıyetı bırkamakta var ısın içinde,,,

yapılacak işlerin en basında umutsuzluga kapılıp diyeti bırakmamak gelıyor.ödem,kabızlık gıbı sorunlar arastırılıyor. neler yenıp yenmedıgı incelenılıyor. acaba bırseyı fazla veya eksık mı yedık dıye bakılıyor. forumda tartısılıyor gereklıyse.bazen bır seyı eksık yemektenkılo vermek durabılır cunku. hersey yolundaysa eger vucudu sasırtıyoruz 2-3 gun dıyete ara verıp koruma amaclı bır menu uyguluyoruz. bu yöntem genelde işe yarıyor.

Ace benim kiloların bi sebebide çayı çorpayı 100 dereceden 1 derece düşük içememem olabilir mi ?
bittiğinde bile dumanı tüter kasenin ya da bardağın . :1closedeyes:
Yani ılık olması gerekliliğinin mantığı ne ace ?

:uhm::1ninca::uhm:

ılık çay çorpa asla içmem aslaaaa . . .
dışarıdaysak ve ılık ısıda çay çorpa geldiyse anında geldiği yere gider . . .
zaten bu nedenle çay çorpa içmem dışarıda çok nadirdir özellikle çorpa !

hanımlar bi rüya anlatsam yorumlar mısınız ?

elmalı çaydan içelim kızlar, ben bir hafta on gün boyunca kabızlık çektiğimi hatırlıyorum acayip pis bişey hatta bir kez hastaneye dahi yatmak zorunda kalmıştım o yüzden çünkü taş kesilmiştim resmen.

Elma çayı ve sabahları bir bardak ılık suya bir limon iyi bir yardımcı tavsiye ederim

sıcak (kaynar) şeyler kesinlikle yok mide ve yemek borusuna zararlı demiş.
ayrıca tat duyunu kaybediyor yediklerinin tadını zamanla alamıyormuşsun.
Aslında düşündüm de doğru olabilir ben de öyle oluyor. daha başka bişeyin tadını almıyorum. Sonra bi ruslara bakıyorum, hepsi tığ gibi çünkü hepsi ılık yemek tüketiyor

Dilara Koçak’tan 1 ayda 6 kilo verdiren diyet

1.GÜN
SABAH: 1 dilim çok tahıllı ekmek, 1 dilim az yağlı dil peyniri, domates, salatalık, maydanoz, yeşil ve kırmızıbiber, 4–5 zeytin, şekersiz çay
ARA: 1 yeşil elma
ÖĞLE: 6 yemek kaşığı zeytinyağlı fasulye, yeşil salata (1 tatlı kasığı zeytinyağı ve limon ile), 3 yemek kaşığı light yoğurt, 1 dilim kepek veya çavdar ekmek
ARA: Yarım simit. 1–2 yemek kasığı light labne, domates, salatalık söğüş
AKŞAM: Izgara biftek (100 gr yağsız) + haşlanmış/buharda sebze, bol salata (1 tatlı kaşığı zeytinyağı ve limon ile),1 dilim ekmek veya 1 kase sebze çorba
ARA: 8 çilek, 10 erik

belkim ilgilenenler olur. program sevıyor bazılarımız

sabuncum anlat bakalım belki iş cıkar bızden...

hayırlara söylerim de anlat bakiim tatlım kaydirigubbakcemile3

cicişim bu göz yaşların düğün yerine nikah olmasındandı
evet ya eskiden baklava baklava üçgen bi kocam vardı şimdi kare oldu :roflol:

Hanımlar Selamlar . . .
Merveciğim Saracığım neden olucak aldı tabi gül gibi hatunu 156 kiloyu bile taşırdı eminim o gece . . .
:jeyyar: terbiyesiz üye smili :jeyyar:

:roflol: :roflol:

kocacığın salmış kendini biras bence.sen iyi bakmışsın kenidine.

haklısın cicişim

kızlar bu hafta listemız yapılmadı.ve bugun salı oldu.şart oldu listemız. forumumuzun gereklerını yerıne getırelım dimi ama?ben bır dahakı entry de baslıyorum.

ohhhhh ne güzel iltifat etmişin bana cicişş çok teşekkür ederim utandım :asigim: a.s. Şeniz

kızlar bolllccaaa dua edin merve (evlibarklı) iş görüşmesinde :Saruboceq:

FİUME
dualarımız onunla inş. hayırlı bi iştir ve olur :Saruboceq:

tüm dualarımız ve postif düşüncelerimiz Merveyle olsun :Saruboceq:

hayırlısıysa olsun İnsAllah evlibarklıcım...

cicişlerim çok düşüncelisiniz çok teşekkür ederim a.s.
ilkönce dershaneninj farklı bi şubesine gittim yanlışlıkla ama oranın kkurucusu beni çok beğendi yanlışlıkla gittim ama işe yaradı. adam halkla ilişkilerde çalışan kimse olmasa direk seni alırdım dedi.her ihtimale karşı cv mi aldı
sonra asıl gitmem gereken dershaneye gittim ordada forfm bıraktım sadece görüşmedim sonra arıycaklarmış inşallah :Saruboceq:

FİUME 1.72mt. 64.2kg 58.00kg

SARA 1,74 cm 64 kg 58 kg

ZABIN 168cm 61.5 kg 58 kg

Mermaıd 1,61 cm 62.00 kg 55 kg

ayca81 165cm 65 .00kg 58kg

latinsugar 1.65cm. 65.5 kg 55kg.

fbula 1.60cm 63 kg 54kg

lunapiena 1,64 cm 59,3 kg 56 kg

balbademesra 1,72 cm 65kg 55kg

raupe 1,70 cm 68 kg 58 kg[/QUOTE]

evlibarkli 1.68 cm 56.2kg 50 kg

zabınımmm kaçırmışım seni yawww sen burdayken ben uyuyomuşum sanki Çok üzgünüm çoook kaydirigubbakcemile3

Oyyyy bebek yüz . . .

hmmmm bak tat alma duyusuna zarar bakımından aklıma yattı latin ateşim acil cevap için teşekkür ederim . . .

sabuncum anlat bakalım belki iş cıkar bızden...

fiummmm sağol birtaneciğim . . .
ben geçen (2-3 hafta oluyor) benimkinin ablasıyla tanıştım bilenler bilir forumdan heyecandan 3.5 atışları v.s.

ablayı gördüm rüyamda koca bir karpuz kamyonundan karpuz seçti onuda bir güzel kestirdi satıcıya iyi olup olmadığına bakmak için sonra aldı karpuzu kolunun altına yola devam etmeye kalktı ki bir yere gidilecek pozisyonumuz vardı . . .
dedim abla etme eyleme o karpuzla nere öle ?
dedim ver bana atıp geleyim eve öle geçelim gideceğimiz yere . . .
dedi tmm .
tmm diince ben teklif ettiğime pişman oldum çünkü nezaketen teklif etmiş bulundum yani o eve bırakır düşüncesiyle mirmirmirmir
aldım o karpuz o kadar ağır geldi ki kızlar anlatamam . . . :çok üzgünüm: onun kolunun altına tutuşturup çarşı - pazar gezmeyi planladığı karpuzu ben zor taşıdım .
evide bulamadım ondan uzaklaştıkça karıştırdım yolu bi ufaklık yardım etti sonra attım karpuzu eve lakin taşırken ömrümden yedim . . . kesik olduğu için karpuz suyunun akmasındanda imtina ediyorum vucuduma değdiremiyorum bu nedenle iki elimle ortada sanki 100 kg yüklendim :çok üzgünüm: bittim bittim . . .
hala etkisindeyim . . .
:çok üzgünüm:​

kıyamam sana yawrum yaa :1hug: sanki ablası sana bi zorluk çıkarcak gibi bu anlattığın rüyadan ki zaten genel olarak görümcelerin görevi zorluk çıkarmaktır Çok üzgünüm çoook baksana rüyana direk onun çıkardığı zorlukla uğraşıyosun.çok düşünme canım zabınım aile faktörü ilişkilerde biraz garip bi pozisyonda maalesef istediğin kadar düşün bişey değişmiyo :1no2:

ayyy kendimi topiğin felaket tellalı gibi hissettim yaa kim aile evlilik koca dese hemen bi negatif yorum geliyo benden ama ne yapayım ne evliliğimde ne eşimin ailesinde ne kendi ailemde hiç bişeyde mutlu değilim ve bu mutsuzluk için gereken bütün sebeplere sahibim senağlama

hımm,mevsiminde görülen karpuz hayırdır diye bilirim ama görumce adayının rahat rahat tasıdıgı karpuzu senın güç bela tasıyabılmen sankı ailesel veya kültürel acıdan dogacak sıkıntılar olacak gıbı ama kötü niyetten deil bak sadece farklılıklardan. yanı onlara cok kolay gelen bır sey ya da onlarca cok olağan olan bir durum sana agır gelecek,seni gerecek belkı.. ama hayra yormak ıstıyorum gene de karpuz buyuktur,meyvedir,topraktan gelır. bereketlidr. bereket olsun evin yuvan sabunum...

ya kızlar benim derdime bi çare yokmu??
gözümün önünden deli gibi güzel güzel yemekler geçiyo
dün sabah yediğim börekten sonra herdeyse hiç bişey yemedim hatta yazayım yediklerimi
dün bütün gün bitki çayı ve akşam sadece meyve
bu sabah meyve arada eti form muzlu bar 15-20 tane kabak çekirdeği öğlen karnabahar haşlama yoğurt ve elma hoşafından 5-6 kaşık
başkada bişey yemedim ama sanki bi kuzuyu mideye indirmişim gibi şişim senağlama
regl olcam çok sinirliyim ve yemek yemek istiyorummm Çok üzgünüm çoook

FİUME 1.72mt. 64.2kg 58.00kg

SARA 1,74 cm 64 kg 58 kg

ZABIN 168cm 61.5 kg 58 kg

Mermaıd 1,61 cm 62.00 kg 55 kg

ayca81 165cm 65 .00kg 58kg

latinsugar 1.65cm. 65.5 kg 55kg.

fibula 1.60cm 63 kg 54kg

lunapiena 1,64 cm 59,3 kg 56 kg

balbademesra 1,72 cm 65kg 55kg

raupe 1,70 cm 68 kg 58 kg

evlibarkli 1.68 cm 56.2kg 50 kg

pirlanta_a 1.65 boy 63.5 kilo hedef 55

listeyi düzelttim.burdan devam edelim.kaydirigubbakcemile2

Benimde canım inanılmaz dondurma çekti bugün hani golf fantasia varya dayanamadı yeni çıkan bitene var en büyük boy kornet mevya diski var üzerinde içindede meyva sosu var 200 cal . dayanamadım napıyım hem 1 bardak süttede 200 cal var -tatlicadiarzu- bu arada harika bişey eğer dondurma yiyeceğiniz zaman mutlaka deneyin onu

evlibarklı inşalalh iş görüşmenin sonucu dilediğin gibi olur.bekle bekle nasılda uzun geçer günler artık.beraber bekleriz sonucunu inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…