suyu çayı ılık içme olayı tam benlikmiş zaten çok sıcak içemem hemen dilim kabarır çok soğukta hiç sevmiyorum zaten yazın bile marketten dışardan su alır içerim dolaptan çıkan şeyler pek bana göre değil.haftada 1 makarna olayınıda sevdim.hele patates salatası olayının sabah akşam yenmesinin farketmemesi varya kaydirigubbakcemile2 çünkü çok seviyorum cokacimcoook ekmeğide bugün farkettim zaten haftada 4 dilim bile yemiyomuşum hemde uno ligtin o küçücük ekmeklerini bile... peki ama ben neden zayıfladığımı hissedemez oldum artık yaaaaa senağlama
kuzuuuummm bi anda o kadar çok liste olduki farkedemedim valla çok çok sorryy
eet kızlar vücudmuzun direndıgı,yemememıze ragmen kılo vermeedıgmz zmnlarda ne yapmamız gerkeıyor acaaba???? kotu bı donem cunkı,umutsulzuga kapılıp dıyetı bırkamakta var ısın içinde,,,
yapılacak işlerin en basında umutsuzluga kapılıp diyeti bırakmamak gelıyor.ödem,kabızlık gıbı sorunlar arastırılıyor. neler yenıp yenmedıgı incelenılıyor. acaba bırseyı fazla veya eksık mı yedık dıye bakılıyor. forumda tartısılıyor gereklıyse.bazen bır seyı eksık yemektenkılo vermek durabılır cunku. hersey yolundaysa eger vucudu sasırtıyoruz 2-3 gun dıyete ara verıp koruma amaclı bır menu uyguluyoruz. bu yöntem genelde işe yarıyor.
Ace benim kiloların bi sebebide çayı çorpayı 100 dereceden 1 derece düşük içememem olabilir mi ?
bittiğinde bile dumanı tüter kasenin ya da bardağın . :1closedeyes:
Yani ılık olması gerekliliğinin mantığı ne ace ?
:uhm::1ninca::uhm:
ılık çay çorpa asla içmem aslaaaa . . .
dışarıdaysak ve ılık ısıda çay çorpa geldiyse anında geldiği yere gider . . .
zaten bu nedenle çay çorpa içmem dışarıda çok nadirdir özellikle çorpa !
hanımlar bi rüya anlatsam yorumlar mısınız ?
Ace benim kiloların bi sebebide çayı çorpayı 100 dereceden 1 derece düşük içememem olabilir mi ?
cicişim bu göz yaşların düğün yerine nikah olmasındandıoo canım kıyamam bu gözyaşları eskiyi hatırlamaktanmı :1hug:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 canım yaa süpersin tek kocası kısa ben değilim demekki kaydirigubbakcemile3 benimkide benden 1 cm kısa ama kabul etmiyo kaydirigubbakcemile3 taşırmış o beni ama bakalım görcez düğün akşamı
canım o senden kaynaklanmıyodur kocan spor yapsın birazcıkkaydirigubbakcemile3
Hanımlar Selamlar . . .
Merveciğim Saracığım neden olucak aldı tabi gül gibi hatunu 156 kiloyu bile taşırdı eminim o gece . . .
:jeyyar: terbiyesiz üye smili :jeyyar:
kocacığın salmış kendini biras bence.sen iyi bakmışsın kenidine.
kızlar bu hafta listemız yapılmadı.ve bugun salı oldu.şart oldu listemız. forumumuzun gereklerını yerıne getırelım dimi ama?ben bır dahakı entry de baslıyorum.
Çok geçmiş olsun aysim..Umarım geçmiştir..benneyaptımki
Aaa endamlı demek iri yarı mı demek?..Vallahi bizim lugatta,sülün gibi boyu olan,narin,havalı,bakanın bir daha baktığı kişilere söylenir o kelime...Çok hoşsun demek istemiştim..fisfisfisa.s.
Yaa geçen gün ben de ucundan tattım biraz..Muhteşem bir şey gerçekten..:icecream:
kızlar bolllccaaa dua edin merve (evlibarklı) iş görüşmesinde :Saruboceq:
FİUME
dualarımız onunla inş. hayırlı bi iştir ve olur :Saruboceq:
tüm dualarımız ve postif düşüncelerimiz Merveyle olsun :Saruboceq:
hayırlısıysa olsun İnsAllah evlibarklıcım...
zabınımmm kaçırmışım seni yawww sen burdayken ben uyuyomuşum sanki Çok üzgünüm çoook kaydirigubbakcemile3
sıcak (kaynar) şeyler kesinlikle yok mide ve yemek borusuna zararlı demiş.
ayrıca tat duyunu kaybediyor yediklerinin tadını zamanla alamıyormuşsun.
Aslında düşündüm de doğru olabilir ben de öyle oluyor. daha başka bişeyin tadını almıyorum. Sonra bi ruslara bakıyorum, hepsi tığ gibi çünkü hepsi ılık yemek tüketiyor
sabuncum anlat bakalım belki iş cıkar bızden...
Oyyyy bebek yüz . . .
hmmmm bak tat alma duyusuna zarar bakımından aklıma yattı latin ateşim acil cevap için teşekkür ederim . . .
fiummmm sağol birtaneciğim . . .
ben geçen (2-3 hafta oluyor) benimkinin ablasıyla tanıştım bilenler bilir forumdan heyecandan 3.5 atışları v.s.
ablayı gördüm rüyamda koca bir karpuz kamyonundan karpuz seçti onuda bir güzel kestirdi satıcıya iyi olup olmadığına bakmak için sonra aldı karpuzu kolunun altına yola devam etmeye kalktı ki bir yere gidilecek pozisyonumuz vardı . . .
dedim abla etme eyleme o karpuzla nere öle ?
dedim ver bana atıp geleyim eve öle geçelim gideceğimiz yere . . .
dedi tmm .
tmm diince ben teklif ettiğime pişman oldum çünkü nezaketen teklif etmiş bulundum yani o eve bırakır düşüncesiyle mirmirmirmir
aldım o karpuz o kadar ağır geldi ki kızlar anlatamam . . . :çok üzgünüm: onun kolunun altına tutuşturup çarşı - pazar gezmeyi planladığı karpuzu ben zor taşıdım .
evide bulamadım ondan uzaklaştıkça karıştırdım yolu bi ufaklık yardım etti sonra attım karpuzu eve lakin taşırken ömrümden yedim . . . kesik olduğu için karpuz suyunun akmasındanda imtina ediyorum vucuduma değdiremiyorum bu nedenle iki elimle ortada sanki 100 kg yüklendim :çok üzgünüm: bittim bittim . . .
hala etkisindeyim . . .
:çok üzgünüm:
Oyyyy bebek yüz . . .
hmmmm bak tat alma duyusuna zarar bakımından aklıma yattı latin ateşim acil cevap için teşekkür ederim . . .
fiummmm sağol birtaneciğim . . .
ben geçen (2-3 hafta oluyor) benimkinin ablasıyla tanıştım bilenler bilir forumdan heyecandan 3.5 atışları v.s.
ablayı gördüm rüyamda koca bir karpuz kamyonundan karpuz seçti onuda bir güzel kestirdi satıcıya iyi olup olmadığına bakmak için sonra aldı karpuzu kolunun altına yola devam etmeye kalktı ki bir yere gidilecek pozisyonumuz vardı . . .
dedim abla etme eyleme o karpuzla nere öle ?
dedim ver bana atıp geleyim eve öle geçelim gideceğimiz yere . . .
dedi tmm .
tmm diince ben teklif ettiğime pişman oldum çünkü nezaketen teklif etmiş bulundum yani o eve bırakır düşüncesiyle mirmirmirmir
aldım o karpuz o kadar ağır geldi ki kızlar anlatamam . . . :çok üzgünüm: onun kolunun altına tutuşturup çarşı - pazar gezmeyi planladığı karpuzu ben zor taşıdım .
evide bulamadım ondan uzaklaştıkça karıştırdım yolu bi ufaklık yardım etti sonra attım karpuzu eve lakin taşırken ömrümden yedim . . . kesik olduğu için karpuz suyunun akmasındanda imtina ediyorum vucuduma değdiremiyorum bu nedenle iki elimle ortada sanki 100 kg yüklendim :çok üzgünüm: bittim bittim . . .
hala etkisindeyim . . .
:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?