kıyamam sana yawrum yaa :1hug: sanki ablası sana bi zorluk çıkarcak gibi bu anlattığın rüyadan ki zaten genel olarak görümcelerin görevi zorluk çıkarmaktır Çok üzgünüm çoook baksana rüyana direk onun çıkardığı zorlukla uğraşıyosun.çok düşünme canım zabınım aile faktörü ilişkilerde biraz garip bi pozisyonda maalesef istediğin kadar düşün bişey değişmiyo :1no2:
hımm,mevsiminde görülen karpuz hayırdır diye bilirim ama görumce adayının rahat rahat tasıdıgı karpuzu senın güç bela tasıyabılmen sankı ailesel veya kültürel acıdan dogacak sıkıntılar olacak gıbı ama kötü niyetten deil bak sadece farklılıklardan. yanı onlara cok kolay gelen bır sey ya da onlarca cok olağan olan bir durum sana agır gelecek,seni gerecek belkı.. ama hayra yormak ıstıyorum gene de karpuz buyuktur,meyvedir,topraktan gelır. bereketlidr. bereket olsun evin yuvan sabunum...
:asigim:bereket olsun evin yuvan sabunum...
evlibarklı inşalalh iş görüşmenin sonucu dilediğin gibi olur.bekle bekle nasılda uzun geçer günler artık.beraber bekleriz sonucunu inşallah.
kızlar bolllccaaa dua edin merve (evlibarklı) iş görüşmesinde :Saruboceq:
kızlar ender saractan şöyle bir sey duymustum . hatta burda da daha önce belırttım. Saraç diyor ki her kahvaltınızda mutlaka bır adet acı yesıl bıber olsun. metabolizmayı cok hızlandırır ve ben 1 haftadır falan denıyorum biberi. diger ögunlerde o kadar abartmama ragmen bu hafta 1 kg verdım.hem de kabızlık dıye bır sey kalmadı. acı yıyemem dıyorsanız. aslında ben cok zorlanıyorum. domates tıkıştırıyorum agzıma falan.ama sonrasından memnunum. en azından kabızlık sorunumu cözdü ya.. bu bıle yeter bana. paylasmak ıstedım
canım ya duruyor arada kılo vermen biliyorsun. ben hıc kacamak yapmadıgım halde spora da ragmen 3 hafta hıc gram dahi veremediğimi hatırlıyorum.bır de boyun var neticede vucut direnıyordur. sabret.. yakında bir kg gidecek inan bana...
eet kızlar vücudmuzun direndıgı,yemememıze ragmen kılo vermeedıgmz zmnlarda ne yapmamız gerkeıyor acaaba???? kotu bı donem cunkı,umutsulzuga kapılıp dıyetı bırkamakta var ısın içinde,,,
Ace benim kiloların bi sebebide çayı çorpayı 100 dereceden 1 derece düşük içememem olabilir mi ?
bittiğinde bile dumanı tüter kasenin ya da bardağın . :1closedeyes:
Yani ılık olması gerekliliğinin mantığı ne ace ?
:uhm::1ninca::uhm:
ılık çay çorpa asla içmem aslaaaa . . .
dışarıdaysak ve ılık ısıda çay çorpa geldiyse anında geldiği yere gider . . .
zaten bu nedenle çay çorpa içmem dışarıda çok nadirdir özellikle çorpa !
hanımlar bi rüya anlatsam yorumlar mısınız ?
cicişim bu göz yaşların düğün yerine nikah olmasındandı
evet ya eskiden baklava baklava üçgen bi kocam vardı şimdi kare oldu :roflol:
:roflol: :roflol:
haklısın cicişim
ohhhhh ne güzel iltifat etmişin bana cicişş çok teşekkür ederim utandım:asigim: a.s. Şeniz
cicişlerim çok düşüncelisiniz çok teşekkür ederim a.s.
ilkönce dershaneninj farklı bi şubesine gittim yanlışlıkla ama oranın kkurucusu beni çok beğendi yanlışlıkla gittim ama işe yaradı. adam halkla ilişkilerde çalışan kimse olmasa direk seni alırdım dedi.her ihtimale karşı cv mi aldı
sonra asıl gitmem gereken dershaneye gittim ordada forfm bıraktım sadece görüşmedim sonra arıycaklarmış inşallah :Saruboceq:
FİUME 1.72mt. 64.2kg 58.00kg
SARA 1,74 cm 64 kg 58 kg
ZABIN 168cm 61.5 kg 58 kg
Mermaıd 1,61 cm 62.00 kg 55 kg
ayca81 165cm 65 .00kg 58kg
latinsugar 1.65cm. 65.5 kg 55kg.
fbula 1.60cm 63 kg 54kg
lunapiena 1,64 cm 59,3 kg 56 kg
balbademesra 1,72 cm 65kg 55kg
raupe 1,70 cm 68 kg 58 kg
Oyyyy bebek yüz . . .
hmmmm bak tat alma duyusuna zarar bakımından aklıma yattı latin ateşim acil cevap için teşekkür ederim . . .
fiummmm sağol birtaneciğim . . .
ben geçen (2-3 hafta oluyor) benimkinin ablasıyla tanıştım bilenler bilir forumdan heyecandan 3.5 atışları v.s.
ablayı gördüm rüyamda koca bir karpuz kamyonundan karpuz seçti onuda bir güzel kestirdi satıcıya iyi olup olmadığına bakmak için sonra aldı karpuzu kolunun altına yola devam etmeye kalktı ki bir yere gidilecek pozisyonumuz vardı . . .
dedim abla etme eyleme o karpuzla nere öle ?
dedim ver bana atıp geleyim eve öle geçelim gideceğimiz yere . . .
dedi tmm .
tmm diince ben teklif ettiğime pişman oldum çünkü nezaketen teklif etmiş bulundum yani o eve bırakır düşüncesiyle mirmirmirmir
aldım o karpuz o kadar ağır geldi ki kızlar anlatamam . . . :çok üzgünüm: onun kolunun altına tutuşturup çarşı - pazar gezmeyi planladığı karpuzu ben zor taşıdım .
evide bulamadım ondan uzaklaştıkça karıştırdım yolu bi ufaklık yardım etti sonra attım karpuzu eve lakin taşırken ömrümden yedim . . . kesik olduğu için karpuz suyunun akmasındanda imtina ediyorum vucuduma değdiremiyorum bu nedenle iki elimle ortada sanki 100 kg yüklendim :çok üzgünüm: bittim bittim . . .
hala etkisindeyim . . .
:çok üzgünüm:
ayyy kendimi topiğin felaket tellalı gibi hissettim yaa kim aile evlilik koca dese hemen bi negatif yorum geliyo bendenama ne yapayım ne evliliğimde ne eşimin ailesinde ne kendi ailemde hiç bişeyde mutlu değilim ve bu mutsuzluk için gereken bütün sebeplere sahibim senağlama
arkadaşlar gün içinde hep oturarak çalışıyorum ve ne yazık ki 1.60 boyunda ve 65 kg'yum. ben de zayıflamak ve 55-56 kg ye düşmek istiyorum. hatta bu kiloları 3 ay içinde verirsem süper olacak zira hamile kalmayı planlıyorum. yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum. neler önerebilirsiniz?
kızlar yorumlar için teşekkür ederim . . .
çok isabetli çoook delikafadulden
bizim ailevi durumlar biraz farklı birbirinden onun geleneksel mesela fakat bu benim çok hoşuma gidiyor tabi sanırım şimdilik . . .
ileride bu durum bazı pürüzlere sebep olabilir ve bu rüyada buna işaret edebilir . . . :çok üzgünüm:
:asigim:
bereketli dualara özel zaafım var . . . :asigim:
teşekkür ederim hepimizin . . .
Bu arada ben de regl oldum bugün.. Çoook huysuz ve mutsuzum.. 1 aydır kilo da veremiyorum..
Bu sabah lahana maydanoz limon kürüne başladım ibrahim saraçoğlunun..
Tadı çok iğrenç ama bu ay 5 kilo mutlaka vermem lazım yaa.....senağlama..
Belki yardımcı olur nebiliim..
canım nasıl bi kür bu:uhm: benimde vermem lasım ve bu hafta okadar açımki yiyorum (diyet ürünler tabi) ama doymuyorum biri beni durdursundelikafadulden
Canım iştah kapıyor mu bilmem ama su sıralar benim iştahım zaten yok o yüzden bilemicem..
Bu kür hem detoks la vücuttaki toksinleri atıyormuş, hem metabolizmayı hızlandırıyormuş hem yağları yakıyormuş denilene göre..
Yarım litre suya 4-5 yaprak lahana atıyorsun. doğramadan bütün olarak. Bunları 3 dk kaynatıyorsun. Sonra içine yarım demet maydanoz ekliyorsun. Yaklaşık 20-25 tane falan. 2 dakka da öyle kaynatıyorsun.. Sonra altını kapatıp kapağı kapalı şekilde ılımasını bekliyorsun.. ılıdıktan sonra içindeki lahana ve maydanozları çıkarıp suyu 2 ye bölüyoruz. Sabah akşam olmak üzere günde 2 defa yemeklerden önce içiyoruz.. İçmeden önce içine 2 yemek kaşığı limon sıkcan bide.. Kötü bir tad ama napalım.. Mümkün olduğunca günlük hazırlamak lazımmış..
anam ben aranıza katılalı bir hafta olmadan ayrılmak zorundayım size iyi rejimler artık doğumdan sonra gelir takılırım yine bu güzel topikte tamda gaza gelmiştim ya neyse=)
anam ben aranıza katılalı bir hafta olmadan ayrılmak zorundayım size iyi rejimler artık doğumdan sonra gelir takılırım yine bu güzel topikte tamda gaza gelmiştim ya neyse=)
teşekkürler canım bende lahana diyeti yapmıştım ii kilo verdiriyodu var bu lahanada bi hikmet denemeye değer yerimseniben
aaa canım annemi oluyosun hayırlı uğurlu olsun böle ayrılığa can kurban çok güzel bebekleri çok severimmhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?