60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar yorumlar için teşekkür ederim . . .
çok isabetli çoook delikafadulden

bizim ailevi durumlar biraz farklı birbirinden onun geleneksel mesela fakat bu benim çok hoşuma gidiyor tabi sanırım şimdilik . . .
ileride bu durum bazı pürüzlere sebep olabilir ve bu rüyada buna işaret edebilir . . . :çok üzgünüm:​

bereket olsun evin yuvan sabunum...
:asigim:
bereketli dualara özel zaafım var . . . :asigim:
teşekkür ederim hepimizin . . .

FİUME 1.72mt. 64.2kg 58.00kg

SARA 1,74 cm 64 kg 58 kg

ZABIN 168cm 61.5 kg 58 kg

Mermaıd 1,61 cm 62.00 kg 55 kg

ayca81 165cm 65 .00kg 58kg

latinsugar 1.65cm. 65.5 kg 55kg.

fibula 1.60cm 63 kg 54kg

lunapiena 1,64 cm 59,3 kg 56 kg

balbademesra 1,72 cm 65kg 55kg

raupe 1,70 cm 68 kg 58 kg

evlibarkli 1.68 cm 56.2kg 50 kg

pirlanta_a 1.65 boy 63.5 kilo hedef 55

ecemim 1.60 cm 65,7 kg 58 kg

arkadaşlar gün içinde hep oturarak çalışıyorum ve ne yazık ki 1.60 boyunda ve 65 kg'yum. ben de zayıflamak ve 55-56 kg ye düşmek istiyorum. hatta bu kiloları 3 ay içinde verirsem süper olacak zira hamile kalmayı planlıyorum. yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum. neler önerebilirsiniz?

Nihayet ben geldim... Kızlar kaç gündür giremiyorum nete. senağlama Nasıl özledim sizi bir bilseniz..:1hug:

Mümkün olduğunca girip girip yazılanları okumaya çalıştım ama sonra onunda ipin ucunu kaçırdım..:çok üzgünüm:

Neyse ben kaldığım yerden devam ediim..kaydirigubbakcemile3

kızlar bolllccaaa dua edin merve (evlibarklı) iş görüşmesinde :Saruboceq:

:Saruboceq: Hayırlıysa olur işallah bitanecik mervecik.. Dualarım seninle...

bıy bıy hayatta acı yiyemiyorum ben yaaa.. Tatlı insanıyım ben..kaydirigubbakcemile3

Yaw o bekleme olayı okadar zor ki.. 1 ayda 1 kilocuk gidermi sadece yaaa... Ne hayallarim vardı..senağlama

eet kızlar vücudmuzun direndıgı,yemememıze ragmen kılo vermeedıgmz zmnlarda ne yapmamız gerkeıyor acaaba???? kotu bı donem cunkı,umutsulzuga kapılıp dıyetı bırkamakta var ısın içinde,,,

Bilmiyorum canım.. Bende ayynı durum var ve çok canımı sıkıyor...:çok üzgünüm:

Kıs nasıl okadar sıcak içiyorsun... Ağzın yanmıyor mu ya...

evlibarkli 1.68 cm 56.2kg 50 kg[/QUOTE]

Mervem tekrar hakkında hayırlı neyse o olsun canım..

Hayırlara vesile olsun işallah kuzum.. İlginç bir rüya gerçekten..

Kıyamam sana yaa...Off..

FİUME 1.72mt. 64.2kg 58.00kg

SARA 1,74 cm 64 kg 58 kg

fibula 1.60cm 63 kg 54kg

Flyyy 1,68 61senağlama 56

nerdeyse özelliklerimiz aynı.bitek farkla ben evli değilim.burayı takip et canım.o kadar güzel tavsiyeler varki.inş hep beraber istediğimiz kilolara ulaşırız.bol obl su içmeyi unutma.

canım rüyanı bende okudum arkadaşların yorumuna katılıyorum yalnız sölediğin bişi dikkatimi çekti değinmeden geçemicem " bizim ailevi durumlar biraz farklı birbirinden onun geleneksel mesela fakat bu benim çok hoşuma gidiyor tabi sanırım şimdilik . . . " bende altı yıl önce ilk kayınvalidemle tanıştığımda onların daha geleneksel olması benide etkiledi hoşuma gitti ama şuan katlanamıyorum moral bozmak gibi olmasın ama kaydirigubbakcemile3 deyinmeden geçemedim gerçi çokmsevince herşeye boşver diyosunnn :1hug:
hayatındaki herşey gönlünce olsun tatlım a.s.

evli barklıcım inş. işin olur. birde düğün değilde nikah olmuş yaa insan istemediği bişi olunca içinde kalıyo biliyorum oyüzden ben herşeyde cazgırlık yapıyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sen üzülme ama çok güzel bi gelin olmuşsun tatlım a.s

Bu arada ben de regl oldum bugün.. Çoook huysuz ve mutsuzum.. 1 aydır kilo da veremiyorum..
Bu sabah lahana maydanoz limon kürüne başladım ibrahim saraçoğlunun..
Tadı çok iğrenç ama bu ay 5 kilo mutlaka vermem lazım yaa.....senağlama..
Belki yardımcı olur nebiliim..

canım nasıl bi kür bu:uhm: benimde vermem lasım ve bu hafta okadar açımki yiyorum (diyet ürünler tabi) ama doymuyorum biri beni durdursundelikafadulden

FıUME 1.72mt. 64.2kg 58.00kg

SARA 1,74 cm 64 kg 58 kg

fibula 1.60cm 63 kg 54kg

Flyyy 1,68 61 56
author 1.55 61kg 52kg

gördüğünüz gibi en kısa ve şişman benim

canım nasıl bi kür bu:uhm: benimde vermem lasım ve bu hafta okadar açımki yiyorum (diyet ürünler tabi) ama doymuyorum biri beni durdursundelikafadulden

Canım iştah kapıyor mu bilmem ama su sıralar benim iştahım zaten yok o yüzden bilemicem..

Bu kür hem detoks la vücuttaki toksinleri atıyormuş, hem metabolizmayı hızlandırıyormuş hem yağları yakıyormuş denilene göre..

Yarım litre suya 4-5 yaprak lahana atıyorsun. doğramadan bütün olarak. Bunları 3 dk kaynatıyorsun. Sonra içine yarım demet maydanoz ekliyorsun. Yaklaşık 20-25 tane falan. 2 dakka da öyle kaynatıyorsun.. Sonra altını kapatıp kapağı kapalı şekilde ılımasını bekliyorsun.. ılıdıktan sonra içindeki lahana ve maydanozları çıkarıp suyu 2 ye bölüyoruz. Sabah akşam olmak üzere günde 2 defa yemeklerden önce içiyoruz.. İçmeden önce içine 2 yemek kaşığı limon sıkcan bide.. Kötü bir tad ama napalım.. Mümkün olduğunca günlük hazırlamak lazımmış..

bugün yediklerim

sabah:2 light bisküvi
öğlen: sebzeli tavuk döner
ara: 1light bisküvi

akşama da yoğurtlu semizotu var

kızlar bu arada ender sarac haftada 4 dılım kepek ekmegı demıs,valla ben sabahalrı bır dılım yıyorum haftada 7 dılım eder nolcekkk şimdi...haa 4 ha 7 bnce ama yınede ınsn acaba dıo

anam ben aranıza katılalı bir hafta olmadan ayrılmak zorundayım size iyi rejimler artık doğumdan sonra gelir takılırım yine bu güzel topikte tamda gaza gelmiştim ya neyse=)

teşekkürler canım bende lahana diyeti yapmıştım ii kilo verdiriyodu var bu lahanada bi hikmet denemeye değer yerimseniben
anam ben aranıza katılalı bir hafta olmadan ayrılmak zorundayım size iyi rejimler artık doğumdan sonra gelir takılırım yine bu güzel topikte tamda gaza gelmiştim ya neyse=)

aaa canım annemi oluyosun hayırlı uğurlu olsun böle ayrılığa can kurban çok güzel bebekleri çok severimmhihoyyyt

ay ne şekeyyy...:CüvCüv: hayırlı uğurlu olsun işallah salıcakla doğar..

İşallah canım umarım bu eziyete değer..-tatlicadiarzu-

merhaba kaderdaşlarımkaydirigubbakcemile2

gayet güzel geçen bir günümü az önce yine mahvettim süper hafif bir kahvaltı ölçülü ara öğün ve şahane az kalorili bol lezzetli bir öğle yemeğinin ardından bir koca paket çikolata yedim en büyüğündensenağlamasenağlama bilirsiniz önce aman bi parça alayım diye açtım sonra bir daha bir daha yarıya gelince hadi bitsin dedim benim gibi çikolata tiryakisi için çok değil ama şimdi yememem lazım be yaaa bu kadar aman neyse akşam sadece salata yiyeyim bari:ecrin_bebek:

aslında zaten önemli olan da bu şekilde kendi isteğimiz doğrultusunda kendimize ve vücudumuzun ihtiyacına göre beslenmek..ben zamanında o kadar çok şok diyetler yaptım ki..bir haftada üç dört kilo verdiğim oldu ama noluyo, diyeti bırakıp da normal hayata dönünce pofffff bütün kilolar fazlasıyla geri-tatlicadiarzu- o dönemdeki çekilen psikolojik yıpranmalar da çabası...

kendimizi diyette gibi görmeyelim..canımızın istediği herşeyden ama ölçülü yiyelim..azar azar verelim ki geri gelmesin kilocuklaralkisalkisalkis (bilmişlik taslıyomuşum gibi gelmesin sakın şakkıdıtecrübe konuşuyor) sevgiler...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…