merhaba kaderdaşlarımkaydirigubbakcemile2
gayet güzel geçen bir günümü az önce yine mahvettimsüper hafif bir kahvaltı ölçülü ara öğün ve şahane az kalorili bol lezzetli bir öğle yemeğinin ardından bir koca paket çikolata yedim en büyüğündensenağlamasenağlama bilirsiniz önce aman bi parça alayım diye açtım sonra bir daha bir daha yarıya gelince hadi bitsin dedim benim gibi çikolata tiryakisi için çok değil ama şimdi yememem lazım be yaaa bu kadar aman neyse akşam sadece salata yiyeyim bari:ecrin_bebek:
aslında zaten önemli olan da bu şekilde kendi isteğimiz doğrultusunda kendimize ve vücudumuzun ihtiyacına göre beslenmek..ben zamanında o kadar çok şok diyetler yaptım ki..bir haftada üç dört kilo verdiğim oldu ama noluyo, diyeti bırakıp da normal hayata dönünce pofffff bütün kilolar fazlasıyla geri-tatlicadiarzu- o dönemdeki çekilen psikolojik yıpranmalar da çabası...
kendimizi diyette gibi görmeyelim..canımızın istediği herşeyden ama ölçülü yiyelim..azar azar verelim ki geri gelmesin kilocuklaralkisalkisalkis (bilmişlik taslıyomuşum gibi gelmesin sakın şakkıdıtecrübe konuşuyor) sevgiler...
arkadaşlar gün içinde hep oturarak çalışıyorum ve ne yazık ki 1.60 boyunda ve 65 kg'yum. ben de zayıflamak ve 55-56 kg ye düşmek istiyorum. hatta bu kiloları 3 ay içinde verirsem süper olacak zira hamile kalmayı planlıyorum. yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum. neler önerebilirsiniz?
anam ben aranıza katılalı bir hafta olmadan ayrılmak zorundayım size iyi rejimler artık doğumdan sonra gelir takılırım yine bu güzel topikte tamda gaza gelmiştim ya neyse=)
Bende bugün yediklerimi yaziim..
Sabah: 1 bardak lahana suyu
1 kepekli ekmekle tost
Öğlen: soyalı tavuk biraz pilav ve salata
ara: 1 tane çilekli light yoğurt
Akşam : (az sonra) biraz beyaz peynirle karpuz yiyicemmm...
Hoşgeldin..İstediğin kiloya en kısa sürede ulaşman dileği ile..
Sanırım bebek bekliyorsun..Allah tamamına erdirsin..Doğumdan sonra buraya uğrarsın herhalde ama umarım sağlıklı ve az kilolu bir hamilelik geçirirsin..
Flyyy nasılsın..Yoktun gerçekten uzun süredir
Evet canım çok yoğun bir kaç gün geçirdim.. Ama döndüm..sositososito İyiyim işte yazdığım gibi yukarılarda..
karpuzla beyaz peynir yedim şimdi karnım şişti kaydirigubbakcemile3 :CüvCüv:
Sen nasılsın lunam..? Nasıl gidiyor?
günaydınlar...............
yeni gelenler hoşgelmişler efendim......
aysim_u geçmiş olsun....
sara nerelerdesinnnnn...........
Çok geçmiş olsun aysim..Umarım geçmiştir..benneyaptımki
geldim tatlımmmm
ayyy kendimi çok iyi hissettim benide seviyosunuzbiraz ortadan kayboldum herkes nerdesiin diyo şımardım sositososito çok seviyorum sizleriii :asigim:
Caım iyiyim,diyet de gayrt iyi gidiyor.Biraz biraz egzersiz de yapıyorum artık...Gördüğün üzere 50'leri gördüm ve daha bir motive hissediyorum kendimi...
İçeride misafirim var,seni çokkk öpüyorum..
teşekkür ederim canım geçti.
sağ ol bitanem.
bense ne çok kıskandım seni:çok üzgünüm:gece uzun uzun hasta olduğumu yazdım. ertesi gün kızlar üstüne yazmışlarda yazmışlar. ben yok gibiyim bu topicte. 13 sayfa yazılmış üstüne beş sayfa ilerde author bir beş sayfa sonrada lunapiena geçmiş olsun yazmızlar sağ olsunlar. ama benim yazının hemen üstüne yazanlar görmemişlerokumuyorlar yazdıklarımı çünkü.
kusura bakmayın yazdıklarım sitem değil izlenimlerim. zaten muhtelen bu yazımı da bir yada iki kişi farkedecek
Hayırlısı olsun Merveciğim hayırlıysa olsun . . .
:Saruboceq:
Nihayet ben geldim... Kızlar kaç gündür giremiyorum nete. senağlama Nasıl özledim sizi bir bilseniz..:1hug:
:Saruboceq: Hayırlıysa olur işallah bitanecik mervecik.. Dualarım seninle...
evlibarkli 1.68 cm 56.2kg 50 kg
sorma başıma gelenleri derincim ya. dün gece senle konuşuyorduk ya, pc başında birden midem bulandı, az sonrada doğru banyoya, çıkar allah çıkar aman allahım çok kötüydü, o kadar çıkardım ki anlatamam. eşimde uyuyordu. biraz bekliyim geçer dedim bir süre sonra yine başladı. yığıldım yere kendimi eşimin yanına zor attım. o da garibim gözünü bir açtı ki ben yerde kusuyorum.(ıyy çok iğrenç biliyorum kusura bakmayın) hemen beni acile götürdü. serum verdiler. hani demiştim ya iki gündür kaçırıyorum yediklerimi diye. işte ağır gelmiş yediklerim. ayvalık tostu yemiştim yağı gelmiştir sana dedi doktor midenide üşüttüysen kaldıramamışsındır dedi. izaten iyi geceler bile demeden kapattım pc yi. şte bu yüzden canım sabahta çok geç kalktım yorgunluktan. spor diyet hepsi kaldı. valla süpersin bende altıda kalkmayı düşünüyordum. kendimi toparlayınca bende başlıcam.
kızlar ender saractan şöyle bir sey duymustum . hatta burda da daha önce belırttım. Saraç diyor ki her kahvaltınızda mutlaka bır adet acı yesıl bıber olsun. metabolizmayı cok hızlandırır ve ben 1 haftadır falan denıyorum biberi. diger ögunlerde o kadar abartmama ragmen bu hafta 1 kg verdım.hem de kabızlık dıye bır sey kalmadı. acı yıyemem dıyorsanız. aslında ben cok zorlanıyorum. domates tıkıştırıyorum agzıma falan.ama sonrasından memnunum. en azından kabızlık sorunumu cözdü ya.. bu bıle yeter bana. paylasmak ıstedım
teşekkür ederim canım geçti.
sağ ol bitanem.
bense ne çok kıskandım seni:çok üzgünüm:gece uzun uzun hasta olduğumu yazdım. ertesi gün kızlar üstüne yazmışlarda yazmışlar. ben yok gibiyim bu topicte. 13 sayfa yazılmış üstüne beş sayfa ilerde author bir beş sayfa sonrada lunapiena geçmiş olsun yazmızlar sağ olsunlar. ama benim yazının hemen üstüne yazanlar görmemişlerokumuyorlar yazdıklarımı çünkü.
kusura bakmayın yazdıklarım sitem değil izlenimlerim. zaten muhtelen bu yazımı da bir yada iki kişi farkedecek
kızlar bende artık bu grupyatım 2 gündür 65 kilo olarak başladım şuan 500 gr vermişim çok mutluyum belki böle giderse dahada veririm kilo delikafadulden şuan 64.5 kiloyum lahana çorbası içiorum her öğün bi kase ama o lahana çorbası diyetini yapmıorum tam olarak sdc çorbanın yanında yediklerime dikkat ediorum okdr.inş işe yarar kilo verebilirim yaza kdr
canlarım ben 2 dakka bakayım diye girdim
şimdik yatak vakti sabhın köründe kalktım malum
iyigeceler güzelliklerrrr
öptüm hepinizi Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?