60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım afiyet olsun.. Yarın da dikkat edersin olur biter..hihoyyyt

Bende bugün yediklerimi yaziim..

Sabah: 1 bardak lahana suyu
1 kepekli ekmekle tost
Öğlen: soyalı tavuk biraz pilav ve salata
ara: 1 tane çilekli light yoğurt
Akşam : (az sonra) biraz beyaz peynirle karpuz yiyicemmm...

Hoşgeldin..İstediğin kiloya en kısa sürede ulaşman dileği ile..

anam ben aranıza katılalı bir hafta olmadan ayrılmak zorundayım size iyi rejimler artık doğumdan sonra gelir takılırım yine bu güzel topikte tamda gaza gelmiştim ya neyse=)

Sanırım bebek bekliyorsun..Allah tamamına erdirsin..Doğumdan sonra buraya uğrarsın herhalde ama umarım sağlıklı ve az kilolu bir hamilelik geçirirsin..

Bende bugün yediklerimi yaziim..

Sabah: 1 bardak lahana suyu
1 kepekli ekmekle tost
Öğlen: soyalı tavuk biraz pilav ve salata
ara: 1 tane çilekli light yoğurt
Akşam : (az sonra) biraz beyaz peynirle karpuz yiyicemmm...

Flyyy nasılsın..Yoktun gerçekten uzun süredir

Evet canım çok yoğun bir kaç gün geçirdim.. Ama döndüm..sositososito İyiyim işte yazdığım gibi yukarılarda..
karpuzla beyaz peynir yedim şimdi karnım şişti kaydirigubbakcemile3 :CüvCüv:
Sen nasılsın lunam..? Nasıl gidiyor?

Caım iyiyim,diyet de gayrt iyi gidiyor.Biraz biraz egzersiz de yapıyorum artık...Gördüğün üzere 50'leri gördüm ve daha bir motive hissediyorum kendimi...
İçeride misafirim var,seni çokkk öpüyorum..

günaydınlar...............

yeni gelenler hoşgelmişler efendim......

aysim_u geçmiş olsun....

sara nerelerdesinnnnn...........

teşekkür ederim canım geçti.

Çok geçmiş olsun aysim..Umarım geçmiştir..benneyaptımki

sağ ol bitanem.

geldim tatlımmmm
ayyy kendimi çok iyi hissettim benide seviyosunuz biraz ortadan kayboldum herkes nerdesiin diyo şımardım sositososito çok seviyorum sizleriii :asigim:

bense ne çok kıskandım seni:çok üzgünüm:gece uzun uzun hasta olduğumu yazdım. ertesi gün kızlar üstüne yazmışlarda yazmışlar. ben yok gibiyim bu topicte. 13 sayfa yazılmış üstüne beş sayfa ilerde author bir beş sayfa sonrada lunapiena geçmiş olsun yazmızlar sağ olsunlar. ama benim yazının hemen üstüne yazanlar görmemişlerokumuyorlar yazdıklarımı çünkü.
kusura bakmayın yazdıklarım sitem değil izlenimlerim. zaten muhtelen bu yazımı da bir yada iki kişi farkedecek

Caım iyiyim,diyet de gayrt iyi gidiyor.Biraz biraz egzersiz de yapıyorum artık...Gördüğün üzere 50'leri gördüm ve daha bir motive hissediyorum kendimi...
İçeride misafirim var,seni çokkk öpüyorum..

Harikasın canım benim. Aaah bende bi 5lili sayılara düşsem..senağlama

canım çok kocaman öptüm..

Ayşim kız kıyamam sana alındın mıı.. Ya oluyor öle üstüne alınma.. Ben bayadır buralarda değildim ama eminim kimse sana özellikle cevap vermemezlik yapmıyordr.. Bazen okadar çok mesaj yazılıyorki takp edemiyoruzç...:teselli:

Hayırlısı olsun Merveciğim hayırlıysa olsun . . .
:Saruboceq:

teşekkür ederim canım a.s.

Mervem tekrar hakkında hayırlı neyse o olsun canım..

FİUME 1.72mt. 64.2kg 58.00kg

SARA 1,74 cm 64 kg 58 kg

ZABIN 168cm 61.5 kg 58 kg

Mermaıd 1,61 cm 62.00 kg 55 kg

ayca81 165cm 65 .00kg 58kg

latinsugar 1.65cm. 65.5 kg 55kg.

fibula 1.60cm 63 kg 54kg

lunapiena 1,64 cm 59,3 kg 56 kg

balbademesra 1,72 cm 65kg 55kg

raupe 1,70 cm 68 kg 58 kg

evlibarkli 1.68 cm 56.2kg 50 kg

pirlanta_a 1.65 boy 63.5 kilo hedef 55

ecemim 1.60 cm 65,7 kg 58 kg

Flyyy 1,68 61senağlama 56[/QUOTE]

canımcım güzel dileklerin için teşekkürler Şeniz

kızlar ben bu ara akşamları çok yemeye başladım ya napıcam adetimin son günleri çok yiyorum

canım çok geçmiş olsun üzüldüm dikkat et kendine...egzersizi nasıl olsa yaparız.karar verdik ya nasıl olsa...kaydirigubbakcemile3

teşekkürler paylaştığın için fiumeciğim...bir de acı yiyebilsem...:1shok:

saol flyycım inşallah.gerçi yarın akşama da misafirliğimiz olacakbenneyaptımki kahvaltı ve öğleyi çok hafif yapmam lazım..şimdi yapılan şeyleri yemesem çok ayıp olur..hem kendimi tutabilir miyim o da meçhulkaydirigubbakcemile2

aysim_u ben de aynen hissediyorum çoğu zamankafamçokkarıştı liste yazılmış menim adım bilem yoksenağlamasenağlamasenağlama önce vardı oysa ki unuttunuz mu arkadaşlar beni:1no2:

bu arada casmin tebrikler hayırlı olsun bebeğiniz..

iyi akşamlar herkesea.s.

derin tavsiyen için teşekkürler..fazla olmamak kaydıyla ben de acı severim ama çok acı olunca sonra insanın canı çok yanıyo yaaaaa hani malum:roflol:

kıyamam sana ben yaaa :1hug: farketmemişim valla beni biliyosun herkesin yazdığına bişeyler yazmaya çalışıyorum.elimden geldiği kadar herkesin yazdığını okumaya çalışıyorum ama bazen oluyo böyle bişeyler yazıyoruz eskiler arada kaynıyo.çok özür dilerim ayşim cim ve çok çok çok geçmiş olsun güzel arkadaşım a.s. böyle durumlarda alınganlık yapma direk giriş tatlım :mymeka: beni niye merak etmiyosunuz diye kaydirigubbakcemile3 bazen olur böyle şeyler Şeniz seviyoruz biz seni kuzuummmm :asigim:

kızlar bende artık bu grupyatım 2 gündür 65 kilo olarak başladım şuan 500 gr vermişim çok mutluyum belki böle giderse dahada veririm kilo delikafadulden şuan 64.5 kiloyum lahana çorbası içiorum her öğün bi kase ama o lahana çorbası diyetini yapmıorum tam olarak sdc çorbanın yanında yediklerime dikkat ediorum okdr.inş işe yarar kilo verebilirim yaza kdr

canlarım ben 2 dakka bakayım diye girdim
şimdik yatak vakti sabhın köründe kalktım malum
iyigeceler güzelliklerrrr
öptüm hepinizi Şeniz

Canım hoşgeldin.. Hepberaber kiloları vericez işallah..

canlarım ben 2 dakka bakayım diye girdim
şimdik yatak vakti sabhın köründe kalktım malum
iyigeceler güzelliklerrrr
öptüm hepinizi Şeniz

İyi geceler tatlı rüyalar tatlımm..mirmirmirmir

Ben de yatıyorum kıslar..:asigim:

iyi uykularrr...

inşallah cnm ya bakalım bende bi umut buraya katıldım inşallah verebilirim ama şimdilik iyi gidio bakalım sizlerinde yardımıyla vercem bu kiloları

Kızlar bakın ne buldum ama denemedim daha...sengözlerimebaksanab

Bir ölçü nohutu akşamdan bol su ile yıkayıp üstlerini örtecek kadar su ve tuz ilavesi ile 1 gece suda dinlendiriyoruz.Ertesi gün suyunu süzüp teflon tavada orta ateşte karıştırarak kavuruyoruz.(Özellikle diyet yapanlar için ara öğünlerde atıştırmalık müthiş tok tutucu bir çerez oluyormuş...yerimseniben)

tamam tamamama ben bana özel davranışlar d,ye düşünmemiştim zaten kızlar. demek istediğim hep böyle bana ya da başkasına. arada çok fazla yazılanlar kaynıyor. sizcede öyle değil mi? bence bu bir sorun ama sadece benceyse o zaman buranın adeti böyle derim. fakat bakıyorum mesela biri önemli bir şeyler paylaşıyor hemen sonraki kişi alakasız bir konudan giriyor, zaten bir saatte en az beş sayfa atlıyoruz yazmaktan, arada kaynıyor gidiyoruz. hani olur ya kalabalıkta herkes aynı anda konuşursa ne olur? sadece ve sadece gürültü olur paylaşım olmaz. bu topic bir kaç kişi etrafında döndüğünü görüyorum hep. geri kalanın mesajları es geçiliyor. tabi ben sayfalar ilerledikçe okumanın ne kadar zor olduğunuda biliyorum ama diyorum ya hemen bir sonraki mesajı yazan öyle görmezden geliyorki alttaki mesajı bir anda kaynayıp gidiyor. bana öyle geliyorki burada bir bakayım neler yazıldı? diye bir soruyla gelinmiyor topiğe, kafamızda bir şeyler var uysada uymasada söylemeliyim deniliyor. ben ilk geldiğimde size bütün yazılanları okuyup cevap verebileceklerime(herkesede değil tabiki) veriyordumki kaynaşayım bilgi paylaşımı olsun diye ama bir süre sonra bir baktımki bir soru sorsam gören yok, bir şey yazsam yorum yapan yok, kızan yok. geçen gece bir sorunumu itiraf ettim (ki o saatte bir kaç kişi vardı online olan bu topicte) sadece ve sadece derin ilgilendi. ben üstüme alınıpta siz bana farklı davranıyorsunuz demiyorum, ben diyorumki bence hepimiz alınmalıyız, daha paylaşımcı olmalıyız, paylaşımcı olmak içinde daha sakin sakin mesajlar yazmalıyız. çok paniğiz mesaj yazacağız diye. tabiki geçmiş otuz sayfa çoğu zaman tek tek okunması mümkün değil ama en azından son sayfada neler yazılmış konu nedir, benim bu konu hakkında fikrim varmı neler yazabilirim diye düşünerek mesaj yazmalıyız. sonrada kendimiz için yazmalıyız.
kızlar sizler çok olumlu ulduğunuz rahatça düşüncemi yazayım dedim ama ne olur bu yazı arada kaynamasın, en azından haksızsın, saçmalamışsın deyin ama en azından ne dediğimi bir kere değerlendirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…