60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

form çayı tavsiyesi istiyorum
yeşil çay sürekli içince miydemi bulandırıyor
arada değişiklik yaparım beğendiğiniz
form çayı varmı tavsiye edebileceğiniz kızlar

afiyet olsun ycl cim evet az olmuş bu menülerin

""""gerçek survivorcı verdiği kilolardan belli olur Acun BEy"""""
gerçek survivorcılarrrrrrr buradaaaaaaa

günaydın kızlar herkese gözel bir gün diliyorum

sanki diyet yapamıyorum yanı iyi beslenemiyorum ama şu dk itibarıyle toparlamalıyım kendimi yazıyım yediklerimi inanamıyacaksınız bana okurken yorulcaksınınzz nolur bana kızın dövün vurun kafama tanrımmm herseyi utanmadan yazıcam

kızım hasta ya boğaz enfeksiyonu ağzı yara sanırım ondan moralim bozuk

fambıkcımm öğlen az demiştinya

eve gidince 1 muz 10 fındık 10 hurma 1 ceviz

bir dilim beyaz ekmek arasına 1kk peynir 6 zeytin

aksam yemeği olarak fırına patatesi bol 1 kabak 1 patlıcan soğan biber domatesli karışım koydum acılı güzel oldu fırından çıkınca saldırır misali beyaz ekmeğin ucundan biraz koparıp arasına koydum 4-5 kasık yedim,
daha bitmedi
sevgili kocacım irmik helvası istedi beyaz seker koymadan esmer seker +peymezle booll finduklu bir tatlı yaptım yedim bi kase kadar

eşim yemegini yerken yemiycektim amam 5-6 kasık daha yedim acılı acılı 2 kasıkta yoort yedimm

daha yeme artık dedim ve yattım saat 6-7 de bi uyandım saat 10 bibiriye çayı yapıp içtim biraz nete girdim ve yattım

sabah suyumu içtim 250ml
1kk peynir
2dlm ekmek
1zeytin
2ceviz
birazda irmik helvası yedim 2 çorba kaşığı

okula geldim öğrencilerime albeni almıştım bir öğrencim gelmeyince onuda yedim

Güaydın Fambığım afiyet olsun... İstanbulda da hava kapalı, sıkıcı..
Geçen sene bugün de aynı böyleydi ve ben ertesi gün doğuracağım için feci heyecanlıydım..
Zaman nasıl hızlı geçiyor valla..

Günaydın Nugim. Afiyet olsun ve de geçmiş olsun..

afiyet olsunn canımmmmmm,zatiii hep böyle yemiyomuydunnnnn:44:

Aralarda bişiler oluyordu..

afiyet olsun ycl cim evet az olmuş bu menülerin

Evet az oldu.. bu hafta yapamadım diyetimi zaten.. Oğlumun doğum günü yarın.. Hazırlıklar falan canım çıktı... Gece 3 te yattım valla.. Hala da yapılacak şeyler var..

afiyet ossun kızzzzzzevet yaaaaaaaaaaaaa bu saç meslesi yüüznden bende erteliyorum bazen spor yapmayıı netcezzzzzz,hergün föne gitcek vakitte yokturrrrrrpaçoz paçozzz gezsek miii ne dersinnnn

daha kimseler yokken gidem koşu bandına. bugün 3 kilo ağırlıkla koşam barim. sonra 5 er kiloluk dumbelle 50 tane yan karın kaslarımı çalıştırcam sonra duşa girerim masaj yaparım
tatlım yağları direkt vücuduna mı yoksa life mi döküyorsun
dün biraz yapmaya çalıştım da

kahvaltısını yapan herkese afiyet olsun
bende 1850 adım attım yaani 257 kalori yakmış oldum
şimdide yeşil çayımı demledim içicem birazdan sonrada kahvaltı

ben de adımsayar aldım
dün okulda evde toplam 8000 adım atmışım 8000 adım toplamda iyi mi

pepetii iştee az yediğin içinnnn bu şekilde iştahınn açık oluyorrr ve patates ve beayz ekmekkkkk yemiyoruzzz çünküüü yediğinin 1 saat sonrasında tekrar acıkıyorsunnnnn,ne kadar sağlıklı olursa olsunnnn ttatlılarını kaçamak gününüe saklaaa,ben 5 kilo verene kadar neredeyse hiç kaçamak yapmadım canımmmmm,kendine dur demeyiii öğrendiğin vakittt kaçmak yapma vaktin gelmişş demektir bana göreeee,yoksa sonu gelmiyor yedikçe yiyorsunnn

afiyet ossun kızzzzzzevet yaaaaaaaaaaaaa bu saç meslesi yüüznden bende erteliyorum bazen spor yapmayıı netcezzzzzz,hergün föne gitcek vakitte yokturrrrrrpaçoz paçozzz gezsek miii ne dersinnnn

hayırrr olmaz olamaz bakımlı olmalıyız sürekli bakımlı olamasakta arada bakımsız olur tabikin yani canımız istemez vaktimiz olmaz o ayrı mesele bak ben şimdi ojemin 2. katını sürcem valla gün aşırı yapıyozya koşu bandını artık ona göre ayarlıcaz artıkım saçlarımızıda ben dün fön çektirdim bugün koşu bandına bincem sona duş alcem.aslında bende düzleştirici var yeni aldıydım emme hem çok vakit alıyo hemde fön çekilmiş gibi olmuyo benim saçlarımda gür ve düz emme gene fön gibi olmiii

canım iyidir heralde bilemicemki şimdi:26:
bende voit step aleti var onla adımlıyorum
25 dakikada 1850 adım attım yaktığım kaloriyide gösteriyor
bayada terletiyor

kahvaltımı yazmayı unutmuşum hemen yazayım
  • 21 kuru üzüm
  • 3 ceviz içi
  • 2 yeşil zeytin
  • 5 fındık
  • 1 bıldırcın yumurtası
  • 1 salatalık
  • 1 kk kdar peynir
  • 1 buçuk dilim kepek ekmeği
  • 1 kupa şekersiz yeşil çay

evet haklısın kendimize dur demeyi öğrenmeden kaçak yapınca
peşi sıra geliyor yemeler üst üste bunu benden iyikimse anlayamaz

günaydın ycl. insan malesef yoğun olduğu günlerde herşeyi aksatıyor bende de oluyor zaman zaman.

nilmısra günaydın canım bu yağda sucuklu kaşarlı yumurta olmuşmu sence :26:

canımcım bugün iyi olmana çok sevindim bende sabahları çok kötü oluyorum kalp çarpıntım iç sıkıntım oluyor sanki bişey olacakmış gibi kötü hissediyorum kendimi sonra işle çocukla uğraşırken dağılıyor sıkıntım. eşim sabah mikrodalgada yapmış sucuklu kaşarlı yumurta birkaç çatal yedim çokda iyi oldu bence ben hafta sonları pizzalar dönerler gibi kaçamaklar yapmıyorum o kadarcık da olsun boşver

pepeticim günaydın. kızına çok geçmiş olsun çocuklar hasta olunca insanın morali sıfıra iniyor. ohh götürmüşsün helvalar çikolatalar yine.. bahardan yaza geçiş çok tehlikeli değil mi insanın canı garip anlarda tatlı yada hoşuna giden bişeyleri hüpletmek istiyor

kızlaaaar günaydınlarrrr:)
ben bir haftadır yoktum o arada annem ameliyat oldu eve falan çok misafir geldi yatılı o yüzden acayip meşguldüm kusura bakmayın.şimdi yeni yeni toparlanıyorum iki gündür aralıksız çamaşır falan yıkıyorum işte çıkanları kurutup ütülüyorum falan iyice yoruldum yani bir yandan da işe git gel var tabii baya zor oluyordu.şimdi rahatladım toparlandım ve karşınızdayım:)
olmadığım sürede yediklerime dikkat ettim tabii size ihanet eder miyim hiç

bu sabahtan itibaren başlıyorum:
1 dilim kepekli ekşi mayalı ekmek
1 kk peynir
4 bardak su
adet dönemim geldiğinden dolayı fazla iştahım yok mecburen böyle takıldım işyerine getirmiştim kahvaltımı ikinci dilim ekmeğim hala duruyor yiyemedim onu da öğlende yiyecem inşallah
bu arada hala aynı kilodayım 57,5aferin bana dimi ama
sizler de iyisiniz inşallah Allah hepimize sağlık versin de gerisi gelir kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…