- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
Günaydın cicişler..
Dün çok yoğun bir gündü sabahan sonra bi daha giremedim..
Bugün de öyle olur sanırım...
Ben dünkü menümü topluca yazayım.. Çok sağlıklı değildi ama.
sabah: 1 kk beyaz peynir, 1 dilim denge ekmek, 1 domates, 1 kırmızı biber
öğlen: 2 kk beyaz peynir, 1 dilim denge ekmek, 1 domates, 1 çarliston, 1 köy biberi
ara: 10 fındık
akşam:5 yk patlıcan yemeği, 1 dilim denge ekmek, 1 yt salata, 2 yk yoğurt
işte hepsi bu.. ne su içtim, ne yeşil çay...
kız fambık günaydın hani yemek yapmamışın sen bi çorba var.tavukmu haşladın :26:
nassınızzz canlarrrrrrrrrrr,bende iyiyim çok şükürrrr.
Ankara havası kapalııı ve soğukkkkkçok can sıkıcı bir hava varrrrr offffff
akşammm yimamı yazimmmm
1/2 kase kıymalı şehriye çorba
2 zeytin
1,5 kk light beyaz peynir
köz biber(7-8 adet)
2 dlm tam buğday eppeğe
yemği yer yemez Avmye gittikk 2 saat kadar ordaydık,gelince
avuç içi kadar tavuk göğsü(tatlı olmayayınından) yidimmm
sonraaa
1 dlm karpuzzzz yidim yattımmm
sabah kaffaltım
2 dlm çok tahıllı eppek
1 kk light beyaz peynir
2 zeytin
1 biber
maydanoz
nane
kızlarrr günaydınn günaydınlar nasılsınızz bugün ben gayet iyiyimdeğmesin.akşam eve gittim eniştenizin dizisine kadar bölük bpörçük uyudum accık sonra eşim kaldırdı dizin başladı hadi kalk diye 9 da kalktım reklam arasında kendime domatizzz salatası yaptım onu yidim sonra 2 bardak çay içtim sonra azcuk ütü yaptımkoşu bandına binmedim çünkünem dün saçıma fön çektirmiştim banyo yapmeyem saçlarım bozulmasın diye binmedim kısmetse böynn binecem
sabah kahvaltım
1 bardak ılık su
1 dilim kıght tost ekmeği
domates-salatalık
1 kk peynir
2 zeytin
maydanoz-nane-dereotu
1 bardak şekersiz çay
afiyet olsunn canımmmmmm,zatiii hep böyle yemiyomuydunnnnn:44:
afiyet olsun ycl cim evet az olmuş bu menülerin
kızlarrr günaydınn günaydınlar nasılsınızz bugün ben gayet iyiyimdeğmesin.akşam eve gittim eniştenizin dizisine kadar bölük bpörçük uyudum accık sonra eşim kaldırdı dizin başladı hadi kalk diye 9 da kalktım reklam arasında kendime domatizzz salatası yaptım onu yidim sonra 2 bardak çay içtim sonra azcuk ütü yaptımkoşu bandına binmedim çünkünem dün saçıma fön çektirmiştim banyo yapmeyem saçlarım bozulmasın diye binmedim kısmetse böynn binecem
sabah kahvaltım
1 bardak ılık su
domates-salatalık
1 kk peynir
2 zeytin
maydanoz-nane-dereotu
1 bardak şekersiz çay
""""gerçek survivorcı verdiği kilolardan belli olur Acun BEy"""""
gerçek survivorcılarrrrrrr buradaaaaaaa
tatlım yağları direkt vücuduna mı yoksa life mi döküyorsundaha kimseler yokken gidem koşu bandına. bugün 3 kilo ağırlıkla koşam barim. sonra 5 er kiloluk dumbelle 50 tane yan karın kaslarımı çalıştırcam sonra duşa girerim masaj yaparım
kahvaltısını yapan herkese afiyet olsun
bende 1850 adım attım yaani 257 kalori yakmış oldum
şimdide yeşil çayımı demledim içicem birazdan sonrada kahvaltı
günaydın kızlar herkese gözel bir gün diliyorum
sanki diyet yapamıyorum yanı iyi beslenemiyorum ama şu dk itibarıyle toparlamalıyım kendimi yazıyım yediklerimi inanamıyacaksınız banaokurken yorulcaksınınzz nolur bana kızın dövün vurun kafama tanrımmm herseyi utanmadan yazıcam
kızım hasta ya boğaz enfeksiyonu ağzı yara sanırım ondan moralim bozuk
fambıkcımm öğlen az demiştinya
eve gidince 1 muz 10 fındık 10 hurma1 ceviz
bir dilim beyaz ekmek arasına 1kk peynir 6 zeytin
aksam yemeği olarak fırına patatesi bol 1 kabak 1 patlıcan soğan biber domatesli karışım koydum acılı güzel oldu fırından çıkınca saldırır misali beyaz ekmeğin ucundan biraz koparıp arasına koydum 4-5 kasık yedim,
daha bitmedi
sevgili kocacım irmik helvası istedi beyaz seker koymadan esmer seker +peymezle booll finduklu bir tatlı yaptım yedim bi kase kadar
eşim yemegini yerken yemiycektim amam 5-6 kasık daha yedim acılı acılı 2 kasıkta yoort yedimm
daha yeme artık dedim ve yattım saat 6-7 debi uyandım saat 10 bibiriye çayı yapıp içtim biraz nete girdim ve yattım
sabah suyumu içtim 250ml
1kk peynir
2dlm ekmek
1zeytin
2ceviz
birazda irmik helvası yedim 2 çorba kaşığı
okula geldim öğrencilerime albeni almıştım bir öğrencim gelmeyince onuda yedim
""""gerçek survivorcı verdiği kilolardan belli olur Acun BEy"""""
gerçek survivorcılarrrrrrr buradaaaaaaa
afiyet ossun kızzzzzzevet yaaaaaaaaaaaaa bu saç meslesi yüüznden bende erteliyorum bazen spor yapmayıı netcezzzzzz,hergün föne gitcek vakitte yokturrrrrr paçoz paçozzz gezsek miii ne dersinnnn
tatlım yağları direkt vücuduna mı yoksa life mi döküyorsun
dün biraz yapmaya çalıştım da
ben de adımsayar aldım
dün okulda evde toplam 8000 adım atmışım 8000 adım toplamda iyi mi
tatlım yağları direkt vücuduna mı yoksa life mi döküyorsun
dün biraz yapmaya çalıştım da
ben de adımsayar aldım
dün okulda evde toplam 8000 adım atmışım 8000 adım toplamda iyi mi
pepetii iştee az yediğin içinnnn bu şekilde iştahınn açık oluyorrr ve patates ve beayz ekmekkkkk yemiyoruzzz çünküüü yediğinin 1 saat sonrasında tekrar acıkıyorsunnnnn,ne kadar sağlıklı olursa olsunnnn ttatlılarını kaçamak gününüe saklaaa,ben 5 kilo verene kadar neredeyse hiç kaçamak yapmadım canımmmmm,kendine dur demeyiii öğrendiğin vakittt kaçmak yapma vaktin gelmişş demektir bana göreeee,yoksa sonu gelmiyor yedikçe yiyorsunnn
kahvaltımı yazmayı unutmuşum hemen yazayım
- 21 kuru üzüm
- 3 ceviz içi
- 2 yeşil zeytin
- 5 fındık
- 1 bıldırcın yumurtası
- 1 salatalık
- 1 kk kdar peynir
- 1 buçuk dilim kepek ekmeği
- 1 kupa şekersiz yeşil çay
Günaydın cicişler..
Dün çok yoğun bir gündü sabahan sonra bi daha giremedim..
Bugün de öyle olur sanırım...
Ben dünkü menümü topluca yazayım.. Çok sağlıklı değildi ama.
sabah: 1 kk beyaz peynir, 1 dilim denge ekmek, 1 domates, 1 kırmızı biber
öğlen: 2 kk beyaz peynir, 1 dilim denge ekmek, 1 domates, 1 çarliston, 1 köy biberi
ara: 10 fındık
akşam:5 yk patlıcan yemeği, 1 dilim denge ekmek, 1 yt salata, 2 yk yoğurt
işte hepsi bu.. ne su içtim, ne yeşil çay...
sabah kahvaltım
1 bardak ılık su
domates-salatalık
1 kk peynir
2 zeytin
maydanoz-nane-dereotu
1 bardak şekersiz çay
nilmısra günaydın canım bu yağda sucuklu kaşarlı yumurta olmuşmu sence :26:
günaydın kızlar herkese gözel bir gün diliyorum
sanki diyet yapamıyorum yanı iyi beslenemiyorum ama şu dk itibarıyle toparlamalıyım kendimi yazıyım yediklerimi inanamıyacaksınız banaokurken yorulcaksınınzz nolur bana kızın dövün vurun kafama tanrımmm herseyi utanmadan yazıcam
kızım hasta ya boğaz enfeksiyonu ağzı yara sanırım ondan moralim bozuk
fambıkcımm öğlen az demiştinya
eve gidince 1 muz 10 fındık 10 hurma1 ceviz
bir dilim beyaz ekmek arasına 1kk peynir 6 zeytin
aksam yemeği olarak fırına patatesi bol 1 kabak 1 patlıcan soğan biber domatesli karışım koydum acılı güzel oldu fırından çıkınca saldırır misali beyaz ekmeğin ucundan biraz koparıp arasına koydum 4-5 kasık yedim,
daha bitmedi
sevgili kocacım irmik helvası istedi beyaz seker koymadan esmer seker +peymezle booll finduklu bir tatlı yaptım yedim bi kase kadar
eşim yemegini yerken yemiycektim amam 5-6 kasık daha yedim acılı acılı 2 kasıkta yoort yedimm
daha yeme artık dedim ve yattım saat 6-7 debi uyandım saat 10 bibiriye çayı yapıp içtim biraz nete girdim ve yattım
sabah suyumu içtim 250ml
1kk peynir
2dlm ekmek
1zeytin
2ceviz
birazda irmik helvası yedim 2 çorba kaşığı
okula geldim öğrencilerime albeni almıştım bir öğrencim gelmeyince onuda yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?