afiyet olsun nazende kızz bi günde 20 tane ye şu üzümü
Kızlar şimdi mis gibi Türk kahvemi içiyorum. evi süpürdüm yatak odamı derledim topladım . toz alcam sadece olmayan tozları yine alayımtoz alma hastalığı varda bende.. oğlumun altını yine açtım dün lazımlık aldım biraz da böyle deneyelim diyorum.
kızlaaaar günaydınlarrrr:)
ben bir haftadır yoktum o arada annem ameliyat oldu eve falan çok misafir geldi yatılı o yüzden acayip meşguldüm kusura bakmayın.şimdi yeni yeni toparlanıyorum iki gündür aralıksız çamaşır falan yıkıyorum işte çıkanları kurutup ütülüyorum falan iyice yoruldum yani bir yandan da işe git gel var tabii baya zor oluyordu.şimdi rahatladım toparlandım ve karşınızdayım:)
olmadığım sürede yediklerime dikkat ettim tabii size ihanet eder miyim hiç
bu sabahtan itibaren başlıyorum:
1 dilim kepekli ekşi mayalı ekmek
1 kk peynir
4 bardak su
adet dönemim geldiğinden dolayı fazla iştahım yok mecburen böyle takıldım işyerine getirmiştim kahvaltımı ikinci dilim ekmeğim hala duruyor yiyemedim onu da öğlende yiyecem inşallah
bu arada hala aynı kilodayım 57,5aferin bana dimi ama
sizler de iyisiniz inşallah Allah hepimize sağlık versin de gerisi gelir kızlar
Kızlar ecrin ve nazende den haber varmı hamiş olmuşlar mı ? dün hiç bakamadım şimdi geçmişi de okumadım
Kızlar ecrin ve nazende den haber varmı hamiş olmuşlar mı ? dün hiç bakamadım şimdi geçmişi de okumadım
Canımcım hoşgeldin. annene çok geçmiş olsun. Allah şifasını versin.
Günaydın canlarrrrr
Herkeslere afiyet olsunnnn
Kahvaltıda;
1 tane erik
1 dilim denge ekmek
b.peynir
1 lokma kaşar
yarım fincan çay
Şimdide limonlu y.çayımı içiorummm
günaydın kızlar ben geldim.bugün netlerde problem var herhalde bağlanamadım bir türlü...
sabah kahvaltım:
4 kuru kaysı,1 bardak ılık su,
5 kaşık nesfit ,1 su bardağı sütle
1 bardak çay,
şimdide elmamı yiyiyorum...ecriiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn den haber varmı:26:
kızlaaaar günaydınlarrrr:)
ben bir haftadır yoktum o arada annem ameliyat oldu eve falan çok misafir geldi yatılı o yüzden acayip meşguldüm kusura bakmayın.şimdi yeni yeni toparlanıyorum iki gündür aralıksız çamaşır falan yıkıyorum işte çıkanları kurutup ütülüyorum falan iyice yoruldum yani bir yandan da işe git gel var tabii baya zor oluyordu.şimdi rahatladım toparlandım ve karşınızdayım:)
olmadığım sürede yediklerime dikkat ettim tabii size ihanet eder miyim hiç
bu sabahtan itibaren başlıyorum:
1 dilim kepekli ekşi mayalı ekmek
1 kk peynir
4 bardak su
adet dönemim geldiğinden dolayı fazla iştahım yok mecburen böyle takıldım işyerine getirmiştim kahvaltımı ikinci dilim ekmeğim hala duruyor yiyemedim onu da öğlende yiyecem inşallah
bu arada hala aynı kilodayım 57,5aferin bana dimi ama
sizler de iyisiniz inşallah Allah hepimize sağlık versin de gerisi gelir kızlar
:92::92::92: darısı nazende ciğimin başına artık.. hamişler çoğaldı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?