- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
benn geldimmmmmmm... degerimm 263.57 mişşşşş.... yaklasıkk 1.5 _2 haftalıkk hamişmişimmmmayy cok duygulandımmm.... pekk minnakk bebegim emmmeee benimleee
şeker benim 22 ocak görünüyor.doktor öyle söyledi.subat annelerine mi tasıncaksınız artıkın bi topic daha çıktı size kaa
ecrin hamile de nazende değil canım senin oğlun kaç yaşındaydı
günaydın kızlar ben geldim.bugün netlerde problem var herhalde bağlanamadım bir türlü...
sabah kahvaltım:
4 kuru kaysı,1 bardak ılık su,
5 kaşık nesfit ,1 su bardağı sütle
1 bardak çay,
şimdide elmamı yiyiyorum...ecriiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn den haber varmı:26:
Günaydın canlarrrrr
Herkeslere afiyet olsunnnn
Kahvaltıda;
1 tane erik
1 dilim denge ekmek
b.peynir
1 lokma kaşar
yarım fincan çay
Şimdide limonlu y.çayımı içiorummm
tatlım yağları direkt vücuduna mı yoksa life mi döküyorsun
dün biraz yapmaya çalıştım da
ben de adımsayar aldım
dün okulda evde toplam 8000 adım atmışım 8000 adım toplamda iyi mi
kızlar şu ebru şallaının karın günleri ne zamandı
ya hangi gündü bir arkadaş sölemişti ama unuttum
kahvaltımı yazmayı unutmuşum hemen yazayım
- 21 kuru üzüm
- 3 ceviz içi
- 2 yeşil zeytin
- 5 fındık
- 1 bıldırcın yumurtası
- 1 salatalık
- 1 kk kdar peynir
- 1 buçuk dilim kepek ekmeği
- 1 kupa şekersiz yeşil çay
kızlar şu ebru şallaının karın günleri ne zamandı
ya hangi gündü bir arkadaş sölemişti ama unuttum
ttlım dün evde test yaptım negatif çıktı nasip durmak yok çalışmaya devammmmKızlar ecrin ve nazende den haber varmı hamiş olmuşlar mı ? dün hiç bakamadım şimdi geçmişi de okumadım
biz de seni çok seviyoruz canımmmmmşeker benim 22 ocak görünüyor.doktor öyle söyledi.oaralarada uğrarız tabide burayı terk edemeyiz.burdan herkese çok alıştım.seviyorum sizleri.
üzülmüyorum tatlım nasip bu işlerrrcanım günaydın. afiyet olsun. bu ay hamile olmadığın için üzülme olur mu
Kızlar ben koşu bandıma gidiyorum..2 gündür atlatıyorum onu ne kadar ayıp.
canım benim annene çok geçmiş olsun.tekrar aramız da olmana da çok sevindim.afiyet olsun bu arada.ayrıcada kilocuklarda gitmiş tebrik ederim.:92::92::92::92::92::92:
günaydınnnnn kızlarrrrrrrr..... hepiniziii cokkk seviyorummm iyi dileklerinizzz içinndeee hepiciginiiiziiiiiiikahvaltımıı gec edicemm bugünnn .. buralardaa yokummm gideyimm kardesimm tombull kelabbbamıı göregimmm... benimm abla oldugmm yastaa dayı olcakk minnak kusummmm kahveyii, hamurr işinii, tuzuu ve asitlilerii ( kola falann içmiyodumm zatenn gerci dee) hayatımdann cıkarıorummm bebügümm içinnn... sanırımm bana da faydasıı olcakkkk belkii popomm kücülürr azcıkkk karnımm büyürkeneee kasıklarımm cok agrıyoo sadecee.. su an tekk derdimm oo... bitt kadarr cikomm canımıı cıkardıı 1 haftadırr.. garibimm 2 haftalıkk zatenn emme.. neysee ona bişii olmasındaa agrısınn dursunn
neruşş bu aralar ihmal ettin beni :84: :84: :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?