60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar

kahvaltım
5 yk nesfıt yarım bardak az yaglı sutle yapılmıs
bıttıı bu kadarrrrrrrr

500 ml su ıctım

ecrin hamile de nazende değil canım senin oğlun kaç yaşındaydı

canım benim oğlum 3 yaşını 2 ay geçti çevremdeki arkadaşlarımın çocukları hep bezden kurtuldu bizde tık yok üstüne de varmak istemiyorum. bugün yine açtım altını saat başı götürüp lazımlığa yaptırıyorum.

canımcım afiyet olsun. ecrin hamileymiş. ne güzel yaa
Günaydın canlarrrrr
Herkeslere afiyet olsunnnn
Kahvaltıda;
1 tane erik
1 dilim denge ekmek
b.peynir
1 lokma kaşar
yarım fincan çay
Şimdide limonlu y.çayımı içiorummm

canım benim günaydın. afiyet olsun.

yağları aynı miktarda karıştırıp direk vücuda sürüyosun sonra lifla masaj yapıyosun canım

kızlar şu ebru şallaının karın günleri ne zamandı
ya hangi gündü bir arkadaş sölemişti ama unuttum

canım günaydın. afiyet olsun. bu ay hamile olmadığın için üzülme olur mu

Kızlar ben koşu bandıma gidiyorum.. 2 gündür atlatıyorum onu ne kadar ayıp.

ben geldimm
hugoşunuz geldi :86:
50 dakika 3 kilo ağırlıkla koştum yan karın için egzersizleri yaptım masaj yaptım sıcak su soğuk su hepiciğini yaptım geldim
öğleye dana eti pişiriyorum yağsız. soğan sarımsak baharat tuz ekledim sadece soteliyorum salça koymadım.
dünden kalma karın kas acım var azcık ve nedense bugün bacaklarımdada kas ağrısı var hayret yani benim bacaklarım hiç ağrımazki sadece yorulur kaslarım.

Kızlar ecrin ve nazende den haber varmı hamiş olmuşlar mı ? dün hiç bakamadım şimdi geçmişi de okumadım
ttlım dün evde test yaptım negatif çıktı nasip durmak yok çalışmaya devammmm
şeker benim 22 ocak görünüyor.doktor öyle söyledi.oaralarada uğrarız tabide burayı terk edemeyiz.burdan herkese çok alıştım.seviyorum sizleri.
biz de seni çok seviyoruz canımmmmm
canım günaydın. afiyet olsun. bu ay hamile olmadığın için üzülme olur mu

Kızlar ben koşu bandıma gidiyorum.. 2 gündür atlatıyorum onu ne kadar ayıp.
üzülmüyorum tatlım nasip bu işlerrr

Son düzenleme:
selüliti çözdüm. tamamen kurtulmak mümkün tamamen geçti benimkiler iç bacakta toparlandı. masaj sporla tamamen geçiyor. kan dolaşımını hızlandırınca geçiyo.

günaydınnnnn kızlarrrrrrrr..... hepiniziii cokkk seviyorummm iyi dileklerinizzz içinndeee hepiciginiiiziiiiiii kahvaltımıı gec edicemm bugünnn .. buralardaa yokummm gideyimm kardesimm tombull kelabbbamıı göregimmm... benimm abla oldugmm yastaa dayı olcakk minnak kusummmm kahveyii, hamurr işinii, tuzuu ve asitlilerii ( kola falann içmiyodumm zatenn gerci dee) hayatımdann cıkarıorummm bebügümm içinnn... sanırımm bana da faydasıı olcakkkk belkii popomm kücülürr azcıkkk karnımm büyürkeneee kasıklarımm cok agrıyoo sadecee.. su an tekk derdimm oo... bitt kadarr cikomm canımıı cıkardıı 1 haftadırr.. garibimm 2 haftalıkk zatenn emme.. neysee ona bişii olmasındaa agrısınn dursunn

Bende istiyorum amma yaaa yok yok bu böle olmuycak napıp edip kandırmam lazım nikah masasına kadar sonrası kolay

kardiyodan sonra sorunlu bölgelere selülitlere masaj yapın biraz sert şekilde masaj yapın 2 haftaya fark olacak ama tabe düzenli kardiyo şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…