60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende istiyorum amma yaaa yok yok bu böle olmuycak napıp edip kandırmam lazım nikah masasına kadar sonrası kolay

dahaa gecennn günnnn benn kıskanırımm kocamıı bebiktenn diodunnnn eferimm bölee oll yoksaa sanadaaa tombell kelabbammm a yaptıgımm gibii türkk usulüü formatt atarımm

şeker benim 22 ocak görünüyor.doktor öyle söyledi.oaralarada uğrarız tabide burayı terk edemeyiz.burdan herkese çok alıştım.seviyorum sizleri.

canım yaaa hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizii maşallah sizeeeee

hoşgeldin bebekk sporunu yapmışsın ne güzel ben hala ekran başında tıkınıyorum
şekersiz çay
1 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir

bugün öğle yemeğim çok az olacak o bakımdan kendimi kahvaltılığa verdimmm

sen dee beniiiiiiiii

yok kızz olurmu öyle şey sadece yorum yapmak istemiyorum ama diyeceğim kızartma bile yapsan çok az yağda kızart peçete ile yağını al. eswmer un beyazun karışık veya sadece esmer unlu az yağlı hamurişleri yap. et yemeklerini yağsız yap.
eşin yemiyosa önce az yağlı yap sonra onun tabağına yağ takviyesi yaparsın birde bence hergün veya gün aşırı yürü temiz havada dışarda. varsa hamile arkadaşın veya arkadaş bulabilirsen eğer beraber yaparsınız çok zevkli olur. yap az yağlı mercimek köftesi koy yanına yürüyün sonra oturun bi çay bahçesinde ohh mis gibi sağlıklı lezzetli şeyleri yiyin.

ttlım dün evde test yaptım negatif çıktı nasip durmak yok çalışmaya devammmm

biz de seni çok seviyoruz canımmmmm

üzülmüyorum tatlım nasip bu işlerrr

tatlııım Allah hakkında en hayırlısı ne ise onu versin canım inşallah

sende hoşgeldin canım annene geçmiş olsun
sende toparlanır başlarsın canım

neruşş bu aralar ihmal ettin beni :84: :84: :84:

hugooooocukcuuuuuuuuuuuummmm kuzucikciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm bahar temizliği-yazlık,kışlık işleri yıka ser yıka ser:84::84::84::84::84::84:birz yooonum o yüzden hiç ilgilenemiyorum haklısınnnnnnnnn dur accuk yumrutlıyımm kendimiii her mesajı okuyorum tariflerine bayıldımmm tam benlik araya bende sıkıştırmak istedim bir iki tane ama bir yandan akrgo bir yandan ev işleri perşembe de babam bana gelicek 1 haftalığına o gelmeden işleri bitirmek istiyorum o yüzden ihmal ediyorummm ama telafi ediciiimmmmmmmmm perşembeden itibaren inşallah tependeyim artık ayıklıycam bitlerini göbeeeneeeee yağları ellerimle sürücemmmmmmm sırt çantana giricemm sırtında benle koşşşş bak kas falan kalıyo muuuuuu

a aaa mercimektee nişasta yok muuduu kısss... popişimm büyüsün istemiorumm artıkınnnn tombull kelabbbammm cocukk odasınıı nereyee koycagımızzıı düsünmeden önce göbeginee bir yerr bulmakk lazımmm dediii popişinn durumunuu kestiremiorumm suann didii bugünn yapcamm temizz havadaa piknikkk hatta menüdee mercimekk köftesidee var galibaa popişii büyütmiceksee yiyeyimm o vakittt

neruşş değişik tarifler çok güzel olur nettede bakıyorum ömür boyu hep aynı şeyleri yiyecek değilizya demi
he valla sırt çantama gir öyle koşayım ben

neruşş değişik tarifler çok güzel olur nettede bakıyorum ömür boyu hep aynı şeyleri yiyecek değilizya demi
he valla sırt çantama gir öyle koşayım ben

accuk daaa veriiim de öyle gireyim bareee belinnn bükülürr yooosaammmm

herrrılllddd yaneeeeeebizimki can değil mi sağlıklı gurmeler olucaz bi deeeeee yemek yapmayı seven bilen ve fekattt incecik fit ahhçular olucaaazzzzzz sağlıklı ve lezzetli yemahlarr yapıcaz yiycezz yediricezzzz sonra da beraber yemek kitabı çıkartırız hugooommm olma mı?? ben edebi kısmı,yazım editoryal işlerini hallederim sen de tarifleri hazırlanışları yazarsın sağlıklı lezzetle rkitabı yaparukkkkkk hem kendi denemelerimizi hem de bulduumuz güzel tarifleri deneyip test edip ekleri kitaba hııııııııııııııııııııııııı nedennn hacııııııı

kızlar konumuzla alakalı degıl ama bebeklerınıze hanfı gunes kremını kullanıyorsunuz kac faktorlu?bırde sprey mı alsam sut mu? biz tecrubesızız bu konuda yardımınıza ıhtıyacım var

neyseee kızlarrr cıktımm benn.. aksamm leyin görüsürükk artıkınnnn bu arada cimcimecimm sen keseyii gördünn müü balımmmm??? kendinizee ii bakkınnn

tatlım hayırlı uğurlu olsun Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

ben geeeeeeeeeeellldiiiimmmm
herkeseee güüüüünayddıııınnnnnn
hepinizi çok özledim
1 hafta memlekette nasıl geçti anlamadım.hemencec ik btti. dün hep çamaşır yıka evi sil süpür onlarla uğraştım hiç giremedim foruma. bugün hala çok işim var kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkarcam ütü var bi sürü mutfak dolaplarımın içini silip yerleştrcem bakalım hangisinden başlarsam
şimdiii gelelimmm sadete...
memlkette hiç sağlıklı beslenememdim. tereyağlı börekleri ekmek kaymaklı ekmek kadayıflarını ve daha nicelerini götrdüm.ama isteyerek deil sırf annemler eş dost akraba ısrar ettiği için...
çünkü bi gün sabah kahvaltıya bi yerde akşam yemeğine biyerdeydk.bide yemeyince insanlar 'aaa sen hala diyet mi yapıosun?' yapma artık iice zayıflamışsn diolar.sanıolarki diyet zayflayana kadar yapılır.bilmiolarki sağlıklı beslenme yaşam tarzı haline getrilmeli!!!
neyse artık özüme döndüm şükür.
dün gayet güzel beslendim. akşamda eşimle parkta 30 dk.yürüdük. benm göbüşlüm okadar dayanabildi.yavaş yavaş alıştıralım die de zorlamadm.
gelelim kahvaltıma
1 fincan şekersiz açık çay
2 dilim tambuğday ekmeği
2 kk peynir,
4 zeytn
2 çeri domates
1 köy biberi
1 tk pekmez
2 yk yoourt

mercimek gayet sağlıklıdır yağı az olursa içindeki yeşillikler soğan filan kana karışöma hızını yavaşlatır dengeler yani ben yağsız yapıyorum sonra yiyeceğim zaman üzerine gezdiriyorum. bol marulla çok doyurucu olur. yağıdır onu zararlı kilo yaptıran. yağını az koydunmu sağlıklıdır.
yaw sende bi hoşsun hee ciğerleri yağsız yap derim yok arnavut ciğeri yapcam diye tutturursun mercimek köftesi derim yok yemem kilo alırım dersin
kısırda olur yağı az olmak şartıyla. veya esmer un su tuzdan krep yap pişir tavada içi içinse tavuk pişir teflonda yağsız sar arasına dürüm gibi olur. yemekse yağına dikkat edeceksin. kızartma zati yok. hamurişi ise içeriği yağı un tipi önemli tuzlularda şekerli zati uzak durursun veya az esmer şeker pekmez karışımı ile tatlandırırsın. katı yağlar yok zaten. kızartma değil az yağlı fırınlama olack. abur cubur içinse 1 kaşık yağda patlamış mısır doğal şekersiz meyve suları. şekersiz doğal yiyecek içecekler filan. ancak unutma bunlarında kalorisi var o yüzden sınırsız değil yani. nazende gibi ilk 4 ay ama sağlıklı olmak kaydı ile kilo verilebiliyor ama bunun için sağlıklı eksiksiz beslenmen lazım yoksa hem bebeğe zarar hemde kas kaybın olur ilerleyen aylarda iştah açılır hızla kilo alırsın. hergün 1 bardak ilaç niyetine kefir iç. meyve hep olsun. şimdilik aklıma gelen bunlar canım

varya acayip patlar yanee millet zati kilo vermeye çalışıyo herkes alır kitabı kapış kapış gider

""""gerçek survivorcı verdiği kilolardan belli olur Acun BEy"""""
gerçek survivorcılarrrrrrr buradaaaaaaa

yuufiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii burdayuuukkkkkkkkk bizikkkkkkkkkkkkkkkkk heeeeeeeeeeeeee hem onlar yemeden sağlıksız verdiler kas kaybettilerrr su kaybettilerr biz sağlıklı verdikkk sağlıklı survıvar bizimküüüüüüüüü

ooyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:86::86::86::86::86::86: ne diyim afiyet olsunnnnn ama bence de genel olarak az yediğin için sonra açlık krizleri tatlı krizleri oluyo öğünlerde sağlam yesen inan bukadar bunları yemezsinnnn denedimmmm test ettim yaşadımmmmm gördümmmmm

yecaaleeeeeeeeeeeeee huuu huuuuuuuuuuuuuu:79::79::79::79::79::79::79: demek yarın doom günü varrrrr nice yıllara tatlımm yavruna allah sizinle beraber sağlıklı,mutlu,huzurlu,bolluk bereket içinde bir ömür nsip etsinnn inşallahh

afiyet ossun kızzzzzzevet yaaaaaaaaaaaaa bu saç meslesi yüüznden bende erteliyorum bazen spor yapmayıı netcezzzzzz,hergün föne gitcek vakitte yokturrrrrrpaçoz paçozzz gezsek miii ne dersinnnn

bence dombirikkkk kokoşlar olucaanızaa accuk sıkın dişinizi yapın sporu arada paçozzz dombiri-çıtır arası gezersiniz ama sonra çıtır kokoşlar olarak hayatınıza devam edersinizzzzz:86::86::86::86::86:

fambıııkkkk hem sen hafta sonu spor yapiiiiiiinnn haftasonu da paçoz ol accukkkkkk kilolar gidene kadar sabretttt

iyi tabiii günde 10.000 adım kilo verme döneminde atılması gereken adımmış ama 8000 de gayet iyi bence bu sporsuz bir gün di mi canım yani senin günlük normal yürümen? eğer öyleyse vücut tabii onu tam olarak spordan saymıyo günlük normal aktivite oluyo o spor belirli bir tempoda en az 45dk en fazla 1 saat olmalı ki yağ yakımı olsun ama tabii normal aktivite olarak da 8000 adım süperr yan gelip yatmaktansa 8000 adım çok iyi tabii

hoşgeldin tatlımmmm
ne zaman açıklanıyor atamalarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…