Bende istiyorum amma yaaa yok yok bu böle olmuycak napıp edip kandırmam lazım nikah masasına kadar sonrası kolay
şeker benim 22 ocak görünüyor.doktor öyle söyledi.oaralarada uğrarız tabide burayı terk edemeyiz.burdan herkese çok alıştım.seviyorum sizleri.
dahaa gecennn günnnn benn kıskanırımm kocamıı bebiktenn diodunnnneferimm bölee oll yoksaa sanadaaa tombell kelabbammm a yaptıgımm gibii türkk usulüü formatt atarımm
ben geldimm
hugoşunuz geldi :86:
50 dakika 3 kilo ağırlıkla koştum yan karın için egzersizleri yaptım masaj yaptım sıcak su soğuk su hepiciğini yaptım geldim
öğleye dana eti pişiriyorum yağsız. soğan sarımsak baharat tuz ekledim sadece soteliyorum salça koymadım.
dünden kalma karın kas acım var azcık ve nedense bugün bacaklarımdada kas ağrısı varhayret yani benim bacaklarım hiç ağrımazki sadece yorulur kaslarım.
sen dee beniiiiiiiii
ttlım dün evde test yaptım negatif çıktı nasip durmak yok çalışmaya devammmm
biz de seni çok seviyoruz canımmmmm
üzülmüyorum tatlım nasip bu işlerrr
hoşgeldin bebekk sporunu yapmışsın ne güzel ben hala ekran başında tıkınıyorum
şekersiz çay
1 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
bugün öğle yemeğim çok az olacak o bakımdan kendimi kahvaltılığa verdimmm
neruşş bu aralar ihmal ettin beni :84: :84: :84:
yok kızz olurmu öyle şeysadece yorum yapmak istemiyorum ama diyeceğim kızartma bile yapsan çok az yağda kızart peçete ile yağını al. eswmer un beyazun karışık veya sadece esmer unlu az yağlı hamurişleri yap. et yemeklerini yağsız yap.
eşin yemiyosa önce az yağlı yap sonra onun tabağına yağ takviyesi yaparsınbirde bence hergün veya gün aşırı yürü temiz havada dışarda. varsa hamile arkadaşın veya arkadaş bulabilirsen eğer beraber yaparsınız çok zevkli olur. yap az yağlı mercimek köftesi koy yanına yürüyün sonra oturun bi çay bahçesinde ohh mis gibi sağlıklı lezzetli şeyleri yiyin.
hugooooocukcuuuuuuuuuuuummmm kuzucikciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmbahar temizliği-yazlık,kışlık işleri yıka ser yıka ser:84::84::84::84::84::84:birz yooonum o yüzden hiç ilgilenemiyorum haklısınnnnnnnnn dur accuk yumrutlıyımm kendimiii her mesajı okuyorum tariflerine bayıldımmm tam benlik araya bende sıkıştırmak istedim bir iki tane ama bir yandan akrgo bir yandan ev işleri perşembe de babam bana gelicek 1 haftalığına o gelmeden işleri bitirmek istiyorum o yüzden ihmal ediyorummm ama telafi ediciiimmmmmmmmm perşembeden itibaren inşallah tependeyim artık ayıklıycam bitlerini göbeeeneeeee yağları ellerimle sürücemmmmmmm sırt çantana giricemm sırtında benle koşşşş bak kas falan kalıyo muuuuuu
tatlııım Allah hakkında en hayırlısı ne ise onu versin canım inşallah
neruşş değişik tarifler çok güzel olurnettede bakıyorum ömür boyu hep aynı şeyleri yiyecek değilizya demi
he valla sırt çantama gir öyle koşayım ben
günaydınnnnn kızlarrrrrrrr..... hepiniziii cokkk seviyorummm iyi dileklerinizzz içinndeee hepiciginiiiziiiiiiikahvaltımıı gec edicemm bugünnn .. buralardaa yokummm gideyimm kardesimm tombull kelabbbamıı göregimmm... benimm abla oldugmm yastaa dayı olcakk minnak kusummmm kahveyii, hamurr işinii, tuzuu ve asitlilerii ( kola falann içmiyodumm zatenn gerci dee) hayatımdann cıkarıorummm bebügümm içinnn... sanırımm bana da faydasıı olcakkkk belkii popomm kücülürr azcıkkk karnımm büyürkeneee kasıklarımm cok agrıyoo sadecee.. su an tekk derdimm oo... bitt kadarr cikomm canımıı cıkardıı 1 haftadırr.. garibimm 2 haftalıkk zatenn emme.. neysee ona bişii olmasındaa agrısınn dursunn
a aaa mercimektee nişasta yok muuduu kısss... popişimm büyüsün istemiorumm artıkınnnn tombull kelabbbammm cocukk odasınıı nereyee koycagımızzıı düsünmeden önce göbeginee bir yerr bulmakk lazımmm dediii popişinn durumunuu kestiremiorumm suann didii bugünn yapcamm temizz havadaa piknikkk hatta menüdee mercimekk köftesidee var galibaa popişii büyütmiceksee yiyeyimm o vakittt
accuk daaa veriiim de öyle gireyim bareee belinnn bükülürr yooosaammmm
herrrılllddd yaneeeeeebizimki can değil mi sağlıklı gurmeler olucaz bi deeeeee yemek yapmayı seven bilen ve fekattt incecik fit ahhçular olucaaazzzzzz sağlıklı ve lezzetli yemahlarr yapıcaz yiycezz yediricezzzz sonra da beraber yemek kitabı çıkartırız hugooommm olma mı?? ben edebi kısmı,yazım editoryal işlerini hallederim sen de tarifleri hazırlanışları yazarsın sağlıklı lezzetle rkitabı yaparukkkkkk hem kendi denemelerimizi hem de bulduumuz güzel tarifleri deneyip test edip ekleri kitaba hııııııııııııııııııııııııı nedennn hacııııııı
""""gerçek survivorcı verdiği kilolardan belli olur Acun BEy"""""
gerçek survivorcılarrrrrrr buradaaaaaaa
günaydın kızlar herkese gözel bir gün diliyorum
sanki diyet yapamıyorum yanı iyi beslenemiyorum ama şu dk itibarıyle toparlamalıyım kendimi yazıyım yediklerimi inanamıyacaksınız banaokurken yorulcaksınınzz nolur bana kızın dövün vurun kafama tanrımmm herseyi utanmadan yazıcam
kızım hasta ya boğaz enfeksiyonu ağzı yara sanırım ondan moralim bozuk
fambıkcımm öğlen az demiştinya
eve gidince 1 muz 10 fındık 10 hurma1 ceviz
bir dilim beyaz ekmek arasına 1kk peynir 6 zeytin
aksam yemeği olarak fırına patatesi bol 1 kabak 1 patlıcan soğan biber domatesli karışım koydum acılı güzel oldu fırından çıkınca saldırır misali beyaz ekmeğin ucundan biraz koparıp arasına koydum 4-5 kasık yedim,
daha bitmedi
sevgili kocacım irmik helvası istedi beyaz seker koymadan esmer seker +peymezle booll finduklu bir tatlı yaptım yedim bi kase kadar
eşim yemegini yerken yemiycektim amam 5-6 kasık daha yedim acılı acılı 2 kasıkta yoort yedimm
daha yeme artık dedim ve yattım saat 6-7 debi uyandım saat 10 bibiriye çayı yapıp içtim biraz nete girdim ve yattım
sabah suyumu içtim 250ml
1kk peynir
2dlm ekmek
1zeytin
2ceviz
birazda irmik helvası yedim 2 çorba kaşığı
okula geldim öğrencilerime albeni almıştım bir öğrencim gelmeyince onuda yedim
Güaydın Fambığım afiyet olsun... İstanbulda da hava kapalı, sıkıcı..
Geçen sene bugün de aynı böyleydi ve ben ertesi gün doğuracağım için feci heyecanlıydım..
Zaman nasıl hızlı geçiyor valla..
Günaydın Nugim. Afiyet olsun ve de geçmiş olsun..
Aralarda bişiler oluyordu..
Evet az oldu.. bu hafta yapamadım diyetimi zaten.. Oğlumun doğum günü yarın.. Hazırlıklar falan canım çıktı... Gece 3 te yattım valla.. Hala da yapılacak şeyler var..
afiyet ossun kızzzzzzevet yaaaaaaaaaaaaa bu saç meslesi yüüznden bende erteliyorum bazen spor yapmayıı netcezzzzzz,hergün föne gitcek vakitte yokturrrrrr paçoz paçozzz gezsek miii ne dersinnnn
tatlım yağları direkt vücuduna mı yoksa life mi döküyorsun
dün biraz yapmaya çalıştım da
ben de adımsayar aldım
dün okulda evde toplam 8000 adım atmışım 8000 adım toplamda iyi mi
ben geeeeeeeeeeellldiiiimmmm
herkeseee güüüüünayddıııınnnnnn
hepinizi çok özledim
1 hafta memlekette nasıl geçti anlamadım.hemencec ik btti. dün hep çamaşır yıka evi sil süpür onlarla uğraştım hiç giremedim foruma. bugün hala çok işim var kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkarcam ütü var bi sürü mutfak dolaplarımın içini silip yerleştrcem bakalım hangisinden başlarsam
şimdiii gelelimmm sadete...
memlkette hiç sağlıklı beslenememdim. tereyağlı börekleri ekmek kaymaklı ekmek kadayıflarını ve daha nicelerini götrdüm.ama isteyerek deil sırf annemler eş dost akraba ısrar ettiği için...
çünkü bi gün sabah kahvaltıya bi yerde akşam yemeğine biyerdeydk.bide yemeyince insanlar 'aaa sen hala diyet mi yapıosun?' yapma artık iice zayıflamışsn diolar.sanıolarki diyet zayflayana kadar yapılır.bilmiolarki sağlıklı beslenme yaşam tarzı haline getrilmeli!!!
neyse artık özüme döndüm şükür.
dün gayet güzel beslendim. akşamda eşimle parkta 30 dk.yürüdük. benm göbüşlüm okadar dayanabildi.yavaş yavaş alıştıralım die de zorlamadm.
gelelim kahvaltıma
1 fincan şekersiz açık çay
2 dilim tambuğday ekmeği
2 kk peynir,
4 zeytn
2 çeri domates
1 köy biberi
1 tk pekmez
2 yk yoourt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?