60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

uşşgeldin kukuletam bende seni merak ediyodum nirde bu kız diye sordum dün

neruşum spor dışındaki günlük yürüyüşüm hergün böyle olmuyor bir gün önce 5000 ancak olmutu
spor dışında sporu artık bir gün yapıyorum diğer gün yapmıyorum
bugün ramp it up a geçeceğim sen geçtin mii

sende hoşgeldin canım annene geçmiş olsun
sende toparlanır başlarsın canım

sağol canım çok teşekkür ederim

afiyet olsun bebişim ne güzel sağlıklı bir sofraa

hoşgeldin tatlımmmm
ne zaman açıklanıyor atamalarrr
saol cnm.yarın açıklanıo.sorma çok heyecanlyım ölücem heyecandan.hiç düşünmemeye çalışıorum

uşşgeldin kukuletam bende seni merak ediyodum nirde bu kız diye sordum dün

saol bebeeemm geldim pazar akşam geldik de. dün hep ev işi yaptım hiç giremedim.sen napıosun?nasıl gidio cicişim?

ayy bebişlermi gelio forumaaaa....cimcime ve ecrinnnnn tebrk ederim yanlış okumadımsam eğerrrr ayy çok sevndimmmm..
bende istiorummmm ama şimdi olmazkiii

ben niye böle oldum ya motivasyonum sıfır.

öğlen ton balığım var yanımda getirdim marulum var bolcana 2 dilim ekmeğim baska bisim yok nasıl sizce

fambıkk kız niye yazmıyon nediyon sen bakemm
sınavı gittim geldimmmm:86::86:

oşşşşşşşşgelmişennn kuzuuuuuuuuuu

yaa işte artıkın okulum bitti ya hafta içi akşamda yapabilirmm artıkın ama şu saç meselesiiiii ertelememe sebap oliyyyyyneyse spor yapmamak için bahaneler üretmiyimmmmm,ne olursa olsunn yapcamm nedennnn,yukarda koccaaaa bir topuzzzz yaparım bendeeee

kuli kulimmm gelmişşşş hoşşgelmişşşş leeeeyy leeeeeeyyy lümü lümü leyyyyyyyyyyyyyyyy

hoşşgeldin canım benimmmm ben de aynen senin durumundayım yazlık-kışlık işleri temizlik çamaşırrrr kıolay gelsinnn balımmmm işleri bitirelim de buluşalım haftaya falan inşallahhhhh

canım ben henüz başlayamadım bu hafta biraz ev işlerine ağırlık veriyorum ama perşembeden itibarennn başlıyciiimm inşallahhhh sporaaaaa

Son düzenleme:

isallh hayırlısı olur kukicim iyi mutlu olacagın bi yere atanırsın konya yazdınmı nereler var tercihlerinde . canım sen bu 8 kiloyu ne zamanda verdin ve spor aletni varım

hakkında hayırlısı olsun canım merakta bırakma bizi belli olunca heman haber verrr

tabeeeeee uzun saç her şekle girer hem değişiklik olurrr topuz yappppp miss gibi spor yapmamaya bahane aramaaaa ahavalr ısınncaa sorarım sana

kukilatam hoşgeldin canım olsun kaçamaklar olacak artık afiyet olsun vede kolay gelsinn bacım

3 yaş kayısı
1 ortaboy elma yidimmmmm

suyumu 1 ltye tamamlamaya çalışıyorum,üşüye üşüye içiyorummmm:97:

famir ve nugya tospikleri gözlerimi çıkarttınız şaşkınlıktan yaw spor yapmak zor gelir filan aksilik çıkar yapamadığın olur ama yani saçım bozulmasın diyede spor yapmamak nolii heh göbişli fönlü hatunlar olarak kalırsınız valla bırakın saççlarınızda dinlensin doğal kalsın yaff. yüzünüz sporla ışıl ışıl olcek makyaja gerek olmucak
benim 3 yıl önce bakımlı fönlü saçlarım makyaj yaptığım suratım vardı şimdi ise fönsüz doğal saçlarım makyaj yapmaya gerek kalmayan bir suratım var
hee bilmem anlatabildimmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…