ben kilo verdikçe kendimi daha şişko görüyorum yaaaa,aynaya bakmak istemiyorummmmmm
famir ve nugya tospiklerigözlerimi çıkarttınız şaşkınlıktan yaw spor yapmak zor gelir filan aksilik çıkar yapamadığın olur ama yani saçım bozulmasın diyede spor yapmamak nolii heh göbişli fönlü hatunlar olarak kalırsınız valla bırakın saççlarınızda dinlensin doğal kalsın yaff. yüzünüz sporla ışıl ışıl olcek makyaja gerek olmucak
benim 3 yıl önce bakımlı fönlü saçlarım makyaj yaptığım suratım vardı şimdi ise fönsüz doğal saçlarım makyaj yapmaya gerek kalmayan bir suratım var
hee bilmem anlatabildimmi
kuli kulimmm gelmişşşş hoşşgelmişşşş leeeeyy leeeeeeyyy lümü lümü leyyyyyyyyyyyyyyyy
hoşşgeldin canım benimmmm ben de aynen senin durumundayım yazlık-kışlık işleri temizlik çamaşırrrrkıolay gelsinnn balımmmm işleri bitirelim de buluşalım haftaya falan inşallahhhhh
ben kilo verdikçe kendimi daha şişko görüyorum yaaaa,aynaya bakmak istemiyorummmmmm
sınavı gittim geldimmmm:86::86:
oşşşşşşşşgelmişennn kuzuuuuuuuuuu
yaa işte artıkın okulum bitti ya hafta içi akşamda yapabilirmm artıkın ama şu saç meselesiiiii ertelememe sebap oliyyyyyneyse spor yapmamak için bahaneler üretmiyimmmmm,ne olursa olsunn yapcamm nedennnn,yukarda koccaaaa bir topuzzzz yaparım bendeeee
famir ve nugya tospiklerigözlerimi çıkarttınız şaşkınlıktan yaw spor yapmak zor gelir filan aksilik çıkar yapamadığın olur ama yani saçım bozulmasın diyede spor yapmamak nolii heh göbişli fönlü hatunlar olarak kalırsınız valla bırakın saççlarınızda dinlensin doğal kalsın yaff. yüzünüz sporla ışıl ışıl olcek makyaja gerek olmucak
benim 3 yıl önce bakımlı fönlü saçlarım makyaj yaptığım suratım vardı şimdi ise fönsüz doğal saçlarım makyaj yapmaya gerek kalmayan bir suratım var
bi yarım saat sonrada ayran içç istersennnnn,şişirir azcıkkkara öğünlerinide ihaml etme
kızımm dışarı çıkmak istedi,haftasonu çıkamamaıştık havalr kötü diyeee, bu akşam yürüme bandına bincem,diğer akşamda pilatess yapcammmmm inşallahhhhhhhheee dün akşam pilates yapacağına gezdin tabee
yağlar eridikçe senin karın yumuşadı kilolu gösteriyo seni
dersler bitti artıkın pilates koşu bandı bigün biri diğer gün biri düzenli yapcan
ben giderkene ses seda yoktu ondan hemencik gidimde gelim didimdimdiiiiiii:86:giderkene niye söylemiyon merakta bırakıyon
katılıyorum nugimeeee:18::99:
neruşum ve kukim ve tüm temislik yapmış yapacak olan arkedeşlerim bende temizlik yapıcam
perdelerim yıkanacak
camlarım silinecek
halılıarı yıkatacam
kıslıklar kalkacak yıkanacak
yazlıklar ütülenip yerlescek
her yer silinecek 1 ay oldu cam perde temislik yaptırmıştım ama bu genel temislik olcak vee vee bunlar ıcın 2 güne ihtiyacım var mız mız dolanan bir koca ve çocukta olmamalı etrafta yani hafta içi olmalı 1 temmuza kadar da bu imkansızzzzzz:84::84::84::84::84::84::84:
recaa ediyorum temizlik diyip durmayınyapan var yapamayan var siz dedikçe aklıma geliyo ve stress oluyom :95::95::95::95::95::95::95::95:ne bulursam yiyom o vakitttt
:18::99:
:99: bu çok komik yaaaaaaaaaaaaadurmadan konuşuyooooooo
tesekkurler canım fambıkım önerin için siz bu isi biliyosunuussssss ayran alıp içiyim canım
saol cnm benm konya 6 tane var hep ilçeisallh hayırlısı olur kukicim iyi mutlu olacagın bi yere atanırsın konya yazdınmı nereler var tercihlerinde . canım sen bu 8 kiloyu ne zamanda verdin ve spor aletni varım
saol cnm hemen yazcıam.tüm dünyaya duyrcam inşallah hele bi öğreneyim de çok saol bebişimmhakkında hayırlısı olsun canım merakta bırakma bizi belli olunca heman haber verrr
tatlım bak moral olsun sana ben temizlik yapamadım ev çok kalabalıktı kadını da çağıramadım şimdi pislik götürüyo afedersin yani maşşallaaahım var tembellikte yavaş yavaş yapıyorum daha bitmediiiii zaten 3 gündür çamaşır yıkıyorum artık komşular aralarından dedikodu etçek beni parayla çamaşır mı yıkıyo bu kar neediyo diycekler yani
diyosunnnn,heee tamam o zman kızımla yapimmmmmmmfamirto dün akşam yürüdün gezdinya bu akşam pilates yap olurmu.2 hafta sonra o egzersizleri rahatlıkla yapacaksın azcuk sabret sık dişini kuzum
:)))))bugün yine ayran getirdim yanımda,içcemmmmmmm!!fambık işini iyi bilir zaten işi gücü sabahtan akaşama kadar ayran içmek benimde gözlerimi dinlendirmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?