60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben kilo verdikçe kendimi daha şişko görüyorum yaaaa,aynaya bakmak istemiyorummmmmm

ay sorma yaa ben gece rüyamda kendimi gördüm böyle etler yağlar fışkırıyor oramdan buramdan böyle eğiliyorum memeler falan hayvan gibi sallanıyor ayyyy ödüm patladı tam karabasan yaaa bir uyandım ter içinde kalmışım tövbe tövbe bu ne yaaa dedim:)

şimdi ara öğün yapıyorum 20 tane kiraz topladım bahçeden geldim onları yiyorum taptaze ne güzel

maşallah sanaaaaa

neruşum ve kukim ve tüm temislik yapmış yapacak olan arkedeşlerim bende temizlik yapıcam
perdelerim yıkanacak
camlarım silinecek
halılıarı yıkatacam
kıslıklar kalkacak yıkanacak
yazlıklar ütülenip yerlescek

her yer silinecek 1 ay oldu cam perde temislik yaptırmıştım ama bu genel temislik olcak vee vee bunlar ıcın 2 güne ihtiyacım var mız mız dolanan bir koca ve çocukta olmamalı etrafta yani hafta içi olmalı 1 temmuza kadar da bu imkansızzzzzz:84::84::84::84::84::84::84:
recaa ediyorum temizlik diyip durmayın yapan var yapamayan var siz dedikçe aklıma geliyo ve stress oluyom :95::95::95::95::95::95::95::95:ne bulursam yiyom o vakitttt

ben kilo verdikçe kendimi daha şişko görüyorum yaaaa,aynaya bakmak istemiyorummmmmm

heee dün akşam pilates yapacağına gezdin tabee
yağlar eridikçe senin karın yumuşadı kilolu gösteriyo seni
dersler bitti artıkın pilates koşu bandı bigün biri diğer gün biri düzenli yapcan

giderkene niye söylemiyon merakta bırakıyon

:18::99:

heee dün akşam pilates yapacağına gezdin tabee
yağlar eridikçe senin karın yumuşadı kilolu gösteriyo seni
dersler bitti artıkın pilates koşu bandı bigün biri diğer gün biri düzenli yapcan
kızımm dışarı çıkmak istedi,haftasonu çıkamamaıştık havalr kötü diyeee, bu akşam yürüme bandına bincem,diğer akşamda pilatess yapcammmmm inşallahhhhhhh
giderkene niye söylemiyon merakta bırakıyon
ben giderkene ses seda yoktu ondan hemencik gidimde gelim didimdimdiiiiiii:86:

katılıyorum nugimeeee:18::18::18::18:

tatlım bak moral olsun sana ben temizlik yapamadım ev çok kalabalıktı kadını da çağıramadım şimdi pislik götürüyo afedersin yani maşşallaaahım var tembellikte yavaş yavaş yapıyorum daha bitmediiiii zaten 3 gündür çamaşır yıkıyorum artık komşular aralarından dedikodu etçek beni parayla çamaşır mı yıkıyo bu kar neediyo diycekler yani

ayyyyy öldüm 150 doktoru telden ardım ve herbirine yarım sayfa yazı okudum dilim damağım kurudu vede tel.kulağıma yapıştı resmen.daha aranacak 10 doktor var onlarında kapalı diye konuşamadım...:97:

famirto dün akşam yürüdün gezdinya bu akşam pilates yap olurmu.2 hafta sonra o egzersizleri rahatlıkla yapacaksın azcuk sabret sık dişini kuzum

isallh hayırlısı olur kukicim iyi mutlu olacagın bi yere atanırsın konya yazdınmı nereler var tercihlerinde . canım sen bu 8 kiloyu ne zamanda verdin ve spor aletni varım
saol cnm benm konya 6 tane var hep ilçe
kulu cihanbeyli yunak yalıhüyük vs.
cnm ben 2 ayda verdim kasımın 2 sin de başlamıştım 2 ayda verdim. ozmandan beride almadım hiç spor yaptım cnm hep. spor alteim yok. leslie yapıodum hep kilo verrken. sonra ayağımda bi rahatsızlık oldu leslie yapamdım.pilates hep baştan beri yapıorum.şimdide dışarda yürüşlere başladım. kas oranım artsın yağ oranım azalsın die. işte böle cnm.
hani yağ yakıcı meto hızlandırıcı çaylar yapıoruz ya bence onları dene cnm illa günde 3 bardak içemiosanda içebildğin kadar iç. onların çok faydası var + spor + dengeli beslenmekle tabi.
bide yoğurt ve süt cnm geçen yine bi yerde okudum süt ürünleri özellkle karın bölgesinde yağların azalması için çok etkiliymiş.yani süt rürünleinini yağ yakıcı özelliği var düşünsene ne güzel hem güzel bişi yiosun hemde yağ yakıosun

hakkında hayırlısı olsun canım merakta bırakma bizi belli olunca heman haber verrr
saol cnm hemen yazcıam.tüm dünyaya duyrcam inşallah hele bi öğreneyim de çok saol bebişimm

aynen cnm bende eğer bişiyi fazla kaçıırdysam mesela hep aynada kendmi kilolu olarak görüorum.

olsun veriosurz biz yağlartımızı gidio onlar. gidecek dee
fkızının doğum gübü nasıl geçti fambıkım bu arada yaa?
resimi görünce aklıma geldi?
güzel olomuştr inşallah mutlu olmuştur minik

bende 1 gün bir odayı,diğer gün diğer odayı temizliyorummmm:86:son odaya geldiğimde ilk oda yine pislenmişş oliyyyyyy:86:tam olarak derli toplu olmiyyyyy evimmmmmev pisken spor yapmakda tam bir lüxxxx heeee,evi temizlemeye vaktim yok ama spor yapıyorummmmmahanda yapmamamk için bir bahane daha buldummmmm nugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:86::86::86:

famirto dün akşam yürüdün gezdinya bu akşam pilates yap olurmu.2 hafta sonra o egzersizleri rahatlıkla yapacaksın azcuk sabret sık dişini kuzum
diyosunnnn,heee tamam o zman kızımla yapimmmmmmmkız hügo benim plates topum da var biliyon muuuuuualet edavat gırlaa ama yapan yok dabiiiii

fambık işini iyi bilir zaten işi gücü sabahtan akaşama kadar ayran içmek benimde gözlerimi dinlendirmek
:)))))bugün yine ayran getirdim yanımda,içcemmmmmmm!!

Son düzenleme:
öğlen yemeğinde
şehriye çorbası
tavuk pane
makarna
salata varmış
makarna yemiyecem zaten ayran alamda bende içem bari şişirsin karnımı iyice

ooof sivilcelerim azdı gene stres bi yandan adet dönemi diğer yandan kabuslar da başka yandan çooook bunaldım çooook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…