ayyyyy öldüm 150 doktoru telden ardım ve herbirine yarım sayfa yazı okudum dilim damağım kurudu vede tel.kulağıma yapıştı resmen.daha aranacak 10 doktor var onlarında kapalı diye konuşamadım...:97:
öğlen yemeğinde
şehriye çorbası
tavuk pane
makarna
salata varmış
makarna yemiyecem zaten ayran alamda bendeiçem bari şişirsin karnımı iyice
bende 1 gün bir odayı,diğer gün diğer odayı temizliyorummmm:86:son odaya geldiğimde ilk oda yine pislenmişş oliyyyyyy:86:tam olarak derli toplu olmiyyyyy evimmmmmev pisken spor yapmakda tam bir lüxxxx heeee,evi temizlemeye vaktim yok ama spor yapıyorummmmm ahanda yapmamamk için bir bahane daha buldummmmm nugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:86::86::86:
he aynı senyoksa benmiyim :44:
Şekerim ne doktoru bunlarr tlf faturası kabarık gelicekkız çağrı atıp kapasaydın onlar ararlardı yada yada ödemeli arasaydınnn
öğlen yemeğinde
şehriye çorbası
tavuk pane
makarna
salata varmış
makarna yemiyecem zaten ayran alamda bendeiçem bari şişirsin karnımı iyice
ayrancı nugiiii ben de özendim yemekte verilen yoğurdu ayran yapayım bari
canım benim ben tıp fakültesinde çalışıyorum o yüzden faturalar devlete ait.çaldırınca geri dönmüyorlar...çok sinirler.birebir haber vermeyincede haber verilmedi diye bizi suçlarlar.oysa meil olarak atıldı kendilerine ama duyarsızlıkları bizi yoruyor işte... :84:
ben kilo verdikçe kendimi daha şişko görüyorum yaaaa,aynaya bakmak istemiyorummmmmm
famir ve nugya tospiklerigözlerimi çıkarttınız şaşkınlıktan yaw spor yapmak zor gelir filan aksilik çıkar yapamadığın olur ama yani saçım bozulmasın diyede spor yapmamak nolii heh göbişli fönlü hatunlar olarak kalırsınız valla bırakın saççlarınızda dinlensin doğal kalsın yaff. yüzünüz sporla ışıl ışıl olcek makyaja gerek olmucak
benim 3 yıl önce bakımlı fönlü saçlarım makyaj yaptığım suratım vardı şimdi ise fönsüz doğal saçlarım makyaj yapmaya gerek kalmayan bir suratım var
hee bilmem anlatabildimmi
neruşşşşşşş ramp it up ı yaptın mıııııı
:99: bu çok komik yaaaaaaaaaaaaadurmadan konuşuyooooooo
bana da benziyyyyyy:86:eşim gecen gün diyo kiiiii,tabi ben gidyio geliyooo adama bişeyler diyorummmmmm o sıraaaa,"kadının çok konuşanından uzak duracaksın diyoooooo"kendi kendineeeee
bende "ama senin için geç kalmışş bir bilgi buuuu,kullanamadığın bilgi hiç bir işine yaramazzz söylenip durma "dedimmmmmm
ben de konuşmaya devam tabi:99:
çünkü önceden umudumuz yoktuuu kabullenmiştik kendimizi böööleee ama tabii tak etti vermeye başladıkkk verdikçe daha da verip güzelleştiğimizi gördükk vücudumuzu sorgular olduk artıkk ' bunlar da gidebilir kötü duruyo' gözüyle bkmaya başladık aynada kendimize o yüzden de kusurları daha çok görüyoruz bir de tabii kilo verdikçe gevşemeler oldu onlar da daha çok göze batıyooo ama artık kendimize dair umudumuz varrr bukadarı gittiyse bunlar da gider diye bakıyoruz vee gidecekkk de tüm fazla yağlar kilolarr gidecek inşallah fambııımmm hepberaber kurtulucaazzz:13::13:
kendine yakın hissettin galüübaaaaaa
bahane yok kızlar spor için bahane olmamalı sporsuz sarkarız ama n Allah korusun... daha sıkı olmak için yapmakzorundayız ben hem diyet hem sporla verdir gayet toparlandım az kaldı...
domatizler çıkınca benim salça sosunu yemez oldunuz emme içine cevizde kırınca çok küsel oluyii. baharat salça ufalanmış ceviz mis miss
bak nugiiiii bi de beni beğenmezsinn,bir ayran furyasıdır gidiyyyyyyyyyyyy
aaa ne bahenesi kız aşk olsun burda fambık ve benden başka spor yapan yokbiz hergün fambıkla koşu bandında 20 km yürüyoz dimi fambık burda spor yapmayan hugocuk var allah seni inandırsın
koşu bandında 1 metre yürümüşlüğü yok
dünya güzelleri hepinize afiyet olsun...kızlar loxsandra ve esw den haberi olan varmı yoklar uzun zamandır...:26:
dünya güzelleri hepinize afiyet olsun...kızlar loxsandra ve esw den haberi olan varmı yoklar uzun zamandır...:26:
aaa ne bahenesi kız aşk olsun burda fambık ve benden başka spor yapan yokbiz hergün fambıkla koşu bandında 20 km yürüyoz dimi fambık burda spor yapmayan hugocuk var allah seni inandırsın
koşu bandında 1 metre yürümüşlüğü yok
canım benim ben tıp fakültesinde çalışıyorum o yüzden faturalar devlete ait.çaldırınca geri dönmüyorlar...çok sinirler.birebir haber vermeyincede haber verilmedi diye bizi suçlarlar.oysa meil olarak atıldı kendilerine ama duyarsızlıkları bizi yoruyor işte... :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?