60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyyyy öldüm 150 doktoru telden ardım ve herbirine yarım sayfa yazı okudum dilim damağım kurudu vede tel.kulağıma yapıştı resmen.daha aranacak 10 doktor var onlarında kapalı diye konuşamadım...:97:

Şekerim ne doktoru bunlarr tlf faturası kabarık gelicek kız çağrı atıp kapasaydın onlar ararlardı yada yada ödemeli arasaydınnn

kızlar dün akşam 1 saat yürüyüş yaptım.parkta yürüyen bir hamile kadın da vardı çok hoşuma gitmişti.karnı bayağı büyüktü 8 aylık vardı sanırsam...bende sürekli yürüyüşe gideceğim.hiç hareketsiz durmaktan iyi.

öğlen yemeğinde
şehriye çorbası
tavuk pane
makarna
salata varmış
makarna yemiyecem zaten ayran alamda bende içem bari şişirsin karnımı iyice

ayrancı nugiiii ben de özendim yemekte verilen yoğurdu ayran yapayım bari

bahane yok kızlar spor için bahane olmamalı sporsuz sarkarız ama n Allah korusun... daha sıkı olmak için yapmakzorundayız ben hem diyet hem sporla verdir gayet toparlandım az kaldı...

he aynı sen yoksa benmiyim :44:

bana da benziyyyyyy:86:eşim gecen gün diyo kiiiii,tabi ben gidyio geliyooo adama bişeyler diyorummmmmm o sıraaaa,"kadının çok konuşanından uzak duracaksın diyoooooo"kendi kendineeeee
bende "ama senin için geç kalmışş bir bilgi buuuu,kullanamadığın bilgi hiç bir işine yaramazzz söylenip durma "dedimmmmmm
ben de konuşmaya devam tabi:99:

Son düzenleme:
Şekerim ne doktoru bunlarr tlf faturası kabarık gelicek kız çağrı atıp kapasaydın onlar ararlardı yada yada ödemeli arasaydınnn

canım benim ben tıp fakültesinde çalışıyorum o yüzden faturalar devlete ait.çaldırınca geri dönmüyorlar...çok sinirler.birebir haber vermeyincede haber verilmedi diye bizi suçlarlar.oysa meil olarak atıldı kendilerine ama duyarsızlıkları bizi yoruyor işte...:84:

öğlen yemeğinde
şehriye çorbası
tavuk pane
makarna
salata varmış
makarna yemiyecem zaten ayran alamda bende içem bari şişirsin karnımı iyice

ayrancı nugiiii ben de özendim yemekte verilen yoğurdu ayran yapayım bari

bak nugiiiii bi de beni beğenmezsinn,bir ayran furyasıdır gidiyyyyyyyyyyyy

wwwuuu Allah kolaylık versin canımmmm saçlarnı başlarını yolarım onlarınnn Doktorlar yaa havarından geçilmiyodurr

ben kilo verdikçe kendimi daha şişko görüyorum yaaaa,aynaya bakmak istemiyorummmmmm

çünkü önceden umudumuz yoktuuu kabullenmiştik kendimizi böööleee ama tabii tak etti vermeye başladıkkk verdikçe daha da verip güzelleştiğimizi gördükk vücudumuzu sorgular olduk artıkk ' bunlar da gidebilir kötü duruyo' gözüyle bkmaya başladık aynada kendimize o yüzden de kusurları daha çok görüyoruz bir de tabii kilo verdikçe gevşemeler oldu onlar da daha çok göze batıyooo ama artık kendimize dair umudumuz varrr bukadarı gittiyse bunlar da gider diye bakıyoruz vee gidecekkk de tüm fazla yağlar kilolarr gidecek inşallah fambııımmm hepberaber kurtulucaazzz:13::13:

neruşşşşşşş ramp it up ı yaptın mıııııı

canım daa başlamadım bu hafta perşembeye kadar emzilik işlerim avr bitince spora tam gaz devammmm azimliyim kararlıyımmmm sağlık versin allah tabiii yapalımm sporlarımızı

:99: bu çok komik yaaaaaaaaaaaaadurmadan konuşuyooooooo

kendine yakın hissettin galüübaaaaaa

domatizler çıkınca benim salça sosunu yemez oldunuz emme içine cevizde kırınca çok küsel oluyii. baharat salça ufalanmış ceviz mis miss

sağolll neruşummmmm,offfff inşallahhhhh canımmmmmmm yaaaaa
heeee bana benziyyyyy vallaaaaa,yalnızzz evdeki ve burdaki halime benziyyyyy,iş yerinde pek böle değilimm,ondan buralarda çenem açılıyoooo galibaaaaa

bahane yok kızlar spor için bahane olmamalı sporsuz sarkarız ama n Allah korusun... daha sıkı olmak için yapmakzorundayız ben hem diyet hem sporla verdir gayet toparlandım az kaldı...

aaa ne bahenesi kız aşk olsun burda fambık ve benden başka spor yapan yok biz hergün fambıkla koşu bandında 20 km yürüyoz dimi fambık burda spor yapmayan hugocuk var allah seni inandırsın
koşu bandında 1 metre yürümüşlüğü yok

domatizler çıkınca benim salça sosunu yemez oldunuz emme içine cevizde kırınca çok küsel oluyii. baharat salça ufalanmış ceviz mis miss

ben şöleee yapıyorumm artıkınnnnnn
biberleri tost makinesinde közlüyorummmmm ,iyiice yumuşuyooooooo,sonra küçük küçük doğrayıp tavada 1 tk yağda çeviriryorum azcıkkkkkk,üzerinedeee kabuksuz domates doğrayıppp pişiriyorummmmmm,sulu sulu oliyyyy sonraa haftasonu kaffaltıda yiyorummmmmm
bakın buda gzüel bir tariftri heee canınız menemen çekerse yapınnn,tavada biberi kızartmak zorunda kalmıyorsunuzzz iyi oliyyyyy

heeee yawww genede kilo veremiyozzz neden acaba diye sorgulayıpppp duruyozzzzzneden az veriyoz acaba kız nugiiiii

dünya güzelleri hepinize afiyet olsun...kızlar loxsandra ve esw den haberi olan varmı yoklar uzun zamandır...:26:

loxiii diyeti bozmuşşş durumda,dişlerinden problemi varrrrrrr dişçiye gidiyyy,ayrıyeten sürücü kursunda özle hocayla araba sürme çalışmalrına başladı,karatay diyetini uygulamaya çalıştı 3-4 gün ama başarısızlıkla sonuçlandııııı,şu an 85 kilolarda bir dombili anne olarak yaşamını sürdiriyyyyy

cimcimecim geecen selçuk tıp fakültesine gittim. bashekimin sekreterinden bi randevuda yardım istedim tanıdığımın tanıdığıydı. içeri girdim sanki poliklniklerle hiç bağlantısı yok gayet ferah temizzz insanlar çalısanlar bakımlı, birden bashekimin kapısı açıldı ve bir suru yaşlı yaşlı beyaz önlüklü çıktı, ben oturuyodum, herkes ayağa fırladı biriside bana işaret etti kalk diyi hemen kalktım selamlaya selamlaya ayrıldılar çok komikti ben zaten yorgunum bi kalkış var işareti alır almaz havalarıda bi ayrıydı doktor dedelerimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…