60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

famir loxi için üzüldüm. siz görüşüyosunuzya senin kilo verdiğini görünce heveslenmiyomu. sende çok verdinya azimlenmiyomu.
ona beni örnek göstersene kilolarımız aşarı yukarı aynıymıştı hem bende kaç ay diş yaptırdım biliyosun çok zorlandım ama vazgeçmedim hiç

kız neden olcak biz vereceğimiz kiloyu verdik koruma amaçlı spor yapıyoz boylu posluyuzda ondan fambııkk guzum normal değilmi yani hatta aşırı zayıfız sen 1.90 boyunda 61 bende 1.91 boyunda 66 kiloyum yani aşırı zayıfız bilenem :44::44:

bende devletten önceeee özel hastanede çalıştımm,biizm doktorlarrr acayipp mütevazilerdi yawww,ailecek görüşüyodukkk,doğumuma geldilerrrr,hediyeelr aldılarrrrrrr çok tatlılardı çokkkkkkkkk

canım o ilk çocuğundan sonra buraya takılarak 10 kilo verdiii ve sonrasında yine hamile kalıncaaa saldı kendiniii.ve onun metabolizması çok iyi aslında acayip hızlı veriyor ancak işte çocukların rahat vermemesi,işe ilgili canını sıkan birkaç birşey var,emzirdiği için sütü azalıyoo, bide akşama kadar evdeee olduğundannn bi türlüüü devam ettiremediii,kızını sütten kestiğinde ancak kilo veriri oooo,işin kötü tarafı gittikçe kilo alıyooooo,bari almasa yani

hugocuğum bende koştum duşumu aldım geldim 45 dk 5.1 hızda yürüdüm arada ilk önce 11 km hızda daha sonra 9 km hızda kısa süreli koştum iyi ter attım nabzım yükseldi sende bebiş için çalışmalara başladın mı ? benim hamile olma belirtilerimden birisi aşırı bacak kaslarımda ağrım olmuştu çok yorulmuştu bacaklarım bende senin gibi hayret etmiştim tatluşkom ...

şimdi de rezene çayımı içeceğüm..

evet başladık canım emme mütahit yorgun birde üşütmüş nezle olmuş düzenli yapamıyoruz. valla tatlım yani ilaç almak istemiyorum zira çok bacaklarımda ağrı var bugün kaslarım ağrıyo yani gebelik olabilir diye almıyorum yoksa kas gevşetici alcam yani
üstelik ağır bir spor değildi bugünkü yani niye beyle oldu anlamadım

hügocukhayırlıolsunda çokda spor yapıyosun yani olsada zor tutunması ilk 3ay çok öanmeli aslında azaltaman yasda haifiyürümenb lazım allah korusun diakketet birde sen agırlıkla yürüyosun

mrb cnm iim saol. sen napıosun tebrk ederim çok güzel vermişsin sende?
yok cnm tayin yerim yarın belli olcak inşallah. çok heyecanlıyım sorma...:26::26:
bende ararda bayaa kaçamak yapıorum ama. şükür kilom aynı belki kas yağ oranım değişiodur.
hatta dün tok karnına tartıldım 56.6 geldim. iyi aklıma getrdin hemen tic ker mı değiştreyim

yemeğimi yidim geldim
1 fambık tel şehriye çorbası
salata
tavuk pane
yarım dilim kepek ekmeği
200 gr ayran

bugünkü kahvaltım
minicikk zeytin kadar kaşar
minicik zeytin kadar peynir
tavada yumurta yarım
10 tane zeytin yürüyüş yaptığım için cnm çok çekiyorr tuz kaybndan olsa gerek
azıcık beyaz ekmk
bu arada tartı 60,1 i gösteriyor

Son düzenleme:
Ay yidim de yidim bugün yaaa
dün öğlen az yiyince akşam saldırmıştım bugün öğlen sağlam getrdim yanımda ama baya fazla oldu sanırım
Öğlen;
1 z.yağlı enginoş (iç baklalı)
1 dlm denge ekmek
yoğurt (light btmişti normal yedim )
kuru börülce salatası azıcık yağlı baharatlı 3 yk yedim yemedim...

hügocukhayırlıolsunda çokda spor yapıyosun yani olsada zor tutunması ilk 3ay çok öanmeli aslında azaltaman yasda haifiyürümenb lazım allah korusun diakketet birde sen agırlıkla yürüyosun

canım ağırlık beni etkilemiyo. şöyleki normal biri ne kadar zorlanırsa koşuda ağırlıksız ben ancak ağırlıkla o kadar zorlanıyorum
ağırlık olmasa ben uyurum zaten hiç etki bilem etmez. yaw bu ay geçsinde önümüzdeki ay böyle olmaz
haklısın

sen naptın canım ya 10 zeytin

Herkese afiyet olsun demeyi unutmusummm :78:
Hepinize afiyetler olsunnn kas olsun güç olsun yağ olmasın innşallahhh

yağını suzdüğüm ton balıkımı yedim 2 dilim ekmeğin arasına sıkıstırıp:90::90::90:

marulda yedim ama bakkalda ayran yokmuş zati ben köyde oldugumdan baskada bakkal yok zatiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…