heeee yawww genede kilo veremiyozzz neden acaba diye sorgulayıpppp duruyozzzzzneden az veriyoz acaba kız nugiiiii
loxiii diyeti bozmuşşş durumda,dişlerinden problemi varrrrrrr dişçiye gidiyyy,ayrıyeten sürücü kursunda özle hocayla araba sürme çalışmalrına başladı,karatay diyetini uygulamaya çalıştı 3-4 gün ama başarısızlıkla sonuçlandııııı,şu an 85 kilolarda bir dombili anne olarak yaşamını sürdiriyyyyy
cimcimecim geecen selçuk tıp fakültesine gittim. bashekimin sekreterinden bi randevuda yardım istedim tanıdığımın tanıdığıydı. içeri girdim sanki poliklniklerle hiç bağlantısı yok gayet ferah temizzz insanlar çalısanlar bakımlı, birden bashekimin kapısı açıldı ve bir suru yaşlı yaşlı beyaz önlüklü çıktı, ben oturuyodum, herkes ayağa fırladı biriside bana işaret etti kalk diyi hemen kalktım selamlaya selamlaya ayrıldılar çok komikti ben zaten yorgunum bi kalkış var işareti alır almazhavalarıda bi ayrıydı doktor dedelerimin
famir loxi için üzüldüm. siz görüşüyosunuzya senin kilo verdiğini görünce heveslenmiyomu. sende çok verdinya azimlenmiyomu.
ona beni örnek göstersene kilolarımız aşarı yukarı aynıymıştı hem bende kaç ay diş yaptırdım biliyosun çok zorlandım ama vazgeçmedim hiç
ben geldimm
hugoşunuz geldi :86:
50 dakika 3 kilo ağırlıkla koştum yan karın için egzersizleri yaptım masaj yaptım sıcak su soğuk su hepiciğini yaptım geldim
öğleye dana eti pişiriyorum yağsız. soğan sarımsak baharat tuz ekledim sadece soteliyorum salça koymadım.
dünden kalma karın kas acım var azcık ve nedense bugün bacaklarımdada kas ağrısı varhayret yani benim bacaklarım hiç ağrımazki sadece yorulur kaslarım.
hugocuğum bende koştum duşumu aldım geldim45 dk 5.1 hızda yürüdüm arada ilk önce 11 km hızda daha sonra 9 km hızda kısa süreli koştum iyi ter attım nabzım yükseldi sende bebiş için çalışmalara başladın mı ? benim hamile olma belirtilerimden birisi aşırı bacak kaslarımda ağrım olmuştu çok yorulmuştu bacaklarım bende senin gibi hayret etmiştim tatluşkom ...
şimdi de rezene çayımı içeceğüm..
evet başladık canım emme mütahit yorgun birde üşütmüş nezle olmuş düzenli yapamıyoruz. valla tatlım yani ilaç almak istemiyorum zira çok bacaklarımda ağrı var bugün kaslarım ağrıyo yani gebelik olabilir diye almıyorum yoksa kas gevşetici alcam yani
üstelik ağır bir spor değildi bugünkü yani niye beyle oldu anlamadım
saol cnm benm konya 6 tane var hep ilçe
kulu cihanbeyli yunak yalıhüyük vs.
cnm ben 2 ayda verdim kasımın 2 sin de başlamıştım 2 ayda verdim. ozmandan beride almadım hiç spor yaptım cnm hep. spor alteim yok. leslie yapıodum hep kilo verrken. sonra ayağımda bi rahatsızlık oldu leslie yapamdım.pilates hep baştan beri yapıorum.şimdide dışarda yürüşlere başladım. kas oranım artsın yağ oranım azalsın die. işte böle cnm.
hani yağ yakıcı meto hızlandırıcı çaylar yapıoruz ya bence onları dene cnm illa günde 3 bardak içemiosanda içebildğin kadar iç. onların çok faydası var + spor + dengeli beslenmekle tabi.
bide yoğurt ve süt cnm geçen yine bi yerde okudum süt ürünleri özellkle karın bölgesinde yağların azalması için çok etkiliymiş.yani süt rürünleinini yağ yakıcı özelliği var düşünsene ne güzel hem güzel bişi yiosun hemde yağ yakıosun
canım merhaba nasılsın ? tayin yerin belli oldu mu ? Konya mı yoksa ..
kukicim bende senin gibi 2 ayda bu kadar zayıfladım. mart 24 de başlamıştım diyete. bende diyet yaptığım süre boyunca ayran - süt çok tükettim. veeee salatalık ve bitki çayları tabükü de. artı haftada 4 gün koşu bandında yürümeye özen gösterdim. bu aralar biraz saldım ama toparlayacağım kendimi yine.
canım merhaba nasılsın ? tayin yerin belli oldu mu ? Konya mı yoksa ..
kukicim bende senin gibi 2 ayda bu kadar zayıfladım. mart 24 de başlamıştım diyete. bende diyet yaptığım süre boyunca ayran - süt çok tükettim. veeee salatalık ve bitki çayları tabükü de. artı haftada 4 gün koşu bandında yürümeye özen gösterdim. bu aralar biraz saldım ama toparlayacağım kendimi yine.
ara öğün vaktii
1 fincan demleme yeşil çay karafil karabiber ve tarçınlı
1/2 avuç leblebi
3 kayısı
2 hurma
hügocukhayırlıolsunda çokda spor yapıyosun yani olsada zor tutunması ilk 3ay çok öanmeli aslında azaltaman yasda haifiyürümenb lazım allah korusun diakketet birde sen agırlıkla yürüyosun
bugünkü kahvaltım
minicikk zeytin kadar kaşar
minicik zeytin kadar peynir
tavada yumurta yarım
10 tane zeytin yürüyüş yaptığım için cnm çok çekiyorr tuz kaybndan olsa gerek
azıcık beyaz ekmk
bu arada tartı 60,1 i gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?