mrb cnm iim saol. sen napıosun tebrk ederim çok güzel vermişsin sende?
yok cnm tayin yerim yarın belli olcak inşallah. çok heyecanlıyım sorma...:26::26:
bende ararda bayaa kaçamak yapıorum ama. şükür kilom aynı belki kas yağ oranım değişiodur.
hatta dün tok karnına tartıldım 56.6 geldim. iyi aklıma getrdin hemen tic ker mı değiştreyim
yemeğimi yidim geldim
1 fambık tel şehriye çorbası
salata
tavuk pane
yarım dilim kepek ekmeği
200 gr ayran
yemeğimi yidim geldim
1 fambık tel şehriye çorbası
salata
tavuk pane
yarım dilim kepek ekmeği
200 gr ayran
1,5 avuç içi kadar angusss
2 dlm kepek epeeğe
230 ml ayran
salata
azcık ekemği azltmma lazımmm,çok yiyom sankimmmmm,günde 6 dlmi buluyoooo:44:
ekmek niden azzzzz acabüüüüüüüüüüüü:44::44:
afiyet osuunnnnnn kızzzzzz
ekmek niden azzzzz acabüüüüüüüüüüüü:44::44:
1,5 avuç içi kadar angusss
2 dlm kepek epeeğe
230 ml ayran
salata
azcık ekemği azltmma lazımmm,çok yiyom sankimmmmm,günde 6 dlmi buluyoooo:44:
faamirto işlerim vardı ancak okudum. loxinin sıkıntıları var demişsin ama böyle giderse dahada kilo alıcak ve belkimde ilerde kendisi çok zorlnacak. biliyosun kolay kilo verilmiyo sen kaç aydır uğraşıyosun hele ben aylar oldu kolay olmadı hala uğraşıyoz. keşke bu kadar şişmeden aklım başıma gelseymişti şimdiye çoktan kurtulurdum
yazık kilolu geçen günlerime.
şimdi yaz geldi loxi istediğini giyemicek sonra belkim onun eşide arıza çıkarıyodur bizimki gibi. sonra daha çok üzülcek.
şimdi çocuktu oydu buydu derken sanırım kendini görecek hali yok loxinin ama o kilolar varya herzaman depresyon sebebi oluyo. devamlı aklında oluyo kendini beyenmiyosun mutsuz oluyosun filan zor yani hayatı çekilmez yapıyo hele ki beyendiğini istediğini değilde üzerine olan kıyafeti almak zorunda kalman mağazalara korkarak girmen filan çekilir çile değil.
sen bilinçli biri olarkatan ona yardımcı olmalısın tatlım. onu diyetisyene gitmeye ikna et. kilosu fazla çünkü kas kaybı yaşamasın diye. sonra burayada uğrasın ara sıra motivasyon güçlüğü çektiğinde filan başarır. yazık yaw genç yaşta böyle zor. bebek emzirip zayıflayan o kadar çokki ama diyetisyene gidiyorlar sütleri kesilmiyo.
birde kilosu benim gibi çok fazla loxinin. 5-10 kilo tamam sağlıklı beslenme sporla verilirde daha üstü zordur risklidir kendimden biliyorum sen ikna et onu diyetisyene gitsin ilerde üzülmemesi için
dün yediği bürecikleri dengelemeye çalışıyo olabilir
slm millet napıyonuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?