60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

limoncuğun yerinde olmak isterdim
kiraz yerli çilek kavun aldım. limoncuk afiyetlen yiyo şimdi
ohh ne rahat istediğini yiyo limongiller
akşamada eşim gelir yer. valla 1 kilo meyve yiyor günde belkide daha fazla
dün baktım göbeği pörtlemiş ben bakınca sakladı hemen

Kızlar öğle yemeğimi yedim.

6-7 kaşık kıymalı türlü
2 bardak ayran
1 dilim ekmek.

oğlumu da uyuttum üzerine 2 bardak çay içeyim

canım hayırlısı olsun hakkında. Allah İnşallah gönlüne göre verir.

1,5 avuç içi kadar angusss
2 dlm kepek epeeğe
230 ml ayran
salata

azcık ekemği azltmma lazımmm,çok yiyom sankimmmmm,günde 6 dlmi buluyoooo:44:

faamirto işlerim vardı ancak okudum. loxinin sıkıntıları var demişsin ama böyle giderse dahada kilo alıcak ve belkimde ilerde kendisi çok zorlnacak. biliyosun kolay kilo verilmiyo sen kaç aydır uğraşıyosun hele ben aylar oldu kolay olmadı hala uğraşıyoz. keşke bu kadar şişmeden aklım başıma gelseymişti şimdiye çoktan kurtulurdum
yazık kilolu geçen günlerime.
şimdi yaz geldi loxi istediğini giyemicek sonra belkim onun eşide arıza çıkarıyodur bizimki gibi. sonra daha çok üzülcek.
şimdi çocuktu oydu buydu derken sanırım kendini görecek hali yok loxinin ama o kilolar varya herzaman depresyon sebebi oluyo. devamlı aklında oluyo kendini beyenmiyosun mutsuz oluyosun filan zor yani hayatı çekilmez yapıyo hele ki beyendiğini istediğini değilde üzerine olan kıyafeti almak zorunda kalman mağazalara korkarak girmen filan çekilir çile değil.
sen bilinçli biri olarkatan ona yardımcı olmalısın tatlım. onu diyetisyene gitmeye ikna et. kilosu fazla çünkü kas kaybı yaşamasın diye. sonra burayada uğrasın ara sıra motivasyon güçlüğü çektiğinde filan başarır. yazık yaw genç yaşta böyle zor. bebek emzirip zayıflayan o kadar çokki ama diyetisyene gidiyorlar sütleri kesilmiyo.
birde kilosu benim gibi çok fazla loxinin. 5-10 kilo tamam sağlıklı beslenme sporla verilirde daha üstü zordur risklidir kendimden biliyorum sen ikna et onu diyetisyene gitsin ilerde üzülmemesi için

Son düzenleme:

hügom iyi diyon hoş diyonda iyi bir diyetisyen bulmak da zorr,daha önce oda bende gittik diyetisyene ama her diyetisyenin bilgili olmadığını düşünüyorum ben,standart bir liste veriyo işte eline yap gel 1 ay sonra diyooo.
oda bu sebeple diyetisyene pek sıcak bakmıyoo,aslında bu tür şeyler hakkında gayet bilgili vaktiyle çok diyet yaptığı için araaştırır,kitap alır okur sürekliiii.
kolayca gaza gelipp tamam bugün başlıyorum diyecek yapıda değil,mutsuzluğunun farkında ama çabalamıyoda pekk.
bana göre yediklerini kısmadan sadece spor yapsaa,şu an yediği kadar yese mesela ama tatlı türü abur cuburu azaltsa yine de kilo verir,emziriyor bi de çünküü.ama yapmıyo işte ya hep olsun ya hiçç diyo sanıırmm.yaptım mı tam manasıyla yapayım dyor yani ama onuda başaramıyor

şimdi bir diyetisyen dinledim göbek erimesi dümdüz yağsız olması 2 yılı bulur iki yılınızı bu işe adayın şeker tatlı kızartma beyazunlu gıdalardan uzak durun kardiyo artı karın egzersizleri yapın düzenli yapın bikaç aylık iş değil diyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…