slm millet napıyonuz
ne konusuyoz aceba
kız loxi bak diyet yapmıyonn burda benimm üstüme geliyo hügoo,sen motive et falan diyirrrr:13:
yok yaw sağolsun da motiveyle olcak gibi değil uzaktan,diyet yapasım gelmiyor artık
aksama yeşil mercimek yemeğimi yapsam
tavuk bagetmi yapsam sizce
seni özledik nerdeydin diyeti bozdun demi
ne konusuyoz aceba
bu famir yüzünden bozdum sonra da toparlayamadım.beni ekmeksiz bıraktı 2 gun ,sonra da diyet gitti tola toplayabilirsen.bende sizi özledim,hem vaktim olmuyor burda takılmaya hemşde girmeye yüzüm yok,verdiğim tüm küloları aldım mafeles.birde şu canan karatay kafamı karıstırdı bir ara onu diyetini yapayım dedim onu da beceremedım cok zor tamamen ekmeksiz yaşamak,oyle oyle bunye sastı işte
loxi çocuklar büyür dertler stres heç bitmez yenisi gelir toparlanman lazım ben 20 diş yaptırdım hepsi kesildi kanal tedavisi oldu çoğu tüm yirmilikleri aldırdım. tam üç ay sürdü çok yordu beni kızlar bilie ama yinede diyetimi bozmadım
hee bak ben 83 e dayanmıştım sende öyle yaşta ilerledikçe gider o kilolar dur demek lazım canım
seni çekiştiriyoduk fambıkta sizi loxandraya şikayet etcem didibiz edemezsin didik o ederim didi iddaya girdik ve bizi sana şikayet etti
bu famir yüzünden bozdum sonra da toparlayamadım.beni ekmeksiz bıraktı 2 gun ,sonra da diyet gitti tola toplayabilirsen.bende sizi özledim,hem vaktim olmuyor burda takılmaya hemşde girmeye yüzüm yok,verdiğim tüm küloları aldım mafeles.birde şu canan karatay kafamı karıstırdı bir ara onu diyetini yapayım dedim onu da beceremedım cok zor tamamen ekmeksiz yaşamak,oyle oyle bunye sastı işte
aksama yeşil mercimek yemeğimi yapsam
tavuk bagetmi yapsam sizce
loxi aburcuburu kes şimdilik diğer herşey aunı kalsın birde arkadaşın eşin veya çocuklarınla gün aşırı yarım saat 1 saat yürü hiç diyet psikolajisine girme epey verirsin yine.
doğru diyon hugocuk da hiç hevesim kalmadı diyete de spora da bıktım vallahi
bu kadar insan seni soruyo kızzz,motive etmek için herkes seferber oldu daha ne istiyonnnn:13:
loxy bile fambıktan şikayetçi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?