aşırıya kaçmamam şartı ile haftada bir kez iki parmak kalınlığında bitter veriliyo canım korkmana gerek yok
kız hügo bu kabaklı şeyi sen şey ettim mi denedin mi yaniiiiibak yapacam kötü olursa çanakkaleye postalarım heeeee
oğlun aç kalmıyo hanım teyzeeee yiter daaa getirme bunlarııııı
Kızlar akşam yemeğinde bunlar olcek ;
terbiyeli şehriye çorbası
tavuk ciğerinden ciğer sote
sade az salçalı bulgur pilavı
ayran
bu arada kekimi çıkardım kalıpdan çok güzel görünüyor..
ona göre aç kalıyoo çünkü kayınvalidem her Allahın günü hamurlu bişey yaparrrrroğlu da bu düzene alışmış tabiii,canı istiyoo,yapan olmayıncada kendi yapıyooo.bigün işten bi geldim kızımla yerde sofrayı açmışlar oklavayla hamur açıyolar bi yandanda tavada kızartıyo eşimmm azimli yaniii mutlaka o yenecek,git bari dışardan al ye dimi,çektiğin çileye yazıkkkk ama benden ince açıyo vallaaa
kızlar akşam yemeğinde bunlar olcek ;
terbiyeli şehriye çorbası
tavuk ciğerinden ciğer sote
sade az salçalı bulgur pilavı
ayran
Bu arada kekimi çıkardım kalıpdan çok güzel görünüyor..
kız fambık sen çıkmadınmı daha servis beklemez bak seni gerçi geç çıkki servisin arkasından koş birazsporunu yapmış olursun
yaaa ben de ciğer yapcammm bana bir tarif yazar mısınız sizden çalıvereyimm
ona göre aç kalıyoo çünkü kayınvalidem her Allahın günü hamurlu bişey yaparrrrroğlu da bu düzene alışmış tabiii,canı istiyoo,yapan olmayıncada kendi yapıyooo.bigün işten bi geldim kızımla yerde sofrayı açmışlar oklavayla hamur açıyolar bi yandanda tavada kızartıyo eşimmm azimli yaniii mutlaka o yenecek,git bari dışardan al ye dimi,çektiğin çileye yazıkkkk ama benden ince açıyo vallaaa
kız çatlak kiremittttttt,bak kendini fazla yorma akşama enerjin kalmazzzzz
5.30 çıkıyomm bennn,hazırlıklarıma başliyimmm
ciğeri koy tncereye soğanı doğra salçasını koy suyunu salıyo yağa gerek yok afiyet olsun.
veya arnavut ciğeri olur. ciğere pulbiber tuz dök harmanla az una bula ama fazla ununu al çok olmasın unu çok az yağda kızart yan ıüzerine kurusoğan dökersin
1 yemek kaşığı yağda kızart bakem
ciğeri koy tncereye soğanı doğra salçasını koy suyunu salıyo yağa gerek yok afiyet olsun.
veya arnavut ciğeri olur. ciğere pulbiber tuz dök harmanla az una bula ama fazla ununu al çok olmasın unu çok az yağda kızart yan ıüzerine kurusoğan dökersin
1 yemek kaşığı yağda kızart bakem
yarın cevap yazcem sene bu konu hakkında
Öff kızlar yaa şu tarifleri bir yerde toplasanız nolurdu sankim.... Sayfa sayfa tarif aramaktan gözlerim bozulcak valllaa.... Bütün geçmişi talan ettim...Gelmişimizi geçmişimizi bi güzel kurcaladım.... Tarifleri yazemde yapem bari... Ben sadece yemeyi biliyom biraz da yapmayı öğreniim...
yani ziporrr yapaman diyomm o bakımdan yaniiiiiiiibugün zipor günümüz yaaa,hazır zipor yapmışkenn saçımız bozulacak duş alacaz yaaaa o bakımdan yaniiiiii
kıyzz yürü hadi çık vaktin geldi aaaaa halen burdamısın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?