60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oğlun aç kalmıyo hanım teyzeeee yiter daaa getirme bunlarııııı

ona göre aç kalıyoo çünkü kayınvalidem her Allahın günü hamurlu bişey yaparrrrroğlu da bu düzene alışmış tabiii,canı istiyoo,yapan olmayıncada kendi yapıyooo.bigün işten bi geldim kızımla yerde sofrayı açmışlar oklavayla hamur açıyolar bi yandanda tavada kızartıyo eşimmmazimli yaniii mutlaka o yenecek,git bari dışardan al ye dimi,çektiğin çileye yazıkkkkama benden ince açıyo vallaaa

Kızlar akşam yemeğinde bunlar olcek ;

terbiyeli şehriye çorbası
tavuk ciğerinden ciğer sote
sade az salçalı bulgur pilavı
ayran

bu arada kekimi çıkardım kalıpdan çok güzel görünüyor..

hay Allah iyiliklerini versin ne diyeyim
benim kaynanam da hep hamurla beslemiş adamı şimdi doktora gidiyor durmadan
doktor ama hiç çekinmeden söyledi hamurla yağla şekerle beslenen çocuklarda yaş ilerledikçe mide problemleri çıkması doğal dedi
meğer midenin yemek borusu ile birleştiği yeri genişletiyormuş bu saydığım şeyler sonra da yetişkinlikte tedavisi de yokmuş
bu sefer yediklerin midende durmuyor yukarıya doğru bası yapıyormuş.işte reflü buymuş tam olarak

yaaa ben de ciğer yapcammm bana bir tarif yazar mısınız sizden çalıvereyimm

kız fambık sen çıkmadınmı daha servis beklemez bak seni gerçi geç çıkki servisin arkasından koş biraz sporunu yapmış olursun

kız fambık sen çıkmadınmı daha servis beklemez bak seni gerçi geç çıkki servisin arkasından koş biraz sporunu yapmış olursun

kız çatlak kiremittttttt,bak kendini fazla yorma akşama enerjin kalmazzzzz
5.30 çıkıyomm bennn,hazırlıklarıma başliyimmm

yaaa ben de ciğer yapcammm bana bir tarif yazar mısınız sizden çalıvereyimm

ciğeri koy tncereye soğanı doğra salçasını koy suyunu salıyo yağa gerek yok afiyet olsun.
veya arnavut ciğeri olur. ciğere pulbiber tuz dök harmanla az una bula ama fazla ununu al çok olmasın unu çok az yağda kızart yan ıüzerine kurusoğan dökersin
1 yemek kaşığı yağda kızart bakem

hay maşşallah eee kimin oğlu

azcık yağlayıp fırındada kızartılabülürrrr benceeee,ciğeri hiçç sevmem emme bunu tarif listeme ekleyebilirimmm

light ciğer kzıartma

Öff kızlar yaa şu tarifleri bir yerde toplasanız nolurdu sankim.... Sayfa sayfa tarif aramaktan gözlerim bozulcak valllaa.... Bütün geçmişi talan ettim...Gelmişimizi geçmişimizi bi güzel kurcaladım.... Tarifleri yazemde yapem bari... Ben sadece yemeyi biliyom biraz da yapmayı öğreniim...

tamamdır yazdım:)teşekkür ederim tatlım
yağı kırpacam söz sanaben onu bir de bol yeşillikle yerim oh ne güzel olur limonlu limonlu

nugiş ben dün öğlen mayaladım kefiri acep olmuşmudur sence bakemmi
mutfak dolabına koydum karanlık emme bakmak için dolabın kapağını açarsam güneş alır ne dersin napem olmuşmudur sence

bak betül ben kuki ve nugi bunları bi kitapta toplicazz,o zman sözz ilk sana yollarım kargo ilennnnnnn,kapak hazırlıkları için zaman ihtiyacımız var kapak kızmız nuginini azcık daha zayıflamasını bekliyoruz daaaa:97:

Son düzenleme:
kıyzz yürü hadi çık vaktin geldi aaaaa halen burdamısın sen

kapak kızı nugiiii,bugün akşammmmmfazla kalori yakkk vallahi bak yayın gününe yetişşşş,imza günü ile satışa sunacaz valla bizi öle dombili görüürelerse u kitap satmazz,bütün maliyeti sana ödetirim heeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…