60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

fönlenmiş saçlarımızı feda edip koşu bandında yürüyüş yapıp zayıflicezz :78:

doğru diyosun famirto fırndada kızarır
hamsi kızartma
mısırunu
temizlenmiş hamsi
az yağ
limon
hamsicikleri tuzlu una bulayalım silkeleyerek fazla un dökülsün. sonra az yağ damlattığımız fırın kabına yağ eşit dağılsın diye peçeteyle yağı heryanına gezdirelim balıkları dizelim üzerine azcık yağ gezdiirip fırçayla dağıtalım limon dilimi koyalım. fırına verelim. pişince fırın dercesini yükseltelim 5 dakika kızarmasını sağlayalım

yımırtalı ekmek
esmer ekmek yumurta tuz süt. sütle yumurtayı çırp tuzunu ekle. esmer ekmekleri batır içine güzelce sonra fırınla tamamdır

yalnız bu fırın ve tost makinesinin elektiriğindennnn iyi bir faturaa yerik heeee:86:

ben görmüştüm bolca kırmızı biberi odun ateşinde közleyip böyle kocaman kutulara koyuyorlar ayıklayıp bolcada sarımsak koyuyorlar kapatıyorlar dolapta duruyo bozulmuyo
veya dondurcuya at
her sabah kırmızı biber közlemekle uğraşma bisürü al toptan fırınla at dondurucuya veya dediğim gibi yap.

sizde benm gibi yapın ozman.
getrdiği ne olursa olsun yada ben ona yapmışsam kek poğaça neyse
zaten çok yağlı şekerli vs .şeyler yapmıorum yaparsam da onunla birlkte ilk yaptığım gün bi parça yiorum mutlaka o da sevinio ben yiorum die bende onu kırmamış oluorum.
bi daha ki sefere ona koyduğumda da ben hakkımı yedim diorum olay bitio

ufak bir ara
1 kupa kakaolu süt
2 kayısı

offff yatak odası fena durumda yazlıklar kışlıklar hepsi birbirine karıştı kocişim gelmeden toparlamam laazımmm...

famircim resimli olsun kitap haaa resimsiz kitapları heç sevmem.... İmzanızıda atın şööle girişede fit fotolarınızı koyun önceki hali ve sonraki hali diye......

biz öyle yapıyoz hep.yazın bol bol alıyoz pikniğe giderken çuvalla yani top patlıcan ve kırmızı biber közlüyoz mangalda yada odunda kabuklarını soyuyoz ben buzdolabı poşetlerinden götürüyorum orda hem karışık patlıcan biber hemde ayrı ayrı koyuyorum poşetlere bağlıyorum eve geldiğimizdede depfereeze koyuyorum birazcık sulanıyo ama sorun değil oda

nugişim koyu değil fazla ama içindeki mayalar artmış. dolaba süzdüm dolaba koydum şimdi yenisini mayalıcam acep koyulaşması için dahamı fazla beklemeliydim ayran gibi koyu değil üzerinde 2 bardak süte yapın diyordu bende öyle yaptım emme koyulaşmamış acep sütümü fazla geldi ne oldu anlamadım dibinde koyusu varmıştı biraz o kadar

Son düzenleme:
yaaa ben de ciğer yapcammm bana bir tarif yazar mısınız sizden çalıvereyimm

canım 1 çorba kaşığı yağda 1 incecik doğranmış kuru soğanı biraz kavurdum yumuşadı iyice üzerine yeşil biber 2 tane aynı şekilde onuda kavurdum üzerine ciğeri koydum ortasını açtım doğradığım domatesi ve 1 tatlı kaşığı salçayı ekledim yine kavurdum rengi değişince ciğerin , tuzunu kekiğini karabiberini pulbiberini ekledim. 1 kahve fincanı sıcak su ilave ettim. kısık ateşte suyu çekilene kadar ara ara karıştırıp pişirdim canım..

hayır canım bak şimdi mayayı suyla durlamadan yap koyu olur şimdi.yani arada mayayı durla her yapışında durlama dibinde koyuluk olur salla sen onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…