bak betül ben kuki ve nugi bunları bi kitapta toplicazz,o zman sözz ilk sana yollarım kargo ilennnnnnn,kapak hazırlıkları için zaman ihtiyacımız var kapak kızmız nuginini azcık daha zayıflamasını bekliyoruz daaaa:97:
kapak kızı nugiiii,bugün akşammmmmfazla kalori yakkk vallahi bak yayın gününe yetişşşş,imza günü ile satışa sunacaz valla bizi öle dombili görüürelerse u kitap satmazz,bütün maliyeti sana ödetirim heeeee
nugiş ben dün öğlen mayaladım kefiri acep olmuşmudur sence bakemmi
mutfak dolabına koydum karanlık emme bakmak için dolabın kapağını açarsam güneş alır ne dersin napem olmuşmudur sence
hadi ben kaçıyorummm
hepiciğinizi öptümmmm
olmuştur canım bak
yalnız bu fırın ve tost makinesinin elektiriğindennnn iyi bir faturaa yerik heeee:86:
bak bakem tadı güzelmi.
sizde benm gibi yapın ozman.yaaa bu koca milleti böyle hügocuğum
benimki de tombalak
durmadan kekler börekler kurabiyeler ister ben yapmazsam hazır alıp getirir sonra al başına belayıııı
yemeyince de küser üzülür
çocuk gibiler ayol
ya olmadıysa o zaman ışık alcek bozulmazmı
olmadıysa kapatayım kapağını dolabın dursunmu
bak betül ben kuki ve nugi bunları bi kitapta toplicazz,o zman sözz ilk sana yollarım kargo ilennnnnnn,kapak hazırlıkları için zaman ihtiyacımız var kapak kızmız nuginini azcık daha zayıflamasını bekliyoruz daaaa:97:
ben görmüştüm bolca kırmızı biberi odun ateşinde közleyip böyle kocaman kutulara koyuyorlar ayıklayıp bolcada sarımsak koyuyorlar kapatıyorlar dolapta duruyo bozulmuyo
veya dondurcuya at
her sabah kırmızı biber közlemekle uğraşma bisürü al toptan fırınla at dondurucuya veya dediğim gibi yap.
famircim resimli olsun kitap haaa resimsiz kitapları heç sevmem.... İmzanızıda atın şööle girişede fit fotolarınızı koyun önceki hali ve sonraki hali diye......
yaaa ben de ciğer yapcammm bana bir tarif yazar mısınız sizden çalıvereyimm
nugişim koyu değil fazla ama içindeki mayalar artmış. dolaba süzdüm dolaba koydum şimdi yenisini mayalıcam acep koyulaşması için dahamı fazla beklemeliydim ayran gibi koyu değil üzerinde 2 bardak süte yapın diyordu bende öyle yaptım emme koyulaşmamış acep sütümü fazla geldi ne oldu anlamadım dibinde koyusu varmıştı biraz o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?