60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar mesai biter ben kaçayım artık.
akşama görüşürüz öpüyorum herkesiiii

hayır canım bak şimdi mayayı suyla durlamadan yap koyu olur şimdi.yani arada mayayı durla her yapışında durlama dibinde koyuluk olur salla sen onu

tamam öyle yaptım yenisini şimdi. ama diğeri koyulaşırmı dolaptaki canım hee akşama içerdim süt gibi yaww dibinde vardı koyusu azdı çalkaladım belki akşama kadar kendiliğinden dolapta koyulaşırmı

kıyzzz işte benim resmimi koyceklerya

Senin resmini kapağa koycaklar şekercim reklam olsun diye seni gören alcak kitabı... Hem ben yimahların resimlerinden bahsediyomm zuzucum... Yemek yapma özürlüyüm de bakem resimdekilere benzetebilcem mi diye

ben mekik aleti aldım süper.. yorulmayı bırakın masajdan çıkmış gibi rahatlıyosunuz ayrıca iki günde bile çok farkediyo..ödem içinde kiraz sapı kullanıyorm ama tuvalete girmekten bi hal oluyo insan idrardan yağ atıyosn sürekli acayip susuyosun su içerken bile susuyosun :)))

arkideşler kefirim sıvı oldu dolaba koydum şimdi geceye kadar azcuk koyulaşırmıki ne dersiniz yenidende mayaladım zaten ama bu sefer daha az süte mayaladım bakem ne olcek

arkideşler kefirim sıvı oldu dolaba koydum şimdi geceye kadar azcuk koyulaşırmıki ne dersiniz yenidende mayaladım zaten ama bu sefer daha az süte mayaladım bakem ne olcek

Kıss zehirlenmeyesin ben korkarım haaa....

ne kefiri bacım neylen mayaladın sen onu bakem...aman dikkat et yaa ben de korkarım vallahi kefir, boza yapmaktan...

süte mi kattın direk bu arada...ne sütü kullandın
merak ettim de hiç kefir mayalayan görmedimdi hayatımda...

ben çok seviyorum çok tok tutuyo. aktardan aldım mayasını 10 lira. kefir mayasını plastik süzgeçte süzdüm soonra cam şişeye koydum. ama önemli olan kefir mayası metal bişeyle temas etmicek. sonra oda sıcaklığında pastorize 2 bardak süt koydum üzerine kapağını kapattım biraz salladım hafiif. sonra karanlık ışık almayan mutfak dolabıma koydum 1 gün beklettim. zaten 1 ile 2 gün arası bekletin diyor. çok tokluk veriyo valla
hazırlaı pahalı geliyo devamlı alsan böyle kendim yapayım dedm :26:

hugom sütü çok gelmiştir yada mayası az gelmiştir. bu sefer daha iyi olur bence. koyulaşır belki dolapta durunca ama koyulaşmasada bence bişi olmaz .

yok ya zehrlemez nie zehirlesinki sanmıorum yani ama netten bi araştr cnm yinede

hımm yoğurt gibi sarmadın yani...anladım canım afiyet olsun...
ama o kilo aldırmıyo mu ben oğlan kilo alsın diye aldımdı...

ben bilmediğimden dedim yaa...
sanki boza, kefir mantar zehirlicek gibi geliyo beni...

sanırım süt çok maya azdı ondan oldu ikinci yaptığım daha iyi olur inşallah yafff

akşam yemeğimide yazayım ben müsade alayım artıkkkk
kocişim gelmek üzeredir inş.

1 kepçe kuskus çorbası
3 kaşık kadar son kalan mantar yemeği
1 kutu ton balıığısı açarım yanına sooona
bide bol salata yanına
ha biide
1 dilim etli ekmek yiiicem memleketeen getrdik o kadar yiim dimi

ekmek yok.

neruşummmmm senle ilgilenemedim bu günnnnn. hoşş sende bende yazlık kışlıklarla boğuştuk ama neyse benm bi kaç çekmece kaldı artık yarına yaparım.sanada kolay gelsin bebeemm.
kızlar benm için dua edin neresi hayrlıysa öle olsun yarın görev yerim belli olcak inşallahhh.hayırlı haberlerle gelirim inş.:26:
herkese iyi akşamlarrr

yok canım faydalı ama çok diyettede faydası çok oluyo aşırı kilo alımını engelliyo diye okumuştum

maicim yok sarmıyosun hiç.

kukuletam sende anlıyosun sanırım kefir işinden öylemi canım yaa

Şekersiz Çilek Marmelatı

Bu marmelatta hiç şeker yok, çilekler elma suyu ile kaynatılıyor. Bu fikri, 1 ay önce alıp deneyelim dediğimiz ve bağımlısı olduğumuz Doğa marka marmelatlardan aldık. Marmelat kavanozlarının arkasını okuduğumuzda sadece elma suyu ile tatlandırıldığını okuyunca annem ben bir deneyeyim bunu evde dedi ve başardı :). Bu resimde gördüğünüz ilk denemesi gayet güzel olmuş. Bugün ise 2. denemesini yapacak. Tek problem 1 litre katkısız elma suyu + 1 kilo çilekten yaklaşık bir kase marmelat çıkması :). Sizi bilmiyorum ama şeker dolu reçele ben bunu tercih ederim. Yok ben evde uğraşamam hazır alırım diyorsanız da Doğa'nın marmelatlarını mutlaka deneyin. Ben böğürtlen, ablam kuşburnu, annem kızılcık, eşim ise ahududu ve böğürtlen çeşitlerini çok sevdik. Biz denemesini çilek ile yaptık. Vişneler çıkınca da bu yöntemi kullanarak marmelatını yapabilirsiniz. Tarifi çok basit; tencereye elma suyunu ve yıkayıp ayıkladığınız çilekleri koyun. 1,5 - 2 saat boyunca özleşene kadar kaynatın. Dikkat edin dibini tutmasın. Afiyet olsun

150 gr çilek ve 1 kutu light sütten kendime içecek yaptım birazda tatlandırıcı güzel oldu.şimdi eşimin kardeşinin doğumgününe gidicem pasta yemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…