60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlarrr siteyi ne zamandır uzaktan takipteydim en sonunda dayanamadım katıldım aranıza :97: Bende 63 kiloyum ve çok hızlı bir şekilde kilo vermem gerekiyor. Şu anda elma diyetini yapiyorum erkek arkadasımla görüşmemize 15 gün kaldı çok uzun zamandır görüşmüyoruz ve ben en son görüştüğümüzden 5 kilo fazlayım oturarak çalışmak hareketsizlik ooffffffff önerileri olannnn varmııı

selam canlar
yediklerimi yazayım çıkıcam hemen
öğle
3 kaşık maıkarna
4 kaşık yeşilmercimek yemeği
birazda yoğurt ama hepsini yiyemedim
nedense hemen doydum
bir saat sonra filan yarım bardak soda
arada yarım elma
5-6 tane yulaflı bisküvi çok yedim biliyom:26:
akşam bol salata
yoğurt bir dilim ekmek yedim
şimdi sirkeli sıcak suyumu içicem
yanlız su hiç içmedim bugün

yemek olarak dünden kalma 4 yk fırında yapılan fambik usülü kızartma ile 3yk yoğurt ve bir kase tarhana çorbası ve bir dilim tam tahıllı ekmek yedimmm

bugün ramb it up a başladım 47 dak baya bir zorlandım ilk olunca galiba
alışırım birkaç güne kadar

sabah
4 kaşık kflex ve light süt
Ara
Meyveli light yoğurt
Öğlen
7 kaşık nohutlu salata
1 dilim ekmek
Ara
1 kayısı ve 1 porsyn çilek
Akşam
Salata ve 40 gr hellim
2 galeta
Ara
Çilek bir porsyn ve light sütten karışım içecek
2 tatlı çatalı ucu minnak parçacık pasta
Su 1 lt henüz

Selam herkese. Bende zayıflamak istiyorum bana da yardımcı olurmusunuz neler yaptınız önemli ayrıntılar neler ne yapmam gerek. Bu arada ben 64 kiloyum boyum 1.67. 58 kilo olmam gerek. şu aralar final zamanım diye yürüyşe çıkamıyorum. 2 hafta sonra yürüyüşü başlıycam. günde en az 1 buçuk saat yürümeyi planlıyorum. sabahları normal kahvaltı zaten ben kahvaltı fazla yapmıyorum okuldan dolayı zor yetısıyorum. öğlen kelogks special K-fleks. akşam az akşam yemeği. ara öğün olarak meyve. ve toz zencefilli lipton form plus çayı. normalda içerim rejim yapmasam bile faydalı bağırsak çalıştırıyo. zencefil daha etkili ama. ama ben hiç doğru düzgün diyet yapamadım. başarmak istiyorum. inşallah yaparım şu sınavlarım bitsin.
bana önerebileceğiniz tavsiyeleriniz var mı ? ek olarak ne yapmam gerek.:87:

Son düzenleme:
Sabah: 1 dilim ekmek. peynir,salatalık,domates.
Ara: 1 bardak nescafe
Öğlen: special k konfleks.
Ara: 1 dilim kek
Akşam: 1 tane dolma, ayran, domates,salatalık
Ek olarak: Bitki çayı (rezene,mete,funda,toz zencefil)

Son düzenleme:

fazla kilon yokmuş biraz dikkat edersen verebilirsin
sana tek tavsiyem burayı sık sık takip et yazılan menüleri
oku baya faydası oluyor

Birbirimize destek ve moral vererek zayıflıycaz inşallah. Benim küçüklüğümden beri biraz kilom vardı hep. Ayrıca çikolatayı çok seviyorum dayanamıyorum. ama kilo vermeye kararlı olduğum zaman bile yemediğim oldu ben bile şaşırdım. Artık her gün ne yedim naptım diye yazarım artık her gün bu bölümdeyim :76:

kızlar kefir yarım yğlı sütle yapılırsa kilo aldırmıyor ama normal süt ammann sakın yani sakın..çok kilo aldırır bilginize..

afiyet olsun neruşşşşşş
bu arad pek seksüyüm demüüüübu akdına bayılıyorum yaffff,bu sarışınlık tutkum yakında beni tenimi açtırmaya götürecek heeeee:86:

sen esmer bombasın fambığımm ne sarışınlığı kızzzzz esmer ama kaslı olursan öleeee o zaman olabilerrrr

evet canım bugünnn koklaşamadıkkk yarın da bende temizlik var bugün yazlık-kışlık kaldırma yıkmama işlerini hallettim yarın da dipli bucaklı bir temizlik olucak inşallahhhh perşembeden itibaren babam burda olucak bir hafta ama o genelde kendi arkadaşlarıyla olurr ben de seninle ilgileniciimmm o zamann inşallahhhh sonraa birazz fambıklaaaaa biraz hugommlaaaa daa ilgilenicemmmm nugiyle deeeeee ooo herkeşşşlere ilgi saçalıycammm:86::86::86::86::86:

hoşgeldin canımmmm hergün bizimle olursan emin ol çok faydasını görürsün ve bu çok motive eder senii hem pekçok şey öğreniyoruz beraberr hem de falza yağlardan kilolardan kurtuluyoruzzzz:13::13:

bol bol su içeriz artık faydalı olur. toz Zencefil de çok faydalı.
Dün burder yedim sadece bugun hemen diyete başladım. 2 hafta sonra yürüyüşe başlıcam. az yiyerek de yine kilo verbilr miyim acaba

bende spor salonuna yazılıcam da pahalı sokakta rahat yürünmüyordur kalk trafik ben kızılaya çok yakın oturuyorum kararsızım iki yer arasında kaldım biri havuzlu ve gittiğin zaman çocuk klubü var 3 saat bakıyorlaraylık 150 yılda 1800 olıyor öbürü de 3 aylık 290 havuz falan yok:44:

Bi aralar burdaydım ama pesetmiştim şimdi çok kararlı geri geldim....Öncelikle PKOS hastasıyım bu sıkıntı bende.Kilom 68 boy 163 hedef 60 şimdilik:)

Sabah
Bitki çayı 3 altın çilek
Ara
1 Adet galeta
Öğlen
Arnavut ciğeri,salata,1 dilim ekmek,ayran
Bi Araaaa 17.00
1 dilim kek3 erik
Akşam
1 elma,bitki çayı

Eve gelir gelmez 30 dk. eliptik bisiklet yaptım 240 kalori yaktım bu kadarrr

dün akşam 5 kaşık sebze yemeği salata ve 1 dilimde light ekmek yedim sat 6 da. sonra 10 gibi 1 bardak kefir içtim. kefir içeli sabah erkenden sorunsuz kalkıyorum dinç kalkıyorum yataktan fırlıyorum yanee
sabah 1 bardak yeşilçay kirazsapı mısırpüskülü karışımı içtim limonlu. kayfaltım: 7 erik 1 hurma 1 dilim peynir salatalık ve domates kurusoğan ve yeşilsoğan yapraklarından yaptığım menemendi
eşim bugün evde öğleden sonra işe gitcek saat 2 de. ben sabah 6 da kalktım salonu sidimm havalandırdım kayfaltımı yaptım limongilleri saldım. şimdide netten avrupa yakasının eski bölümlerini izliyorum. bikaç bulaşık vardı onlarıda yıkadım dahada iş olsa yaparım valla o kadar dincim. gerçi spordan sonra acuk şaftım kayıyo emme olsun
kefir içince atom karınca oldum
bugün koşu yok pilates karın egzersizleri yapcem ama eşim gidince öğleden sonra yaparım şimdi uyuyo kalkınca ona güzel bir kayfaltı hazırlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…