Selam herkese. Bende zayıflamak istiyorum bana da yardımcı olurmusunuz neler yaptınız önemli ayrıntılar neler ne yapmam gerek. Bu arada ben 64 kiloyum boyum 1.67. 58 kilo olmam gerek. şu aralar final zamanım diye yürüyşe çıkamıyorum. 2 hafta sonra yürüyüşü başlıycam. günde en az 1 buçuk saat yürümeyi planlıyorum. sabahları normal kahvaltı zaten ben kahvaltı fazla yapmıyorum okuldan dolayı zor yetısıyorum. öğlen kelogks special K-fleks. akşam az akşam yemeği. ara öğün olarak meyve. ve toz zencefilli lipton form plus çayı. normalda içerim rejim yapmasam bile faydalı bağırsak çalıştırıyo. zencefil daha etkili ama. ama ben hiç doğru düzgün diyet yapamadım. başarmak istiyorum. inşallah yaparım şu sınavlarım bitsin.
bana önerebileceğiniz tavsiyeleriniz var mı ? ek olarak ne yapmam gerek.:87:
afiyet olsun neruşşşşşş
bu arad pek seksüyüm demüüüübu akdına bayılıyorum yaffff,bu sarışınlık tutkum yakında beni tenimi açtırmaya götürecek heeeee:86:
akşam yemeğimide yazayım ben müsade alayım artıkkkk
kocişim gelmek üzeredir inş.
1 kepçe kuskus çorbası
3 kaşık kadar son kalan mantar yemeği
1 kutu ton balıığısı açarım yanına sooona
bide bol salata yanına
ha biide
1 dilim etli ekmek yiiicem memleketeen getrdik o kadar yiim dimi
ekmek yok.
neruşummmmm senle ilgilenemedim bu günnnnn. hoşş sende bende yazlık kışlıklarla boğuştuk ama neyse benm bi kaç çekmece kaldı artık yarına yaparım.sanada kolay gelsin bebeemm.
kızlar benm için dua edin neresi hayrlıysa öle olsun yarın görev yerim belli olcak inşallahhh.hayırlı haberlerle gelirim inş.:26:
herkese iyi akşamlarrr
Birbirimize destek ve moral vererek zayıflıycaz inşallah. Benim küçüklüğümden beri biraz kilom vardı hep. Ayrıca çikolatayı çok seviyorum dayanamıyorum. ama kilo vermeye kararlı olduğum zaman bile yemediğim oldu ben bile şaşırdım. Artık her gün ne yedim naptım diye yazarım artık her gün bu bölümdeyim :76:
İnşallah canım kurtulalım kilolardan yaza incecik olalalım. Umarım başarabilrim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?