dün akşam 5 kaşık sebze yemeği salata ve 1 dilimde light ekmek yedim sat 6 da. sonra 10 gibi 1 bardak kefir içtim. kefir içeli sabah erkenden sorunsuz kalkıyorum dinç kalkıyorum yataktan fırlıyorum yanee
sabah 1 bardak yeşilçay kirazsapı mısırpüskülü karışımı içtim limonlu. kayfaltım: 7 erik 1 hurma 1 dilim peynir salatalık ve domates kurusoğan ve yeşilsoğan yapraklarından yaptığım menemendi
eşim bugün evde öğleden sonra işe gitcek saat 2 de. ben sabah 6 da kalktım salonu sidimm havalandırdım kayfaltımı yaptım limongilleri saldım. şimdide netten avrupa yakasının eski bölümlerini izliyorum. bikaç bulaşık vardı onlarıda yıkadımdahada iş olsa yaparım valla o kadar dincim. gerçi spordan sonra acuk şaftım kayıyo emme olsun
kefir içince atom karınca oldum
bugün koşu yok pilates karın egzersizleri yapcem ama eşim gidince öğleden sonra yaparım şimdi uyuyo kalkınca ona güzel bir kayfaltı hazırlarım
günaydın hugocum bu ne enerji böleee...
ben de potişimi kaldırmaya üşeniyorum...
çamaşırlar var serecek ölee düşünüyorum nasıl sersem diye
eşimin yanına gidem ben sonra görüşürüz gelirim eşim gidince
çoook sevindim sineray darısı başımabirazdan yürüyüşe gidicem bende nesfiti nasıl tüketiyorsun sanırım yoğun spor yapıyorsun.:81:bugün maydanoz alıp haşlıcam valla şiştim sudan anlamadım
kızlarrrrrrrrrrrr günaydınlar şimdi kahvaltımı edicem iş yerine getiriyorum bazen ediyimde döncem size.balım günaydın fambık yok daha aa nidenki gelir heralde kahvaltımı yapmaya gidiyorum görüşürük
günaydın canım nasılsın görüşmeyeli...
hımm bende düşünüyorum meyve hangi arada yenilecek:26:
kızlar gunaydın bu foruma bı göz attım da herkes ne guzel spor yapıyor bende yürüyüş falan yapmak ıstıyorum ama cok sıkılıyorum.aranızda hergun duzenlı spor yapan varsa bana da yardımcı olsunben de sizinle beraber hergun aynı saattte cıkarım sonrada eve dönerım belkı bu sayede istek gelir...
Valla canım bende çok üşeniyodum isteksizdim ama burda herkes kilo veriyo diye bende hırs yaptım benim kimden eksiğim var diye hatta eksiğim yok fazlam var
Herkes beyinde bitiyo canım sen kendini şartlarsan zayıflıycam olucak sporumu yapıam diye yaparsın kimsenin zorlamasıyla olmaz ki bunlar ama biz genede elimizden geleni yaparız merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?