60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın canım sporu hergün değilde gün aşırı yapılıyor bu konuda hugocuk tecrübeli birazdan gelir yardımcı olur sana normalde burda olmalıydı ama galiba eşi işe geç gidicekmiş onu uğurlayacaktı beklersen eğer yardımcı olur

cornella beraber başlıyalım biri benide dürtsünde çıkıyım artık yaa eşofmanımı giydim oturuyorum öyle

günaydın hatuncuklar.nasılsınız bakalım.bendeniz iyiyim dun saat 16:00 civarı yediğim kornetten sonra bişey yemedim.bugunden itibaren biraz dikkat etcem bakalım yediklerime,30 dk kadar da yürüyüş yapcam,ayrıca bugun direksiyon derslerine başlıyorum,çok helecanlıyım

sabah yediklerim 1 yumurta+ 1 ymurta beyazı(kızımdan kalan)
2 kasık lor peynir
2 kırmızı biber
1 domates
bıraz ekmek (2 dlm vardır)
çay

günaydın kızlar..nasısınız bakım.ben gene hapşırık kırizindeyim.:2::2:vede uykusuzum.dün kayın validem kayınbabam vede kaynım geldiler geç sate kadar oturduk.onlar dün eltimde kaldılar ama bu gün bana gelecekler...yorucu günler beni bekliyor...

sabah kahvaltım:
5-6 ksşık nesfit
1 su bardağı süt,

şimdide elmamı yiyeceğim.

cornella beraber başlıyalım biri benide dürtsünde çıkıyım artık yaa eşofmanımı giydim oturuyorum öyle

başlıyalım valla siz nerede oturuyorsunuz bılmıyorum ama ben alanyadayım bu saatlerde aşırı guneş ve sıcak var ya sabah erken cıkılacak yada akşam saatlerınde sabah kocacım işe gıdınce arkasından hatta aynı anda cıkayım dıyorum sabahları saat 8.15 de gıder genelde...saat 10 da da ebru ile plates var onu yaparız

balım günaydın kefir nasıl oldu memnunmusun birde sana ne sorcam kefirin mayasını nerden aldın canım sen ben yaptığımda kaç sene önce üniversite hastanesinden getirtmiştimde şimdi getirtecek kimse yok aktarda satılmıyor dimi:26:şunuda sorem çilek reçelini cam kavanoza koyupdamı depfreeze koydun cam patlar depfreezde dikkat et

elbette ben sana zorla yaptırırım o konuda şüpen olmasın dosti

amanın nugiş spor yapmış sallansın donlar
ayy şimdi saçında fönsüzdür senin

ne küsel açıklamalar bunlar

Günaydın kızlar.. umarım herkes iyidir. bende iyiyim. 100 gr daha gitmiş

canım benim afiyet olsun....

sineray tebrik ederim canım :92:

Günaydın canlarrrr
Hepiciğinize afiyetler olsunnn..
Dün akşam dışarıdaydım gittiğim yerde yemekler kaloriliydi kepek ekmeğine tost yedim böyle geçiştirmiş oldum... Zaten günlük yoğurt, süt ve sebze tüketimimi yapmıştım..
Sabah; 1 kase nesfitle süt... Light süt yoktu normalle yedim....
Canım çok sıkkın ya bu ara erkek arkadaşımla hep kavga edıorum
Vücuduma da moralim bozuk üst kısmımda kemiklerim çıktı tahta gibi oldu göğsüm ya Leğen kemiklerim filan çıktı batıo ya... ama popoş cok erımıo çökmüş gibi oldu vücut... artık benım tembelliği bi yana bırakıp spor yapmam lazım... Uff ya

tmm bak ben baslamayı ıstıyorum ve destek ekıp ıstıyordum poponun tek çaresı yuruyüs tecrubeyle sabıt yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…