kızlar gunaydın bu foruma bı göz attım da herkes ne guzel spor yapıyor bende yürüyüş falan yapmak ıstıyorum ama cok sıkılıyorum.aranızda hergun duzenlı spor yapan varsa bana da yardımcı olsunben de sizinle beraber hergun aynı saattte cıkarım sonrada eve dönerım belkı bu sayede istek gelir...
biliyorum ama ben hep kılo alırdım hep spor salonuna gıt yürüyüş yapo bıkkınlık geldı o yuzden artık içimde istek kalmadı
cornella beraber başlıyalım biri benide dürtsünde çıkıyım artık yaa eşofmanımı giydim oturuyorum öyle
dün akşam 5 kaşık sebze yemeği salata ve 1 dilimde light ekmek yedim sat 6 da. sonra 10 gibi 1 bardak kefir içtim. kefir içeli sabah erkenden sorunsuz kalkıyorum dinç kalkıyorum yataktan fırlıyorum yanee
sabah 1 bardak yeşilçay kirazsapı mısırpüskülü karışımı içtim limonlu. kayfaltım: 7 erik 1 hurma 1 dilim peynir salatalık ve domates kurusoğan ve yeşilsoğan yapraklarından yaptığım menemendi
eşim bugün evde öğleden sonra işe gitcek saat 2 de. ben sabah 6 da kalktım salonu sidimm havalandırdım kayfaltımı yaptım limongilleri saldım. şimdide netten avrupa yakasının eski bölümlerini izliyorum. bikaç bulaşık vardı onlarıda yıkadımdahada iş olsa yaparım valla o kadar dincim. gerçi spordan sonra acuk şaftım kayıyo emme olsun
kefir içince atom karınca oldum
bugün koşu yok pilates karın egzersizleri yapcem ama eşim gidince öğleden sonra yaparım şimdi uyuyo kalkınca ona güzel bir kayfaltı hazırlarım
dün akşam kendiciğime çilek reçeli yaptım uurrrganik
yerli minnak çileklerden almıştım pazardan düşündüm bu kış için kendiciğime dondurucuya bişeyler atayım dedim.
yarımkilo çileği temizledim tencereye koydum göz kararı doğal şekersiz yüzdeyüz meyvesuyu vardı karaüzümsuyu vardı bende onu koydum kaynattım çilekler eridi suyuyla özdeşleşti sunra aldım ateştek minnak kavanoza koydum sıcakken ağzını kapattım ılıyınca dondurucuya attım. artık kışın reçel olarak veya tatlılarda kullanırım. tadı güzeldi.
aslında bunu doğal meyve suyunu sıkıp yapacaksın daha güzel olur. bakem pazardan yeniden çilek alınca evde elmalarım var onları meyve sıkacağında sıkıp suyu ile yapmayı planlıyorum.
kızlar gunaydın bu foruma bı göz attım da herkes ne guzel spor yapıyor bende yürüyüş falan yapmak ıstıyorum ama cok sıkılıyorum.aranızda hergun duzenlı spor yapan varsa bana da yardımcı olsunben de sizinle beraber hergun aynı saattte cıkarım sonrada eve dönerım belkı bu sayede istek gelir...
tekrardan günaydın herkeze akşam eve gittim bolcana domtiz salatası yidim 2-3 kaşık ayran yoğurdu sulandırılmış tabikide 3-4 yk bezelye ymeği yidim.sonra 1 çay bardağı çay içtim.sonra 45 dk koşu bandında yürüdüm 4 ayarında yürüdüm nabzım fazla atıyo çünkü dahada hızlandırmak istemedim duşumu aldım saçlarımı kuruttum çamaşırları serdim ortalığı topladım derken saat 23:30 da yattım sabah kahvaltı
1 bardak ılı su
domatz-salatalık
dereotu-maydanoz-nane
2 kk peynir
1 dilim lıght tost ekmeği
2 tane zeytin
1 bardak şekersiz çay içtim
günaydın canım sporu hergün değilde gün aşırı yapılıyor bu konuda hugocuk tecrübeli birazdan gelir yardımcı olur sana normalde burda olmalıydı ama galiba eşi işe geç gidicekmiş onu uğurlayacaktı beklersen eğer yardımcı olur
günaydın hatuncuklar.nasılsınız bakalım.bendeniz iyiyim dun saat 16:00 civarı yediğim kornetten sonra bişey yemedim.bugunden itibaren biraz dikkat etcem bakalım yediklerime,30 dk kadar da yürüyüş yapcam,ayrıca bugun direksiyon derslerine başlıyorum,çok helecanlıyım
sabah yediklerim 1 yumurta+ 1 ymurta beyazı(kızımdan kalan)
2 kasık lor peynir
2 kırmızı biber
1 domates
bıraz ekmek (2 dlm vardır)
çay
Günaydın çıtırlar ay bugün korka korka tartıldımmm veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 1 kgcik vermişimmmmmm
göbişim toparlandı bacaklarım sıkılaştııı hissedebiliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çoookkkkk mutluyum nesfit programına devammmmmmmmmmmmmmmm
dün akşam ki sporum
50 mekik 30 makas ve 1 saat bisikleettttttttt
dün akşam öldüm sandım ama kendimi alamıyorummmmmmmm
Sabah 1,5 saat koşumu yaptım 30 mekik çektim artık baygın bi şekilde yatıyorummm
Gelsinnn nesfitimmmmmmmmmm
cornella beraber başlıyalım biri benide dürtsünde çıkıyım artık yaa eşofmanımı giydim oturuyorum öyle
elbette ben sana zorla yaptırırımo konuda şüpen olmasın dosti
sineray tebrik ederim canım :92:
Günaydın canlarrrr
Hepiciğinize afiyetler olsunnn..
Dün akşam dışarıdaydım gittiğim yerde yemekler kaloriliydi kepek ekmeğine tost yedim böyle geçiştirmiş oldum... Zaten günlük yoğurt, süt ve sebze tüketimimi yapmıştım..
Sabah; 1 kase nesfitle süt... Light süt yoktu normalle yedim....
Canım çok sıkkın ya bu ara erkek arkadaşımla hep kavga edıorum
Vücuduma da moralim bozuk üst kısmımda kemiklerim çıktı tahta gibi oldu göğsüm yaLeğen kemiklerim filan çıktı batıo ya... ama popoş cok erımıo çökmüş gibi oldu vücut... artık benım tembelliği bi yana bırakıp spor yapmam lazım... Uff ya
amanın nugiş spor yapmış sallansın donlar
ayy şimdi saçında fönsüzdür senin
Günaydın kızlar.. umarım herkes iyidir. bende iyiyim. 100 gr daha gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?