60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla çok memnun olurum hugocuk:)) sızlerın evde yuruyus bandı mı var yoksa dısarımı cıkıyorsunuz.

Ben sabah 05,30da uyanıp koşuya çıkıyorum canım yürüyüş falan değil bildiğin koşu koca totomu kimse görmesin koşarken diye sabahın köründe karga bişiyini yemeden uyanıp çıkıyorum valla
07:30 gibide evde oluyorum ardından terim kurumadan 30 mekik çekip kduşumu alıp kahvaltımı ediyorummm :)

off süpersın nasıl uyanıyosun ya o saattte helal valla benımde göguslerımı kımsenın görmemesı lazım loppidi loppidi sallanıyolar koşarken

off süpersın nasıl uyanıyosun ya o saattte helal valla benımde göguslerımı kımsenın görmemesı lazım loppidi loppidi sallanıyolar koşarken

öyle bi hırs yaptım ki benn 4 gün önce burda diyodum diyete başlıycam diye bi hırs yaptım kurdum alarmı zor oldu ama kalktım zaten 3 gün sonra alıştım alarm çalmadan kalkıyorujm artık hemen koşuya kimsecikler yok berbat bi görüntü olusuyo arkadan bakınca ama ossun

Napıcaz simdi pekı Ben işten 6 da çıkıorum... 8den sonra mı yurıcem?
yoksa sirenay gibi 5.30 - 6.00da mı kalksam? uff yaaaaaa

kalkabiliyosan kalk canım hava soğuk değil artık çok sıcaklara kalmak istemiyorum güneş yakmıyo o saatlerde hafif serinlik var hava tertemiz mis gibi ve en önemliside kimse yok. Rahatsız olma durumu 0

ama bayagı hırs olmus bu :)iide olmus tmm bende yarın saatı kurayım kocacım dellenır belkı tek yollamaz benı o da gelir.yenı evlıyız ya ondan kıyamaz belki

loxandra az az yesen bile verirsin canım emin ol direksiyon derslerinde hayırlı olsun fambıktan haberin varmı acaba sınavımı vardı bugün :26:

Napıcaz simdi pekı Ben işten 6 da çıkıorum... 8den sonra mı yurıcem?
yoksa sirenay gibi 5.30 - 6.00da mı kalksam? uff yaaaaaa

cnm başka çaremız yok akşamları kalabalık oluyor bırsuru insan koşamam ben o saatte ama erken olursa hem koşabılırız hemde akşama miskinlik olur işten de gelmişsin yorgun falan aman kalsınd ersın bugun o yuzden en iisi sabah

cimcimecim günaydın canım dikkat et kendine aslında dinlenmen lazım senin yaa yediklerini birazcık arttır canım bebiş için yada doktora danıştınmı bilmiyorum ona göre beslen

ama bayagı hırs olmus bu :)iide olmus tmm bende yarın saatı kurayım kocacım dellenır belkı tek yollamaz benı o da gelir.yenı evlıyız ya ondan kıyamaz belki

Ah ah bende evlenicem inş.
Benimkinin haberi yok istemiyoda yürüyüşe gitmemi o uyanana kadar bende koşumu yapıyorum tlf falan yanıma almıyorum yoksa hiç uğraşamam bi arkadaş bulabilirsin canım. Veya kocişinle git

kalkabiliyosan kalk canım hava soğuk değil artık çok sıcaklara kalmak istemiyorum güneş yakmıyo o saatlerde hafif serinlik var hava tertemiz mis gibi ve en önemliside kimse yok. Rahatsız olma durumu 0

Ben sahile giderim o saatte bı de akvaryum inşaatı var orda işçiler filan olmasın die düşündüm de bi an :44: Ama yürüyüş yapan çok olur heralde ya... Akşam zor olucak çünkü.. Neyse yarın deniyim bi bakalım....

günaydın kızlar nasılsınız ikindi 1 dilim ekmek ve1kk peynirle ara ögün yaptım
evi temizledim makinaladım yane

aksam yemeğim 6 kasık sebze yemeği 1 su bardağı yoort yeşil soğan salata malzemem yoktu da

aksamda 20 çilek

3 lt su içtim gün boyu

pepetoş sen bilirsin benim kefir niye koyulaşmadı :26:

hugocum biraz geç oldu ama 30 saat bekleme en uygun oluyo ben denedim 24 saat olmuyo, koyulasması için beklemesi lazım, dolapta beklerse koyulasmıyo benimkiler , koyulasmayıncada eksimiş süt gibi iğrenç olduydu

buraya yenı geldık etrafımda herkesin yaş ortalaması benden fazla kımseyı tanımıyorum.kocişin iş arkadasları var onlardanda samımı oldugum popişini kaldırmaz hıc kaldık kocişe napalım o da göbegınden şikayetcı zaten beraber gıderız

İnsanlardan rahatsız olmam çünkü sahilde yürüyüş koşu filan yapıo zaten herkes ama halim olmuo işten sonra spora... Neyse sabah bi deniyim bakalım... Gaz lazım ama ya olmaz başka türlü 2 güne kalmaz bırakırım yine biliorum kendimi sonra da üzülüorum

cimcimecim günaydın canım dikkat et kendine aslında dinlenmen lazım senin yaa yediklerini birazcık arttır canım bebiş için yada doktora danıştınmı bilmiyorum ona göre beslen
yormamak elde değil vala misafir varsa yorgunluk kaçınılmaz yani...
ya ben dün netten uzman tv den dinliyordum doktor bebekler ilk 3 ay anne hiç birşey yemese dahi bebeği etkilemez diyiyordu.yani çift kişilik yemeye gerek yok.aşermelerde dahi tek kişilik yiyin diyiyordu.ama yarın güzel bir kahvaltı yapmayı pilanlıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…