valla çok memnun olurum hugocuk:)) sızlerın evde yuruyus bandı mı var yoksa dısarımı cıkıyorsunuz.
Ben sabah 05,30da uyanıp koşuya çıkıyorum canım yürüyüş falan değil bildiğin koşu koca totomu kimse görmesin koşarken diye sabahın köründe karga bişiyini yemeden uyanıp çıkıyorum valla
07:30 gibide evde oluyorum ardından terim kurumadan 30 mekik çekip kduşumu alıp kahvaltımı ediyorummm :)
Napıcaz simdi pekıtmm bak ben baslamayı ıstıyorum ve destek ekıp ıstıyordum poponun tek çaresı yuruyüs tecrubeyle sabıt yanı
hee kalk silkelen kendine gel at dışarı kendini temiz havada yürümek gibisi varmı ayoll
off süpersın nasıl uyanıyosun ya o saattte helal valla benımde göguslerımı kımsenın görmemesı lazım loppidi loppidi sallanıyolar koşarken
Napıcaz simdi pekıBen işten 6 da çıkıorum... 8den sonra mı yurıcem?
yoksa sirenay gibi 5.30 - 6.00da mı kalksam? uff yaaaaaa
öyle bi hırs yaptım ki benn 4 gün önce burda diyodum diyete başlıycam diye bi hırs yaptım kurdum alarmı zor oldu ama kalktım zaten 3 gün sonra alıştım alarm çalmadan kalkıyorujm artık hemen koşuya kimsecikler yok berbat bi görüntü olusuyo arkadan bakınca amaossun
günaydın hatuncuklar.nasılsınız bakalım.bendeniz iyiyim dun saat 16:00 civarı yediğim kornetten sonra bişey yemedim.bugunden itibaren biraz dikkat etcem bakalım yediklerime,30 dk kadar da yürüyüş yapcam,ayrıca bugun direksiyon derslerine başlıyorum,çok helecanlıyım
sabah yediklerim 1 yumurta+ 1 ymurta beyazı(kızımdan kalan)
2 kasık lor peynir
2 kırmızı biber
1 domates
bıraz ekmek (2 dlm vardır)
çay
Napıcaz simdi pekıBen işten 6 da çıkıorum... 8den sonra mı yurıcem?
yoksa sirenay gibi 5.30 - 6.00da mı kalksam? uff yaaaaaa
günaydın kızlar..nasısınız bakım.ben gene hapşırık kırizindeyim.:2::2:vede uykusuzum.dün kayın validem kayınbabam vede kaynım geldiler geç sate kadar oturduk.onlar dün eltimde kaldılar ama bu gün bana gelecekler...yorucu günler beni bekliyor...
sabah kahvaltım:
5-6 ksşık nesfit
1 su bardağı süt,
şimdide elmamı yiyeceğim.
ama bayagı hırs olmus bu :)iide olmus tmm bende yarın saatı kurayım kocacım dellenır belkı tek yollamaz benı o da gelir.yenı evlıyız ya ondan kıyamaz belki
kalkabiliyosan kalk canım hava soğuk değil artık çok sıcaklara kalmak istemiyorum güneş yakmıyo o saatlerde hafif serinlik var hava tertemiz mis gibi ve en önemliside kimse yok. Rahatsız olma durumu 0
Günaydın kızlar.. umarım herkes iyidir. bende iyiyim. 100 gr daha gitmiş
pepetoş sen bilirsin benim kefir niye koyulaşmadı :26:
loxandra az az yesen bile verirsin canım emin ol direksiyon derslerinde hayırlı olsunfambıktan haberin varmı acaba sınavımı vardı bugün :26:
Ah ah bende evlenicem inş.
Benimkinin haberi yok istemiyoda yürüyüşe gitmemi o uyanana kadar bende koşumu yapıyorumtlf falan yanıma almıyorum yoksa hiç uğraşamam bi arkadaş bulabilirsin canım. Veya kocişinle git
cnm başka çaremız yok akşamları kalabalık oluyor bırsuru insan koşamam ben o saatte ama erken olursa hem koşabılırız hemde akşama miskinlik olur işten de gelmişsin yorgun falan aman kalsınd ersın bugun o yuzden en iisi sabah
yormamak elde değil vala misafir varsa yorgunluk kaçınılmaz yani...cimcimecim günaydın canım dikkat et kendine aslında dinlenmen lazım senin yaa yediklerini birazcık arttır canım bebiş için yada doktora danıştınmı bilmiyorum ona göre beslen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?