Elma aldım dün ne kadar pahalı olmuşşşşş kilosu 6 liraaresmen soygunnnn
ama mecbur aldım yemek zorundayımmm
Günaydın canlarrrr
Hepiciğinize afiyetler olsunnn..
Dün akşam dışarıdaydım gittiğim yerde yemekler kaloriliydi kepek ekmeğine tost yedim böyle geçiştirmiş oldum... Zaten günlük yoğurt, süt ve sebze tüketimimi yapmıştım..
Sabah; 1 kase nesfitle süt... Light süt yoktu normalle yedim....
Canım çok sıkkın ya bu ara erkek arkadaşımla hep kavga edıorum
Vücuduma da moralim bozuk üst kısmımda kemiklerim çıktı tahta gibi oldu göğsüm yaLeğen kemiklerim filan çıktı batıo ya... ama popoş cok erımıo çökmüş gibi oldu vücut... artık benım tembelliği bi yana bırakıp spor yapmam lazım... Uff ya
Kızlar ben güne baya erken başladım oğlum hastalandı sabah 4 de acile götürdük. nefes alamadı sesi gitti çok kötü oldu buhar verdiler(( bir yığın ilaç eve geldik kahvaltı yaptık eşimle. kahvaltımı söylemeyim pek güzel şeyler yemedim malesef
İnsanlardan rahatsız olmam çünkü sahilde yürüyüş koşu filan yapıo zaten herkes ama halim olmuo işten sonra spora... Neyse sabah bi deniyim bakalım... Gaz lazım ama ya olmaz başka türlü 2 güne kalmaz bırakırım yine biliorum kendimi sonra da üzülüorum
yormamak elde değil vala misafir varsa yorgunluk kaçınılmaz yani...
ya ben dün netten uzman tv den dinliyordum doktor bebekler ilk 3 ay anne hiç birşey yemese dahi bebeği etkilemez diyiyordu.yani çift kişilik yemeye gerek yok.aşermelerde dahi tek kişilik yiyin diyiyordu.ama yarın güzel bir kahvaltı yapmayı pilanlıyorum...
Kızlar ben güne baya erken başladım oğlum hastalandı sabah 4 de acile götürdük. nefes alamadı sesi gitti çok kötü oldu buhar verdiler(( bir yığın ilaç eve geldik kahvaltı yaptık eşimle. kahvaltımı söylemeyim pek güzel şeyler yemedim malesef
canım benim afiyet olsun....
koşmak ınanılmaz sıkılatırıp zayıflatıyor o zaman bırakmazsın bi başlayalım da gerısı gelir.
buraya yenı geldık etrafımda herkesin yaş ortalaması benden fazla kımseyı tanımıyorum.kocişin iş arkadasları var onlardanda samımı oldugum popişini kaldırmaz hıc kaldık kocişe napalım o da göbegınden şikayetcı zaten beraber gıderız
İnsanlardan rahatsız olmam çünkü sahilde yürüyüş koşu filan yapıo zaten herkes ama halim olmuo işten sonra spora... Neyse sabah bi deniyim bakalım... Gaz lazım ama ya olmaz başka türlü 2 güne kalmaz bırakırım yine biliorum kendimi sonra da üzülüorum
Ben yardımaaa gelirimmmmmKeşke ışınlanabilsekkk ben gelirdim hemen Dikkat et beslenmene şekerimmmm önemli değil diyede çok zorlama kendini nolur nolmaz
cornella canım bende antalya merkezdeyim 31 yaşındayım evliyim bir süslü cadı kızım varyarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
- sabah200ml su
- 1 köy yumurtası
- 2 salatalık
- biraz tere
- 2 ceviz
- 1 zeytin
- beyaz ekmek 2 dilim
- acık çay
şimdidi naneli fundalı yeşil çay içicemmmm
- sabah200ml su
- 1 köy yumurtası
- 2 salatalık
- biraz tere
- 2 ceviz
- 1 zeytin
- beyaz ekmek 2 dilim
- acık çay
şimdidi naneli fundalı yeşil çay içicemmmm
dün herkes soruyordu birşey varmı diye ama diyemedim hamileyim.bir korku var:18: içimde.birtek eltim biliyor.allahım cesaretimi toplayıp nasıl söylesem bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?