60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar ben güne baya erken başladım oğlum hastalandı sabah 4 de acile götürdük. nefes alamadı sesi gitti çok kötü oldu buhar verdiler (( bir yığın ilaç eve geldik kahvaltı yaptık eşimle. kahvaltımı söylemeyim pek güzel şeyler yemedim malesef

ecus günaydın afiyet olsun canım valla ben yavaş yavaş başladım canım spora gerçi ben önceden yapıyordum spor koşu bandında yürüyüş yapıyordum ama panikataktan dolayı ertelemiştim şimdi yavaş yavaş tekrardan başladım insan gerçekten zinde oluyor ve daha bi istekli oluyor

Geçmiş olsunnnn Acil şifalar canım. Bi günden bişicik olmaz mazeretlisin yarın devam edersin kaldıgın yerden bugünlük görmezden geliyoruzz

koşmak ınanılmaz sıkılatırıp zayıflatıyor o zaman bırakmazsın bi başlayalım da gerısı gelir.

• sabah200ml su
  • 1 köy yumurtası
  • 2 salatalık
  • biraz tere
  • 2 ceviz
  • 1 zeytin
  • beyaz ekmek 2 dilim
  • acık çay

şimdidi naneli fundalı yeşil çay içicemmmm

Ben yardımaaa gelirimmmmm Keşke ışınlanabilsekkk ben gelirdim hemen Dikkat et beslenmene şekerimmmm önemli değil diyede çok zorlama kendini nolur nolmaz

Günaydın canım geçmiş olsun oğluna... Nasıl şimdi biraz daha iyi mi? Benım de alerjık astım gibi bişiyim vardı nefesım tıkanrdı zor cok... Tekrar cok gecmıs olsun... Olsun afiyet olsun yıne de bı ıkı gune yedıklerını dengelersın sıkma canını kuzum...

koşmak ınanılmaz sıkılatırıp zayıflatıyor o zaman bırakmazsın bi başlayalım da gerısı gelir.

Tamam o zaman ben yarın başlıorum yalnız ben koşamam çünkü günde bi paket rahat sıgara ıcıorum nefes nefese olurum koşarsam ancak tempolu yürürüm zaten normalde de hızlı yürüyen biriyim... Sorun olmaz heralde

cornella canım bende antalya merkezdeyim 31 yaşındayım evliyim bir süslü cadı kızım var yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

Üzülme cnm bende kahrediyodum kendimi inan bacaklarım öyle bi yanıyoki lömbürdeme bile kalmadııı. x-tra jeli de kullanıyorum yanıo bacaklarım hissediyorum ve harika bi duyguuuu keşke daha önce yapsaydımmm ben sana vericem gazı merak etmeee

Ben yardımaaa gelirimmmmm Keşke ışınlanabilsekkk ben gelirdim hemen Dikkat et beslenmene şekerimmmm önemli değil diyede çok zorlama kendini nolur nolmaz

dün herkes soruyordu birşey varmı diye ama diyemedim hamileyim.bir korku var:18: içimde.birtek eltim biliyor.allahım cesaretimi toplayıp nasıl söylesem bilmiyorum...

geçmiş olsun canmı hemen iyileşsin insallah benim kız biraz iyileşti, kardeşim 10 yasında o hastalanmış aksam acıle gitmisler ve her yerde hastalık japonyanın radyasyonu diyolar söylentilerde, bu kadar yağmur ve soğuk hasta insanlar kızımda ininamıyacağınız kadar balgam çıktı 2 yasındakı cocukta hastanede bi kadında birine anlatıyodu çocugundan çok balgam çıktığını.bu sene bi garip ya çok soğuk aksamları ufo yanıyo hep ve hazirandayiz yane

• sabah200ml su
  • 1 köy yumurtası
  • 2 salatalık
  • biraz tere
  • 2 ceviz
  • 1 zeytin
  • beyaz ekmek 2 dilim
  • acık çay

şimdidi naneli fundalı yeşil çay içicemmmm

afiyet olsun bebik.köy yumurtasını nerden alıyorsun,benim de yemem lazım ya,ama marketlerde hiç yok,birtek migrosta var organık yumurta o da dörtlü pakette ve pahalı,köy yumurtası ve tavugu nerde satılır acep,bilen varmı?:44::44:

Cornella 19 yaşındayım aralarında en küçük benim sanırım. 168 boy 64 kg oldummm basen totiş ve göbiş fazla varrr balık etliyimdeee . Aranıza Yalova'dan katılıyorummm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…