Kızlar ben güne baya erken başladım oğlum hastalandı sabah 4 de acile götürdük. nefes alamadı sesi gitti çok kötü oldu buhar verdiler(( bir yığın ilaç eve geldik kahvaltı yaptık eşimle. kahvaltımı söylemeyim pek güzel şeyler yemedim malesef
geçmiş olsun..buhar iyi geliyo hastalıklarda..biz buhar makinesi almıştık,hastalandığında kullanıyoruz..[sıze="3"]kızlar ben güne baya erken başladım oğlum hastalandı sabah 4 de acile götürdük. Nefes alamadı sesi gitti çok kötü oldu buhar verdiler(( bir yığın ilaç eve geldik kahvaltı yaptık eşimle. Kahvaltımı söylemeyim pek güzel şeyler yemedim malesef [/sıze]
afiyet olsun bebik.köy yumurtasını nerden alıyorsun,benim de yemem lazım ya,ama marketlerde hiç yok,birtek migrosta var organık yumurta o da dörtlü pakette ve pahalı,köy yumurtası ve tavugu nerde satılır acep,bilen varmı?:44::44:
Üzülme cnm bende kahrediyodum kendimi inan bacaklarım öyle bi yanıyoki lömbürdeme bile kalmadııı. x-tra jeli de kullanıyorum yanıo bacaklarım hissediyorum ve harika bi duyguuuu keşke daha önce yapsaydımmm ben sana vericem gazı merak etmeee
günaydınn kızlarrrrrrrrrrr
sabahh kahvaltımm:
3 etimek üzerine beyaz peynirr
1 tomati
6_7 zeytinn:86::86::86::86::86:
cmcimecimmm nedenn bebegii sölemektenn korkuosunn??? nazarr deger die mii??? bidee kseyi gördün müü cnmmm?? bakk ne kadarr soru sordumm sabahh sabahhhh
Günaydın canlarrrr
Hepiciğinize afiyetler olsunnn..
Dün akşam dışarıdaydım gittiğim yerde yemekler kaloriliydi kepek ekmeğine tost yedim böyle geçiştirmiş oldum... Zaten günlük yoğurt, süt ve sebze tüketimimi yapmıştım..
Sabah; 1 kase nesfitle süt... Light süt yoktu normalle yedim....
Canım çok sıkkın ya bu ara erkek arkadaşımla hep kavga edıorum
Vücuduma da moralim bozuk üst kısmımda kemiklerim çıktı tahta gibi oldu göğsüm yaLeğen kemiklerim filan çıktı batıo ya... ama popoş cok erımıo çökmüş gibi oldu vücut... artık benım tembelliği bi yana bırakıp spor yapmam lazım... Uff ya
dün herkes soruyordu birşey varmı diye ama diyemedim hamileyim.bir korku var:18: içimde.birtek eltim biliyor.allahım cesaretimi toplayıp nasıl söylesem bilmiyorum...
içme yawwww,pis,eee,kötü,zehirli,öldürür o...eşimde çok içiyor ve ben çok rahatsızım..tamam o zaman ben yarın başlıorum yalnız ben koşamam çünkü günde bi paket rahat sıgara ıcıorum nefes nefese olurum koşarsam ancak tempolu yürürüm zaten normalde de hızlı yürüyen biriyim... Sorun olmaz heralde
şakaya vur canım,napacan.ben öyle yapmıstım.reglım geçti,test yaptım kazandım demiştim benhem niye cekınıyon kı,gencsın daha,tabıı olcak cocugun
ayyy ben göndereyim sizeee bizim burdaaa doluuuuuuuuuuuuu
Üzülme canım erkeklere değmez.
kemik konusuna gelince. benim de aynen öyle. omuz kemiklerim legen kemiklerim çıktı. hatta el bileklerim kopacak sanki o kadar inceldi.
ama basenler böyle löp löp yaa. sanki bacaklarımdan ayrı birer parça gibi yanlarda böle . deli oluyorum sinir oluyorum yuaaaaaaa
allah kabul etsin canım..mübarek günlere giriyoruz artık..günaydıııınn kızlaarrrrr
heyecandan bayılmak üzereyim atamalar başladı sayfa açık duruo ama hala öğrenemedim ben yoğunluktan. öğrenir öğrenmez yazıcam size.
Ben bugün orucum yarında tutucam inşş. Regaib kandili olduğu için çok sevap 3 aylar başlıo zaten borcum var bi sürü de.
Neyse aklşam eşimle 35 dk. Parkta tempolu yürüdük. Baya tempoluydu herkesi solladımmm
Gece 3 te kalktım 2 kepçeye yakın kuskuslu çorba içtim
2 tane 4 dilim ekmekten yaptığım yağsız kaşarlı tost yedim
1 fincan çay
1 kaşık yoort yedim.
şimdi az sooona güzel haberlerle gelirim inş..:26:
Ver gazı sen sineray alttan alttan
Annem de uyansa benle gelse keşke de hayatta kaldırmaz popişini o da koşuyla kilo vermişti deli gibi 80 küsurlardan 50lere inmiştişimdi 70 71 mi ne
Artık sorarsın her gün bana sineray yaptın mı sporunu diee
yapmadysam kızmak serbest
hemşehriyiz o zaman..ben de antalya merkezdeyim,doğma büyüme antalyalıyım..cornella canım bende antalya merkezdeyim 31 yaşındayım evliyim bir süslü cadı kızım varYarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
valla mı.nerde yasıyorsun sen canım,süper olur göndersen
afiyet olsun bebik.köy yumurtasını nerden alıyorsun,benim de yemem lazım ya,ama marketlerde hiç yok,birtek migrosta var organık yumurta o da dörtlü pakette ve pahalı,köy yumurtası ve tavugu nerde satılır acep,bilen varmı?:44::44:
afiyet olsun pepeti.otel işini ayarladınız dimi en son bi otel var diyodun :26:
Cornella 19 yaşındayım aralarında en küçük benim sanırım. 168 boy 64 kg oldummmbasen totiş ve göbiş fazla varrr balık etliyimdeee . Aranıza Yalova'dan katılıyorummm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?