60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınn kızlarrrrrrrrrrr

sabahh kahvaltımm:

3 etimek üzerine beyaz peynirr
1 tomati
6_7 zeytinn:86::86::86::86::86:

cmcimecimmm nedenn bebegii sölemektenn korkuosunn??? nazarr deger die mii??? bidee kseyi gördün müü cnmmm?? bakk ne kadarr soru sordumm sabahh sabahhhh

nilmısra günaydın çok geçmiş olsun canım

kızlar ben gıdıp kendımı ebru şallıya teslım edeyım şimdi...burayı cok sevdım yıne gelırım grşrrzz...plates yapayım bıraz....

geçmiş olsun..buhar iyi geliyo hastalıklarda..biz buhar makinesi almıştık,hastalandığında kullanıyoruz..

günaydıııınn kızlaarrrrr
heyecandan bayılmak üzereyim atamalar başladı sayfa açık duruo ama hala öğrenemedim ben yoğunluktan. öğrenir öğrenmez yazıcam size.
ben bugün orucum yarında tutucam inşş. regaib kandili olduğu için çok sevap 3 aylar başlıo zaten borcum var bi sürü de.
neyse aklşam eşimle 35 dk. parkta tempolu yürüdük. baya tempoluydu herkesi solladımmm

gece 3 te kalktım 2 kepçeye yakın kuskuslu çorba içtim
2 tane 4 dilim ekmekten yaptığım yağsız kaşarlı tost yedim
1 fincan çay
1 kaşık yoort yedim.

şimdi az sooona güzel haberlerle gelirim inş..:26:

Ver gazı sen sineray alttan alttan
Annem de uyansa benle gelse keşke de hayatta kaldırmaz popişini o da koşuyla kilo vermişti deli gibi 80 küsurlardan 50lere inmişti şimdi 70 71 mi ne
Artık sorarsın her gün bana sineray yaptın mı sporunu diee
yapmadysam kızmak serbest

günaydın ecrinn afiyet olsunnnnn

Üzülme canım erkeklere değmez.
kemik konusuna gelince. benim de aynen öyle. omuz kemiklerim legen kemiklerim çıktı. hatta el bileklerim kopacak sanki o kadar inceldi.
ama basenler böyle löp löp yaa. sanki bacaklarımdan ayrı birer parça gibi yanlarda böle . deli oluyorum sinir oluyorum yuaaaaaaa

dün herkes soruyordu birşey varmı diye ama diyemedim hamileyim.bir korku var:18: içimde.birtek eltim biliyor.allahım cesaretimi toplayıp nasıl söylesem bilmiyorum...

şakaya vur canım,napacan.ben öyle yapmıstım.reglım geçti,test yaptım kazandım demiştim benhem niye cekınıyon kı,gencsın daha,tabıı olcak cocugun

içme yawwww,pis,eee,kötü,zehirli,öldürür o...eşimde çok içiyor ve ben çok rahatsızım..

Yoli bizim aynı demek ki fücudumuss... Sen de benım gıbı öff pöff afra tafra modunda gezmosndr umarım... Herks kızmaya basladı bu ne hal dıe verme kılo ye adam gıbı bılmem ne koca popişi basenı gormuolar sankı Neyse yürüyüşe başlıorum burdakılerın gazıyla yarın, bakalım etkısını tez zamanda görürüm inşallah...

allah kabul etsin canım..mübarek günlere giriyoruz artık..

Tamam şekerimm ben annemlerle falan yapamıyorumm hemen dalga geçiyolar moral alt üst oluyooo ama bu sefer takımıyorum onlarda şaşkınnn Noluyo buna diyolar artık babam dalga geçiyodu top gibi oldun diyeeeee Ama artıkkkkkkk zayıfff olcemmmm bennn
Her sabah sorucam şekerim valla acımasızımdır koşunu yap 25 mekikle başla sonra öyle iyi geliyokiii

canım ben bir köy öğretmeniyim ya bolca var burda yollum sana köylülerde akıllı bizde pahalı alıyoruz markette 30 tanesi 5 lira falan köy yumurtasının 30 tanesine 9 tl verıyok bende kızım için alıyorum iyi oluyo

afiyet olsun pepeti.otel işini ayarladınız dimi en son bi otel var diyodun :26:

hayır ayarlamadık annemler ev aldılar kredi falan çektiler oyuzden onlar gidemeyecek tek gitcez. sidede senin önerdiğin 2 otel vardıya biri çok samımıydi ona gidicez buyuk ihtimil sence side iyi mi yaa

Cornella 19 yaşındayım aralarında en küçük benim sanırım. 168 boy 64 kg oldummm basen totiş ve göbiş fazla varrr balık etliyimdeee . Aranıza Yalova'dan katılıyorummm.

tebrik ederim verdiğin kiloyu :92::92::92::92::92::92:çok azimlisin maşallah ben bile hevesleniyorum su ektra jele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…