Günaydın yolandaaa aferinnnnn alkışşşşşşşş6:Büyük bi başarı bizim içinnnnnnn
yoli doli goli holigünaydın teprüklerrrrrrrrr :92: :92: :92: :92:
kızlar elmanın acıktırdıgını umarım biliyorsunuzdur!!!
günaydıııınn kızlaarrrrr
heyecandan bayılmak üzereyim atamalar başladı sayfa açık duruo ama hala öğrenemedim ben yoğunluktan. öğrenir öğrenmez yazıcam size.
ben bugün orucum yarında tutucam inşş. regaib kandili olduğu için çok sevap 3 aylar başlıo zaten borcum var bi sürü de.
neyse aklşam eşimle 35 dk. parkta tempolu yürüdük. baya tempoluydu herkesi solladımmm
gece 3 te kalktım 2 kepçeye yakın kuskuslu çorba içtim
2 tane 4 dilim ekmekten yaptığım yağsız kaşarlı tost yedim
1 fincan çay
1 kaşık yoort yedim.
şimdi az sooona güzel haberlerle gelirim inş..:26:
hemşehriyiz o zaman..ben de antalya merkezdeyim,doğma büyüme antalyalıyım..
günaydıııınn kızlaarrrrr
heyecandan bayılmak üzereyim atamalar başladı sayfa açık duruo ama hala öğrenemedim ben yoğunluktan. öğrenir öğrenmez yazıcam size.
ben bugün orucum yarında tutucam inşş. regaib kandili olduğu için çok sevap 3 aylar başlıo zaten borcum var bi sürü de.
neyse aklşam eşimle 35 dk. parkta tempolu yürüdük. baya tempoluydu herkesi solladımmm
gece 3 te kalktım 2 kepçeye yakın kuskuslu çorba içtim
2 tane 4 dilim ekmekten yaptığım yağsız kaşarlı tost yedim
1 fincan çay
1 kaşık yoort yedim.
.
şimdi az sooona güzel haberlerle gelirim inş..:26:
Yoli bizim aynı demek ki fücudumuss... Sen de benım gıbı öff pöff afra tafra modunda gezmosndr umarım... Herks kızmaya basladı bu ne hal dıe verme kılo ye adam gıbı bılmem ne koca popişi basenı gormuolar sankıNeyse yürüyüşe başlıorum burdakılerın gazıyla yarın, bakalım etkısını tez zamanda görürüm inşallah...
günaydın kızlarrrr
aksam kı menum
5 yk ıspanak yemegı
yarım kase yogurt
2 dılım ekmek
arada karısık meyve
1 kayısı
5 kıraz
3 erık
kahvaltım
1 kk beyaz peynır
1 dılım ekmk
domates salatalık
500 ml su içtim
hepınıze afıyet olsun şeker gibi tatlı kızlarrrr
yolicann tebrik ederimyaa ecuşum sen ne diyorsun. dün bana arkadaşlar yemekte sana acıyoruz dediler
oha dedim o niye. hep aç geziyorsun, göbegin bile içine kaçmış dediler. bunu diyenlerin biri de 35 kilo
ee alıştılar besili dana 76 kiloluk yoliye şimdi ben onlara hint fakiri gibi geliyorum.ama yok işte basenleri görmüyorlar. hala 40 beden pantolon giyiyoruz yooo görmüyorlar. resmen ucube gibiyim. cıplakken bakınca bacaklarım normal bacakta sanki yanlara iki yastık eklemişler. o kadar igrenç gözüküyor ki. ya ben şişmanken daha rahat bikini giyiyordum sanki yaa. yada çok taktım ben bunu. ama görsen sende öyle dersin
Geçmiş olsunnnnAcil şifalar canım. Bi günden bişicik olmaz mazeretlisin yarın devam edersin kaldıgın yerden bugünlük görmezden geliyoruzz
Günaydın canım geçmiş olsun oğluna... Nasıl şimdi biraz daha iyi mi? Benım de alerjık astım gibi bişiyim vardı nefesım tıkanrdı zor cok... Tekrar cok gecmıs olsun... Olsun afiyet olsun yıne de bı ıkı gune yedıklerını dengelersın sıkma canını kuzum...
geçmiş olsun canmı hemen iyileşsin insallah benim kız biraz iyileşti, kardeşim 10 yasında o hastalanmış aksam acıle gitmisler ve her yerde hastalık japonyanın radyasyonu diyolar söylentilerde, bu kadar yağmur ve soğuk hasta insanlar kızımda ininamıyacağınız kadar balgam çıktı 2 yasındakı cocukta hastanede bi kadında birine anlatıyodu çocugundan çok balgam çıktığını.bu sene bi garip ya çok soğuk aksamları ufo yanıyo hep ve hazirandayiz yane
nilmısra günaydın çok geçmiş olsun canım
geçmiş olsun..buhar iyi geliyo hastalıklarda..biz buhar makinesi almıştık,hastalandığında kullanıyoruz..
yaa ecuşum sen ne diyorsun. dün bana arkadaşlar yemekte sana acıyoruz dediler
oha dedim o niye. hep aç geziyorsun, göbegin bile içine kaçmış dediler. bunu diyenlerin biri de 35 kilo
ee alıştılar besili dana 76 kiloluk yoliye şimdi ben onlara hint fakiri gibi geliyorum.ama yok işte basenleri görmüyorlar. hala 40 beden pantolon giyiyoruz yooo görmüyorlar. resmen ucube gibiyim. cıplakken bakınca bacaklarım normal bacakta sanki yanlara iki yastık eklemişler. o kadar igrenç gözüküyor ki. ya ben şişmanken daha rahat bikini giyiyordum sanki yaa. yada çok taktım ben bunu. ama görsen sende öyle dersin
nazardan değil inanki bilmiyorum.yok daha kese tam olarak görünmemişti.bu cumartesi tekrar gideceğim bakalım....kesin görünür.hafif bir belirti vardı ama tam belli değildi.birde benim sol kasığım böyle yırtılır gibi ağrıyor çok fena ya...belimde çok ağrıyor...günaydınn kızlarrrrrrrrrrr
sabahh kahvaltımm:
3 etimek üzerine beyaz peynirr
1 tomati
6_7 zeytinn:86::86::86::86::86:
cmcimecimmm nedenn bebegii sölemektenn korkuosunn??? nazarr deger die mii??? bidee kseyi gördün müü cnmmm?? bakk ne kadarr soru sordumm sabahh sabahhhh
kociş biliyor ama onuda tembihledim söyleme diye ama söyleyemiyorum..el üstündemi tutarlar ayak altınamı alırlar bileme artık..Kocisinde mi bilmiyo kızz herkes çok sevinir el üstünde tutulursun bi an önce söyle bence ayyyyyy ne güzel yaaaaa
brnde öyle şaka karışımı söylemeyi düşünürorum ama işte cesaretimi toplayamadım.:18::18::18:şakaya vur canım,napacan.ben öyle yapmıstım.reglım geçti,test yaptım kazandım demiştim benhem niye cekınıyon kı,gencsın daha,tabıı olcak cocugun
selam kızlar bugün hasta gibiyim
yeni kalkıyorum henüz hiçbirşey yapmadım kötü hissediyorum kendimi
bu sabah tartıldım
700 gr vermişim kızlar neyse buda bişeydir inşallah gidecek kilolar
ama dün akşam cozuttum ben
nedenini anlayamadım adet günüm yaklaştı sanırım ondan
tatlıya saldırdım sonrada makarna iğrencim dimi:96:
kontrol edemedim kendimi kaç gündür iyi gidiyordum aslında
selam kızlar bugün hasta gibiyim
yeni kalkıyorum henüz hiçbirşey yapmadım kötü hissediyorum kendimi
bu sabah tartıldım
700 gr vermişim kızlar neyse buda bişeydir inşallah gidecek kilolar
ama dün akşam cozuttum ben
nedenini anlayamadım adet günüm yaklaştı sanırım ondan
tatlıya saldırdım sonrada makarna iğrencim dimi:96:
kontrol edemedim kendimi kaç gündür iyi gidiyordum aslında
tebrıkler canımmm:92::92::92::92:
unutmadan yolıcımm m m mmm senıde tebrık ederım:92::92::92::92::92:
nil mısra canım oglusuna geçmiş olsun
canım benim tebrik ederim...:92::92::92::92::92::92:canım kendini çok fazla üzme bir defadan birşey olamaz önemli olan devamının gelmemmesi.... :92::92::92::92:
bu arada ebru şallı benım içimi sıktı bıraktım ...canım sirenayı bılmıyorum ama ben kırmızı meyveli olanı yıyorum...ama şöyle bırsey duydum meyvelı ve cıkolatalı olanı pek tavsıye edılmıyormus sade olanını yemek lazıommıs:44:sirenay hangi nesfit yiyosun canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?