60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın yolandaaa aferinnnnn alkışşşşşşşş 6:Büyük bi başarı bizim içinnnnnnn

yoli doli goli holi günaydın teprüklerrrrrrrrr:92::92::92::92:

az gitti ama öz gitti diyorum. kızlar çok teşekkür ederim. cimicim sende sagol benim mantılı ve bilinçli anne adayım

kızlar elmanın acıktırdıgını umarım biliyorsunuzdur!!!

beni de acıktırıyor. aylardır elme yemiyorum çokta şart değil bence

günaydın kukim afiyet olsun bizede haber ver öğrenince

alllah kabul etsin kuki,ins guzel haberlerle gelirsin,hadi bekliyos

günaydın kızlarrrr

aksam kı menum

5 yk ıspanak yemegı
yarım kase yogurt
2 dılım ekmek

arada karısık meyve
1 kayısı
5 kıraz
3 erık

kahvaltım
1 kk beyaz peynır
1 dılım ekmk
domates salatalık
500 ml su içtim

hepınıze afıyet olsun şeker gibi tatlı kızlarrrr

yaa ecuşum sen ne diyorsun. dün bana arkadaşlar yemekte sana acıyoruz dediler
oha dedim o niye. hep aç geziyorsun, göbegin bile içine kaçmış dediler. bunu diyenlerin biri de 35 kilo
ee alıştılar besili dana 76 kiloluk yoliye şimdi ben onlara hint fakiri gibi geliyorum. ama yok işte basenleri görmüyorlar. hala 40 beden pantolon giyiyoruz yooo görmüyorlar. resmen ucube gibiyim. cıplakken bakınca bacaklarım normal bacakta sanki yanlara iki yastık eklemişler. o kadar igrenç gözüküyor ki. ya ben şişmanken daha rahat bikini giyiyordum sanki yaa. yada çok taktım ben bunu. ama görsen sende öyle dersin

afiyet olsun canım

selam kızlar bugün hasta gibiyim
yeni kalkıyorum henüz hiçbirşey yapmadım kötü hissediyorum kendimi
bu sabah tartıldım
700 gr vermişim kızlar neyse buda bişeydir inşallah gidecek kilolar
ama dün akşam cozuttum ben
nedenini anlayamadım adet günüm yaklaştı sanırım ondan
tatlıya saldırdım sonrada makarna iğrencim dimi:96:
kontrol edemedim kendimi kaç gündür iyi gidiyordum aslında

yolicann tebrik ederim :92::92::92: gr gr gidiyo canım ser bölgesel yapsana o zaman

ama sunu unutma insana bazen öle gelir ya bence abartıyosun iyisin sen, bende çok olur mesela aynaya bakarım ne iğrenç bi sivilce diye canım sıkarım eşim ya da annem yok bisey ki manyadın mı ne abartıyon derler seninkide o misil o kadar abartcak kadar yok

Geçmiş olsunnnn Acil şifalar canım. Bi günden bişicik olmaz mazeretlisin yarın devam edersin kaldıgın yerden bugünlük görmezden geliyoruzz

sağol canım .

sağol canımcım .. şimdi yine hırıltılı nefes alıyor . amaaaan yediğimi taktığım yok

ayy pepeticim bunlar hasta olacağına biz hasta olalım yaa sağol canım benim.
nilmısra günaydın çok geçmiş olsun canım

günaydın canım. çok teşekkürler
geçmiş olsun..buhar iyi geliyo hastalıklarda..biz buhar makinesi almıştık,hastalandığında kullanıyoruz..

sağol canım.. hakikaten bizde hastanede buhar makinasını görünce aklımıza almak geldi bakıcaz bir ara. güzel bir alet.

Benım kelimelerimle konusuosun resmen... Dün arkadasım sen ıyı değilsin hee bırak boyle olmaz dedı bana... Eskıden cok fazlaydık tabı benmde evvelım 76... Şimdi bu kadar kılo verınce eskıye gore zayıfız... Ama totalde baktıgın zaman fazlalık olan yerler var... Basenlerim babanemden miras kulak gibi duruo yanlarda annemde moralımı bozuo ne kadar zayflarsan zayfla sporda yapsan genetık gtmez onlar dıe yaaa
Bende eskıden takmazdım gyerdım bıkınılerımı smdı bakıorum nası gycem etekle sortla mı gezsem acaba dıorum

nazardan değil inanki bilmiyorum.yok daha kese tam olarak görünmemişti.bu cumartesi tekrar gideceğim bakalım....kesin görünür.hafif bir belirti vardı ama tam belli değildi.birde benim sol kasığım böyle yırtılır gibi ağrıyor çok fena ya...belimde çok ağrıyor...
Kocisinde mi bilmiyo kızz herkes çok sevinir el üstünde tutulursun bi an önce söyle bence ayyyyyy ne güzel yaaaaa
kociş biliyor ama onuda tembihledim söyleme diye ama söyleyemiyorum..el üstündemi tutarlar ayak altınamı alırlar bileme artık..
şakaya vur canım,napacan.ben öyle yapmıstım.reglım geçti,test yaptım kazandım demiştim benhem niye cekınıyon kı,gencsın daha,tabıı olcak cocugun
brnde öyle şaka karışımı söylemeyi düşünürorum ama işte cesaretimi toplayamadım.:18::18::18:

tebrıkler canımmm:92::92::92::92:

unutmadan yolıcımm m m mmm senıde tebrık ederım:92::92::92::92::92:

nil mısra canım oglusuna geçmiş olsun

canım benim tebrik ederim...:92::92::92::92::92::92:canım kendini çok fazla üzme bir defadan birşey olamaz önemli olan devamının gelmemmesi....:92::92::92::92:

ara öğünüm

3 taze kayısı ve ayran( keçi yoordundan köyden gelmişti yağ oranını bilmiyorum)

tebrıkler canımmm:92::92::92::92:

unutmadan yolıcımm m m mmm senıde tebrık ederım:92::92::92::92::92:

nil mısra canım oglusuna geçmiş olsun

canım benim tebrik ederim...:92::92::92::92::92::92:canım kendini çok fazla üzme bir defadan birşey olamaz önemli olan devamının gelmemmesi....:92::92::92::92:

sağolun kızlar nedense ben sevinemedim ya
kaçamak yaptığım için kendimi suçlu hissediyorum
gecede garip garip rüyalar gördüm kabus desek yeri var
bi tuhafım bugün

sirenay hangi nesfit yiyosun canımmm
bu arada ebru şallı benım içimi sıktı bıraktım ...canım sirenayı bılmıyorum ama ben kırmızı meyveli olanı yıyorum...ama şöyle bırsey duydum meyvelı ve cıkolatalı olanı pek tavsıye edılmıyormus sade olanını yemek lazıommıs:44:

akşam geç saatte tıkındığım için açlık bile hissetmiyorum
neyse ben gidip kahvaltı hazırlıyım bu satte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…